ИМП: Хората искат еднопартийно управление

44% от българите искат еднопартийно управление след предсрочните избори. Шест партии ще има в парламента, ако изборите бяха днес.

Обратно в новината

Коментари - ИМП: Хората искат еднопартийно управление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не мога да разбера какви са тези малоумници, които ще гласуват за ББЦ! Не, че другите партии са цвете за мирисане, ама този Бареков така тотално се осра далеч преди изборите, че трябва да си напълно ненормален да гласуваш за него. Особено след днешния му вопъл да го спасяват, е направо жалък, обаче съм сигурен, че никой не го съжалява, защото по-нагло копеле не се е появавало дори и на нашата политическа сцена.

Звучи оптимистично, по последни прогнози реформаторите вземат процент близо до ДПС. Дано му щъкне на Тиквата кой е правилния коалиционен избор. Не се кълна, но бих изтърпял малоумието му още един мандат, стига ДПС да не е пряко в управлението. Че ще е косвено, е ясно

Разбира се, че ще искат еднопартийно управление! Носталгията по комунистическото еднопартийно управление е голяма.

Ами да върнем социализма тогава. Е, Тато го няма но неговият бодигард е тук. Все ще е научил нещо от него.

Я пак - "голяма коалиция между ГЕРБ и БСП е предпочитан вариант"? Тия ме разсмяха...куче и котка ще управляват заедно...да бе, та нали самият ТОЙ (да се свети името му!) каза, че ако няма 121 дупетата отива в опозиция? А вие го спрягате в коалиция с червените...смях в залата...

стига сте ласирали този ненормалнк бареков и т.н. ббц. С какви пари, другари ще плати за купените гласове.

НЕ ИСКАМ едопартийно управление. от къде си измукахте този анализ?от гетатата може би?

Уникално е да четеш заглавие и първо изречение,което го отрича! 44% не са болшинство, нито мнозинство и каквито и глупости да се пишат в статията очевидно се забравя моделът на управление ,който е заложен в Конституцията на държавата. Значи първо се държи сметка за Конституцията, а после се правят анализи на изследвания. И още! Как не ви е срам да ни мотате, че ГЕРБ били против БСП, след като в ГЕРБ е пълно с кадри от БКП и ДС? ГЕРБ не е нищо по- добро от БСП, даже са и по- неграмотни!

В изказване пред млади етнически унгарци в румънския град Байле Тушнад премиерът Виктор Орбан посочи като примери Сингапур, Китай, Индия, Русия и Турция - все страни със силни авторитарни тенденции. Според него те са показали как можеш да бъдеш успешен на световната сцена, без да си либерален. "Водещ въпрос на нашите дни е да разбереш политическите системи, които не са нито западни, нито либерални, нито либерални демокрации и в някои случаи вероятно изобщо не са демокрации, но въпреки това народите им успяват", цитира думите му "Уолстрийт джърнъл". "Иде нашето време" "Скъсвайки в догмите и идеологиите, ние ще търсим как да си изковем нова форма на унгарската държава, която да направи обществото ни успешно за десетилетие напред в глобалното състезание." Дълг на сегашните лидери е да определят посоката за следващите 20-30 години и не бива "да се копира Запада, защото това е проява на провинциализъм, която ще ни убие", цитира думите му агенция MTI. "Моментът е такъв, че в бъдеще всичко може да се случи, което може да означава, че ще настъпи и нашето време."

така ли????? и защо великите ганьовци не заминават за КИТАЙ РУСИЯ ИНДИЯ ТУРЦИЯ И СИНГАПУР З А Щ О Н Е ЗАМИНАВАТ З А Щ О

Kalin

Започна поредното ШОУ наречено Социологическо проучване.Интересно е че от много години насам нито едно не е било точно но те продължават да ни пълнят главата с фантасмагории.Огромната част от българите знаят за кого НЕ биха гласували!По големия проблем е че от години не виждат ЗА кого да гласуват.Писнало им е за гласуват ПРОТИВ, искат най после да има субект който да припознаят и да гласуват ЗА него.От там идва и ниската избирателна активност.ГЕРБ достигнаха епогея си при последните избори просто защото 60% не отидоха да гласуват,същото важи но с минусов знак и за БСП.Техните вече не ги виждат като техни а същите каквито са всички останали.

