Еманюел Макрон и Марин льо Пен водят в екзитпол

Еманюел Макрон и Марин льо Пен водят в екзитпол-проучванията според белгийска телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Еманюел Макрон и Марин льо Пен водят в екзитпол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Льо Пен - 24% Макрон - 21%

gonzales

разберете се с поста под теб. ти даваш преднина за Льо Пен , а той - за Макарон-а.

23.7 % 21.7 % Макрон>Ле пен резултат до момента

Рашките пуснаха фалшивите новини!!!

България няма никаква изгода от разрушаване на Европейския съюз, защото веднага ще бъде глътната от двете източни империи !!! Следователно всички тролове тук , които блеят в подкрепа на льо пън ,работят или за путлер, или за ердогад !!!

За съжаление и оставането ни в ЕС - В ТОЗИ МУ ВИД - също крие опасности, напр. да станем тампон за мигрантската вълна. Така че промяната в политиката на ЕС е крайно наложителна. НЕ на глобализма и либерастията!!

Какво точно ще стане , според вас, ако се разруши НАЙ-ДОБРОТО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ ??? КАКВА ЩЕ СТАНЕ С БЪЛГАРИЯ ???????? ЩЕ Я ГЛЪТНЕ ИЛИ путлер, ИЛИ ердогад !!!!! Нямате мозък или нямате РОДИНА !!!!

gonzales

"Във Франция е незаконно да се публикуват данни от екзитпол, частични резултати или прогнози преди приключването на изборния ден." във Франсето е забранено , но в интернет - НЕ. какъв е смисъла от такава забрана ? и тия трябва да си променят закона както и нашите лентяй :-)

Ами то и на нашите не им пречи а си хостват едно сайтче извън БГ и да си публикуват всичко още по време на изборния ден.

gonzales

извода е , че няма смисъл от такива забрани. за това и пиша , че трябва да се променят законите и при тях. същото е и за деня за размисъл. вярваш ли , че народа седи и мисли цял ден преди изборите ? и аз седя и мисля (да спазвам закона) , но на другият ден съм забравил какво съм измислил :-) може и цял ден партиите да ме черпят с кебапчета и бира. на следващият ден ще им покажа какво съм измислил :)

Нека видим фактите. Непредубедено. Дали е втора Льо Пен и дали ще спечели тепърва ще стане ясно. Това, което е повече от ясно в момента е че антиглобализмът е реална сила в Европа. Много от хората, гласували за други кандидати, не за Льо Пен, също са гневни на глобализма и ислямизма. Франция е драматично разделена на две-либерални глобалисти и антиглобалисти. Антиглобалното е много силно там! Дори бабоебът да спечели, той ще се изправи пред гневно общество, яростно отричащо свинщините на Сорос и спонсори! Няма вечни неща и за мен това е знак, че тая няма да я бъде. Мерзавския проект ЕС като брюкселски завери и авантюри е натикан в ъгъла.

Марийка няма шанс на втори тур.

А бе бе тоя макрон деиствително ли е мъж и там не е важно от къв пол а за какъв се смяташ.ако тоя го короноват ще е срам и позор не само за франция но и за всички които се интересуват от политика

онова джудже в кремъл мъж ли е, що го напусна жена му

и още един въпрос, джуджо човек ли е или торба ботокс

Шилo

Честито на Макрон! Дано да бъде добър президент, поне колкото Мосю Сарко.

Чеки, чеки малко, иде балотаж.

От Франция вече има официално включване - Льо Пен и Макрон - с равни резултати - по 23%.

..Еманюел Макрон и Марин льо Пен водят в екзитпол... --- и кво от това, а? които и да спечели е все едно! всички френски политици са ултра-националисти и американски агенти!!!! ЕС е рожба на френската агресия и национализъм и затова който и да дойде на власт за балканите ще има още по-голема агресия, окупация, мизерия, отвличания, терор, геноцид!

Шилo

Къде я френската агресия бе, безпросветнико? Да не би Франция да анексира Крим?

Става интересно - на втория тур всичко ще зависи, как ще се прелеят избирателите. Тези на Меланшон като нищо ще отида при Льо Пен - той обещаваше излизане от НАТО, референдум за оставане в ЕС, национализации и т.н. Програмата му е доста близка до тази на Льо Пен. Остават хората на Фийон, които са по-консервативни, но и там има покриващи се неща. Напр. той заяви, че Крим е руски и че санкциите... Ще видим. Предполагам, че голямо манипулиране на вота ще падне за да "изберат" Макрон.

