Изборите за нов парламент ще са на 26 март

Депутатите ще работят още две седмици, а на 27 януари новият президент Румен Радев ще разпусне с един указ 43-тото НС и ще насрочи вота, пише „Труд“.

Обратно в новината

Коментари - Изборите за нов парламент ще са на 26 март | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Усещам как ГЕРБ пак ще спечелят и ще се ореве света. Гласувайте за други партии освен ГЕРБ и БСП.

Аман от протакане ! Отново ли ще се стремим да пазим своите ''УСПЕХИ'': ---''България , най-бедната и най-корумпирана държава ".

А до 26 март , ще продължаваме ли да ПОТЪВАМЕ?

А до 26 март ... (това е краен срок) - и ще чакаме дотогава, щото така са решили тези, за които ти гласува! Ти реши те да определят съдбата ни и то точно така. Сега не мрънкай... или просто мисли правилно другия път, ако можеш.

Стояне, дали ще гласуваме или не, всичко се знае предварително. има много добри математици. Така , че всичко ни е ясно като бял ден, или по точно казано като топящият се сняг навън днес... Всичко е лиже да те маже... БКП/БСП-си назначиха техни хора, останалите заминаха без връзки на запад, след това дойде сдс-същото, ндсв-абсолютно същото, герб-и те да не останат назад и те пари, секс, роднински връзки... Не разбираме от политика, но следим нещата, но какво като ги следим. Децата ни заминаха на запад. Останаха кои ? И младите на запад им е все едно, кой ще ни управлява по точно казано не се интересуват от политика, не гласуват, а на едно семейство,когато им липсва най-ценното им е все едно. Живи и здрави, кой успял успял в бя, кой не успял заминал на запад... всички са навързани като свински черва. Така беше и през соца. Нищо ново. Все пак има BiT*Жива връзка, супер предаване, това им е достатъчно, а и скайп... Живи и здрави по света.

Умаляхме от избори. Кой какво прави , ние све избираме. И независимо какви са изборите, винаги имаме и ново правителство (много често служебно) Стига вече! Потрошихте всички парици на народа за вашите избори! А кого избираме? Все едни и същи муцуни от 30 че и повече години, които обиколиха повечето партийки, а накрая си направиха свои. Партиите у нас никнат като гъби след дъжд и са точно толкова трайни.

Айде сега, ти ми разкажи за другите муцуни, които не познаваме. Гледай, например, Слави. Невероятен, с тази негова идея!Супер! Почвам да гледам историята му, приятелите му... Еле за приятелите нашият народ си има приказка, сигурно я знаеш. Е? НЕ СТАВА! Давай други, дето не са стари муцуни. Трябва да обсъдим. Къде, ако не тук? Кога, ако не сега?

Интересно дали Боцко ще се отзове на поканата:-)

Няма какво да слагате снимката на този каун кух Радев. По-добре слагайте на подобни статии снимката на Гергов, Нинова или Йотова и да се знае кой е взел решението!!

Русия е грешка на историята. Тя вирее чрез поробването на собствените си граждани и при царския, и при съветския, и при днешния модел на властта, който е комбинация от първите два и също толкова ефективно оковава душите. Тя живее, като поглъща държави, социални групи, народи, чрез непрекъсната (успешна, неуспешна, временно успешна) агресия срещу своите съседи, тероризъм на другите континенти, засаждане и отглеждане на кървави владетели, чрез дестабилизиране на цели региони, развращаване на части от елита на множество западни страни, чрез внедряване на цивилизационни и етични антистандарти, чрез редовен шантаж в отношенията й с целия свят. Тя живее чрез абсолютната безпощадност, която й позволява масово да убива собствените си граждани, когато сатрапът сметне за необходимо, и още повече без угризения на съвестта унищожава гражданите на други страни. Някои съветолози разбират тази руска държавна специфика, но политическите елити на Запада (с изключение на редките моменти на ритуални викове) се правят, че не забелязват това. Кремъл изгражда своята държавна пропаганда на хиперлъжи и хипернаглости, непознати за западната цивилизация. Ето защо Западът така често се оказва безсилен по отношение на тези хиперлъжи и хипернаглости. В процеса на самопречистване международната общност изплю извратените чудовища, както навремето изплю германския националсоциализъм. Но с Русия това все още не се е случило: тя заби кост в гърлото на света и с отвратителни вируси заразява цялия организъм.

