Местан прогнозира предсрочни избори през 2015

За 2015 г. съм песимистично настроен, тъй като ГЕРБ не се разграничи от Патриотичния фронт, то неизбежна необходимост са предсрочните парламентарни избори.

Обратно в новината

Коментари - Местан прогнозира предсрочни избори през 2015 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на власт дпс имат достатъчно ресурс да клатят страната за съжаление!

Бе я не ни губете времето да четеме просташките изказвания на този лайнар. Никога повече турци във властта!

Злоба за власт на турците

Местане,след като имаш дарба да ПРОГНОЗИРАШ-каква ти е прогнозата за ДПС(ще я има ли?)?

ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ СЛЕД 4 ГОДИНИ ФЛАДЕФ ФЕС ПРОСО СЪНУВА

Няма ли кой да плювне тоя шмекер? Или да го боцне между ребрата!

Скоро ще напълниш гащите! Ще ти стане тясно в България!

Лютив Насран пак се е взел на сериозно...

на прав път сме - щом турчилята и комунята врещят - на прав път сме.

Абе що не вземете да се съберете всичките , па да си сковете един дървен самолет ,да излетите и да си е.......те майката на некъде ?!!!!

По-добре да си сковат по една дървена жилетка, и с ходжата - напред към онова място. По-евтино е и по-сигурно!

Местане,Местане този път изказването ти е на люх.

Уважаеми, експерти вие сте категорични, "че това не е в нарушение на изборния кодекс и ако е необходимо Местан ще стигне до съда в Страсбург. " Това е нарушение на Конституцията ни! Вие имате късмет уважаеми, както и самозабравилия се председател на противоконституционната партия ДПС, че живеете в една беззаконова и корумпирана страна като България. Жалко, че в родината ни има място за такива като вас ... "български", експерти и политици. Вместо палячото наричащ себе си главен прокурор на България, да ви прибере и да поиска обяснения за изказванията и публични изявления срещу Конституцията на Република България, той ви оставя да си развявате коня и да скачате с шпайкове по нервите на българския народ. Да занаете, че много голям късмет имате, че не живеете в западната част на Европа. Лек ден.

От много време, призовавам да се принудят депутатите за свикване на ВНС. Трябва да се създаде гражданско движение и с мирни средства и изяви да принудят за това безхаберниците в НС. Какво означава това уважаеми политици... Пожарникиаря господин Борисов, изпотроши сума ти народни пари за да свали некомптентното управление на БСП и ДПС. И хайде, около 30 милиона за избори. Самите ГЕРБ поради некадърност да се справят с социални и жизнено важно проблеми, година преди това подадха оставка, независимо от подкрепата на ДПС. Пак избори и пак 30-тина милиона изпотрошена народна пара. Господин Местан, на народа му писна вече да ви плаща за да ди гледа сеира. На народа не му трябват нови избори, трябват му поправки в Конституцията, Изборния кодекс и Правилника за работа на НС. До когато в парламента не влезнат 50 % независими представители на народа, вие политиците от ГЕРБ, ДПС, БСП, ПФ, Атака ... и каква ли още не, ще си прехвърляте топката и Всяка Година ще искате избори. Докога? Та вие вече 25 години съвсем некъдърно и безотговорно ни управлявате. Докарахте народа ни до просешка тояга .... Какво очакваш да се случи на новите избори, нЕуважаеми Местан? А да ти е.., лек деня.

Октопода ДПС е на всякъде.Заслуга за това имат много продажни, алчни Българи. Турското малцинство се поддържа помежду си и приобщиха към тях и мангустите.Това е по принцип идея на Даганчо,който е с болен мозък и смята ,че България като територия е собственост на Турция.

"Колкото до наложените му 15 акта за говорене на турски език на предизборни прояви, то експертите са категорични, че това не е в нарушение на изборния кодекс и ако е необходимо Местан ще стигне до съда в Страсбург". Учителю Местан! А аз като верен последовател на демократичната ДПС, но етнически Българин, неразбиращ турски, как да разбера, какво ми обещавате? До сега не съм изтървал митинг на ДПС, но нищо не разбирам! Говорете езика на мнозинството симпатизанти на ДПС! Нали не сте етническа партия! Как ние Българите можем да участваме в политическия живот на ДПС, след като не ви разбираме! Ако е необходимо ще стигна и до съда в Страсбург, понеже като фен на ДПС ходя на всеки един митинг, и искам да разбирам какво ми обещава любимата Партия!

Иска му се на турчето...

Право каза г-н Л ...ян, етан! Когато кранчето затворят злоба и риторика творят. Няма град в България в който от европейски програми да не се облажват ДПС, Али, Неждет от Кържали, или Казанлък - Дунавци, Габровница в Сахране Казанлъшко, Метим, Чети Казак от Търговище, Ябланово, Девин,Бяла чак до Кулата. Юристи с дипломи за по 10000 лв.,икономисти за по 5000 лв. три министерства държат, крадат, крадат, крадат и филосовстват!