Шилo

Е, такава елементарна кръчмарска сметка не върви. Особено във Франция. 70:30 за Макрон другата неделя.

И без манипулиране ще го изберат. Много по-добрият вариант за едва дишащата България.

Представям си във Франция гномът колко пари на обикновените руснаци е потрошил за пропаганда на льо пън !!! Само като се види колко путлерови тролове има в този сравнително независим сайт !!! тролове, гномът и неговите слуги ви дават пари, откраднати от руските и български данъкоплатци, засрамете се !!!

Момче, мозъчето ти е колкото едно аспиринче. Пък и промито на всичко отгоре!

Aко Макрон и Льо Пен отидат на балотаж ще спечели Льо Пен. На хората им писна от убийци неолиберали, а Макрон обеща да убива сирийци и да подкрепя терористите. Меланшон беше единствения начин да се спаси ЕС. Жалко.

Льо Пен ще спечели, когато цъфнат налъмите. И няма да гърмят с Игростое в Кремле. :)))

хаха, само кремлин ви е в главата на вас:) тук обаче играе вашингтон дц!

и не на последно място подкрепа за ле пен от страна на братята англичани:)

целия брюксел ще се ангажира льо пен да не спечели, ще и правят всякакви мръсни номера, може да е втора, но първа никога. единствения начин да спечели е да си организира фиктивни ислямски атентати, но не знам дали е толкова хитра и смела.

млъкни бе неграмотен трол соросоиден

Шилo

Слагаш ли си главата за това? Щото аз я слагам моята. Познавам Франция по-добре, отколкото ти познаваш майка си. Да спечели Льо Пен е възможно само в мокрите сънища на шепа френски рубладжии.

Та във Франция било забранено да се публикуват предварителни разултати и затова соросоидите нарушават закона в Белгия. И ясно, французите могат да видят всичко. Този ЕС е един цирк. Демо крадция.

Именно! Фалш и лицемерие. И празно дрънкане за човешки права и ценности. А са прогнили отгоре-до долу от корупция и конфликт на интереси.

За разлика от рашистан в омразния Ви ЕС човек може да пътува спокойно и ако на Вас не ви харесва имате богат избор - путлеристан, кимирстан, чинизия, венесуела,..., свят широк пу.ки всякакви.

Марийке, понятие нямаш какво е Европа и какво е свобода. Пожелавам ти в Русия да живееш.

за последно Франция беше независима република при Шарл дьо Гол , с него си отиде и независимоста им .

Не вярвам на подобни манипулативни прогнози. Абсурдно е французите да изберат из.вра.те.ня.ка Макрон (и бабата му - за първа дама). Все пак французите са народ с добър вкус за жените. Вярвам в победата на Марин! Само нейната партия ще спаси Франция, напред, Марин!

възможно е наистина да се обичат, ти откъде си сигурна, че не? има и мъже, и жени да харесват по-възрастни от тях, поне са щастливи, знаеш ли колко нещастно женени гледам всеки ден по улиците?

Много си бил наивен. Момъкът е извратен. Не може на 39 г. да жевее с баба си на 64. Това са 25 г. разлика.

Това е манипулация, тъй като от Франция не може, се внушава от съседите.

Не знам кой ще победи на тези избори -най-вероятно Макрон,но не заради това ,че има качества за президент ,а за това,че е кандидатът на Ротшилд и на банкерите.Знам кой ще загуби-това са французите и Франция.

льо Пен печели и Франция излиза от ЕС и НАТО.. Какво става с евроценностите , и .т. и т.н Какви времена а , , разпад на евроаншлуса и съд за всичките до един граждани за престъпно развитие на България.Времето на грух, грух грух май пак може да дойде, през 50 . 60 години идва грух, грех , грух ! Х аха ха, гейовете в паника.