Как не те домързя да изпишеш цял ферман с глупости!

Копнал ги е, този и биографията си не може да напише.

Скъпи противници на ген.Радев,съветвам ви да дишате равномерно и да не претоварват нервната и сърдечната си система!И да плюете и да не плюете фактите са си факти!На 19 януари ще се закълне новият президент на РБ!Каквото имахте да кажете вие го казахте на изборите и се видя,че сте около 30%.Останалите 60% желаем успех на новата президентска двойка!

БРАВО !!!

След 26 март БГ отново ще бъде управлявана от СИКаджията от Банкя в съдружие с Учииндолския чалгар.

ТОЗИ ЧОВЕК Е ДРУГ. ДАЙТЕ МУ ШАНС.

Друг друг... Червен генерал спуснат от руски генерал подчехъла на каките от БКП. Някак си ми звучи познато.

Докторантура в САЩ.

Гумения генерал взе да се гърчи преди да е встъпил още.

Радев бил Червен. Боку не е бил ? Плевньо, Цвъко, Цачева РаБфака и т.н. не се били Червени.......

"Битката с платените от Джордж Сорос метастази в САЩ и Европа ще продължи с пълна сила. Недоразумения като Росен Плевнелиев могат да черпят жизнена сила само в атмосферата на вражда между Русия. При нормални руско-американски двустранни отношения Росен Плевнелиев ще бъде само един неуспял нискоинтелигентен български гастарбайтер в Германия, завърнал се от Берлин с черен печат в своя паспорт. Единственото успокоение е, че това недоразумение още десетина дни ще има възможност да позори България по света като действащ президент на нашата страна. Ако това въобще може да бъде успокоение! " Боян Чуков Какво да се каже повече!!!

В нормална държава ти ще ринеш сняг от спирките на градския транспорт, а няма да плещиш глупости в интернет.

Протестен вот срещу БСП.Ега синезависимия президент.Нинова му нареди ...Чехльо 2...

БСП се готви да ни управлява за 5-ти път с обещанията, които не изпълниха предишните 4 пъти . . . И матряла още вярва на тия обещания, че и се обижда, като му кажеш, че е проЗд!

Няма оправия :(. Ако ги питаш за омразният им преход, който отне старото време са виновни Костов, царя и Боко. А Партията с Луканов, Беров, Виденов, Станишев, Тройната коалиция, Орешаркси и винаги заедно с ДПС не са виновни за нищо.

26-ти март е неделя! Максимална температура 14 градуса, минимална - плюс 4! Слънцето изгрява в 7.20ч. и залязва в 19.45. Идеално време за риболов!

Бай Стояне, да ви помоля с цялото си уважение да не агитирате да не се гласува. Обикновено реагирам по-грубо на хората с подобно като вашият пост ама днес е хубав ден.

О, не само за риболов - по това време,и ранните гъби,/ по нас ги наричат орешки*/и те никнат.Имаме избор: гъби или балъци /на турски - шарани/. Гладни са и лесно се примамват към въдицата!

Това е положението - избрахме си "деполитизиран" червен генерал за президент. Комуноидите вече се облизват за кокала - вярно, за пореден път ще разчитат на ДПС но пък ние сме свикнали вече.

