Коментари - Дилма Русеф води в изборите с 57%, сочи екзитпол | Днес.dir.bg

Коментари - Дилма Русеф води в изборите с 57%, сочи екзитпол | Днес.dir.bg

Коментари

Кръвта вода не става, поне поединично ни бива. Дано сега помогне на футбола и ги покани наште тюфлеци да потренират с батковците и кралете на играта!

Стегнато, направо в очите. Представям си ако Италия или Великолбритания започнат да коментират и пълнят страниците на пресата си с родолюбиви коментари, как се представят техни сънародници в спорта по световните клубове и терени, например... Това е то липсата на самочувствие и напредък - всяко споменаване на име с "-ов" води до национален екстаз, все едно...ама не. Апелирам към младите - отърсете се от това дребнаво балканско поведение, и тогава ще ви приемат по-добре, ако не съвсем! Защото, не дай си боже, ви се наложи да отговаряте на естествения въпрос "Ами, като сте били толкова велики, защо днес сте на този хал?" Нали си знаем тайничко отговора. Просто учете, бъдете реалисти, професионалисти и...толерантни! Късмет вам!

Дилма била българка. Джон Атанасов българин Защо един българин в България не може да направи нищо. Защото ни управлява една мафия .Тези, които ги виждаме на сцената/Пръдванов, Пожарникаров/ са говорящи кукли. Тежко на България!!!!!!

Виждате ли, човек като избяга от България и има шанс да стане президент на 200 милиона души (пък били те и мангали).

Ето така ще се гордеем сигурно и с успеха на някои отновите имигранти, жалко в днешно време, изгонихме децата си не заради дектатура и някакъв режим, а икономически, защото, ето там гласуването е задължително, до 70 години, и такава голяма държава, макар да говорим с пренебрежение за Латинска Америка, оказа се, че там гласуването е електронно, а къде сме ние ...............................

баща и е Bulgarin, и тя в интервю казва, че изпитва топли чувcтва кuм Bulgaria, но никога не е идвала. Tази информаzia на Wikipedia... ако искате да прочетете това...

Ейййй, аман с тая Дилма Русеф! Какво сега се ласкаем, че е от Бг произход. Оставете жената на мира - тя изобщо не се вълнува от България, а ние само си търсим повод да си вдигаме акциите. Кой знае кой неин пра-пра-пра дядо е българин и ние сега голямо чудо - българка президент на Бразилия. Щуротии!

Първо баща и е българин и второ с кого можете да я сравните в България, я опитайте с ББ, как дъвче дъвка и се държи като бандюга.

сте се местим.........по добре дилма,отколкото бб!!!!!!!! хаххахахаххахахахахаха

от Габрово?Честито!!!!!!!!!!

Няма да и е лесно все едно ,че ще си е в България и престъпност и бедност също като тук !

Какъв "комунист" е бил бащата на Вилма? Прочетете "Бразилски цикъл" на Елисавета Багряна (посветен е на баща й). Забравил е всичко българско, живял за бизнеса си, и само с мъка по изгубената Родина ("Уиски с лед и сълзи").

хубаво е направил дядо й, че избягал от блатото. Единственото за което съжалявам е че и аз не избягах докато бях по-млад. Не заради мен, а заради децата ми и внуците....

Абе малко има вид на нахъсена домакиня, но щом си я харесват.

Не ме занимавайте с глупости.