за трети пореден пат хамериканците ще изиграят ле пен която е краино неудобна за политиката на ислямизиране на западна европа която тече от началото на века намериха поредния хуманист симпатягата макрон като го пробутаха за независим и на вторя тур по стария изпитан метод всички срещу ле пен и пак 4 години както до сега

Мамата на Франция пак е на втора позиция

Тоя Макрон прилича на някво мамино кариеристче! Ако франсетата го изберат това гейче, значи наистина са сууупер зле. Но дет се вика предизвестено е, в тая Франция не са останали бели вече, за кой да гласуват новите ГМО (разбирай мешана скара) поколения.. На Франция и требе незабавна промяна, нещата не са никак добре, заплати по 1500-2000евра-смешна история, помощи за безработни по 800, икономика зле, млади които само друсат щото са демотивирани. Въпросът е: това Франция ли е??

1500 евро заплата е нормална за среднист на запад и нищо смешно няма, ние с 460 лева минимална да не сме по-добре?

Франсетата реваа 1993. сега пак да не реват

Макрон е изфабрикуван в политическата лаборатория политик "популист", нещо като френският Тони Блеър. В България винаги имаме по един такъв Бареков, Витков и т.н. Целта на такива измислени популисти политици е да крадат гласовете на неудобни политици в случая Льо Пен. Независимо от резултатът, Европа върви към възраждане на национализма. Ако умерените националисти загубят, на тяхно място ще дойдат крайните.

Дано е така. В същото време всякаква национална кауза влиза в пряк сблъсък с либералния глобализъм на Сорос. А той е мощен. Могъщ. В него е цялата власт и пари на Злото. Националното губи. За съжаление. Дано греша.

Аз пък съм оптимист, няма да победят сатанистите, скоро ще бъдат натикани в ъгъла и Европа ще се изчисти и от тях, и от джихадистите.

Тролетарята е в траур... Спокойно момчета. Най-сочните компромати Партията ги е запазила за преди втория тур. Тогава ще получим, наистина пикантните подробности за Маркон. Путин да не е прост като вас, да си изгърми фишеците, докато още има алтернатива. :)))

А люпенкова е личен избор на другия еврейн Вова Шеломов Путин!

A??

няма що да го псуваш....хехехехе!

Искаш да кажеш - бабата! Ами геронтофил си е завалията!

Емануел Макрон е създаден и отгледан в средите на Ротшилдови и тяхната Банка Rothschild & Cie Banque. Това е всичко.

и новата му майка,която като Мадона на америкаНСКИТЕ ИЗБОРИ....СЕЩАШ СЕ ,ДЕ!

на които лично и докладват разни ротшилдофци, рокфелерофци, морганстенлифци, голдмансаксофци, абе въобще целият световен икономически и финансов елит ще се изтрепе да ги информира за всяка подробност ?

Макрон=Ротшилдови е широко дотъпна официална информация . На основните езици .

Не е нужно лично Ротшилд да ми обяснява. Тези неща ги пише и то на много места. И на много езици. На люлински не пише нищо. Четете и се образовайте и вие.

Вървят по улицата, спят, ходят до тоалетната, а факсовете в главите им не спират да пристигат - факс от ЦРУ, от КГБ, от ФСБ, от Путин, от Тръмп, от Ким, от Ленин, от Сталин и т.н. Какви ли не случаи има в моята лекарска практика. Някои успяваме да излекуваме, други не.

Щерев,не забравяй,че именно Путин избира президентите на западния свят -нали така ни внушават всчки ЦеРеУта ...Начи седи си он у Кремъл,сърба си водката и мърмори..."я да избера аз Тръмп за президент...а ся що пък да не е Макрон!..." Ех,Штерев,Штерев што си толкоз штур?!?!?Избрах руската транскрипция защото се вижда,че си бивш русофил,а сега русофоб!!!

Изтича последения шанс за Европа. Не изберем ли сега политици, които да спрат навлеците, след няколко години и да искаме няма да можем, защото ще сме по-малко от тях. Дано да победи Льо Пен и дано тя да изпълни това, което обещаваше предизборно.

Началниците и собственици на света са няколко еврейски банкерски фамилии, една от които е Ротшилд. Макрон е тяхно протеже. Ще спечели той. Тръмп също е техен продукт. Изчислили са, че не ги устройва Европа с образовано, заможно, добре платено население. Нито ги устройва див ислям, живеещ по пустините и размножаващ се като хлебарки. Нямат печалба от такъв свят. Отделен въпрос е че не ги устройват Русия, Китай, Иран и др. в този им вид. И действат. Арабска пролет, която не е ничия грешка, а премерен и добре изпълнен етап от план. Ислямизация на Европа, удар върху национално, културно, религиозно, морално начало. Подбиване цената на труда!!! Новите работници бачкат за трохи, не играят профсъюзите и т.н. Смачканите нови общества са лесни за контрол и т.н. Това и нас ни чака, но в по-див и примитивен вариант. Дано е с по-малко кръв, но ислям без кръв не виждам как ще е.

