БСП била опасно близо до ГЕРБ преди изборите

Опасно близки дистанции и позиции по редица ключови въпроси регистрира между партиите редовното тримесечно проучване на "Алфа Рисърч". Социологическата агенция определя ситуацията като предвещаваща изключително напрегнат и зареден с риск от резки обрати политически сезон.

Обратно в новината

Коментари - БСП била опасно близо до ГЕРБ преди изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не съм бил комунист. Аз съм патриот и националист.

Само една диктатура ни спасява: на пролетариата!

БЪЛГАРИ, СЪНАРОДНИЦИ, ОТПРАВЯМ СВОЯ ПРИЗИВ КЪМ ВАС ДА СИ ВЪРНЕТЕ ПАМЕТТА ОТ 1989г. И ДА АНАЛИЗИРАТЕ ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА Б-Я ДО ТОЗИ МОМЕНТ. ПРИВАТИЗАЦИЯ С ГОЛЯМА КОРУПЦИЯ, СИЛОВИ ГРУПИРОВКИ СЪЗДАДЕНИ ОТ БСП, ПРАЗНИ МАГАЗИНИ И КРЕДЕТНИ МИЛИОНЕРИ. РАЗПРОДАДЕНА Б-Я НА БЕЗЦЕНИЦА СРУЩУ РУШВЕТИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ. МАСОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ ОГРАБИ ПАРИТЕ НА НАИВНИТЕ КУПИЛИ СИ БОНОВЕ. ИЗЯДЕНИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ НА ХОРИЦАТА СПЕСТЯВАЛИ ДА СИ ЗАКУПЯТ ДОМ. ФАЛШИВИТЕ ФИНАНСОВИТЕ ПИРАМИДИ, КАЧВАНЕТА ДОЛАРА ДО БЛИЗО 3лв. И ОРЯЗВАНЕТО С ТРИТЕ НУЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ. ИМАШ 1000лв. СПЕСТЕНИ, ПОЛУЧАВАШ 1лв. Б-Я ИМАШЕ ЛИ МЕТРО, ПЪТИЩА И НЕ БЯХА ЛИ ОГРАБЕНИ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ОТ ТРОЙКАТА, СТАНИШЕВ, ДОГАН, ЦАРЯ. КОЙ ВЪРНА ЦАРЯ В Б-Я И МУ ДАДЕ НАРОДНИ ИМОТИ, КОЙ ПОСТОРИ ПАЛАТИТЕ ПО МОРЕТО, БОРОВЕЦ, ПАМПОРОВО И ДР.???????? ТОВА БОЙКО БОРИСОВ ЛИ ГО НАПРАВИ ИЛИ НЕМОЖЕТЕ ДА СИ ПРИПОМНИТЕ. ЗАЩО СЕ ЛЮШКАТЕ КАТО ЛОТКА БЕЗ КОРМИЛО ПРЕД БУРЯ ОТ ДЕМАГОГА СТАНИШКАТА И ВСИЧКИ ОКОЛО НЕГО......БОЙКО БОРИСОВ Е ДИРЕКТЕН С ПРИКАЗКИТЕ СИ И ТОВА НЕ СЕ ХАРЕСВА НО ВИ ХАРЕСВА ВСИЧКОТО ТОВА, КОЕТО НАПРАВИ И ГО ПОЛЗВАТЕ. ТРЯБВА МУ ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ И ЩЕ СЕ СПРАВИ И СЪС ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИЙТЕ И С МНОГОТО ДРУГИ НЕЩА , НО ТРЯБВА ВРЕМЕ ЗАЩОТО И КРАЖБИТЕ ОТ 1989г. НЕБЯХА МАКИ ДАМИ И ГОСПОДА.

МЕТРО И АСФАЛТ

бсп е опасна за България, както почти всички партии! Много се чудя с какъв акъл си, че да гласуваш за партия, която се води социалистическа, а всъщност са представители на едрия капитал! Такава партия е отявлено лъжовна и не чакайте нищо хубаво от нея!

Гладна кокошка просо сънува, деденце.

И пак БСП ще ни го отперва 4 години и пак народът ще и тегли шута за много "социална" политика на следващите избори и те така....

По-скоро, ГЕРБ пак имат опасно високо присъствие, въпреки калинките, тъпите полицейски операциийки, контрабандата, рекета, съсипания дребен и среден бизнес, безработицата, международната излагация.....

А ГЕРБ не са ли комунисти?

БСП е опасно близо до ГЕРБ,но безкрайно далече от народа.

НЯМАМ ПОЗНАТ КОЙТО ДА НЕ ПСУВА БОЙКО! ТАКАВА Е РЕАЛНОСТА ! А НА ТЕЗИ ОТ АГЕНЦИЯТА КОЙ ИМ ПЛАЩА НЕ ЗНАМ?