Успех на Дилма Русева! Тя не е виновна за лошото положение на България! Тя е следвала ценностите на семейството си както всички нас. Не е свързана с мафията, която ни направи немили-недраги и слуги по света! От сърце желая да управлява справедливо и да не си цапа ръцете с кръв и мръсни пари като нашите несменяеми партийни величия"! И Бог да е с нея - та нали и той беше българин?!... Успех, Дилма, успех! Сега и за в бъдеще! Дилма Вана Русев (на португалски Dilma Vana Rousseff) е бразилски политик от български произход. През октомври 2010 г. е кандидат за президент на Бразилия от управляващата Работническа партия. Нейният баща Петър Русев от Габрово е бил близък приятел на Елисавета Багряна. Като активен член на БКП през 1929 г. е принуден да емигрира във Франция, където започва да изписва фамилията си с Rousseff. Вече овдовял (със син Любен), пристига в Бразилия през 1930 г. Преселва се в Буенос Айрес (Аржентина) за няколко години. Завръща се и се установява в Бразилия, където постига успехи като юрист и строителен предприемач. В Бразилия се жени се за Dilma Jane Silva, от която има 3 деца: Дилма Русев, Игор (юрист) и Жана (1951 - 1977). В България Дилма Русев има заварен брат - инженер Любен Русев (починал в София през 2007 г.), с когото никога не се е срещала. Присъединява се към младежката организация на Социалистическата партия през 1967 г. Участвува в нелегалната съпротива срещу военната диктатура. Арестувана е през 1970 г., измъчвана е 22 дни и е осъдена от военен съд. Освободена е от затвора в края на 1972 г. По-късно се отказва от радикалните методи на политическа борба. Записва (1973) и завършва (1977) икономика във Федералния университет на Рио Гранде до Сул. В края на 1980 г. работи в кметството на гр. Порту Алегри, а през 1990 г. оглавява недържавния Фонд по икономика и статистика и работи в Министерството на енергетиката на щата Рио Гранде до Сул. Занимава се с легална политическа дейност. Дълго време е член на Демократическата Работническа партия, а в края на 1990 г. преминава в Работническата партия. В периода 2003 - 2005 г. Дилма Русев е министър на мините и енергетиката на Бразилия. От 21 юни 2005 г. е началник на канцеларията на бразилския президент Луиш Инасио Лула да Силва [1]. През 2010 г. е кандидат за президент на Бразилия от Работническата партия. Въпреки очакванията не успява още на първия тур на 3 октомври да спечели изборите, събирайки 46,9 % от гласовете срещу основния си опонент социал-демократа Жозе Сера (32,6 %). Вторият тур на изборите се провежда на 31 октомври 2010 г. За отбелязване е, че първи път в Бразилия Интернет се оформи като бойно поле, на което привържениците на двамата кандидати си разменят удари под кръста и слухове, обвинения и обиди посочва АФП.

Изхождайки от двамата кандидати, изборът кой е по-подходящият не е труден, и той е г-жата.

Успех на Дилма Русева!Аз комунистите не ги обичам,но тя не е виновна за лошото положение на България.Не е свързана с мафията,която ни направи немили-недраги слуги по света.Тя е следвала ценностите на семейството си както всички нас.От сърце й желая да управлява справедливо и да не си цапа ръцете с кръв и мръсни пари като нашите несменяеми партийни "величия"!И Бог да е с нея/нали и той беше българин/!

Това,за "борбения и свободолюбив дух" на българите е празна приказка.Ако бяхме такива нямаше да сме рекордьори по живеене под робство - над 800 години:византийско,отоманско /турско/,капиталистическо,фашистко,съвветско-комунистическо.........

Успех, Дилма, успех! Сега и за в бъдеще!

Комунист с български произход - съчувствам им.

По-лошата комбинация от тази е само БОЛШЕВИК.

Благодарско, информиран!

