Еманюел Макрон печели първия тур на президентските избори

Еманюел Макрон печели първия тур на президентските избори във Франция. Марин льо Пен се класира втора.

Обратно в новината

Коментари - Еманюел Макрон печели първия тур на президентските избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

във Франция-родината на свободата не вървят комунистически номера, попейте Марсилезата комунисти и ще ви мине

Франция трябва да си изтърпи греховете които е направила последните 10 века. За това колкото повече марокани толкова повече макарони!

ТОЯ ИДИОТ СЕ ОЖЕНИЛ ЗА МАЙКА СИ!

тоя прилича на измит за дник

Vive la France!

Малееее,от толкова хубави французойки къде си намерил тази грозна баба?

ДИРНИЦИ

И Макарон и Ле Пън, са заплаха за националната сигурност на Франция. Очавам след изборите, без значение кой ще спечели, във Франция да започнат бунтове ...

-Да знаете че ще ви разжалвам и ще ви оставя без заплати! Вие обещахте ли ми победа на Льо Пен?Вземете пример от колегите ви,които уредиха избирането на Радев в България!

Макарон Геронтофил. Разбираемо, но доста конфузно...

след горчивото разочарование да си измислим нещо за успокоение

Франсетата от сума ти години не са имали президент с нормален семеен живот.Такива хора влияят и на ЕС - оттук и на нас. После, защо нещата вървят на обратно?

При 30% от преброените бюлетини водеше Льо Пен със 24%, а Макрон имаше 22%. Що не изчакаме ОФИЦИАЛНИТЕ КРАЙНИ резултати? Екзитполовете не са точни и не за законни като резултат.

ама вече стана ясно че ограбените от руският народ пари, дадени за мара-пена пак са хвърлени на вятъра

Паисий

ами да сравним: Руска банка даде 5 милиона евро заем на Льо Пен. А Ньбянд призна че са налели безвъзмездно 5 милиарда! долара в Украйна за да купят полит.елит!

за президент на Франция !!!

незнам дали е геро или хетеро, ама русия отдавна си има импотент за президент, жена му затуй го остави. Ботокса не прощава...

Oт собствен опит ли градиш тезата си?

39-годишният Макрон е женен за 64-годишната Троньо - тя е бившата му гимназиална учителка по френски език. Макрон и съпругата му се срещат, когато той е 15-годишен десетокласник, а г-жа Троньо е 40-годишна омъжена майка на три деца, едно от които е в класа на Макрон. По онова време г-жа Озиер, както тогава е фамилията й по съпруг, преподава френска литература и ръководи театралния клуб. Отношенията им придобиват романтичен характер, когато в 11 клас Макрон я убеждава да напишат заедно пиеса. "Писането ни събираше всеки ден и създаде невероятна близост между нас", каза тя пред "Пари мач".

Жена му която всъщност му е баба ще се изкефи да я опъне в Елисейския дворец

а путя и да иска няма кой да... в кремъл. Самотното гномче

Паисий

Е, нали миналата година писахте че онази млада гимнастичка му родила дете... сега пък бил самотен! Уточнете версията де!!!!

Този Макрон много мяза на нашия Радан. Като излъчване де. Не ви ли се струва?

Е, честита победа на френския Гей-Люсак! Види се, че различните станаха повече от нормалните! И вече никога няма да победи нормален кандидат, защото няма нормални хора, за да го изберат!

ПОБЕДА!

татко ще ми купи колело, ама друг път.

Емануел Макарон (звучи ми малко дамско, като филма 'Емануела', но това между другото) е порединият чифутски парашутист в политиката, подкрепян и промотиран, за да се спре Льо Пен...като при нас през последните години...появяваше се някой и от нищото ставаше я министър, я посланник. Този е бивш банков инвестиционнен брокер (ivestment banker нещо да ви прилича на онези които ги доведе царя от Лондонското Сити, за да ни оправят), после е част от екипа на сегашният президент. Маха се преди една година, основава чисто нова партия и е толкова кадърен и можещ (а очевидно имащ и доста пари за да прави всичко това не се пита от къде са, забранено е) , че партията му в рамките на 1 година мачка всичко наред в много-милионна Франция... Ако Льо Пен си мисли, че ще я допуснат да спечели на вторият тур много се лъже - залогът е пекалено голям. Чифутският проект ЕС ще бъде застрашен и това никой няма да го допусне, прекалено много пари са налети в него...Тя да не гледа Англия - те могат да излязат от ЕС, защото там е бърлогата и от там се дърпат конците, но Германия и Франция, твърдо НЕ. Ако все пак спечели, това ще е новата Жана д' Арк на франсетата ...но едва ли. Не така е устроен света, и то не от вчера, а от както парите го управляват, или по точно онези с многото пари и банките, а вие знаете кои са те - започнали са като лихвари преди няколко века. Малко факти: Организирани протести против Льо Пен. От някъде се появят раголените украйнски к...ви от Фемен с маски на Льо Пен и те на протест къде е Украйна, къде е Франци. Кой ги организира и плаща разходите им (същите тези дето ги плащат и на бежанците) ?... Как се озоваха в във Франция, знаем как беше при нас (посолства, опашки визи).... И нищо подобно срещу захаросаният сладкиш Макарон всичко това е случайно, вервайте.