Нямам познат,който да не псува и заклеймява Станишев.Този предател и дупедавец на Доган е СРАМ за България.

Моите познати пък, псуват и двамата... Още ли не сте разбрали, че Бойко е другото лице на Станишко??? Елементарно, Уотсън!

Тези платени /подкупни/ социолози искат да заблудят българите с лъжливите си проучвания на "общественото " мнение. По-скоро това е мнението на БСП. Истината е че Герб води на БСП с повече от 10% и че кукувицата Кунева няма да получи и 3%. Костов е аут, а СДС има 4%. Даже Янев-Маришки влизат. Ще се убедите в това на изборите.

Моля,кажете ми кой ви плаща да драскате тук и навсякъде едни и същи коментари,към кого да се обърна да драскам и да ми плащат , че в тези щастливи проспериращи времена съм без работа (не отговарям на критериите за 25-29 г,с 15 годишен стаж, с тегло 52 кг.,перфектна к...ска визия и куп още безумни изисквания на работодателите,нямам ни връзки ни пари за рушвет за работодателите) току виж успея да изкарам някоя стотинка за хляба поне.Огледайте се малко преди да драскате ,ама не в София ,а извън нея и се огледайте не със жлъчната си завистливост,а чисто човешки ,ако изобщо у някого има човечност вече де.

До изборите ще се случат много интересни неща, така че ГРОБ може и да не влезе в Парламента. Пръмова и ДПС също нямат място там. Българи, гласувайте освен за необходимото зло БСП, и за всички нациноналистически и патриотични партии - ГОРД, НФСБ, АТАКА , ВМРО и Свободен народ / ако бъдат регистрирани /. Бъдещето на България е в национализма.

СПОРЕД СОЦИОЛОЗИТЕ И НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ ГЕРБ И БСП УЖ БЯХА МНОГО БЛИЗО.. А ПОСЛЕ КОМУНДЕТАТА ГО ИЗЯДОХА ДЕБЕЛИЯ... ШАМАР. И ЧЕТИРИ ГОДИНИ СЕ СОПОЛИВЯТ ПО ФОРУМИТЕ. ЧАКАТ ГИ ОЩЕ МНОГО ПОДОБНИ ГОДИНКИ....

Ще има да по4акаш След един мандат на тиквата аз не съм сигурен дали ще влезете в следващия парламент

Забравяш кой е отзад!

БСП била опасно близо до ГЕРБ преди изборите - Голяма ГЛУПОСТ и ЛЪЖА

ЛЪЖА ПРЕД ТЯХ СА

Опасно близки позиции е много добре пред катастрофално далечни, като правило преди избори.

ох, колко са били блисо до "оскверняване"

Аз съм дърт комуняга, живея във Виена и обичам еднакво двете си деца БСП и ГЕРБ. Имам и трето осиновено - цигънче -казва се ДПС . Имам си и частна държава - казва се България .

Дали ще те разберат ГОЛОБРАДИТЕ ГЪРБОИДИ КАКВО ИСКАШ ДА ИМ КАЖЕШ???

Вие глупаци се карайте, кой е по добър за вас. Ние сме си добре с който и да "изберете"..:)))

Поредното поръчково проучване в услуга на комунистите! За всеки е ясно, че истинските българи безусловно подкрепят възраждането и въздигането на България при управлението на министър-председателя д-р Бойко Борисов и ГЕРБ! Няма българин, който да не е радостен и горд от просперитета и благоденствието, които се установиха трайно в страната ни на мястото на опустошенията, завещани от предишните престъпни управници! Против ГЕРБ могат да бъдат само комунистите, националните предатели и техните платени копои като авторите на въпросното "проучване"!

ЗА ГЕРБ ЯДЕШ ПОСТНА ПИЦА

ivo10

С БСП вече няколко пъти го ядохме мазен, но с майменските си мозъци помните по 1 минутка.

МЕН СИ МИ БЕШЕ ДОБРЕ И ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ

Забрави и финансово стабилни......какво щяхме да правим без главния пожарникар героя спасител ,краля слънце и най най най.....представяш ли си? Глад и мизерия ,както никога досега. Вива герп

Не мога да си представя, че след 4 години пълна разруха, 25 % реална безработица, рекет на бизнеса и обикновения човек, ограбване на еврофондовете, изолация от Европа / никой не обръща внимание на Тиквата /, нулева индексация на пенсии и заплати , може да има толкова тъпи и ограничени хора като теб / или може би си добре платен да пишеш такива глупости / !!!