Novae

Pacem-http://www.segabg.com/article.php?id=838060#id_6595749 13 Януари 2017 09:10 Под мажоритарен вот хората разбират преди всичко неоцветен политически вот. Разбират НЕЗАВИСИМ кандидат и за това гласуваха при референдума. А както се изнася тук в статията :"В действащия закон има хипотеза, че мандатът остава незает, ако в партийната листа не са останали кандидати..." пак се говори за партийни кандидати. Нека кажа още веднъж: понятието парламент в текста на конституцията не е ДЕФИНИРАНО.Какво да е разбира под това понятие масово се налага чрез зомбиране в медиите. Свързаните с това понятие " парламентарни групи" също така не са дефинирани,понеже е заемка от чужди конституции. Образно казано, народните представители са определени от вън, от чужди централи.Парламентаризъм.Надуха ни главите и с това понятие.Къде отиде идеологическата им "борба" на другарите и другарките? Народното събрание било парламент.Що за дивотия да ни се дава определение от чуждестранна гредна точка.В заключение: не мога да не издпитвам ОГРОМНО отвращение от цялата дейност на бсп-то?!Не мога и не мога. По-рано им мислех доброто, като предлагх само семплото-ЗАБРАНА. Сега мечтая за един нашенски Пиночет с аналогична проява на стадион "Васил Левски", на която чиста и свята Република те се изсраха, меко казано?!

Реши да се похвалиш, че си гласувал на референдум който не си знаел за какво се отнася? Похвално, сега всички ще ти сърбаме попарата... Дет се вика, прост народ - слаба държава.

Плюете го Радев ама човека е бил мениджър, пилот, командир, разпределял е ресурси и е планирал, работил е с хора и са му вярвали. Доктор на науките, инженер, владее езици. Боце кЪф е бил - мутрагеньо, страхлив каратист, пазвантин на тато, клакьор на всяка власт. Гоце, Бриго и крадливия цар го направиха два пъти генерал. С дядо плейбой на чужди булки, пребит от войниците-запасняци завърнали се от фронта.

Ей много наивен народ. Вие и за Станишев така говорихте ама сега не може да го гледате. Омръзна ми от комуноидни шизофреници, които гласуват за доказаните престъпници от БСП/ДПС само от мъст, че някой им отнел хубавото старо време и младостта!!

Докато стане командир е стоял мирно и са му загрявали вратните жили..Козирувал, марширувал, всички задължения на униформен тъпак..А това, че за червените лумпени някой, който има професия е нещо(щото лумпените нямат), си е техен проблем..Бил пилот...Хората се научават да пилотират с 45-дневни курсове, ама за червените абдали, това е връх на постиженията..Ама, той БИЛ лИтец ма, Маро!Гуляма работа е туй нящо

Айде бе на 26-ти? Каква изненада. Тя Нинова никога предварително не е казала, че изборите ще са на 26-ти. Марионетката, кукла на конци Радев тръгва лошо. Дано не се окаже наистина руска подлога и национален предател както повечето от партията която го издига!!

Има ли още на некой да не му е ясно, че Тиквата и магарето му към края на месеца са на улицата и че требе да се борат за доверието на народа, а той вече не е тоя от 2009-та и нещо почна да не се връзва така лесно.

Порст, прост си та чак вдлъбнат :(

Разбирасе. Народа е съставен от имбецили който много държат да връчат ключовете от държавата в ръцете на партията която я унищожи. БКП, БКП, БКП... За съжаление на имбецилите обаче, БКП вече няма сили да управлява и разчита на неизменната си патерица ДПС за тая работа.

Труд на пияницата Блъсков с кредитите в КТБ - новия държавен вестник!

Официоза на Пеевски и Цацаратора в-к Труд ли ще е прес-центъра на Румен Йотов Нинов?

Боже опази България от комунистическата проказа, Боже...!!!!!!!

Ооооо, щом Председателят на НС и Председателят на Правителството са бивши комунисти, а Президентът ни е бивш комсомолски лидер как да се опазим?

Лустрация!

всичко знаят - вчера, че Радев не може да сформира правителство, днес кога ще са изборите - утре какво да очакваме? Що не изчакаме още малко и ще видим какво ще стане. Аз се надявам поне няколко министъра и други висшестоящи лица да потъркат пейките в затвора.

Айде и да си пожелаем тоя път без Боко на власт и ДПС във възможно най-намален състав. БСП няма как, партията майка е все пак, но поне сателитчетата да изчезнат или да се свият максимално. И Раданчо да се скрие като Янето - и без това са на един бряг май.

на Радан,и пълен провал на Куневица, Лукавски и самозванеца Москов!

