Преди изборите: 39% не познават кандидат-кметовете

39% от българите не познават кандидат-кметовете, за 47% вотът е нечестен, 77% ще кажат „да” на референдума. Това сочи проучване на агенция "Алфа Рисърч".

Обратно в новината

Коментари - Преди изборите: 39% не познават кандидат-кметовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но жината вика че не стават и по един и заедно. също.

и като пишеш дире, мислиш ли, че който има мозък ще се хване на този пиар? Слаба работа. Не си давам гласа. Каквото искат -те пак ще го направятно поне ще имам чиста съвест

Този референдум е Dust in the wind (прах във вятъра) - маратон на един крак и то дървен... Просто цинична измама, че някой пита Народа за нещо. Няма ли задължително гласуване за тези с образователен ценз поне до 4-ти клас, ще ни купуват и продават както им е изгодно и ще ни "представляват" такива като Бат Сали и Сидеров...

Хора, бягайте от България, ние никога няма да се оправим, тук ще става все по зле!!!

Бягайте в Сирия, там се опразни, а от Германия ще ви върнем в кочината!

Защо Костов,Софиянски,Петър Стоянов СДС-то,ги няма във Списъците,нали точно те искаха Демокрацията,това ли им е демокрацията,която ма...та ни се разказа.

"......39% от българите не познават кандидат-кметовете" Ами то при такава гмеж от политически плужеци, как да ги познаваш ! Да не говорим за общинските "съветници".......

ЗА 25 ГОДИНИ"ДЕМОКРАЦИЯ"ПРОВЕЖДАТ ЕДИН РЕФЕРЕНДУМ,ЗА ПРАХ В ОЧИТЕ НА НАРОДА!!!ЗА ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ,КАСАЕЩИ БЪДЕЩЕТО НА НАРОДА,РЕФЕРЕНДУМ ТРЪНКИ!!!ДА "ЖИВЕЕ"ДЕМОКРАЦИЯТА ПО ГАНьОВСКИ!!!

Алеко Константинов,го е описал много точно,как се правят избори от"Ганьо Балкански"!!!

Не вярвам за ел. гласуване да са над 70 % ЗА.

Важното е че Циганите си ги познават Ба Сали,Пиже и Водката,а Иначе наистина ние и да искаме да ни е друг Кметъа на София,няма как да стане Бойко не дава,плаща си човека по няколко Кибабчета,Кюфтаци,или Пица със Шумка,и по 50лв да си имат във джоба,за тези които ще гласуват за Фъндъкова,но повечето такива като мен честни ще гласуваме по съвест!!!Купуването и Продаването на Гласове е ''ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

39% не познават кандидат-кметовете 100% НЕ ГИ ПОЗНАВАТ

за който и да гласуваш, партията е една и е с метастази навсякъде

Много повече са! Всичко е партийна кандидатура без връзка с населеното място!

Българският избирател може и да не познава кандидат-кметовете, но затова пък чудесно знае вкуса на пицата, кебапчето и усещането да си с 50 лева в джоба. ..е, знае и какво е чувството, като изяде пицата, ама кмета си остане същия феодал.

Уважаема Красная,за кого бихте вие гласували ЗА КМЕТ НА СОФИЯ.,да познаем ли от Три Пъти:) А-Фъндъкова. Б-Фъндъкова. В-фЪНДЪКОВА:)

Българина ако има 50 лв в джоба ще е щастлив!! 2 милиона българи в България са безработни, главно извън столицата, т. нар. провинция която е изоставена и няма никакво развитие. Безработните у нас ги издържа някой човек от семейството който е в чужбина. Всяко трето семейство у нас се издържа от човек в чужбина. Това е страшно. Никаква инфраструктура и никакви работни места в провинцията. Да не говоря за шуробаджанащината. Така че българина няма и 50 стотинки в джоба си. Много тежки времена за България, и междувпрочем всеки казва че е станало така от 2009 година насам. Преди 2009 е било по добре. Но сега просто е непоносимо, ще мрем от глад, тъй като няма доходи в БГ

ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО, ЗА НАС ИЗБИРАТЕЛИТЕ , ГЛАСУВАНЕ ,защото ако не гласуваме за референдума ще докажем ,че искаме за в бъдеще да ни управлява МАФИЯТА ,А НИЕ ,ЧЕ НЕ СМЕ НАРОД , а мърша ,достоен да бъде ...мачкан !

То хубаво го казваш, но няма за кой. Аз съм от София и за всичките тези месеци по случайност разбрах кои са ни кандидат кметовете, по чиста случайност. Фандъкова (не бих гласувал за нея за нищо на света, защото за нея София е Младост и Дружба и може би централната част), Кадиев (за този човек нищо не знам освен, че е от БСП) и к*рвата на Бареков (арогантна, себична патица). Та кажи за кой да гласувам? Един публичен дебат поне да направят, да им видим опорните точки и кой за какво се бори поне. 50%+ смятали, че изборите са нечестни. Ами с така изложените от мен факти и аз стигам до заключението, че кмета вече е известен и не е нужно дори да гласуваме!

та точно такъв отговор чакат казионните партии,мафиоти ! По -глупаво поведение от това няма!!! Ако не се отиде да се гласува ,отпада и гласуването за референдума ,тогава за българите в чужбина им подаваме вариант от три безотговорни пръста ...,а за кмет избирай най-малкото зло ,важен е референдума !

Преди изборите: 39% не познават кандидат-кметовете По "дипломите" ще ги познаете.

На БСП, ДПС, АБВ и Атака кво им пука?! Там са под строй, така че изобщо не им трябва да знаят каквото и да било. Даже колкото по малко знаят - толкова по добре.

В ЛОВЕЧ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ

Ще гласуваме за Кирил Йорданов, за да видим дали има някой като Пламен Горанов, да се самозапали и да събори "Борисов 2".

Пак тъпи изследвания. А за нагласите на избирателите по места - пак нищо. Явно нещо неудобно има в прогнозните резултати, за да се скатават така социолозите.