Браво !Концентриран и интелигентен анализ на защо се случва всичко по света сега . Браво.

не знам защо мислиш, че мюсюлмани ще работят за трохи, като са мюсюлмани да не ядат домати с колци?

За сороснидните к*рви няма значение кой да спечеле, че и в двата случая ще дават дупета си яко )

макрон ще спечели 2 тур с малка разлика, освен ако няма друг ислямски атентат. за съжаление брюксел дълго време е убивал патриотизма на французите и са с промити мозъци да мразят марин льо пен.

МУХАХАХАХАХАХА люпенкова щела да спечели! Ебати идиотите наемат за тролове!

странно. Даже е много просто. Идиоти наемат други идиоти. Кой нормален човек може да харесва Ким Чен Ун, бясната кучка Фрауке Петри или дебелата крава Марин. За Корнелия да не говорим.

комуноиди, които вече виждат крахът и гибелта на Франция и целият ЕС е глупост и губене на време. Франция е велика държава с БВП два пъти по-голям от Русия (2488 млрд срещу 1268 млрд). По този показател Франция е на 6-то, а Русия на 12-то място. И малко история: През 1918 съветските комунисти са били убедени, че 50 годишнината от Френската комуна ще празнуват в Париж, столицата на Френската ССР. Останали са само мечтите, френските работници да се разбунтуват и подпомагани от Червената армия да се хвърлят в прегръдките на дребния сифилистик Ленин. Имало е и огромни очаквания гнилият капитализъм да рухне, целият свят да стане СССР и т.н. Да, ама НЕ. Рухна самият СССР. И даже победената в две войни, разрушена и ограбена от всички Германия остана и се превърна в лидер в света - 1-во място по експорт за 2015 и 2016 - пред САЩ, Китай и Япония и 4-то място по БВП - 3 495 милиарда долара. Наздраве!

И Наполеон , и Хитлер бяха навряни в дупките им!Две велики държави-две дупки!Руснаците все се опитват да ви налеят в тъпите глави- казват ви, правете си колкото искате БВП, смятайте си го както искате, с пианото или без пианото, нас ни оставете на мира!

Тази стъкмистика от укипедия ли я взе ?

dsco@

Къде са французите? Аз не видях такива с Париж. Като гледам Олимпиада или Световно по футбол, пак няма такива. Летиш с Air France и някакви мургави от Северна Африка са стюарди. Та дори е да остане Френската Република, духа и хората и ги няма. СССР се разпадна, но руснаците ги има. По техен си начин, с водката, с анцузите, с парадите, но ги има!

Щипвате някакви факти, извадени от планини контекст и уверено соросоидничите. Предъвквате чужда манджа с чужда уста и плюете тук. Вие нямате собствена мисъл. "Мислите" през егрегора "Сорос", въобразявайки си, че имате ваши мисли.

Има по-важни неща от парите, колите и скъпите джаджи, но маймуна като теб няма как да го разбере.

Е, нека да управляват и националистите, за да видим дали дяволът е толкова черен, колкото ни плашат френско-германските неолиберали на Оланд и Меркел.

МУХАХАХАХАХАХА Макрон срита к-вата на еврейчето от маскве още на 1ви тур!

кой е мухата, не разбрах?! 2% разлика не ми се видят много като сритване...!Сритване беше резултата на Радев срещу Цецка- 65% на 35%....!

В момента Ес е оплескал кълките и е между- временно спасение от 2 години, или своето закриване, ако Марин Льо Пен спечели, дупе да им е яко на глобалистите !

Бухово, туземната популация изглежда наши, родни, екологични плодове, зеленчуци, прасета, овце, кози,..., истинска качествена българска продукция, а не някакви си еврогейски гемеота, с които ни тровят западняците.

Мизерник, на нея и дават рубли, а на тебе зелени хартийки от по100$, прясно напечатани, като всяка една от тях струва не повече от 0,о3 цента. Тази цена е труда, хартията и мастилото.

