Коментари - Гръцките консерватори спечелиха парламентарните избори | dnes.dir.bg
назад

Гръцките консерватори спечелиха парламентарните избори

Според предварителните резултати от преброяването на бюлетините от парламентарните избори в Гърция най-много гласове е спечелила консервативната Нова демокрация, предаде агенция АНА.

Обратно в новината

Коментари - Гръцките консерватори спечелиха парламентарните избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как къде е? Лежи и си ближе раните. Мръсния "Нео либерализъм" победи :-)

сър

А, проблема е , че нищо не става.

както и да се вартят гарците, финансовата криза ще и'м тежи като воденичен камак на шията. няма да има вече сиртаки, трошене на паници и сиести, а скапване от работа. партито и веселбата сварши, следва плащане на сметката. излизането от евро зоната и дори от евро саюза и отпадането на еврото е неизбежно.

аззз

кой беше тоя Ботев?

Благодаря за конкретния отговор на въпросът ми за твоят никнейм.

Norton

Силоно евро означава скъпи стоки! Искам всички чули недочули разбиращи и т.н. да четат. Когато еврото поевтинее спрямо долара това е добре дошло за Германия, Франция и някои друиги държави, защото стоките им стават конкурентноспособни на пазарите извън ЕС! Всеки иска да дава по евтина стока от Китай. САЩ са по същия начин, не искат силен долар. А вие какво си мислите, че като е силно еврото и значи ще сме добре, няма такова чудо! Следователно това което става и ще става в Гърция си е чист сценарий за дестабилизиране на еврото и то на гърба на бедните хора. Споменах от кого се ръководи парада, от ония големите държави в ЕС, те най ще се облажат от слабото евро и затъващата Гърция.

Първо на първо кан Аспарух е разширил територията на своето племе, като е внимавал да не прекъсне напълно връзката с роднините си на Изток. Второ "джагалите" ги е нямало на Юг, те се домъкват през 13-и век. Трето "онова грандоманско племе" е било трошичка от славяните. Византия е била център на европейската цивилизация, като основната й територия е на мястото на днешна Турция. Колкото до румънците - то тях също ги няма, но да имат много общо с траките както и с нас.... мн нясноти имаш в историята мн нещо :)))

Интересни разсъждения кът за седмокласник :) Първо на първо кан Аспарух не е избрал това място тук (Днешна Бг) да се "засели" , а е разширил територията на своя народ. Второ "джагалите" ги е нямало на Юг, те се домъкват успешно чак през 13-и век. Трето "онова грандоманско племе" сърбите са били една шепа народ - просто трошичка от пъстрата славянска картина. Колкото до "гърците" , то по-това време Византия е център на европейската цивилизация, като основната й територия е на мястото на днешна Турция, а древна Елада е била по-изостанала. Колкото до румънците - то тях също ги няма, по-голяма част от територията им е българска и да имат много общо с траките както и с нас.... уф уморих се то мн нясноти имаш мн нещо :)))

Ако гледаме от нашата гледна точка, от гледната точка на българския интерес, най-добре е Гърция да излезе не само от еврозоната, а и от ЕС. Това е така, защото не се е родил онзи, който ще накара грък, получавал 200, да мине на 2. Това гъркът трябва да си го направи САМ! Какво предлагат от ЕС - десетки години икономии, в които гърците ПАК ще получават ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО ИЗКАРВАТ и КРЕДИТОРИТЕ ще си взимат тяхното! Откъде ще дойдат тези пари? Просто е - от ЕС! Респективно и от нас - ние внасяме над 1 млрд.лв. годишна вноска! Е, аз не съм съгласен по този начин, само за да не страдат ТОЛКОВА МНОГО гърците, само за минимизиране на страданията им, а и за комфорта на КРЕДИТОРИТЕ ИМ, да плащаме и НИЕ, НАЙ-БЕДНИТЕ, повече от 20 г. И забележете, изобщо не е сигурно, че гърците след 20 г. ще са оздравени и ще имат икономиката на Германия! По-скоро ОБРАТНОТО Е СИГУРНО! А резултата ще е още 20 г. несъразмерни за икономиката на Гърция доходи и ДОВОЛНИ КРЕДИТОРИ! А СМЕТКАТА? СМЕТКАТА ЩЕ Е ПЛАТЕНА ОТ ЕС ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТ НАС! За какво и е на България и на другите почтени страни членство в ЕС при тези условия?

страшен ник :) 146 не е кой знае кво Ай КЮ, а и тестовете отдавна не ги смятат за толкова меродавни

Големия интерес на България, подобно на всеки дзвер във Вселената, е да не и откажат някои жизненоважни органи, защото просто ще умре. И когато функцията на тези органи е зависима токлова силно от Гърция, всеки българин , ще не ще, ще се моли, Гърция да не търпи някакви сериозни сътресения. Въпроса тук не е за "качеството" на живот, а изобщо за живот!!! Можеше нещата и да са по друг начин. Въпрос на IQ!

