Барометър: Ако изборите бяха днес, само 4 партии влизат в НС

Ако изборите бяха днес, само 4 партии влизат в парламента ГЕРБ, БСП, Обединени патриоти и ДПС влизат в Народното събрание, ако изборите за парламент бяха днес.

Обратно в новината

Коментари - Барометър: Ако изборите бяха днес, само 4 партии влизат в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко ли го поръча това проучване ?!

"БАРОМЕТЪР"-а е яко повреден ! за тотален БРАК е !

Оялият се Азбукар фон Сирещник--има съществен принос за тия резултати!!!

Платени платени, ама 11:1, за Радев не бяха платени!

Кой спасяваше Боко на вотовете на недоверие? ГЕРБ и ДПС! Кой гласува 16 милиарда заем? ГЕРБ и ДПС! Кой покри разследването за КТБ? ГЕРБ и ДПС!

Не манипулирайте този уникално прост българин.,,Изборите" са парлама. Всичко е купено и канализирано. Цялата администрация е на верни марионетки от герб и паричните потоци от ЕС попадат в ,,наши " фирми.Всички са доволни по веригата стъгаща до ЕС ,но ЗА СМЕТКА НА КЛЕТИЯ БЪЛГАРИН.

Аха, и това ли е причината другарю БСП-то ти да не може да спечели парламентарни избори?? Иначе когато Радев става Президент всичко е нормално и изборите си честни и почтени!!

Платени бяха преди изборите когато прогнозите бяха за БСП!

избори, купува цели партии-патерици, че няма да купи някакъв си "барометър".

Всеки арод си заслужава управниците. Направете едно сравнение между нас и румънците преди 15 години и сега. Разликите се виждат съвсем ясно. Пак си гласувайте за тия клоуни.

За ОП /Обединени ПРЕДАТЕЛИ/ - 0%

Прост народ, все си избира между двете крила на БКП и се чуди защо е зле!

Когато повтаряте простотии натрапвани нарочно в обществото поне се обосновете!!! Някой бил преди 25 години член на БКП или тъстът бил шофьор на някое партийно величие или имало внучка не е достатъчно. Кажете какво комунистическо са направили тези от ГЕРБ!!

и 70 % да фане боцко , акъл няма да му дойде щом за 57 г. не му е дошъл. Ама и вие го гоните и на акъл и на години, докато си го преизбирате.... та явно сте отписали и собствения си живот!

Когато съучастниците на БСП - ДПС, се заковат на около 5-6%, за да не могат да формират коалиции с генетичните престъпници от БСП, наследници на терористи, подпалвачи, обирачи на мандри, убийци, крадци и национални предатели, служещи на империята на злото - Русия. В тази връзка новината, че фенове на ДПС и ДОСТ са се млатили, е много обнадеждаваща. Стискаме палци двете турски партии да се изядат и затрият взаимно. Едните са руски кавали, другите са турски кавали - слуги на най-големите врагове на майка България.

Начи, че си седиш нервен форевър

Другото е ...

Все са платени проучвания и все са вярни!

спорът ви е безсмислен. 36% от обществото избират една бивша тоталитарна структура и едни бивша групировка да управляват и съсипват България: тези партии нямат нито морал, нито мироглед за развитие, грабят като невиждали и немислят за хората на България. Толкова. Какво сте заспорили....всички сме губещи и с едната и с другата партия.

Червената Кукумявка има нужда от такива социологически изследвания, за да престане да държи предизборни речи в Народното събрание. Тя все се надява правителството да подаде оставка и в най-близко време да има нови избори. Е, и какво ще стане. "Пременил се Илия и като се погледнал , пак в тия."

Патриотите държат ДПС далече от властта която ще сформират с БПС . За това Нинова и БСП вият и рият срещу тях!

Докога шепа обслужващ персинал на ГЕРБ ще водят на власт в Бтлгария една проядена от корупция и скарана с всякакъв професионализъм групировка? Докато ТЕ имат думата - ще вървим към дъното.

Еее ми тия са най-точните трябва да ги пишете дира браво! А ето какво са писали на 6.11.2016: Ако очакваната висока избирателна активност се реализира, резултатите на първи тур биха били: 1. Цецка Цачева 19,3% 2. Красимир Каракачанов 19,1% 3. Румен Радев 14,4%. Това показва анализът на данните от проведено проучване на агенция Барометър България във връзка с предстоящите президентски избори. Познавачи са :-)

Кой плащаше на социологическите агенции, които буквално 2-3 дни преди изборите даваха 2% преднина на БСП, а после в неделя на 26-ти март, лъсна грозната истина?

както и по света Русофилистици+Туркофилистици = голЕма НУЛА.

За спре да лае, че при едни нови избори ще яде още по-голямо дърво.

колкото и да се пънат братята БСП и ДПС... ще гледат от страни. Комунисти и турци в БГ повече няма да управляват. Всеки път хората ги гонят с камъни от парламента.

Абе не минаха ли изборите , та ни помпат с помийни платени проучвания

Минаха пеше и резултата вече е 12:0.....това си е баскетболен резултат но вие и в калта още се репчите:))))))

Ако нещата са такива, то това означава, че БСП трябва да управлява или с ДПС, или самостоятелно. БСП са твърдо против патриотите.

на Барометър.... С други думи кютайте си,щото...пак същотото... Да,ама НЕ!

Ти вЕрваш ли, че народа ще допусне коалицията БСП/ДПС пак да разбие България? Аз не вярвам.

ще допусне отново ... някой да "царува"?

A пък ако бяха утре, герб щяха да вземат 98%.

Кой ще гласува за лъжците от БСП? Не вярвам на такава подкрепа за ордата на Лъжкинята.

"Ако изборите бяха днес, само 4 партии влизат в парламента ГЕРБ, БСП, Обединени патриоти и ДПС ." Е, затова ще ги поотложим за по-нататък - когато някои от "влезлите днес у НС", ще поизлязат;)