Кандидат-кмет от ГЕРБ бил лидер на банда

Кипро Кипров от с. Брежани, община Симитли, кандидат за кмет от ГЕРБ на предишните избори, бе задържан вчера като лидер на престъпна група, занимаваща се с кражба на GSM-и и части от автомобили в района.

Обратно в новината

Коментари - Кандидат-кмет от ГЕРБ бил лидер на банда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до живот бее

Днес започна делото и срещу Димитър Сотиров кандидат за кмет на Земен от ГЕРБ - тия са тотални престъпници..

Днес Борисов открива 2 нови пътни отсечки във Варна и строителството на голям комплекс за водни спортове. Да е честито на всички.

Нали мутрите се харесват от народа? Същия тази народ си ги избра за управници.

ЦЕЛИЯТ ГЕРБ СА ЕДНА ГОЛЯМА БАНДА!!!АКО НЕ ПРОГЛЕДНЕМ НАВРЕМЕ ЩЕ ГО РАЗБЕРЕМ БОЛЕЗНЕНО ПО ДЖОБОВЕТЕ СИ!!!

Вече две години го разбираме.

ужас,тук един и същ се е скъсал да виси и чати като луд глупости и да бълва помии

Браво на полицията ! Много навреме ! Иначе пак издънки ... ! Нормално тарикатите да се лепят за силните на деня , те преди са се лепили за БСП после за СДС , бояджийска работа !

Да, ама бълъците, които ще гласуват за ГЕРБ са повече! За интелигентните избирателие ясно-ще са против! Дано се осъзнаят "бълъците"!

Абе, Герб са просташка измет от престъпници....всички ги видяха, че са сган от бандити и крадци !

Дядка, пак изпуши...

1971-1975 г. учих в минния техникум в Перник. По същото време там учеше и един човек от Брежани, казваше се Кипро Кипров, който би трябвало сега да е на 55 годишна възраст. Не зная как ще прозвучи това, като защита или като оплюване на ГЕРБ, но с ръка на сърцето мога да кажа: Оня Кипро Кипров беше абсолютно лайно.

май си му ял попарата и шамарите..я се сети!

От един милионната комустическа партия партия на "борците" против капитализма скромно нарекли се БСП се роиха повечето от новите български милионери. Които не успяха, се боричкат за кокъла като прелетни птици от партия в партия като като СДС, НДСВ, /"на царя" предател на роялистите в България/ дори в ДПС като Х. Бисеров /за сведение на U2. Има и много други/. Та сега ГЕРБ прилапа всичко гнило плюс мутри като Кипро Кипров, синове на активни борци против фашизма и капитализма /в българия не е имало фашизъм/ като министър С. Игнатов с 4 публикации за 56 години години. Колко ли още има за арестуване.

Целия герб са банда.

и ти произведе новина! скрий се! майтапи! герб СА БАНДИТИ И МЪРЛЬОВЦИ! Огледайте се!

Всяка нова и млада партия е силно притегателна и прилепчива за кариеристи, далавераджии и отявлени мошеници. Не току така наблюдаваме прелитане на бивши комплексирани безпартийни и меркантилни комунисти последователно в СДС, НДСВ,и накрая в Атака или в ГЕРБ. Убеден съм, че тази метаморфоза няма да спре до тук и скоро след залеза на последната, ще има нови трансформарси към следваща политическа сила, особено ако се окаже управляваща. Трудно ще спечелят някакво уважение, а по-често потрес, такива политически хамелеони, жадни единствено за медийно внимание, облаги от власт и влажен поглед от някой амбасадор, особено ако е задокеански.

И всички тези политически комплексирани хамелиони, далавераджии и отявлени мошенници произлизат от БСП/БКП. Че от къде другаде? Други пък кариеристи се завръщат в родната соц./ком. партия или прелитат от подобни партийни клонинги. Дори заемат ръководни партийни и държавни постове.

Я, дай някои примери!