аззз

с две думи Гърция избира между социалисти - безкрайно забвение, икономическа изостаналост и задлъжнялост до заробване, и националисти - пълно унищожение на нацията, изолация, трагедия за държавата, наистина кофти избор и като се замисли човек , че до там ги докараха социалистите...

аззз

а разбра ли що още не са те прибрали ония с белите престилки,а?

georgi

при над 10 млд лв лоши кредити банковата система в българия не е солвънт (трябва дълго време да са с ниски или отрицателни печалби) заттова изтеглиха чужждите капитали. Забележете как действа картелът - първо раздава кредити на ниски лихви с намерението после да ги увеличи. Сега събраха депозити на високи лихви с намерението да си изтеглят техните средсва от рисковата система. Ева ли някой ще се учуди на масови тегления на депозити от българия и фалити на банки, за които банките-майки предвидливо, без задължения, са ги регистрирали в българия. И фонда за гарантиране на депозитите няма пари, така че ще се обезценят депозитите при печатане на пари. link

georgi

при над 10 млд лв лоши кредити банковата система в българия не е солвънт (трябва дълго време да са с ниски или отрицателни печалби) заттова изтеглиха чужждите капитали. Забележете как действа картелът - първо раздава кредити на ниски лихви с намерението после да ги увеличи. Сега събраха депозити на високи лихви с намерението да си изтеглят техните средсва от рисковата система. Ева ли някой ще се учуди на масови тегления на депозити от българия и фалити на банки, за които банките-майки предвидливо, без задължения, са ги регистрирали в българия. И фонда за гарантиране на депозитите няма пари, така че ще се обезценят депозитите при печатане на пари. link

Аве хора, как Гърция зле веее...а ние къде сме спрямо тях...тръгнали да плачат за една страна дето ползва българки за домашни помощтници и за евтина работна ръка...за нас защо не се грижи Европа така както за маляките

Никого ни насъсквам - просто пиша това, което мисля. Тази програма означава, че излишните пари 20 г. ще са за Гърция. Гърция ще унищожава и поглъща като черна дупка ВСИЧКИ помощи за региона! До нашите проблеми няма да се стигне даже да се обсъждат!

груки банки и фирми да се отеглят от бг. пиргос,месимвря,созополи,меленико и др,са гурця. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ВРЪЩАЙТЕ ДРАХМАТА, ИДИОТИ! Не разбрахте ли че федералният резерв на щатите е празен, НЯМА ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ! За това световните институции ви отпускат шума от гората.

аззз

за кво ти е това златно покритие да не си в средновековието вземи чети малко

Всъщност ФЕД е най-големият собственик на злато :)) както и всякакви други ресурси.

Ако гледаме от нашата гледна точка, от гледната точка на българския интерес, най-добре е Гърция да излезе не само от еврозоната, а и от ЕС. Това е така, защото не се е родил онзи, който ще накара някой грък, който е получавал 200 да почне да получава 2. Това гъркът трябва да си го направи САМ! Какво предлагат от ЕС - десетки години икономии, в които гърците ПАК ще получават ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО ИЗКАРВАТ и КРЕДИТОРИТЕ ще си взимат тяхното! Откъде ще дойдат тези пари? Просто е - от ЕС! Респективно и от нас - ние внасяме над 1 млрд.лв. годишна вноска! Е, аз не съм съгласен по този начин, само за да не страдат ТОЛКОВА МНОГО гърците, само за минимизиране на страданията им, а и за комфорта на КРЕДИТОРИТЕ ИМ, да плащаме и НИЕ, НАЙ-БЕДНИТЕ, повече от 20 г. И забележете, изобщо не е сигурно, че гърците след 20 г. ще са оздравени и ще имат икономиката на Германия! По-скоро ОБРАТНОТО Е СИГУРНО! А резултата ще е още 20 г. несъразмерни за икономиката на Гърция доходи и ВЪРНАТИ на КРЕДИТОРИТЕ КРЕДИТИ! А СМЕТКАТА? СМЕТКАТА ЩЕ Е ПЛАТЕНА ОТ ЕС ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТ НАС! За последните 22 г., членство в такива организации да плащам чужди масрафи, са ми предлагали многократно и нито веднъж не съм се съгласявал! За какво и е на България и на другите почтени страни членство в ЕС при тези условия? Малоумни ли са нетните донори?

Разбира се че е най-добре Гърция да излезе от еврозоната и ЕС. В този случай ще си върнат драхмата и ще си обезценят задълженията до безкрай :) А основните им кредитори от Германия и Франция ще получат един голям *. В резултат на което ще последва такава финансова криза в самата еврозона, че нищо няма да остане от нея и от ЕС.