ТИ НЯМАШ ЛИ ПАМЕТ ИЛИ СИ ЗАБЛУДЕН ДОКАТО СИ ЖИВ. ЗАБРАВИЛИ КОЛКО КРАДЯХА КОМУНИСТИТЕ ЗАЕДНО С ДОГАН И ЦАРЯ. КРАДЯХА И В КРАЯ НА ШУТА СИ ТЛАСУВАХА ЗАКОНИТЕ ЗА НЕДОСЕГАЕМИ. КОЛКО ЗАМЕНКИ С НАРОДНА ГОРА НАПРАВИХА. ЗАБРАВИ ЛИ, ЧЕ ДАДОХА НА ЦАРЯ НАШИ БЪЛГАРСКИ ИМОТИ. КАК МОЖЕ ОМРАЗАТА КЪМ ВОРИСОВ ДА ВИ ЗАБЛУДИ ДОТОЛКОНА, ЧЕ ГУБИТЕ ПАМЕТ И РАЗСЪДЪК.АМИ ОВЧАРОВ НЕПОДПИСА ЛИ НЕИЗГОДНИ ЗА ХОРАТА ДОГОВОРИ С РУСНАЦИТЕ.АФЕРАТА "ОВЧ" НИМА И НЕЯ ЗАБРАВИХТЕ, КРАЖБИТЕ НА МАСЛАРОВА. ВЪРНЕТЕ СИ АКЪЛА. БОЙКО ПРАВИ И ТО СЕ ВИЖДА А ТОВА, ЧЕ СМЕ БЕДНИ НЕ ИДВА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ОТ КРАЖБИТЕ СЛЕД 1989Г. КОЙ СЪЗДАДЕ :ВИС 1,2" 4 ДРУГИТЕ ГРУПИРОВКИ. ЗАБРАВИХТЕ ЛИ РЕКЕТА И РАЗДАДЕНИТЕ КУФАРЧЕТАС НАШИТЕ ПАРИ. ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ИКОНОМИЧЕСКАТА ТЕРАПИЯ НА ЛУКАНОВ И ПРИВАТИЗАЦИЯТА.......СПОМНЕТЕ СИ И НЕБЪДЕТЕ ПОВЪРХНОСТНИ А МИСЛЕТЕ, МИСЛЕТЕ И ПАК МИСЛЕТЕ!!!!!!!!!!!!

Ти добре ли си??????? Май наистина сме се върнали в социалистическия период, ама с жалко подобие на ЖИВКОВ И НА ТИЯ НА КОИТО ИМ СЕ ПЛАЩА ДО ГО ФАВОРИЗИРАТ!

ИСТИНАТА Е ,Е БСП НАПРАВО ЩЕ СМАЖЕ ГЕРБ НА ИЗБОРИТЕ .. НА ПАРИЧЕН БАС СЕ ЛОВЯС ВСЕКИ ...

А аз се ловя на бас, че избирателите им ще бъдат предимно мургави!

ivo10

Е то това си е т,адиция

СЪВЕТВАМ ТЕ ПРИЯТЕЛСКИ НЕЗАБАВНО ДА СЕ ПРЕГЛЕДАШ В " СПЕШНИЯ ЦЕНТЪР" ЗНАЙ, ЧЕ НИКАК НЕ СИ ДОБРЕ........

Само един искрено възстановен и пълноценен съюз между БКП(БСП) и КДС(ГЕРБ) ще сложи край на мъчителната агония на страната ни!

Бате Бойко ше дръпне яко на финалния спринт. Нищо чудно лятото да намалят цената на тока, което ще бъде чудо невиждано досега. Намалиха цената на газа, но не всеки го усети, обаче ток всеки ползва.

Най голямо събитие на изборите ще бъде ако влязат в Народното Събрание и двете националистически формации.Преследват една цел а в същото време се ненавиждат един друг.Типично български синдром.

Но никой не е казал,че не е близко,НИЕ само казваме:ГЕРБ+БСП=БКП!

БКП = ГЕРБ +БСП + ДПС

Не само ще гласуваме, ами ще ги изненадаме! Много ни подцениха тия самовлюбени държавници!

Ed Hunter

КОМУНОИДНИ бълнувания! Никога, ама никога, няма да стигнете ГЕРБ! Защо? Защото всички виждат какво направи ГЕРБ за България! Строим пътища, градини, раждаме деца, караме хубави коли по още по-хубавите пътища, хората се радват, пълнят моловете и дискотеките. Това е щастлив народ, защото намери своя водач, своя лидер, своя бог - Бойко Борисов! Кажете ми как тези хора ще гласуват за комундетата, как? Кой ще избере серГЕЙя пред мъжкар като Бойко? На изборите ГЕРБ ще спечели минимум 75% от гласовете и след това ще вкараме всички КОМУНОИДИ и техните симпатизанти в пнадиза!