бахти и хипопотама.да взима всички партизански мекерета в бразилия

Дилма Вана Русев (на португалски: Dilma Vana Rousseff) е бразилски политик от български произход. През октомври 2010 г. е кандидат за президент на Бразилия от управляващата Работническа партия Нейният баща Петър Русев от Габрово е бил близък приятел на Елисавета Багряна. Като активен член на БКП през 1920-те год. е принуден да емигрира от България през 1929 г. във Франция, където започва да изписва фамилията си с Rousseff. Вече овдовял (със син Любен), пристига в Бразилия през 1930-те год. Преселва се в Буенос Айрес, Аржентина за няколко години. Завръща се и се установява в Бразилия, където постига успехи като юрист и строителен предприемач. В Бразилия се жени се за Dilma Jane Silva, от която има 3 деца: Дилма Русев, Игор (юрист) и Жана (1951 - 1977). В България Дилма Русев има заварен брат - инженер Любен Русев (починал в София през 2007 г.), с когото никога не се е срещала. Политически път Присъединява се към младежката организация на Социалистическата партия през 1967 г. Участва в нелегалната съпротива срещу военната диктатура. Арестувана е през 1970 г., измъчвана е 22 дни и е осъдена от военен съд. Освободена е от затвора в края на 1972 г. По-късно се отказва от радикалните методи на политическа борба. Записва (1973) и завършва (1977) Икономика във Федералния университет на Рио Гранде до Сул. В края на 1980-те работи в кметството на гр. Порту Алегри, а през 1990-те оглавява недържавния Фонд по икономика и статистика и работи в Министерството на енергетиката на щата Рио Гранде до Сул. Занимава се с легална политическа дейност. Дълго време е член на Демократическата работническата партия, а в края на 1990-те тод. преминава в Работническата партия. В периода 2003 - 2005 г. Дилма Русев е министър на мините и енергетиката на Бразилия. От 21 юни 2005 г. е началник на канцеларията на бразилския президент Луиш Инасио Лула да Силва[1]; През 2010 г. е кандидат за президент на Бразилия от Работническата партия. Въпреки очакванията не успява още на първия тур на 3 октомври да спечели изборите, събирайки 46,9 % от гласовете срещу основния си опонент социал-демократа Жозе Сера (32,6 %). Вторият тур на изборите се провежда на 31 октомври 2010 г.

Вероятно благодарността към Вас ще бъде от всички, информиран !

А тя знае ли,че е от български произход?И колко поколения назад е БГкорена ,това никога не се съобщава?Кога е била партизанка,за какво и срещу какво е партизанствала,колко време,убивала ли е хора,въобще,какво е миналото ?

много си прост,вземи се информирай малко за да не задаваш глупави въпроси.

борбения и дух е сус сигурност от брасилия и партизанските и години, а не наследство от бг. за последните 20-з0 години се нагледах на идиотщини в бг , но прояви на ''борбен дух'' видях само у службогонци и мутри. сущо и стискам палци, но слезте на земята при самооценките . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Оттук започва българската инвазия за покоряване на Америка!

Успех!!!

Коментари - Дилма Русеф води в изборите с 57%, сочи екзитпол | Днес.dir.bg

Коментари - Дилма Русеф води в изборите с 57%, сочи екзитпол | Днес.dir.bg

Коментари

Кръвта вода не става, поне поединично ни бива. Дано сега помогне на футбола и ги покани наште тюфлеци да потренират с батковците и кралете на играта!

Стегнато, направо в очите. Представям си ако Италия или Великолбритания започнат да коментират и пълнят страниците на пресата си с родолюбиви коментари, как се представят техни сънародници в спорта по световните клубове и терени, например... Това е то липсата на самочувствие и напредък - всяко споменаване на име с "-ов" води до национален екстаз, все едно...ама не. Апелирам към младите - отърсете се от това дребнаво балканско поведение, и тогава ще ви приемат по-добре, ако не съвсем! Защото, не дай си боже, ви се наложи да отговаряте на естествения въпрос "Ами, като сте били толкова велики, защо днес сте на този хал?" Нали си знаем тайничко отговора. Просто учете, бъдете реалисти, професионалисти и...толерантни! Късмет вам!

Дилма била българка. Джон Атанасов българин Защо един българин в България не може да направи нищо. Защото ни управлява една мафия .Тези, които ги виждаме на сцената/Пръдванов, Пожарникаров/ са говорящи кукли. Тежко на България!!!!!!

Виждате ли, човек като избяга от България и има шанс да стане президент на 200 милиона души (пък били те и мангали).

Ето така ще се гордеем сигурно и с успеха на някои отновите имигранти, жалко в днешно време, изгонихме децата си не заради дектатура и някакъв режим, а икономически, защото, ето там гласуването е задължително, до 70 години, и такава голяма държава, макар да говорим с пренебрежение за Латинска Америка, оказа се, че там гласуването е електронно, а къде сме ние ...............................

баща и е Bulgarin, и тя в интервю казва, че изпитва топли чувcтва кuм Bulgaria, но никога не е идвала. Tази информаzia на Wikipedia... ако искате да прочетете това...