Тези данни са архаизъм! Нещата се променят всеки час! Докато пиша тези редове национализма вече е с около 8 % потенциален вот! Възможно е до изборите да достигне 20-25%, а ако се завихри наказателен вот...35-40%. Предстои обединение и на БСП и АБВ...и още пикантни изненади!

Още по- уникално е да се говори за съюз на националисти с милиционери с принадлежност към ДС. Комунистите избихва националистите, а сега мимикрират и се правят на националисти! Това е коалиция фарс.

да искат, защото не знаят какво искат, тъй като не разбират за какво става дума. А не разбират за какво става дума, тъй като никога не са се опитвали (полагали усилие), за да разберат ставащото, защо става и какво е мястото им в това, което става и на което са свидетели вече толкова години. Ако бъде направен опит да им се обясни, те няма да приемат истината...защото тя просто не е онова, което очакват да чуят.

"Всеки човек има биография добра или лоша. Всеки човек е живял сред близки, роднини и познати, които могат да споделят спомени какви ги е вършил. Всеки човек е градил, разрушавал, отглеждал деца, родители, кучета, котки. На всеки човек биографията може да бъде проследена, ако не по дни и месеци, то поне по години. И всеки човек се гордее или срамува от биографията си, но я споделя с другите или разказва за нея. Всеки човек, без Бойко Методиев Борисов! Той разказва биографията на дядо си! БМБ има биография от 1959 до 1990 и от 2001 до сега. Между 1990 и 2001 г той не съществува, за него няма спомени, няма приятели, няма роднини. Той не е съществувал в този период не се е трудил, не е общувал, не е ял, не е с. Забравих! Той не е човек той е Буда!" Иван Петров Адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1998 2005/

Е и и местан и доган и карачанката и гоце и висшите свещеници и всичките от бсп имат биографии от дс и кВо "спасяват народа" от свети петър

тези 27% са за лудницата, къде са били те когато хората се палиха от безисходицата в която ги вкара некадърното управление на бойко тъпото и ко.

?

А за ГЕРБ и РБ не смеете ли да попитате? Или няма да ви хареса резултата?

според мен, близо 75 % от българите не искат да им се мярка никакъв политик пред очите.

Хората искат да бъдат управлявани от простащината. Това е реалността. Умират за милиционерите от соца, герберите. Ще боледуваме дълго от тяхната простащина и миризливост.

ivo10

Много разбираш от хора тъпчо.

...добре де ,хората искат социализма,когото живееха по-добре ,независимо "тъпите" управляващи тогава,за разлика от последните 25 години,когато се управляват ( и крадат ) от "умните " тарикати..."демократи"...

Абе къде са живяли по-добре при социализма. Просто бяха много ограничени, но вече има интернет. Айде пали Москвича и бягай на село да караш отпуската на лозето.

Избирателите на сергуня,дудука ,долен и сопола са най неграмотните,мързели и криминални отрепки на България ,които газ пикаят кат се върне цецо,качулките да не си бият дузпи пак с тях из локвите ,както с дамбовеца,наглите сумистите за кражбите за 1 година- 10 милиарда заеми,прибрани в ктб,ктб фалирана,всичко в джобовете на доган ,пеевски,дудука и партията,а народа да плаща! Този пък генерала ще ги изтреби до корен!

Kalin

Е явно грамотни са само тези които четат Винету и там свършват и познанията им;-)

ама хората си искат бат Бойко бе , как не разбрахте , следващото проучване ще покаже 99.99 като в Северна Корея

Не е вярно. Станишев си искат. Той успешно съсипва партията.

В момента разликата между генерала,радо и пепи москов и обединената путако -пидалска орда на сергуня,дудука,сопола и фикуса е над 65%!!!