МОЖЕ ДА НАСТИГНЕШ НЯКОЙ КОЙТО Е ЗАД ТЕБ

Пак ли ще ги вкарвате в пандиза? Дайте нещо ново и по-актуално този път, моля! Сами се копирате вече. Скапани орки!

С това за бог бойко борисов направо счупи тъпометъра. От Посрано трябва да ти плащат двойна надница. Ти си като бог във форума - и десет бесепари не могат така сполучливо да агитират антигерб!!!

Сега България е на път за първи път в историята си да се оправи, да се отърси от всички беди, но ако се върнат старите душмани, няма да има повече оправия. То не бяха Октоподи, то не бяха рекети,мафия,корупция по всички етажи на властта,поръчкови убийства и какво ли не. Тая пасмина ни докара до товадередже - БСП-ДПС. Те съсипаха образованието,здравеопазването,съдебната система,всичко,а сега искаме за 4 години някой да ни оправи. Е няма как,който и да е,важното е,че пътят по който сме поели е правилният,колкото и труден да е. И най важното е,тези хора никога да не се върнат във властта!!!

ivo10

Така е, но винаги когато тръгнем по правилния път се часто от населението отказва да гласува и надмощие вземат сборището от дебили зад партията-майка (ДИМ). Така, че картинката никак не е розова. Не знам положителната неагресивна кампания на ГЕРБ дали няма да се окаже по-неефективна от наглата, лъжлива, измамническа и агресивна кампания на БСП. Ако са същите резултатите на изборите предстои период на политическа и икономическа нестабилност. Е тогава ще му се разкажат игрите на народа - това дето е сега е нищо.

така е!сега КРИЗАТА ще ви оправи всичките .....! (скачайте де, що не скачате?)

БКП за 65 години (1944-2009) не успя да свърши и 5% от това, което ГЕРБ направи за България за 3 години: 1. ГЕРБ свърза газовата мрежа на България с Румъния, Гърция и Сърбия! 23 години 3 правителства на БСП, 2 на Кунева и 1 на Костов не намрериха време и нямаха желание! 2. При ГЕРБ Дунав Мост 2 вече e готов, а пуснат в експлоатация през месец април 2013! ГЕРБ подготвят строежа на Дунав мост 3 при Силистра-Кълъраш! 3. ГЕРБ свърза информационните системи на митници с НАП, което доведе до увеличихме с над 1 млрд. лв. събираемостта на данъци и акцизи! 23 години 3 правителства на БСП, 2 на Кунева и 1 на Костов не намрериха време и нямаха желание, а загубата за България е десетки млрд. лв! 4. ГЕРБ намалиха c над 13% числеността на администрацията! 23 години 3 правителства на БСП, 2 на Кунева и 1 на Костов не намрериха време и нямаха желание, а загубата за България е десетки млрд. лв! 5. ГЕРБ задължи всички търговци да имат касови апарати свързани директно с НАП! 23 години 3 правителства на БСП, 2 на Кунева и 1 на Костов не намрериха време и нямаха желание! 6. ГЕРБ задължи търговците на петрол да монтират нивомери на резервоарите си и ги свърза с НАП! 23 години 3 правителства на БСП, 2 на Кунева и 1 на Костов не намрериха време и нямаха желание! 7. 2012 ГЕРБ първи забраниха по Европейски модел тютюнопушенето в затворени помещения, така, както е в цяла Европа 8. ГЕРБ рабиха десетки банди от организираната престъпност, успешни акции срещу Октопода, Крокодилите, Лихварите, десетки банди за крадене на ДДС и осъдителните присъди по делата срещу Килърите и Наглите, брата Галеви! 23 години 3 правителства на БСП, 2 на Кунева и 1 на Костов не намрериха време и нямаха желание!

И с какво това подобри живота ни? Много важно като са се свързали с НАП! Много важно като има магистрали! Много важно Октоподи, Доктори, Пилета и т.н. Деморализацията продължава, обедняването продължава, хората се трепят и самоубиват от безизходица, безработицата расте... и още, и още. Народът бедства! Няма да гласувам за БСП, но айде стига и с ГЕРБ! Най-великата им простотия - да намалят срока на майчинството и оня педал, който заяви по Нова, че държавата не била длъжна да се грижи за всички деца и затова ще построят само 20 детски градини. По какъв критерий се подбира за кои деца да се грижи държавата?! Говоря за здрави деца в нормални семейства. За децата в неравностойно положение - там драмата е неописуема. 14 милиона за цирк с Референдум има. За деца и пенсионери - няма! Мноооооооооого проспериращо!