БСП - не мерси!

Объркал си името си.... Истинското е "Да, америка"...

Голям оптимист си. БСП без ДПС ха ха ха, та те са едно цяло. Бат бойко ще ви се стори квартален апаш в сравнение с тях. Да са ви честити

Защо герберугите устойчиво изписват името на Корнелия с "У"?! Сигурно щото поне 2 пъти Корнелия отправи на мутрагеньо преки предизвикателства да се разберат "като мъже" ли?! В тая връзка как трябва да бъде новото име на "магнолията"?!

Защо вие путиноиди пишете 5 години ПлевнАлиев?

Объркал си се - аз просто го наричам "ХИБРИДНИЯТ ТАПЕТЕН ЧЕХЪЛ"...

Тиквата ке падне

Тиквата на снимката?Ке падне, те червените тикви винаги падат, но не и преди хубавичката да са подредили тъпите си избиратели..Че и невинните, покрай тъпите

Той че ще падне ще падне, но дано си и остане паднал. Че българина е мазохист по природа и като нищо ще се присети за тоя мутренски сателит след година-две.

Тя че ще падне, ще падне! Но като падне от нивото на своето его до нивото на своята компетентност, направо ще се размаже!

Браво на момчето много слушка, Курнелия му каза 26 март и той не мръдна от датата!!!

Та нЕма да слуша ваш цвъки, я....

Жалко за вас другари. За толкова години тъпите ви мозъчета не проумяха, че БКП унищожи тая страна. Но пък вие пак в захлас си гласувате за тях. Ето и сега с трепет на уста се надявате на правителство на БКП и ДПС. Ами заслужавате си мизерията на 100%. Хубавото поне е, че мизерията няма да я търпим солидарно с вас.

Защо да слуша само един лидер на партия? НАЛИ беше НЕЗАВИСИМ и ще е президент на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ? Или БСП пак изиграха хората? Е, те игричките ги умеят! Пак ще ни вкарат в дупка! Тогава да видим как ще се оправяме!

Ще го види този клепоушко-послушко.

Ти ли ми говориш за мислене?!? Та твоят Дуче сам се хвали, че е прочел една единствена книга в живота си - "Винету"! Айде, моля ти се!

Другарите научиха датата на изборната си загуба...Въпросът е, ще е успеят ли кауните, които ще се навият да бъдат ''служебни'' да фалират държавата?Щото два месеца може и да са малко, но червените кауни и по-бързо са фалирали банки..Това е дреболия за тях

радеф е е толкова независим и свободен да взема решенията си сам..... клокото КУРнелия е млада и красива.. Интелекта е "чугун" и при двамата!! разликата е, че единия може да вдига самолета..... и то само в буквалния смисъл...

Простотията и злобарството върви при герберугите. Отправянето на жлъчни безпричинни обиди са признак на интектуална импотентност. Дерзай герби...

Препоръчвам на този "мислител" да си оправи правописа. Имам чувството, че не е присъствал първите 7/седем/ години в училище.

Познавате ме, аз ,Недялко Недялков и Беновска сме от малкото останали, които продължаваме да обичаме г-н Борисов. Но движението на планетите не дават шанс на нашия любимец от тук нататък. Всичко което ще се случва в космоса ще бъде в полза на Радев и на Нинова. Дава ми се да зная, че Радев ще изкара с лекота два пълни мандата, а Нинова не повече от 3-4 мандата. Това са много години. След толкова време голяма част от пишещите тук ще бъдат на по доброто място.

29.11.2016: Нинова: БСП иска предсрочни избори на 26 март

... А ако зависи / ... ама не зависи/ от Тиквоний Еднокнижний изборите трябва да са та 30 февруари 2029 год. Да, ама май захапа дръвцето...

И ги получи! Иначе Радев беше избран като НЕЗАВИСИМ кандидат-президент, но предложен от БСП. А колко е независим е друга тема. Ще бъде интересно : КОЙ ще управлява "независимия" президент? Но, то е ясно и няма място за чудене

Ами изглежда тъп . Изглежда като паднал от небето. Кво да праим?Тепърва има да се доказва.Жените около него го правят да олеква.