Що продължавате да тръбите, че миналото е виновно за изродените членове в партията Ви, като повечето се изродиха при Вас щото другите не ги допускаха да вършат простотии.

Скоро разговарях с мой познат от Свищов.Разказа ми ,че някакъ бивш сикаджия превзел герб,свалил придишния председател и напълнил организацията с крими типове,някои от които с присъди.Всичко било под егидата на някакъв депутат гербаджия.Пък колко е истина? Ако тук има свищовлии нека разкажат.

Разбрал - неразбрал, че някой нещо каза, какво бил чул от някого за някого, който бил някакъв на някакъв си депутат от ГЕРБ...В БСП/БКП така чуват и разбират...

Да бе, да! Иска ти се да не е така, ама е точно така. Някакви си от БКП (ГЕРБ) все не могат да повярват какво чуват и виждат.

ГЕРБ не ГЕРБ, щом е крадил, да си отговаря...Но кога ще отговарят големите крадци на милиони през последните 25 години? Животът минава, а те богатеят за сметка на обикновения човек, изготвиха си защитни демократични закони и обезличиха съдебната система... осигуриха си дългосрочно,,светло" бъдеще.

Въпросът е много правилно зададен - кога ВСИЧКИ ще започнат да отговарят - и предишни, и сегашни, и най-сегашни. Щото и на последните започнаха да им излизат далаверките. А какво ще стане след като паднат от власт?

Аз съм КипрА - проста женица.От село съм-Долно Уйно.Едва изкарах трети клас,щото докторите казаха,че е вредно да ходя на училище.Не било за мен.За туй сега драскам простотии в интернета,казаха ми,че хората много ги харесвали.

рибата се вмирисва от главата.А НАРОДЪТ ЗНАЕ ,КОЯ Е ГЛАВАТА..........

от Бузлуджа до сега една вмирисана глава ни яде!!!

Глупости. От двадесет години насам нали се извървяха и колко други "демократични" партии. И какво стана с тях?!? И какво стана с България и българите?

Ние калпави крадци в нашта лартия не щем.За това ще ги изгоним,а като се научат да крадат както трябва пак ще ги приемем.

че то кой от тази партия не е бандит??? и след всичките тези коментари, ха сега ми обяснете ,как ГЕРБ ще спечелят изборите отновои ????

Е,хайде сега успокойте се,Апнете,Пийнете,Изсерете се...и плюйте тук,че дома гък не можете да кажете! Доволни ли сте сега???Ай гледайте сеири ,сега ви се е паднало.Тъпо селско племе,българско!!! Най-голямата долна инсинуация ,която съм чела,точно преди избори..Но ,когато се разбере истината за нагласената помия,от настоящия кмет,пак ще си попишем..Айде сега със здраве,и си пийте хаповете редовно:Д

Боклука си е боклук. Лай.....то си е ла.но, с какъвто и цвят да се покаже. Въпроса е, че днес има разследване за "въпросния" макар, че е имал общо с управляващата партия. Някога да сте,. чували за подобно нещо преди години. На мен ми звучи като грешка . . . хах, грешката е в управляващите или в ориентало ганьовската нагласа на постващите в тази новина. мястото е гугъл, фразата е "Който има ухо, да чуе", автора е Българин, истината разнолика, а ти ганьо си никой.

А Лечков от Сливен, подкрепян от ГЕРБ, кога някой ще има смелостта да го разобличи. Фалира целия град и го е превърнал във феодално владение. Бойко, за едни пари които ще влезат в касата на ГЕРБ се продаваш!

е то има ли някой от тази "партия " да не е от структурите на мафията???

Ами то самият премиер е Кръсника на българската мафия. Преди 89-та ръцете на тзи изверг са изцапани с кръв. 90-те годи и изтребил и пребил десетки хора също!

от Бузлуджа до сега все едни и същи!!!

Хахахахаха. Егаси партията. Аз предлагам ГЕРБ да си наемат поне един свестен човек в техните структури, че с този имидж както са тръгнали за нищо не стават.