Тез пари няма от къде е така да дойдат и някой на готово да ти ги даде. Тези пари ще дойдат след оправянето на инфраструктора и магистрали,отваряне на заводи и т.н. Това сега се прави и по на там ще има ефект. Но върнат ли се старите кучета на власт,ще спрат всичко,ще окрадат де що има за крадене, ще съсипят всичко и после пак народа ще тича да ги сваля, но вече ще бъде късно. Ако се сещате,преди всички бяха готови с цената на кръвопролития да ги сваляме,а сега пак да ги връщаме. И това ако не е идиотщина!

Мда типично българска логика - щом аз не съм станал богат, значи нищо не е направено :-) Е хубаво моето дете се роди по времето на Станишев. Тогава и тези 20 градини за които пишеш ги нямаше.

БКП за 65 години (1944-2009) не успя да свърши и 5% от това, което ГЕРБ направи за България за 3 години: 9. Поредния ангажимент на ГЕРБ регламентирането и приемането на законите за разузнавателните служби и тяхното взаимодействие! 3а първи път статутът на разузнавателните служби и техните служители ще бъде уреден със закон! 23 години 3 правителства на БСП, 2 на Кунева и 1 на Костов не намрериха време и нямаха желание! 10. ГЕРБ построиха за 3 години десетки километри магистрали, а БКП и тройната коалиция с Кунева от НДСВ за 65 години (1944 до 2009) не им стигна времето да построят една магистрала от край до край! 11. ГЕРБ сложиха край на крадливия проект АЕЦ Белене, започнат от НДСВ на Кунева по поръчка на БСП 12. ГЕРБ спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма в Южното ни Черноморие 13. ГЕРБ- Природен газ от Русия без посредници, с 20 % по-ниска цена и за срок от 10 години с възможност за предоговаряне на шестата. България получава преференциални цени в дългосрочния договор за доставка на руски газ 14. При ГЕРБ европейските фондове се усвояват, България се развива, при БСП фондове се крадяха, а Кунева гледаше безучастно от Брюксел! Гръмогласния сега патриот Kостов, тогава мълчеше! 15. ГЕРБ показа червен картон на антибългаризма и антибългарската пропаганда в бившата югославска република Македония. 3 правителства на БСП изобщо не им дремеше за Българите в Македония и 1 на Кунева! Само Костов направи много

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ .

Обоснови се или недей да драскаш глупости тук!!!

Е НАПИСАНОТО

Ами кой, Доган ли?

Ако се върнат крадците от БСП-ДПС на власт, това ще е пагубно за народа. Тези вълци ще дооглозгат кокала,те се борят само за да се докопат до властта, а не за да служат на народа. Европа ще ни спре всички програми, целия свят ще се отметне от нас, защото знае 20 години кои ни управляваха и грабеха парите ни. Те доведоха до моментното състояние държавата ни, при тях 2 милиона българи избягаха в чужбина, престъпността нямаше граници,рекети,безнаказаност. Те създадоха тази корумпирана съдебна система,която и до ден днешен не може да бъде победена. И притях доходите ни от ден на ден ставаха по мизерни, ако се върнат,изобщо и доходи няма да имаме. Те ни биеха по протести,подиграваха се с учители и лекари,говореха за седянки и не им пукаше за народа,важното беше да плюскат и да пълнят гушите. За тях на всички избори гласуваха в ред умрели и ...,луди и психари и най много някоя изкуфяла бабичка. Тези не само ,че не трябва да се връщат на власт,но трябва да се изгонят от парламента и всички в затвора!!!

ivo10

Само си представи що за народ сме като една немалка част продължава да държи жива и опасна тази партия.

Първи кабинет на БКП след 1989: Комунистите на Андрей Луканов от БСП изнесоха с куфари след 1989 милиардите от държавната каса на България! Втори кабинет на БКП след 1989: 1995-96 Жан Виденов от БКП доведе България до фалит, а БКП през 1995-96 окрадоха милиардите спестявания на обикновенния човечец, чрез т.н. кредитни милионери? Трети кабинет на БКП след 1989: комунистите от кабинета Първанов-Доган и сянката Станишев окрадоха през 2006-2009 парите на европейския данъкоплатец и ошушкаха бавно съвземащата се българска икономика и хазна. Заменки на 36 460 дка земеделска земя с които държавата е ощетена с най-малко 1 млрд. лева. Емилия Масларова е обвиняема за присвояване на 11 038 405 лева. заради ремонта на социалния дом, който излизa на държавата по 2700 лв. на квадрат. НО това не е всичко... готви се ЧЕТВЪРТИ кабинет на БКП

ти нещо бъркаш БКП с БСП глупако! Това са правителства на БСП-то реформираното с северноатлантическите ценности за демокрация и пазарна икономия, т.е. като СДС, царя, ББ , кунката и т. н.

Това наистина е опасно...буквално.

Много простотия в коментарите. Три до 5 смислени на 100.