Още някоя и друга анкета и "хората" ще поискат ЕДНОЛИЧНО управление!

о кеф!

ама пак поредната манупулация преди изборите , за да накарат хората да не отитат да гласуват . Защо не насочат вниманието че пак 1/3 или 30 % отново няма да им пука кой ще е на власт и как ще се управлява Б-я

изнася! Ако заострят вниманието, може пък от 30 да скочи на 50 %, тогава дори в Европа ще стоплят за кви го?на става дума. Все трябва да са чели за авгиеевите обори и могат да направят верните изводи.

Започна се! Кампанийно промиване, на мозъци! Правителството - умря! Да живее, Правителството!

Едва ли някой ще отрече констатацията на ЕС,че сме най бедната държава.И кой ще отрече,че това не се дължи на някаква криза / защото тя е засегнала и тези преди нас в това срамно класиране/, а на безпардонната крадливост и лицемерие на всички които са управлявали досега.Така,че сега проблема с избора е не кой ще работи за нас, а кой ще работи за себе си.Факт.

Именно най-бедната,хайде сега една анкета как да станем най -богатата или как да се развиваме занапред,ще е полезно,да се хвърли енергия там,вместо да се пилее по тикви!

...страна според ЕС ??? Да имат да вземат... Нека проверят на какви лимузини си возят лоясалите си задници нашите политици и държавници... ...Да са поразходят нощем из софийските локали,или по черноморските курорти да видят Световно изложение на най-бутикови и поръчкови модели на всякакви автомобили и ...яхти... Монако да го духа... Особенно ако видят какви кифли и голобради момченца се возят в тях...сякаш са се събрали всички деца и внуци на арабските шейхове... ...Бедни ама друг път... ...Важното е ,че сме БОГАТИ НА НЕПУКИЗЪМ И ...ТЪРПЕНИЕ...

Мигар имаме Необходимост Изобщо от партии, Българ(к)и ?! (Хеле пък от вида на 'наште' !)

Еднопартийно управление имаше и се доказа като добро за Бг . Не е нужно да изреждам плюсовете му като най-големия плюс беше ,че далавераджиите бяха все по тухларните,а не в парламента:) за жалост БСП не е тази лява партия , а е толкова дясна колкото и другите десни партии. Докато е РБ ,а не НРБ няма да има правова държава. Ако по мечтаем наглас ще пратим всички политици в някой рудник или на Белене .

А,бе тия да не готвят връщане на сакса?

сърбахме попарата и на Бойко и на Серго и Доган- АЙДЕ МЕРСИ !

единствената партия която може да промени нещо в България към по-добро е Реф.Блок- всичко друго е комунисти,милиционери,мутри и московски слуги !

...и ПРЪМОВА-КУНЕВА е в него... ...ОЧАКВАЙТЕ ...ЗАКРИВАНЕ... ...ТЯ Е СПЕЦ ПО ЗАКРИВАНЕ НА ..."БЛОК"-ове....

ivo10

Реф. блок е много лесен за кукловодите от бившата ДС. Ще видиш реформи през крив макарон. Ще ги овъргалят в калта за отрицателно време. ББ е най-устойчив на компромати и каляне и затова е много необходим в момента.

Точно тиквун устойчив на компромати. Те го държат за врата и за това им е удобен, че им изпълнява какво му се нареди. Иначе веднага могат да го ликвидират към централния.

И нека статистическото промиване на мозъци започне СЕГА!

то ГЕРБ си е патерица на БСП и ДПС ама наивниците още не са го разбрали..но скоро ше го разберат..

ivo10

Ха, ха, ха, ти съвсем изби рибата. Народа взе да изтрещява.

ти само гледай след три месеца каква ще бъде коалицията в новото Народно Събрание- ЗАКУЕХ СЕ + ФИЛИЯТА С МАС ОТ БАНКЯ !

