Тръмп обвини Обама за руската намеса при вота

Президентът Доналд Тръмп обвини своя предшественик Барак Обама, че като лидер на правителството е бездействал в ситуацията с руската намеса в изборите в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп обвини Обама за руската намеса при вота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обаче вратовръзката му отива много

Тоя вече съвсем изперка под напрежението, което сам си създава.

1.Путин на разстрел! Защото е наредил отвратително вмешателство. 2.Обама в Алабама! На линч! Защото е позволил намесата на гадния Путин. 3.Хилари на доживотна почивка в Сибир, ако е заедно с Бил и Моника!/ По-хуманно за семейства/ Ако не е: На стол с електричество! Защо е позволила скапани хакери да е хакват личните И-мейли? Може и смърт чрез обесване... 4. Тръмп на формален импийчмънт! Защо формален? Защото той не е избран легитимно, дори според него 5. Кой тогава ще бъде президент на Русия и USA едновременно? Аз, разбира се, ако не ме "отсвирят" с някоя "Трайдънт" или SS, които почти си летят. Защо АЗ? Защото Ви обещавам, че ракети няма да летят! Обещавам Ви, че на Бродуей ще играе Московския цирк, а "Котки", "Лъвици" и др. ще се показват в Балшой театър всеки ден! Това е, Вие от човечеството избирате сагата сега!

бай Тръмп победи републиканците, победи корумпираните демократи ,победи мафиотския клан Клинтън и победи фалшивите медии а.......финалната битка е с чудовището сорос

Тръмп им го начуква най-безцеремонно. От една такава постановка на въпроса следва, че Обама е едва ли не руска марионетка, която е допуснала Клинтънката да загуби. Т.е., Обама е путинист, путлераст, подлога на Кремъл, мурзилка, чебурашка, мужик и ватник. Замерват Тръмп с булшитове, но той умело ги отклонява в посока на Обама и на демократите.

и какво? сега тръмп призна за такава намеса? как е възможно такава велика държава като САЩ да бъде хакната от, по думите на барак хюсеин обама, "регионална сила" като Русия?

ПИШКИ ДА СИ ИГРАЯТ,АМИ ВСЕ ТАЯ РУСИЯ И ПУТИН ИМ СА В УСТАТА.КОЙ БАЧКА В ТАЯ АДМИНИСТРАЦИЯ НЕ ЗНАМ - ТО КОМИСИИ,ТО ЦРУ ТА, ТО УЖАС НЕАКЪФ!!...РУСКИЕ ИДУТ - БЕГААААЙ!

А кой ще съди Сорос , който дава пари на хората да работят против държавата си ?

Натресе ли му го тоя реднек трумп. Така му се пада на Обамата като не го сложи на мястото му когато трябваше

бай Тръмп е нюйоркър ве цървул а реднек е баща ти дето не те е хвърлил на рогозката ...а мелеза обонго е само една кукла на сорос и нищо повече

тези отвъд океана съвсем се изложиха, а Тръмп е един глупак с голям Г, но на тъп народ тъпи управляващи, но там всички са луди

Не знам, дали да ме успокоява фактът, че и американските политици са същите смешнии като нашите ... Първо да си признаеш, че руснаците са ти определили изборния резултат е тотален гаф. Второ да считаш, че Хилърито е загубила изборите, заради някакви имейли ... вместо заради истерията си, е направо наивно. А пък заявлението на Тръмп, че Путин спрял хакерската атака, щото той така му бил казал ... направо е разплакващо. Ако някой в САЩ се връзва на тия глупости - той или тя им нужда от помощ.

Белият дом се превърна в свърталище на глупаци. Подобно е положението и със Сената, ЦРУ, ФБР ...

На малоумните евангелисти им се втълпява едно и също от пасторите в църквите за да го сметнат за чиста истина! Същото става и при мюслитата в джамиите! Същото е било и при Хитлер!

Колумб е виновен .. че ви е открил :D:D

Вакеросите се уливат непрестанно. Еврейското им управление и отчетите в Лондон не помагат. Лицемерие и лъжи са начина им на действие. Но къде евреите не са лицемери и лъжци.

Путин с ОГРОМНОТО си влияние в САЩ - ха-ха, незабравяйте КАШПИРОВСКИ - ха-ха, накарал американците да гласуват за Тръмп!

Че Тръмп е обсебен с Обама и това, което направи, както и с репутацията му сред СВЕСТНИТЕ И ОБРАЗОВАНИТЕ ХОРА в Америка и по света, за която Перуката не може и да мечтае е повече от ясно и бе лесно предвидимо, че все с него ще се ибяснява и оправдава, вариант на "КОЙ (ТОЙ, Обама) МИ СРА В ГАЩИТЕ?". Но да стигне дотан този чукундур, ЧЕ ДОРИ И ПУБЛИЧНО ДА ТВЪРДИ, ЧЕ ОБАМА ГО Е НАПРАВИЛ И НЕГО ПРЕЗИДЕНТ!?!, и то дори без и да вдене какво твърди, това честно казано (такава тъпота и простотия) и аз не съм очаквал, не смятах, че е възможна за лице на такъв пост! Този наистина изкопа и дъното, нищо чуфно от другата страна на дупката да се покаже Китай или да изскочи любимият му Путин.

Путин обяви много ясно преди седмица две. Към момента статистиката показвала, че политическата линия и поведението на САