Риск от предизборно струпване на автобуси по границата

Има риск преди самите избори и в изборния ден да има струпване на автобуси на границата с желаещи да гласуват и възможна активация на мигрантския поток.

Обратно в новината

Коментари - Риск от предизборно струпване на автобуси по границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кучетата си лаят, а кервана си върви!

Отмяна на двойното гражданство с Турция! Това е единственото решение на въпроса с автобусите и намесата на Турция във вътрешните работи на България!

що не идете да участвате в турските избори и референдума? Или едни имат по 2 паспорта и решават съдбата на други, дето са в родината си. Вие служите на някого, но не осъзнавате напълно на кого!

живеещите и работещи в чужбина - да гласуват в чужбина (като мен и колегите в Германия). Какво е това - живее, работи, плаща данъци в Турция --- а гласува в България!

На 24, 25 и 26 да се затвори границата. Който иска да гласува в България да поживее тук поне един месец

Абе, митничарите няма ли да спретнат една стачка най-накрая....

ако някой им спука гумите, това предизборно нарушение ли ще е

Това не е нарушение, но БХК ще прозре веднага конспирацията и ще анулира изборите.

ми те още малко ще тръгнат и да ги улесняват гаджалите...

къде се струпват тези автобуси. Пред0лагам да минираме мястото

Има едно универсално решение на проблема: поправка в закона и гасуване само за тези, които имат подоходно облагане в България. Така абсолютно хуманно и безпрецедентно ще се прекрати платеното гласуване на всякакви малцинства, както и политическата обвързаност и нездравословни за читавата икономика практики, обгрижващи паразитни гласоподаватели. Е да, лесно е, но така много от вече утвър..пардон, уредилите се партии ще останат извън парламента, или ще се превърнат в политически маргиналчета!

А бе Профсъюза на митничарите в зимен сън ли е изпаднал? Сега е момента да спретнат една стачка, пиле да не може да прехвръкне? А и фермерите не искат ли по-високи изкупни цени на продукцията си? Да видят, какво правят гръцките им колеги и да действат в същия дух. Пък ние ще помагаме с каквото можем.

може много лесно да се оправи. Или не се разкриват никакви секции за гласуване в югоизточната чужбина и всички, които искат да гласуват идват по родните си места, или се разкриват както е било до сега, но пък се забранява гласуването по родните места. Въпрос на държавно решение и изпълнение. не е работа за п..ки, каквито ни управляваха до сега.

Минирайте границата!

КАЗА КАК ТРЯБВА ДА СТАНЕ : БЛОКАДА НА ГРАНИЧНИТЕ ПУНКТОВЕ И НЯМА ДА ИМА НИКАКВИ АВТОБУСИ !!! ГЪРЦИТЕ КАК МОГАТ ?!)

Глупави, елементарни разсъждения! Откъде знаете как ще гласуват хората дошли от Турция? Всички вкупом идват да възнаградят най-патриотичната постъпка на Слави Бинев - катарзиса му със ДПС! Тези хора винаги са идвали и са гласували по един определен начин! Какво се промени сега? Навместо да ги посрещате с хляб и сол - зер Ердоган и Путин са първи дружки, ден не минава да не се видят и чуят! Какво според вас се наговарят и делят с дребния? Вас, бе нещастници, раята и земята - за Турция кърджалъка и шуменско, а за руснаците Черноморието - мечтата на Русия от 250 години!

Хората отиват да си видят роднините, да гласуват за някой, който после ще стане богат на техен гръб, а те ще опъват шия в Турция. Редно е, обаче щом гласуват в България да си плащат данъците в България. Моля българските граждани, които живеят в чужбина и са убедени патриоти да си плащат данъците тук в България.

има едни закони за двойното данъчно облагане за страните в ЕССР, вземи се образовай бе!

аз за една отпуска в България плащам повече данъци отколкото ти за цяла година.

Luna0102

Затваряте границите и готово.

Решението е -Премахване на двойното гражданство. Не е редно някой си, който живее извън БГ, да избира мен кой да ме управлява. Няма значение турчин ли, циганин ли е, българин ли е...

стриктен граничен папортен контрол на границата с Турция, от където се очаква да влязат много граждани на НЕевропейска страна. Да се обърне особено внимание за валидността на документа за самоличност.

Vinetou

Спрете изборния туризъм! Въведете изискване за имуществен и образователен ценз при гласуване,т.е. който не плаща данъци в България и няма завършен 8 клас без право на глас! Да, ама не! Тогава партиите остават без твърд електорат и търговията с гласове пропада!

Избирателен ценз ? 3 те близначки от Бл.град какъв им е ценза по образование висше

Vinetou

Точно за това иде реч.

Дира за автобусите от Турция.

Ми дайте да изкараме някой лев от случаят. Веднага да се разболеят половината колеги за деня и после ще сложим водичка и хлебче със мас за продан.

Право да гласуват трябва да имат само българите живеещи, работещи и плащащи данъци в България.

дкми

Именно! Никой живеещ в чужбина, независимо в коя държава, и който не плаща данъци в България не трябва да има право на глас! Никой, без изключения. Или както е в Германия: може да гласува, но за целта трябва да се прибере в Германия.

А ДА ПРАЩА ПАРИ ДА ИЗДЪРЖА РОДИТЕЛИТЕ МАЖЕ ЛИ ????????

Първото не помага! Плащам данък за една сламена колиба в лозята на... Нечуйпетлово / 0,80 лв/годишно / и... имам право да гласувам. Ха сега де!

Демек само РОБИТЕ на ДС и КГБ и робовладелците от сарайте и офисите на фирмите. Другарчетата разчитат само на страха и лъжата. Е този път ще го духате с ДОСТ. Като чист БЪЛГАРИН им желая огромен успех на тези избори! И апелирам към всеки български гражданин който не иска руско влияние в родината да подкрепи ДОСТ!