Синът на легендарния Пиер Трюдо става премиер на Канада

Либералната партия на Джъстин Трюдо, който ще състави следващото канадско правителство, спечели бляскава победа на вчерашните парламентарни избори.

Обратно в новината

Коментари - Синът на легендарния Пиер Трюдо става премиер на Канада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пиер Трюдо, бащата на Джъстин Трюдо, в качеството си на министър-председател на Канада, беше добър колега на големия сирийски държавник Хафез Асад, бащата на сегашния президент на Сирия Башар Асад.

Затова ли обеща да прием 25000 сирийци до края на годината?!

Крушата не пада по-далече от дървото. Както вече казах, сега Тръмп трябва да строи още една стена, по границата с Канада.

Абе ако тоя се е метнал на баща си Канада може и да се оправи, ама гениалността се предава през поколение ако не се лъжа :) А за Тръмп не се притеснявай, няма да е президент та да мисли тоя проблем. :)

Абе, защо мислиш че всеки трябва да се оправя. Канада си е много добре. А точно бащата на тоя вкара Канада в най-големия дефицит!

FUCK, либерал цоциалист да ти обещае малко дефицитче е като комунист да обещае че ще крадне малко.

Харпър щеше да мине Путин по години на пост (врътки с Медведев), и тогава щеше да е аукуърд да го санкционират.

Ако харпър беше спечелил, бас ловя че редовните тролове щяха да опърнат палачинката и по него. Оправия нямате комплексирани момченца.

Чест прави на Харпър, че си подаде оставката като шеф на партията. Същото не мога да кажа за нашия плъх Станишев, който ядеше бой по избори за закуска и не се отегляше от клона.

И най лошият Канадски Премиер е многократно по умен, интелигентен, честен и почтен от българските недоразумения на този пост.

Ха-ха-ха, някой цъкна минус, тогава нека да сравним Харпър и Трюдо с господата другари Орешарски и Борисов.

Харпър смело набутваше Канада надолу, следвайки тъпизмите на Щатите.Този поне е шанс за страната си.

Другари! Ама не се притеснявайте, той е от нашите, ще взема от богатите и ще дава на бедните... Може даже да докара Канада в БРИК ...

Двама Буш,сега се кани трети,Двама Трюдо....Всичко е ок.Но ако е в Сирия,е диктатура!

че и плюсове имаш??!!

Поредния лакей на Сащ.

грешиш, предния беше лакей.

И там има семейственост като в САЩ. Този Джъстин, ако не е Жюстен или нещо подобно реже френския си корен с англификацията на името си.

Имай предвид,че майка му от шотландски произход.Така че...Джъстин и толкоз.

Баща му е Мик Джагър

Поредни гад от средите на заговорниците срещу белите хора!

Малко почвате да ставате досадни с вашите заговори и конспирации. Гледай си в паницата и остави канадците да се оправят с избора си. Поне това могат сами.