Като създаваше партията ББ не приемаше кой да е... КАНЕШЕ ГИ тия хора!?!?!?! Голям подбор няма що!!!

Ако се тръгне по структорите на ГЕРБ ще се види че всичките им членове са неуспели кариеристи, в най добрия случай фискултурници с исключително нисък коефициет на полезно действие и 90% от тях са с нелицеприятно минало и настояще.Това са фактите.

Така е, успелите са в БСП, РЗС, ДПС

Ако се тръгне по това, което си написал ще се види, че коефициентът ти на грамотност не е особено голям. Това са фактите.

,, И ето видех блед кон и името на яздещия беше Смърт, и адът вървеше подире му, и даде им се власт над четвъртата част от земята, да умъртвяват с меч, с глад, с мор и със земните зверове... " /Откровение на Йоана 6:8/ Апокалипсис/

ЕЙ ТОВА СА ГЕРБ И ГЕЙБЕРАСТИТЕ!!!

Че това новина ли е ? Ами то ГЕРБ само за две години се превърна в съществително нарицателно за сбирщина от престъпници - кариеристи !

Това е работа на Станишев.Така да излага честните хора от ГЕРБ......не го е срам.Къде е Боко тиквата мълчи като нас....

Абе, все си мисля, че и Костов има пръст в тази работа!

Това учудва ли ви - ГЕРБ е създадена от престъпници и нискограмотни хора като Борисов и Цветанов! Тази мафиотска структура души България. Затова - да внимаваме на изборите наесен и да издухаме тазе престъпна клика от властта! За да има бъдеще за Българи

ще се върнат комунистите.

Глупав човек си. Точно ГЕРБ са комунисти, които се пребоядисват както им е удобно.

ДРУЖНО ДА ИЗМЕТЕМ БОКЛУЦИТЕ ОТ ГЕРБ

Не мога да разбера какво чудно има в това. Ами тя партия ГЕРБ е създадена и оглавявана от СИК-аджия, баш авер с А.Петров, Пашата и др. Горкичкия Винету, той не познава "нормални" хора, а вие искате от ГЕРБ да са почтени. Смях в залата.

Дойдат ли местни избори, куцо, кьораво и сакато тръгва да става кмет.

голем праз то и бивши кметове и настоящи п------и....са такива хе хе

Затова ГЕРБ ще победи-защото не прави разлика свои и чужд! Сгазиш ли лука в канала си.Това е ГЕРБ. При комунетата не е така.Когато беше на власт триглавата ламя да е дала действаш министър на съд-НЕ! При ГЕБР няма прошка.Това да е за урок и на останалите.Крадете уважаеми гербери,но ГЕРБ ще ви вкара в дранголника.Ако искате чадър-идете при Гоце Да я бъде България с ГЕРБ начело!

Хм, Кмет на Сливен - Лечков - с множество висящи дела, Боко Тиквата - бивш служител на СИК, взимал по 6'000'000 на година от Лукоил за охрана през фирма ИПОНД, извади митничарите от пивоварната на Мишо Бирата, който аха да проговори как се финансира ГРОБ и умря, сега Валентин Златев ще спечели договори за възможно най-мръсната технология за добив на полезни изкопаеми - шистовия газ, докато тече тъп цирк с лиценза на Лукойл., а ти си вЕрвай. А, да, и мутресата Бориславова, която си купи още една банка. Браво!

Освен м/у свой и чужд, ГРОБ не пврави и разлика м/у добро и зло, м/у правилно и грешно, за това България пропада и ще пропада още повече....

ма то още имало мутанти балъци порода 050709 )))) ужас....

Врага с партиен билет. Кротко по Сталински. Нищо ново. Който не слушка и не чупи кръста, винаги може да стане бандит. Ама това са си ваши работи.

Брейй,абе защитнико колко хора вкараха Герберистите в затвора,че нещо не се сещам???