По-добър Министър Председател последните 23 години не е управлявал България!Спомнете си Луканов-без коментар;Спомнете си-За бога братя,не купувайте-вай,вай;Спомнете си Филип Димитров,дето абдикира от властта;Спомнете си сламения човек Беров-Правителството на Мултигруп;Спомнете си виденовия катаклизъм;Спомнете си партизаните на Костов,дето откраднаха българската индустрия;Спомнете си измамата на царя-гласувахме за нов морал,а получихме сделка по външния дълг с 5 млрд.$загуба;И най-подир спомнете си Правителството на Доган,който раздаваше порциите в държавата,ОКРАДЕНА с над 100 млрд.лв.

След 20 годишни мъки и изпитания, на които Господ ни подложи, най-сетне се смили над българите с управник, какъвто не сме имали в ЦЯЛАТА СИ ИСТОРИЯ! Господ здраве да му дава на Борисов, за да работи за България, както никой друг не умее! И да вдъхва самочувствие и увереност, че и ние, българите, можем да мерим снага с другите европейски народи. Доскоро имах съмнения относно интелектуалните способности на Борисов, но установявам, че тотално съм грешал! Най-ГОЛЕМИЯТ! Това е Борисов и ще остане такъв завинаги. Да не дава Бог да го загубим като Ръководител - чак тогава ще го оценим ИСТИНСКИ!!! А палетата, които се суетят около него и се опитват да се отъркат, белким прихванат от неговата харизма, са жалки и нищожни!!!

Какво свърши Борисов за 3 години? Ето какво: --------------------------------------- София - преобразена, вместо ОКРАДЕНА - като при Софиянски; ------------ Най-модерната спортна зала на Балканите вместо за 120 млн. за 90 млн. ЗАВЪРШЕНА; ---------------------------------------- Дунав Мост 2 завършен м. април 2013; ------------------------------ Магистрала Люлин завършена, вместо Доган ОЩЕ ДА КРАДЕ от нея и накрая да върнем 110млн.€ по ИСПА; ------------------- ЦЯЛА Магистрала до морето от м. април, вместо да строят още 40 години и да КРАДАТ; ---------------------------- Морето - пречистено след умопомрачителната застройка, когато фекалиите плуваха по плажовете, вместо да се ОТКРАДНАТ парите за пречиствателните станции; -------------------- Бургас-Александруполис - убиецът на туризма и Южното Черноморие - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; ------------------------- БелеНЕ - най КРАДЛИВИЯ проект в историята на България - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; --------------------------- Цените на газа - с 20% надолу, подготовка до 3 години за пълна диверсификация, вместо да КРАДАТ ГАЗПРОМ и ПОСРЕДНИЦИТЕ; ------------------------- Убийствено повишаване събираемостта в митниците, НОИ и НАП - позволяващо в КРИЗА да се събира ПО-ГОЛЯМ БЮДЖЕТ от предкризисните години 2005-2009, удар по ДДС-арите, вместо да се КРАДЕ от ДДС; ------------------------ Революция в усвояването на евро фондовете, 3,6 млрд. САМО ТАЗИ ГОДИНА почти 10% от бюджета, която ни превърна от НЕТЕН ДОНОР(срам за КРАДЦИТЕ, които допуснаха НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА да е нетен донор!) в най-успешния бенефициент в ЕС, вместо да се КРАДАТ тия същите фондове; -------------------------------- Тотална промяна в борбата с престъпността, НАГЛИ, КИЛЪРИ, осъдени Галеви, единствено изостават в борбата с КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ - нито един осъден и битовата престъпност; ----------------------------------- Превърна с лекота Доган в МАРГИНАЛ, БСП е на път; -------------------------- Държавна политика и инвестиции в археология, културния туризъм, църкви, музеи, вместо да се КРАДЕ... ----------------------------------- Спортни зали навсякъде в страната, детски заведения, градини, паркове... кипи строителство, вместо да се КРАДЕ и да тънем в блатото на тройната КРАДЛИВА коалиция! ----------------------------------------- След предишните кютеци, с които потушаваха недоволствата и наглостта при учителската стачка, НЕВИЖДАНА НИКОГА по-рано ДЕМОКРАТИЧНОСТ и ЧУВАЕМОСТ към ВСЯКАКВИ ПРОТЕСТИ, граничеща с мекушавост, стигнала до там Парламента да извърши НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, като спря ПРОУЧВАНИЯТА за шистов газ, с което се надупи на ГАЗПРОМ и лакеите му от БСП!!! ---------------------------------- И това не е всичко! Но дори да е само това, на Борисов трябва да се издигне паметник. Аз лично никога не съм очаквал толкова. Но тъй като апетитът идва с яденето, съм склонен да искам още и още... Но да не забравяме откъде се тръгна и тия КРАДЦИ преди него какво сториха на България...

