Изборни загуби за Саркози и Меркел

Консервативната партия на президента Никола Саркози понесе сериозни щети на втория кръг на кантоналните избори в неделя. За канцлера Ангела Меркел местните избори в Германия също се превърнаха в катастрофа.

Обратно в новината

Коментари - Изборни загуби за Саркози и Меркел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакай само да видиш Меркел как ще я отвеят като вече се знае колко ще струва на германците подкрепата на еврото, плащайки за кражбите и разточителството на страните членки...

Какво стана с парите от Либия за Саркози? Последния удар за него ще дойде от публикуването на банковите бордера. За това бързаше да "въздаде демокрация" в Либия.

Това е бъдещето на Европа управлявана от дясноцентристки партии,обърнати към средните слоеве на населението ни, а не десни консервативни партии лобиращи за олигарсите и дивия капитализъм! Искренно се надявам и нашето общество да разбере,че имаме нужда точно от това, а не от Меркел,Саркози и Бойко. Дори и Европейски съюз не е нужен - всяка държава трябва да бъде автономна и сама да решава проблемите си, а не всичко което вършим да ни се диктува от Брюксел от хората с десетки хиляди евро заплати измъкнати от нашите джобове!

Момчета, само аз мога да изведа България от блатото в което е заседнала. Ако искате истинска демокрация, ако искате да живеете като хора, изберете ме за президент. И да знаете, на този етап няма кой друг да изберете. Всичките са гола вода и напълно непригодни за времето в което живеят.

Да, а аз съм едиснтвеният дето става за вицепрезидент :)

Може ли аз да съм министър на финансите или поне председател на народното събрание.

Всички сте одобрени. Елате на околовръстното до Банкя. Носете жълти пуловери.

Саркози го чакат още много катастрофи!

Добро начало...Отличен пример...А бе ние така или иначе гледаме Меркел и чакаме да ни каже какво да прави - защо да не направим като нейните хора?!?

И Б.Б. това го чака. И то не заради кризисното състояние в което сме в момента, а защото излъга, че ще се разправи с предишните крадци!

Питай, 350 000 безработни, станали такива от времето на управлението на Боко Тиквето и Цецко Гестапото. Или, по-добре не питай, защото може и бой да ядеш!

Браво, социалисти! Приветствам ви! Дано паднат Меркел, Саркози и Берлускони! Дано пукнат, щом подкрепят герб! Мафиоти мръсни!