... знайте,че ако гласувате 81% за ГЕРБ ---не е необходимо ВНС --- за промяна на Конституцията---един път за винаги да се освободи България --- от милиардерската върхушка --- на ДПС, БСП и клеветници като милиардера бареков и... Виждате как изчезнаха 4 милиарда и....никой от ДПС и БСП...нищо не знаел---вярвате ли им??? НО искат ние набързо да ПОПЪЛним РЕЗЕРВА и набързо да отворят КТБ!!!??! Б.Борисов иска да се намерят средствата и тогава да се пусне банката---иначе-куче влачи...Той не иска да е толерантен към убииците на българи и наследниците им,които са още по-зли,алчни и ненаситни---до каквото се докопаха,за 26г.---го присвоиха!!! Навсякъде назначиха за 1 година комунисти и "турци" ! И българите и обикновените българомохамедани са подложени на мизерия---ЕС парите отидоха в ДПС??? А наглото държание на Доган и Местан /Павел/ към "квази" избирателите българи ---е чудовищно---ДИСКРИМИНАЦИЯ НАД БЪЛГАРИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ??? За това- да гласуваме за ГЕРБ на изборите! БСП и ДПС отново скърцат със зъби и готвят--- с бухалката бареков--- какви ли не "костинбродски" лъжи!! Ще го допуснем ли --- след 400 дни протести и подигравки от БСП-ДПС и Бареков--БСП-2---???

Мани го Борисов,какво управление,какви пет лева,накрая и ти ще изчезнеш,луд умора няма,не го ли виждаш какво прави,какво говори,излъчва антипатия и простащина!

Да гласуваш за ГЕРБ е мазохизъм. Да искаш замразяване на доходите и непрекъснато повишаване на цените е пълно безумие. Да гласучаш за ДПС е престъпно, защото това е незаконна етническа партия, изградена на религиозен принцип и има отковен мафиьотски харатер.

А откъде ще дойдат парите за охолния живот?

От бъдещият заем, да му мислят онези след нас!

във всеки случай няма да дойдат от замразяването на доходите!

Митко, какво означава замразяване на доходи? Кой може да ти змрази печалбата на фирмата? Може би имаш в предвид замразяване на помощи за необразовани и мързеливи братя. Ас съм за това. Повишаването на цените не е безумие. Това е естествена реакцив. С изкуствено понижаване се отдалечаваме от развитите държави, а това ще рекушира обратно у нас защото сме силно зависими . Истината е в търсене на начин за създаване на условия за индустрия и стопанска инициатива със съответна конкурентноспособна стока, водещо до повишаване на печалбите. Тоест икономическо развитие а не изкуствено понижени цени. Извинявай брат, но мислиш елементарно като червен популист. Забравете вече за понижаване на цените. Това няма да стане. Видя се и при последното ДПСарско управление.

Кой измисля тези тъпотии ? Каква еднопартииност Боко Тиквата ли иска?

След 25 години експерименти, хората вече са готови на фашистко управление. Дебилизацията на обществото е пълна - най ценното все пак се оказаха не идеите, а салама и ракийката! С такъв мат'риал, Гейропа няма бъдеще ...

За 25 години се възпита едно поколение което "прокълваваше чурупката си" и се роди цяло друго поколение, което не знае какво е храна без Е-та, детски отдих за 20 лв, бригада, труд и купон няколко седмици. Всъщнст мнозина знаят наизуст всички чалга текстове и реклаи, а малкото които не са такива се опитват неистово да избягат от тук. Тъжно, нали?

:( Много, много тъжно! Жалкото е, че мадото поколение ще изчезне младо - 45-55 максимум ще навъртят. Просто няма да имат пенсия, деца и никой няма да се съгласи да ги храни просто така ...

Ако тези резултати са истина, то българския народ си заслужава напълно мъките, мизерията, немотията и безработицата!!! Халал да му са!!!

И аз мислех, че БСП ще са извън парламента но уви.

На някой много им се иска да се върне еднопартийното управление. като при Т. Живков особено на някой от охраната му/ 44% не прави хората искат господа, борещи се за голямия кокъл.