Ейййй, аман с тая Дилма Русеф! Какво сега се ласкаем, че е от Бг произход. Оставете жената на мира - тя изобщо не се вълнува от България, а ние само си търсим повод да си вдигаме акциите. Кой знае кой неин пра-пра-пра дядо е българин и ние сега голямо чудо - българка президент на Бразилия. Щуротии!

Първо баща и е българин и второ с кого можете да я сравните в България, я опитайте с ББ, как дъвче дъвка и се държи като бандюга.

сте се местим.........по добре дилма,отколкото бб!!!!!!!! хаххахахаххахахахахаха

от Габрово?Честито!!!!!!!!!!

Няма да и е лесно все едно ,че ще си е в България и престъпност и бедност също като тук !

Какъв "комунист" е бил бащата на Вилма? Прочетете "Бразилски цикъл" на Елисавета Багряна (посветен е на баща й). Забравил е всичко българско, живял за бизнеса си, и само с мъка по изгубената Родина ("Уиски с лед и сълзи").

хубаво е направил дядо й, че избягал от блатото. Единственото за което съжалявам е че и аз не избягах докато бях по-млад. Не заради мен, а заради децата ми и внуците....

Абе малко има вид на нахъсена домакиня, но щом си я харесват.

Не ме занимавайте с глупости.

Успех на Дилма Русева! Тя не е виновна за лошото положение на България! Тя е следвала ценностите на семейството си както всички нас. Не е свързана с мафията, която ни направи немили-недраги и слуги по света! От сърце желая да управлява справедливо и да не си цапа ръцете с кръв и мръсни пари като нашите несменяеми партийни величия"! И Бог да е с нея - та нали и той беше българин?!... Успех, Дилма, успех! Сега и за в бъдеще! Дилма Вана Русев (на португалски Dilma Vana Rousseff) е бразилски политик от български произход. През октомври 2010 г. е кандидат за президент на Бразилия от управляващата Работническа партия. Нейният баща Петър Русев от Габрово е бил близък приятел на Елисавета Багряна. Като активен член на БКП през 1929 г. е принуден да емигрира във Франция, където започва да изписва фамилията си с Rousseff. Вече овдовял (със син Любен), пристига в Бразилия през 1930 г. Преселва се в Буенос Айрес (Аржентина) за няколко години. Завръща се и се установява в Бразилия, където постига успехи като юрист и строителен предприемач. В Бразилия се жени се за Dilma Jane Silva, от която има 3 деца: Дилма Русев, Игор (юрист) и Жана (1951 - 1977). В България Дилма Русев има заварен брат - инженер Любен Русев (починал в София през 2007 г.), с когото никога не се е срещала. Присъединява се към младежката организация на Социалистическата партия през 1967 г. Участвува в нелегалната съпротива срещу военната диктатура. Арестувана е през 1970 г., измъчвана е 22 дни и е осъдена от военен съд. Освободена е от затвора в края на 1972 г. По-късно се отказва от радикалните методи на политическа борба. Записва (1973) и завършва (1977) икономика във Федералния университет на Рио Гранде до Сул. В края на 1980 г. работи в кметството на гр. Порту Алегри, а през 1990 г. оглавява недържавния Фонд по икономика и статистика и работи в Министерството на енергетиката на щата Рио Гранде до Сул. Занимава се с легална политическа дейност. Дълго време е член на Демократическата Работническа партия, а в края на 1990 г. преминава в Работническата партия. В периода 2003 - 2005 г. Дилма Русев е министър на мините и енергетиката на Бразилия. От 21 юни 2005 г. е началник на канцеларията на бразилския президент Луиш Инасио Лула да Силва [1]. През 2010 г. е кандидат за президент на Бразилия от Работническата партия. Въпреки очакванията не успява още на първия тур на 3 октомври да спечели изборите, събирайки 46,9 % от гласовете срещу основния си опонент социал-демократа Жозе Сера (32,6 %). Вторият тур на изборите се провежда на 31 октомври 2010 г. За отбелязване е, че първи път в Бразилия Интернет се оформи като бойно поле, на което привържениците на двамата кандидати си разменят удари под кръста и слухове, обвинения и обиди посочва АФП.