и той като лидера си всички гебраджий са за пандиза

ДС на тоя адрес стават за 7-пластова тоалетна хартия. Гарантирано 120 годишно качество...

все пак качество докато ГЕРБ 100% не качественно

не е с а м о тойо! дано се отворят очите на всички за да видят истината! а сега к а к в о ??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само той да е - цялото ГЕРБ е една бандитска организация

Голяма новина, голям праз ! Доган като пишман-хидроинженер прибра милиони. Кандидат-кмет на БСП от Варна Гуци/Гуцанов още е разследван. някакъв мелез ходи по прашки да се прави на кандидат за президент, друг от самата съдебна зала вече е такъв. Съдии се подиграват с Митницата и се кланят на Русия...Наистина сам ГЕРБ и Бойко са свестхи и заслужават вота !!!

Ти си много объркан човек....и кво викаш, тоя нема значение че е престъпник, и краде яко, че наема цигани да крадат, че разбива коли и т.н., щом и другите крадат? До там ли стигнахме?

само сравнявам някакви кандидати за президенти със един селски...сравхявам и някаква си барна с брежани/симитлииско...сравнявам 120 партийка с новопръкнал герб...ти май не виждаш разликата...

Бреййй, най-после успя да напишеш едно изречение с което съм съгласен - "Голяма новина, голям праз!"! Ама нататък... Бе Frome, престъплението е престъпление независимо от размера. Търпимост, според размера, е неприемлива. Така ли правят в Germany?! В изречението: "Х краде, но се опитва да прави нещо" ударението пада върху "краде", а щом краде за какво "правене" може да става дума?! Той краде!

Не е първият гербаджия с престъпни наклонности :) Партията им е събрала всички неуспяли крадци на прехода, провалени милиционери и дори псевдо-мутри като този за който става въпрос. Не вярвах, че може да има по-голямо зло от БСП за България, но вече знам, че има - ГЕРБ !

Ти сигурно си от УСПЕЛИТЕ мутри.

Абсолютно прав си е човека, неуспели крадци - мутри, от времето когато палехме свещички за милост... То си ви личи на вас гробарите що за селяни сте, само кратки обиди без абсолютно нищо по темата !!!!!!

Да не квартал на ГуцановВарната...

А е на КирчоЙорданов БСП-то,упс забравих,че той вече е от ГЕРБ

Явно "материалът" в България наистина се е влошил много. Сега ново излюпената партия, дори не може да намери за членове разбойници, достатъчно умни, че да не ги хващат! Така е, като за критерии са сложили да не са по-умни от Бойко а той е съвсем на ръба в това отношение...

независимо от коя партия са те всички в изпълнителната и местна власт са членове на бандата наречена правителство

До сега всички кандидати бяха чисти ангелчета. Браво на тази партия, че не прощава и на "своите". Иначе, тук е пълно с квичащи "честни" хора. Защо не виждате гредата в окото на господарите си, а виждате сламката в чуждото?

Така е. Не прощават на своите най-вече бандитите. По разбираеми причини - "правилните" постоянно искат да заемат местата на "провинилите се". Ама всички винаги си остават в кочината. Та толкова за гредите и сламките.

Тая партийка, се самоубива, колкото и простотия да ръсите дори тъпия народец ще ви отпише, очевидно е как боко-тъпото сам се насочва към съдбата на родилата го партийка на мадридския лъжец..

Друга партия е негова майка и той върло я възненавижда, но не се отрича от нея.

Да не им прощава всички бандити отново кандидат кметове от Герб,К.Йорданов-Варна,Й.Лечков-Сливен,кмета на Ямбол.Всички следствени,подсъдими и дори осъдени на първа инстанция.

кметът на Бургас колко окраде- малиииииии

И в Министерство на Правосъдието има един слънчоглед-крадец и се казва Свилен Чичев!

ем подаи сигнал-стига страх и криене !имаш инфо гърмиш,за да не се корумпират другите ;)