радеф е е толкова независим и свободен да взема решенията си сам..... клокото КУРнелия е млада и красива.. Интелекта е "чугун" и при двамата!! разликата е че единия може да вдига самолета..... и то само в буквалнич смисъл...

докато се отучи да носи зелени чорапи ще мине минимум година

Чета и си мисля толкова ли сме наивни Радев това Радев онова аве хора та нали точно до месец ще отиде на визита някъде в Брюксел и там ще му кажат какво да прави да не си мислите че една малка България или някакво си Бсп ще се наложи над Европа айде малко спрете с тези всичките глупости

ДАНО ТОЗИ СЕ ОПРАВИ, КОЕТО ДОСТА МЕ СЪМНЯВА, ЗАЩОТО ОКОЛО НЕГО ИМА ТРИ ГЛАДНИ МОНТАФОНКИ, И НЯКОЙ АКО ИМА ПРЕДСТАВА, КАКВО Е ДА ПУСНЕШ ГЛАДНА КРАВА В ПРЯСНА ЛЮЦЕРИНА, КАК СЕ ПОДУВА, И КАКВО СЛЕДВА !!!!

Другарят Радев,та другарят Радев.Преди всичко "другарят"Радев е високо образован интелигентен,обучаван да командва и управлява.Това не ви ли харесва.Или си харесвате тетката от Плевенско,която една дума не може да спретне,без да погледне за одобрение началника,или началника,който тича кото джн ги би по територията.Това ли искате.Физкултурници и обслужващ персонал да ви управляват.Значи ,ако някой не е с Америка е с Русия.Толкова ли ви е IQ то.

И всичко ще е мирно и свободно .... Мирно! Свободно! - Като в казармата :)

Радеф е толкова независим и способен да взема решения сам, колкото курнения май нова е млада и красива... Там работата е "чугун" и при двамата... Само дето единия може да вдига самолета... И то само в буквалния смисъл!

Айде, измисли някое друго клише... Това се изтърка на десетия път като го написа... Ще ти спрат надницата май, мамка ти тролска!

Че защо и И..диотова ще кълнем,този ни стига за трима ?

не сме го избрали на конкурс за красота, естете. Има престижно образование, знае чужди езици / за разлика от неуспялата Цачева/.

знаел езици, някой да го е чул да говори. Той и Бареков е в европарламента, но стана за смях с неговия английски. Език не се учи от понеделник до петък. Туй, че някъде е бил слушател за месец два нищо не означава.

чужди езици?!? като бареков... фуражка с чужди езици... ти ме разсмя!

Тъп си... да... И ти личи, да знаеш!

Не ме интересува изобщо какви церемонии и какви речи ще последват. Винтягата Румен Радев не е моят президент. Напълно излишна парадност за една марионетка. Всяка уважаваща себе си личност би отказала подкрепа от една популистка партия като бсп.

Абе и Тиквата с едната прочетена книга не е мой премиер, ама нали илитератите сте мнозинство и си го избирате безпроблемно... Прост народ - слаба държава!

Подаването на топката между дясно и ляво няма да спре докато народа не направи революция а тя се прави и с 400 човека ако народа е качествен

Не кълвете на въдицата Радев българи, тоя със сигурност ще ни води към руските степи.

Повечето мечтаят за това. Озлобени от "демокрация та" по български а тя е внесена от Русия

Да, озлобени сме. Но демокрацията "ни" е внесена от по-на запад. И се научи как се членува "демокрация та", че е срамота да не знаеш родния си език.

Я, фатмакът пак се обади. За някои въпроси мълчи като пукал, когато обаче му пуснат тезите от москва си плямпа харно.

Боже опази България!!Толкова простотии, кажете нещо съществено, коментирайте по същество.Но главата ви явно не може нищо умно да роди.

По същество - когато Господ раздавал акъл решил този за военните да го постави на моста, а те завалиите минали под него. Като чета какви ги върши и не ги върши Румен Радев разбирам, че и той е минал под моста.

Искаме си Цецка за президент,тъпанари такива!!!