23 години демокрация, 23 години КРАЖБИ. Политиката в България е на заден план(ако изобщо я има). Политиката, по-точно подлъгващите обществото разговори на политически теми, ляво-дясно и други подобни бла-бла, са предназначени да прикриват обществено известната тайна, че ВСИЧКИ са във властта, за да забогатяват. Учи мама, да не работиш и Преклонена главица сабя не я сече са еманация на стремежа с минимум усилия да постигнем максимум лична изгода. А най-лесно просперитет и благосъстояние се постига, когато се КРАДЕ от събраните пари наготово. От кюпа-бюджета и всички останали обществени фондове, а също и ПРИВАТИЗАЦИЯТА! Още бай Тошо беше прозрял-Ти като немаш пари, немаш нищо бре! Каква политика ше праиш, като немаш пари? И беше напълно прав. Тия 23 години, в една бедна страна, посттоталитарна, политиците главно СТАВАХА БОГАТИ и между другото, за да замажат очите на не дотам будното и неопитно в демократичните финтове общество, правеха някакви политически салтоморталета, за да симулират някаква политика. Е, няма как хем те да стават милионери, а и мултимилионери, хем държавата да се развиваЗа развитие трябват пари! А парите са в джобовете на партизаните! Леви гласуват за ултрадесни закони, а десни са в ролята на популисти левичари от 19 век Сюрии политолози вече са в будна кома не могат да обяснят ЗАЩО ТОВА И ЗАЩО ОНОВА. Оценявайки ги от позицията на някакви политики. Няма политики в България, има само КРАЖБА и то ЯКА. ЗА ТОВА, ЗА КРАЖБА СЕ ВЛИЗА ВЪВ ВЛАСТТА! ВЪВ ВСИЧКИ ПАРТИИ СЮРИИ ПАРТИЗАНИ!!! Като оценявате от тази позиция случващото се в политиката в България, всичко става КРИСТАЛНО ЯСНО И ЛОГИЧНО! РАЗБРА ЛИ ДАЙНОВ? РАЗБРА ЛИ МИНЧЕВ? РАЗБРА ЛИ РАЙЧЕВ? Разбраха ли останалите политолози и социолози? Хората са го казали FOLLOW THE MONEY! Това е България днес! Бай Ганю е жив и най-често срещан сред политиците! Докато ПОЛИТИКАТА не започне да предхожда КЕЛЕПИРА, ние на добро няма да отидем!!!

Тъй като това е поредното изследване със сходни показатели, ние, българите, трябва да се готвим за управлението на новата(стара) тройна коалиция - БСП-ДОГАН-КУНЕВА! В която уморените юпи-та на царя са заменени от увълчилите се от ГЛАД партизани на Кунева! Бог да пази България, щом ние, българите, не можем да се пазим сами от КРАДЦИТЕ! Явно 23 години КРАЖБИ не ни стигнаха, искаме още... И ще получим, каквото си търсим...

КРАЖБИТЕ на новата тройна коалиция ще бъдат МНОГО ПО-МАЛКО ДРАЗНЕЩИ от КРАЖБИТЕ на ГЕРБерастите... Защото новата тройна коалиция ще бъде съставена от изключително интелигентни, културни хора, които ще КРАДАТ внимателно и с финес, а не като урбулешкото крадене на ГРОБАРИТЕ, дето преобърнаха наопаки България, изградиха я практически НАНОВО, само и само да откраднат някой лев... Сега ще КРАДАТ такива доказани интелектуалци, като Р. Овч., Корнелия Нинова, Мая Манолова, Георги Гергов, Димчо Михалевски, Румен Петков и цялата БеСеаПашка камарила, Ахмед Доган, Йордан Цонев, Рамадан Аталай, Христо Бисеров и цялата ДПС-арска ПАПЛАЧ, Меглена Кунева, Прошко Прошков и ВСИЧКИ ПАРТИЗАНИ около Кунева. И на КРАЖБИТЕ на тези КРАДЦИ благодарният български народ ще се радва като малко дете, защото вече НЯМА ДА МУ ДОСАЖДА Боко Лентореза, дето обнови България, само за да се прави на велик! Заклеймяваме себичния ленторез и избираме спокойствието на баналните КРАЖБИ на тройката КРАДЦИ! Използвам банални, за да подчертая, че хората го правят с финес и такт! И никой не разбира за тези КРАЖБИ! Това е правилният управленски подход - хората не бива да бъдат дразнени, особено когато ги КРАДАТ. А иначе, ТРОЙНИТЕ КРАЖБИ НИКОГА не са банални! Напротив, как може да са банални КРАЖБИТЕ, които поради размера си, биха заели подобаващо място в книгата на рекордите Гинес! Ако имаше такова състезание - по ОГРАБВАНЕ на народа, българската тройна коалиция(ВИНАГИ ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ) би била безспорен СВЕТОВЕН ШАМПИОН!!! Което не е никак банално!