Изхождайки от двамата кандидати, изборът кой е по-подходящият не е труден, и той е г-жата.

Успех на Дилма Русева!Аз комунистите не ги обичам,но тя не е виновна за лошото положение на България.Не е свързана с мафията,която ни направи немили-недраги слуги по света.Тя е следвала ценностите на семейството си както всички нас.От сърце й желая да управлява справедливо и да не си цапа ръцете с кръв и мръсни пари като нашите несменяеми партийни "величия"!И Бог да е с нея/нали и той беше българин/!

Това,за "борбения и свободолюбив дух" на българите е празна приказка.Ако бяхме такива нямаше да сме рекордьори по живеене под робство - над 800 години:византийско,отоманско /турско/,капиталистическо,фашистко,съвветско-комунистическо.........

Успех, Дилма, успех! Сега и за в бъдеще!

Комунист с български произход - съчувствам им.

По-лошата комбинация от тази е само БОЛШЕВИК.

Благодарско, информиран!

бахти и хипопотама.да взима всички партизански мекерета в бразилия

Дилма Вана Русев (на португалски: Dilma Vana Rousseff) е бразилски политик от български произход. През октомври 2010 г. е кандидат за президент на Бразилия от управляващата Работническа партия Нейният баща Петър Русев от Габрово е бил близък приятел на Елисавета Багряна. Като активен член на БКП през 1920-те год. е принуден да емигрира от България през 1929 г. във Франция, където започва да изписва фамилията си с Rousseff. Вече овдовял (със син Любен), пристига в Бразилия през 1930-те год. Преселва се в Буенос Айрес, Аржентина за няколко години. Завръща се и се установява в Бразилия, където постига успехи като юрист и строителен предприемач. В Бразилия се жени се за Dilma Jane Silva, от която има 3 деца: Дилма Русев, Игор (юрист) и Жана (1951 - 1977). В България Дилма Русев има заварен брат - инженер Любен Русев (починал в София през 2007 г.), с когото никога не се е срещала. Политически път Присъединява се към младежката организация на Социалистическата партия през 1967 г. Участва в нелегалната съпротива срещу военната диктатура. Арестувана е през 1970 г., измъчвана е 22 дни и е осъдена от военен съд. Освободена е от затвора в края на 1972 г. По-късно се отказва от радикалните методи на политическа борба. Записва (1973) и завършва (1977) Икономика във Федералния университет на Рио Гранде до Сул. В края на 1980-те работи в кметството на гр. Порту Алегри, а през 1990-те оглавява недържавния Фонд по икономика и статистика и работи в Министерството на енергетиката на щата Рио Гранде до Сул. Занимава се с легална политическа дейност. Дълго време е член на Демократическата работническата партия, а в края на 1990-те тод. преминава в Работническата партия. В периода 2003 - 2005 г. Дилма Русев е министър на мините и енергетиката на Бразилия. От 21 юни 2005 г. е началник на канцеларията на бразилския президент Луиш Инасио Лула да Силва[1]; През 2010 г. е кандидат за президент на Бразилия от Работническата партия. Въпреки очакванията не успява още на първия тур на 3 октомври да спечели изборите, събирайки 46,9 % от гласовете срещу основния си опонент социал-демократа Жозе Сера (32,6 %). Вторият тур на изборите се провежда на 31 октомври 2010 г.

Вероятно благодарността към Вас ще бъде от всички, информиран !

А тя знае ли,че е от български произход?И колко поколения назад е БГкорена ,това никога не се съобщава?Кога е била партизанка,за какво и срещу какво е партизанствала,колко време,убивала ли е хора,въобще,какво е миналото ?

много си прост,вземи се информирай малко за да не задаваш глупави въпроси.

борбения и дух е сус сигурност от брасилия и партизанските и години, а не наследство от бг. за последните 20-з0 години се нагледах на идиотщини в бг , но прояви на ''борбен дух'' видях само у службогонци и мутри. сущо и стискам палци, но слезте на земята при самооценките . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Оттук започва българската инвазия за покоряване на Америка!

Успех!!!