Това за еднопартийно управление си е моабет за пред халите.До момента нито една от участващите в парламента партии не е заявила какво ще прави, ако вземе "победата".Залисват ни с това кой с кого се е целувал, на кой колко са му ръкопляскали, но никой не се ангажира да обяви за колко време ще се справи с корупцията,кражбите и лицемерието.Не се привличат за работа компетентни икономисти,индустриалци,юристи и представители на обществото.Всеки се хвали колко е по малко лош от съперника си.Това не навява нищо добро.

е проява на ограниченост или манипулативност, най-често и двете.

Основата цел сега на медиите и тези проучвания ще е да ни убеди, че само и единствено капацитета от Банкя - бившият милиционер и мутра, без образование, възпитание, поведение и интелект е всъщност единствената възможност за България ! Само един вожд и една партия завинаги - така е демократично !

ivo10

Усерко, я си напрегни вакуума и дай идея за по-добър вариант.

Варианта е без него,сега и завинаги,такива индивиди са вредни!

предсрочни избори докато ГЕРБ и БСП не осъзнаят, че и двете могат да са само в опозиция. И двете са силно мразени и предизвикват голяма част от обществото да се чувстват добре ако действат срещу държавата. Та имайте предвид драги гласоподаватели на ГЕРБ и БСП, че докато ги вкаврате в управление огромна част от обществото ще ви бойкотираме. Ще работим срещу държавата. А бе може ли да сте толкова вироглави - и едните и другите не можете да управлявате защо се натискате?

Що не напишете и кого искат! Циркът отново е тук! Трябва да се забрани на корумпираните агенции да правят проучвания и обнародват резултати.

не виждате ли, че кънчофците са нафсякъде, сутрин ме е страх да влезна във веце-то да не изкочи от чинията некой кънчо ?

Е къде ги правят тия пък проучвания. Аз не искам еднопартийно управление. Искам партиите да бъдат забранени със закон.

Няма как да го има това едно партийно управление.Тия години си отидоха.Това удобство вече е лукс, и не ни го набутвайте отново.Защото 6 човека мислят по добре от 3 .

И крадат десетократно повече. А и не носят вина - коалиционните партньори са виновни.

Едно маке, воевода, две макета - воевода с четник, три макета - воевода , четник и предател..

Цветелин Кънчев ако участва самостоятелно на избори - от раз има 5- 6 процента...

В интерес на истината, ББ с лошото си управление и всички последствия събуди народа. Вече никой не гледа безкритично какво прави властта. Лошото е че на българина бавно му увира главата и има още да патим докато узреем за демокрация и да знаем какво искаме.

Единственото правителство, което действително направи полезни неща за държавата, е това на ГЕРБ. Жалко, че голяма част от народа е твърде ниско-интелигентна, за да го разбере.

Прави си! И ти си живият пример за това. И наистина ББ направи нещо хубаво. Както човека по-горе каза - хората се осъзнаха и му теглиха шута, както ще направят и с всеки следващ палячо.

Управлението на ГЕРБ е най-пагубното за страната..

защо управлението на бб е наи-пагубно за страната? заради констатациите на медиите на пеевски? станишев и сидеров теагнаха да ни освобождават, все не можех да се начудя от какво. от това да си пладхтаме данаците? дарява без данаци не може, стига парите да не се крадат от партии като дпс и бсп или атака. все плюем политиците, ама и повечето от нас крадем под една или друга форма- и лекарите, и земеделците и т.н.

ivo10

Тъпчо, народа се научи да изисква не поради лошото управление на Борисов, а поради това, че разбра, че при истинската демокрация управляващите политици се вслушват в гласа на народа, а не му пращат полицията да го бие, както беше при представителната "демокрация" на прикрития диктатор Станишев. Хората усетиха какво значи да се изпълнява волята на народа. Примери много при управлението на Борисов. Народа може да работи с Борисов, но с такива като Станишев и бандата му не може. Не може едно номенклатурно мекере като Станишев да разбира народа и да бъде част от него.