И все пак Франция ще бъде ислямска. Предците на днешните франсета, колонизатори, които са мислели с робовладелските си камшици са гледали цинично как ислямът вилнее на Балканите и коли и беси православни християни и са помагали на султана със съвети и пари. Те и англичаните, същите античовеци като тях. Сега ще си платят с лихвите за всичко, което са причинили на Източна Европа.

Мдааа , коментар на поредния български малоумник

Прав е, когато му докладвали всяка сутрин за убийствата в България, Дизраели се изпуснал веднъж "абе тези дървеници не свършиха ли", а Бисмарк, когато бил попитан защо няма български представител на Берлинския конгрес, заявил "ние сме се събрали не да решеваме кое е добро за България, а кое е добро за нас". Франция след Първата световна война и Англия след Втората са искали България да бъде разделена между Румъния, Сърбия, Гърция и Турция. Съществуваме като държава благодарение на САЩ и Русия.

Българския Уран, който от 1946г. до ???? е добиван и изнасян за рашия безконтролно от "братята" рашняци в 78 мини пръснати из територията на България, като не са плащали и копейка ?

Сега разните американски компании изнасят златото за без пари и плащаме луди мангиза на мериканските тецове само защото ако се налижело то те можели да "произведат ток".

тецове са толкова американски, колкото е американска гламавата и чутура. Собственост са на офшорки и никой не иска да разследва КОЙ се крие зад тези офшорки. Същото е положението и с "канадските" златодобивачи, мирише на десе/кагебе та се не трае.

vasil

Никоя българска община не би приела на референдум златото да се извлича на нейна територия при прозрачна разяснителна кампания с какви точно реактиви става това.

От това троловете по-глупаво нещо не съм виждал и няма и да видя! Сега боготворят Льо Пен и дано да спечели, че повече фашисти да управляваме в Европа. Спечели ли, ще видите как ще прати и тя войска в Сирия и техния единствен самолетоносач!.

Хахахах

+++...+++...+ !

Дано здравия разум надделее и Марин льо Пен стане новия президент на Франция. В никакъв случай не трябва да се допусне кандидата на родшилдови макарончо до поста президент!!!

Очевидно И-танк да Ви такова - Вие ще 'надделеете' ...

Мен ще ме кефи траверсата Марин, любима на путеноидите да спечели.Ще има сълзи както при Тръмп..ха.ха.ха Ще изгони от Франция всички руснаци и путеноиди....ха.ха

Путин натръмпи Тръмп и теб много яко. Най непопулярния президент в Щатите до момента и най-простия краварски трол...

Алфа Вълка

Непопулярен, но крайно ефективен срещу Раша и С.Корея!

,С ИЗПЪКНАЛИ ВЕНИ ФРЕКЗИТ ТИ СЕ ЗАДАВА ЩЕРЕВ...УСЕЩАШ ЛИ ?

Дискретно : - Кхадафи даде едни торби парса на Серко...и кат се Опита да ги иска Обратно - ... ... ТА ! - Късака - И парса трупна на Маринката...а и Е ппполккковниккк...;-)

Около 20% от франсетата са облъчени от руската пропаганда. Това не е добре, но къде са техните 20% идиоти в сравнение с нашите 50%!!!

Е, не може да не изсере някоя глупост някой соросоиден олигофрен. Нали трябва да си начеше адреналина и да му обърнат внимание??

то и ти с това селфи дето си си направил не изглеждаш много интелигентен. Меко казано. Иначе какво си, приличащ на кръстоска между циганска проститутка и потомък на Мобуто от Ангола или Кения.

Защо не напишеш , че руснаци днес направо ще избират президент на Франция )

Лично Путин ще го избере, както направи с Тръмп.

Големи олигофрени дращят тук

Ако искат независимост, ще се наложи "гордите " французи да повторят опита на събратята си от втората световна война англичаните и напуснат колонизираната от германците Европа. Иначе се превръщат в германска колония.

само дето ще е Франсор, или сорфрансе, щото във френския се казва сорти, а не екзит... А нам е известно, че врансетата, шапка им свалям за това, уважават езика си и като нямат определена дума, която им е необходима си измислят и въвеждат нови, вместо да бъкат езика си с тъпи англицизми за щяло и нещяло.