Колко жалко , че такъв талант се погубва като политик вместо да разцъфти като синоптик:-)

Ало, модератора Мурат, изтрии си псувните. Три пъти сигнализирах.

Още по- добре , тъкмо ще дадем възможност на ПФ да поеме властта с ПЪЛНО МНОЗИНСТВО и да се отървем от коалицията ГЕРБ + ДПС завинаги ! Валери Симеонов е къде къде по- разумен и ПАТРИОТИЧЕН политик от всички останали !

ДПС е турска етническа партия, която води разделяща народа политика. Тъй като етническите турци в БГ не са достатъчно много, те се насочиха и към циганите. Ислямизацията и турцизацията са техните скрити оръжия. Не случайно искат новини на турски, също и се строят засилено джамии. Българите взехме да поумняваме и инстинктът ни за национално самосъхранение заработи. ДПС следва да излезе от политическия живот на страната. Самото им име е обидно за Обидинена Европа. Какво искат да кажат с това име? Да не би гражданите на БГ да нямат права и свободи?!

Електората на ДПС са необразованите. Основно онези, които не мога да четат и пишат на български език. Образованите и успели турци не гласуват за ДПС.

за жалост дпс не е турска а българска етническа партия ! в турчия такова нещо никога не ще се допусне!

До модератора. Не е редно да триете коментарите. Трябва само да ги скривате. Иначе променяте контекста. Щефовете ви да се погрижат за правното ви образование.

Няма нищо лошо в ксенофобията. В тази връзка трябва да се уточни, че Бг турци минават за местно население и не се включват в термина "чужденци" По исторически причини присъствието им тук е факт и не би трябвало това да е проблем. Просто трябва влиянието им да е съобразено с бройката им в съответния район. До голяма степен това население е интегрирано в обществото и има сходни обичаи с мнозинството. От тези хора няма заплаха и не трябва да се нагнетяват антитурски настроения. Съвършено различно стои въпроса с нелегалните емигранти и с "тъмнозеления" етнос.

Този брадат козел да не е хвърлял боб , че знае нашето бъдеще ! Време е да се намери политик да му затвори смрадливата му пасмина , позволява си го защото и много богат от политика , т.е. яко е крал че за пра-внуците му има ! Никой няма смелост да го резследва и да види освен от обръчи взима предполагам и от Турските тайни служби това ще каже ДАНС ако има мъже с топки там а не гевреци!

А кво каза по въпроса Бат Сали? А Болния Ибрикчи Сунетчиеев шъ въ подкрепи ли?

всички ромски лидери се занимават с лихварство,дават 200,а искат 2000,така печелят на гърба на ромите,правят ги зависими и бедни ,а дпс избира лидерите за депутати.това им е помоща за ромите.

Електоратът им от страх гласува за тях, а правата и свободите за кого са, знаем всички

много се е ядосал г-н местан на "ксенофобите",които му пречат да разпределя порциите.друго си е да кажеш пред избирателите си кой парцелира,от кого зависи управлението,да ги погъделичка за "единна румелия",ех какви мечти за терирории,да каже че ще назначат 7-8 областни управители от дпс,особено в места където няма симпатизанти,да говори на турски,нищо че официално не са етническа партия,но важно е разделянето,дивидентите от това и точно на християнския празник,когато се прокламира добротата,смирението, щедроста и уважението прави митинг със злоба и жлъч за да се чуе по добре,но не и да се зачете най светлия празник ,да покаже уважение и съпричастност,може би защото радикалния ислям не допуска зачитането на други религии,много удобно за политически цели!

местан защо недоволства? нали тои се прегърна със сидер ага ,които организира побои над български турци пред джамията им.

Защо всички медии в Бг дават ТИБУНА ,на Местан ? Какъв е Местан ? ---Главатар на терористична БАНДА в Бг,....КРАДЕЦ,ПОДСТРЕКАТЕЛ,ОЛИГАРХ,И ВСЕ Е НЕДОВОЛЕН....

Да, наистина и медиите допринасят много затова турците от ДПС да ни дразнят с наглостта си всеки ден. Ако медиите бяха наистина български, то не следваше изобщо да обръщат какво и да е внимание на турската едническа партия.

.И българи и турци теглят от едно или друго управление. Ти можеш да се целуваш със Станишко ,но това двуличие отвръщава Местане и внушението което то поражда е същото. Няма да позволим , районите с турско самосъзнание да имат опредиляща роля в политиката ,културата и битността . на българския народ. Но котато от години сме работили уечили, живяли заедно с бъл.турци мераците за нови избори ще разкрие за сетен път опита на ДПС да прокара разделителна линия в обществено политическия ни живот с едничката цел отново да се докопа до властта. Е появата на ПФ в политиката показа , българския дух няма да позволи да бъде смачкан.