Хей, вземи някакви успокоителни за да не хвърлиш топа, както си се разпенил!!! Жалейката за подкрепената от Русия псевдо патриотка е смешна, но ти си тъп и трудно ще го разбереш!!!

Напълно си прав! С една само разлика - Макрон не е захаросан сладкиш , а геро н то фил с неизвестна нагласа. Гнусен е

Разликата е много малка инищо чудно на втория тур резултатите да се обърнат. Само Льо Пенката да не стане като Тръмпи - преди изборите едно, а после като го завъртя олигархичното колело - друго.

Няма тая ще ни е верна собака!

хомосексуалните - не се обаждайте.

Другари-товарищи,за кой ли път?!

Леко бе , за едните два лева ще получиш инфаркт пази се ,че и утре си на работа. Хайде бягай да работиш и умната

Толкова много лосион,за вана можеше,да се купи с тях!

Не спечели ли Марин лоь Пен , на следващите избори Франция ще е първата африканска държава във Европа със със ислямски президент .. И белите французи ще са бежанци към источна Европа или Русия . Мислех че само българите нямат мозък , но виждам ,че има и други народи такива .ХИ ,ХИИИ

От Европа към Русия никога няма да тръгне поток от бежанци. Има само някой съвсем изкукали, дето не различават истина от лъжа, та те отиват за месец два в РФ и след това се завръщат разочаровани или умират в далечната студена бедна и несвободна държавица.

Е, и пука ли му на някого, а!?

Скъпи съграждани с проевропейско мислене. Вие разхождали ли сте се през последните месеци по Лъвов мост? Знаете ли на какво прилича Харманли? Нека оставим безсмислените спорове за далечна Франция, която даже не знае къде сме на картата. Мислете тук какво се случва.

vasil

Кога пък Лъвов мост е бил благообразен район,че не се сещам? Пропусна да кажеш опорката "Чужденците гледат лошо". Нашите пък гледат едно "хубаво",та де...

Оставете Лъвов мост. Налице е голям проблем. Утре децата ни няма да има къде да учат, няма да има къде да разходиш кучето, ще те е страх да пуснеш жена си сама до супера. Толкова ли е трудно да се смели това и на какво отгоре сте спокойни, уважаеми проевропейци? Харесва ли ви диктатът на постановление 208?

Този е типичен проевропеец изповядващ европейските ценности: На 39 години е, но жена му е на 64 години! Какво да си мислим за него - дали е геронтофил , или страда от едипов комплекс? Ненормална работа!

Ти като харесваш Марин-чо трябва да си минал на другия бряг ..ха.ха.ха

Който не харесва Макрон, значи е за Льо Пен? Много ти е елементарна логиката, плужек. :))))

Щерев сложи си ръка на сърцето или на друго место и си признай по добра е от баба Цеца :))) !!!??? А може и от ДеситУ и Караянчева !!!

От кога на глобалист се казва центрист?

Много добър въпрос и съм сигурен че ще получиш "компетентин" отговор защото и тук ги има от глобалистите.Те са един файтон но изпъват жили за три вагона а са смешни смешни :) !

По-зле ли е от това областен секретар на комсомола да се изкарва борец срещу комунизма? Или секретар на БКП да се пише жертва на режима на Тато?

Ако Льо Пен спечели, обещавам да отида на църква, да купя една свещ от 5 лева и да я запаля за упокой на евросъюза. Апропо, какво казват букмейкърите по въпроса?

ще спестиш 5 лева

В момента разликата е 2.2%, а остава само един департамент, от 107. По-интересното е, че има 4 кандидати, с приблизително еднакви резултати. Та за втория тур Гочоолу и Дочоолу ще могат само да гледат със зяпнала уста и да си водят записки...

vasil

Спал съм в къщата на Танас Дочоолу,днес е туристическа спалня "Тинтява"-гр.Калофер. Навремето Дочоолу я загубил за 1 нощ на карти,а спечелилият я продал на общината

Ако си мислиш, че демонстрираш остроумие или образованост - грешиш. В скоро време и франсетата ще гледат със зяпнала уста и ще лапат мухи, заради този любим на тебе "първи"

Че той този Макарон си е техния Баце.Само че не им е Баце точно че е много млад млад та още много зелен.Та затова са го номинирали без грам политичести опит вече са му надянали юздите толерст-либералите.