Бате, няма смисъл да си хабиш нервите и да обясняваш надълго и нашироко... Чугунена мивка разбира ли от аргументи, факти, доказателства, тези... Това е за цивилизованите хора, не за диваци, излезли от землянките и с аргументите на шмайзера, акъла на единия пръст Сталинско чело и помощта на съветския мозък, пардон, ботуш, вземат властта от Кимон Георгиев на тепсия през 1944! Многоуважаваният проф. Александър Цанков е казал, че тези хора само газ и бензин ги оправя! Няма смисъл от аргументи, излагане на позиции! Само ги правиш смешни и жалки и после се кефиш как пикаят газ:):) Това е тактиката.

Ще им се на някой да влее в парламента , та да да си краде краде и .............

Ще видииим, ще видим кой на кого.

Има някжо движение за отзоваванв на КРАДЛИВИ ДЕПУТАТИ И КРАДЛИВИ КМЕТОВЕ-да но да стане партия -аз ли4но ште гласувам за тях -не искам да си налагам мнението !!но маи които и за които да гласува -те ШТЕ ПОДМЕНАТ ВОТА -както на кметските избори -купуват гладни комиисии и сменят вота -МРАСНИТЕ 4ИНГИТА разбраха ,4е е по лесно да купиш комися -отколкото циал квартал с неизвестен резултат !! Даржавата е окрадена и фалирала !!!!!!!! ТИЯ Е ДОВАРШИХА !!!!!!Щто не искат да сложат камери в тиа избирателни комиисиии !!!! ????

Господине или госпожо, ама много грешки в писането правите и то при положение, че все пак компютърът Ви поправя. Вие сигурно се чудите защо Ви ги подчертава красиво с червен цвят.

Напротив, в момента е начело на държавата.

Другаря Асланов съгласувал ли е резултатите с партийния си вожд,или са ги обработели на Позитано 20.

БСП върви на там кадето и е мястото тя е единствената партия която е с демократично мислене а тея крадливи и лажливи герерчета нямат и грам място в упларвлението на държавата

ПЛАТЕН ДРАСКАЧ НА КОМУНЯГИТЕ

ivo10

Гошко, тотално си заблуден. БСП е най-голямото менте на прехода, тотална измама за българския народ. Социалистическите платформи върху, които паразитира по време на избори се заменят с десни мерки и икономическа политика в интерес на икономическата и партийна олигархия на партията. Ще го видиш отново като дойдат на власт. Те са недемократична партия, защото никой инакомислещ не може да поддържа дълго различията си вътре в партията - ще яде дървото. Кукловодите задават политиката на партията, а те не са сред нейното ръководство. Това е партия, която не практикува пряка демокрация по време на управлението си. Протестите на обществото се преимат не от представители на правителството и не се водат преговори, а се посрещат от полицията, с провокации и палки. Това е партията с най-нагла, безочлива и откровено лъжлива политика. Просто си отворете очите, че ще ви ги отвори поредния цикъл на пропадане на държавата. БСП е опасна за бъдещето на българския народ когато управлява самостоятелно и смъртоносно опасна за коалиционните си партньори. Припомнете си последните 10 год.

Другарююю, от утре си изключен от партията! Как можа да кажеш, че ний вървим натам, където ни е мястото?! Има нездрави капиталистически елементи, които ще си помислят, че мястото ни е на бунището на историята!!! И тия думи за демократично мислене не вървят, да си го беше казал по нашенски: демократический централизм!!! Сега нашите белокоси другари и смръчкулевени другарки ще се чудят какво е това "демократично" и какво е това "мислене", няма да могат да вържат двете думи! И вместо кат Доган да спретнем 1 театро и да стегнем партийните редици, сега другарите ще се питат какво е това мислене и има ли то почва у БСПто!!! Новобранска работа ей, едно време другарите кат се съберем и вражеските елементи срещу нас ей такива усти отворят за права, демокрация и честни избори, ние достойно им отговаряхме с по един откос!!! Нет человека - нет проблема, е казал нашият вожд и учител Джугашвили! Кратко, точно и ясно.

ХОРА,СЕГА СЪМ В ХОЛАНДИЯ,И МОГА ДА ВИ КАЖА ЧЕ ТУК НИКОГА НЕ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ И СИ ЛИЧИ,ТАКА ЧЕ КОИТО И ДА СПЕЧЕЛИ У НАС-ПЕЧЕЛИ ВИНАГИ БКП..