Местан трябва да се откаже от това да е проводник на политиката на юго-източната ни съседка, ако иска да управлява заедно с Атака след изборите догодина.

В крайна сметка всички сме слуги на господарите си!Само дето се репчим напразно!

Зам.-здравният простак Ваньо Шарков ...в центровете за спешна помощ, където ще се изградят спешни отделения.

Относно предсрочните избори през 2015-а Местане - Астроложката Алена каза ДА ГО ДУХАШ.

Ха дано, и някой държавник като Костов да ги спечели, ама де го?

И за да не раздава прогнози тоя анти българин, Л.Местан, който още като войник станал агент на ДС --- с предимство влезнал да следва---/начини много/, докато българчета се състезавали---помежду си, децата на активните борци,орденоносците,активистите от ОФ и БКП, заедно с цигани,турци, помаци влизаха с предимство --- с 3.00 дипломи!! Накрая---1988-1999 г. въведоха позорния "ЦЕЛЕВИ" прием на децата си---дори с 2.99 диплома---вижте учителския институт в Пловдив---от Ардино над 60 души станаха даскали, чрез целеви прием! Проверете !!! А тоя Местан прогнози ще дава!? Малко ли зло причини ДПС винаги патерица на БСП--- зло на българския народ? А 2013-2014 г. беше върхът на ДПС наглостта--- и ние КВАЗИ българските избиратели го търпим ДПС и Местан! До кога??? Само една година преди избори живот в България да дава п раво на глас!! СТИГА С ТИЯ ЕРДОГАНСКИ тарикатлъци! Нека ни обвинява кой в каквото иска---ние да помислим за България!!!

Владимир Ясенов Зидаров -агент Павел, от трето главно управление на ДС,да замълчи веднъж за винаги!!!

Турска наглост! На връх християнския ни празник продължават да ни тровят с турската си политика. Сега злобеят защото видяха, че Българите започнаха да се обединяват. Коалицията за някои може да е хубава, за други не, но поне е българска и народа е по-спокоен. По-добро не можеше да се направи при тези резултати от изборите, с купените цигански гласове и внесените гласове от турция. Турците искат нови избори, за да дестабилизират Държавата.

Ние сме настроени: ДПС --незаконната етническа партия, да бъде забранена в България! Също както и БСП !! Това е --- раково заболяване в България, което колкото повече го търпим, толкова повече се разпространява, насърчавано и подпомагано / по заобиколен път/ от Турция- лично и ясно казано от Ердоган, който без притеснение се изказва, ЧЕ ТАМ КЪДЕТО ИМА ДЖАМИИ- ИМА ТУРЦИ- ЗНАЧИ ЗЕМЯТА Е ТУРСКА т.е. част и собственост на Турция! Вижте Крим! Кой спря Русия? Хора---да махнем ДПС от България--не българските турци --само протурската върхушка на ДПС!!! Местан трябва да бъде съден, за изчезналите евросубсидии, предназначени за тютюнопроизводителите, а те мизерстват и протестират без пари??!

На времето Костов, посредством юридически и бюрократични хватки попречи на "царя" да се регистрира за изборите. Е и? Това не попречи на НДСВ да стане първа политическа сила.

Къде я тази "първа политическа сила" ?

Бг ще върне турското робство чрез парламентарни избори.

Да се успокои , любезният Местан. Предсрочни избори ще се проведат , веднага след въвеждането на задължителното гласуване !

Защо ми изтрихте коментара? Защото писах верни неща ли? Ок, пак ще го напиша..''толерантно'': моля ви, не давайте думата на многоуважаемия Г-н Местан поне по време на Християнските празници. Едва ли има Българин, гледащ спокойно лъчезарното и излъчващо доброта лице на Г-н Местан. А и високо интелигентните му словоизлияния, изпълнени с термини,метафори и притчи ни идват мъничко в повече, не сте ли съгласни? Благодаря Ви за разбирането!

Вижте се колко сте безпомощни и нещастни, от десетилетия всеки скрито мечтае да бъде забранена ДПС, а се получава тъкмо обратното, ДПС застрашително набира обороти пред смаяните погледи на тълпата и старателно се подготвя за самостоятелно управление. Този измъчен народ не иска да разбере, че само истинската демокрация и свобода може да гарантира стабилен прогрес, не може в една страна, в която искат да забранят новини и пропаганда на езика на един от основните етноси, страна в която се стремят да ограничават възможността на лица от определен етнос да управляват да има успешно развитие в съвременните условия.

Защо си мислиш, че това ще промени нещо? Ще се преименуват в "Демократи за Права и Свободи" и толкоз. Щом имат електорат - имат и власт.

предсрочни избори да.но такива като мен дето са в извън страната,да нямат право да гласуват.дори и да се завърнат като минимум една година престои в странататрябва да имат без да я напускат,за да имат право да гласуват.даго видя тогава тоя мръсен местан насран.