Дир моля ви друг път когато пускам коментар изчакайте поне да се появи и тогава праскайте минусче...поне да се появи а не още от въздуха ха ха :) !

Е този път минусчето закъсня все е нещо има "напредък " :-))) !!!

Кандидата на радикалната левица Жан-Люк Меланшон (19,5 - 20 процента) ... ДА ВИ ОТКРЕХНА ЧЕ ТОВА СА ФРЕНСКИТЕ КОМУНИСТИ (ФРЕНСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ СИ СЪЩЕСТВУВА), А В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ЗА ЕДНА НОЩ СТАНАХА ОТ КОМУНИСТИ НА ДЬОНМЕТА - КАПИТАЛИСТИ :))

Леко да не стане течение от открехването на вратата на тоалетната....Меланшон е социалист като Митеран и няма НИЩО ОБЩО с компартията на Франция - серия лекета платени от ссср. А нашите социалисти НИКОГА не са били такива - те са си просто червени предателчета...

Марин льо Пен има 21 % и като прибавим на втори тур останалите 19% на десните стават 40 % ...Макрон-а да събере най-много 25 %

И кое те кара да мислиш, че ВСИЧКИ избиратели на десните ще гласуват за националистка? А гласовете на левите? Загубени атакисчета сте вие, Воленчо....

Путкин мордохаев не е евреин а на Хитлер баба му са я изнасилили евреите където слугувала и така нататъка

При преброяването на 33 млн гласове 23, 11 са за Макарона. А 23, 08 са за Ле Пен. С мноооого я е задминал. :)))

97% преброени Макрон 23.9% Мара 21.4%

САМИЯ ПУТИН Е ОТ ЕВРЕЙСКИ КЛАН, КАТО АБРАМОВИЧ Е НЕГОВ ПОДЧИНЕН, СЕГА РАЗБРАЛИ, КОЙ Е ПУТИН И ЧЕ , КОГАТО ЗАЛАГА ЗА ПРЕЗИДЕНТ, НЯМА ДА ЗАГУБИ ! ВЕРНО СОРОСОИДНАТА МАФИЯ И КЛАНА РОТШИЛД Е СИЛНА, АМА РУСКАТА Е ПО-МОЩНАТА МАФИЯ, БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ МИЛИ СКАЧАСТИ ДЕЦА !

Това и фантазьорите от Холивуд не могат го измисли!!!

Путин и Руската мафия, заедно с един еврейски клан, коит не сте чували и не е от Сорос или Ротшилд, заложихa за Марин Льо Пен -а когато Путин залага винаги печели !

...и понеже попозавършваме със Сериозния Французин - ето неговите Директни откровения : а. сравнението между ИнтернетПространството по изборите Там - Отново Доказва Докъде 'наште' СА Освинили Българското б. категоризацията на 'наште'Тук - има СамоДве възможности ...или СА Ни виждани Ни чувани Първосигнални Илитерати, или ня#Кой троши Наши Данъкоплатски пари.

Блумбърг не беше ли случайно еврейска медиа? ;-)

а знаеш ли някоя която не е ционистка

ВАТОЖОПНАТА РУСНЯ ГАЗ ПИКАЕ, ЧЕ ТЕХНИЯТ КАНДИДАТ РУСКАТА ПРОСТИТУТКА ЛЕ ПЕН НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ! ПАК ПАРИ НА ВЯТЪРА! УМРЕТЕ ОТ ЯД, РУССОФАШАГИ!

къде я видя Русия бе , тука сме само българи. ти съвсем изперка.

Тоз Макрон е сбъркан като човек. 1. На 15г почва връзка с учителката си , 25г по-голяма от него и се жени?! 2. Сега тя е на 62г той на 30-ина.. ??! 3. Последната му месторабота е чиновник в банката на ротшилд. Ние Българите като здрав, семеен и ортодоксален народ само по-първите 2 точки бихме го отсвирили. Там има тежки зависимости и много сбъркана психика. Че е кукла на конци е ясно, това не го коментирам. Франция е велика държава, не заслужава такива сбърканяци да я управляват.

Разликата във възрастта на Маркон с жена му е такава, каквато е и на съпрузите Тръмп. Само че с отрицателен знак.

именно. обратен откъдето и да го погледнеш.

Дори да спечели изборите това е началото на краят на ЕС. Когато свършат парите има война, а ротшилд исторически спонсорират и двете страни на фронта.

И да загуби да спечели нещата в ЕС ще вървят на зле. Съюза има нужда от основна реформа. Паразитите в Бруксел го разбират но предпочитат да смучат кръвта му както досега дори и ако това ще доведе до смъртта му.

Макрон е Оланд 2.0. Бивш министър под Оланд, който се издигна като "независим". Едно от основните му обещания е, че ще даде всичко от себе си, за да предпази Европа от опастността на националистичните движения.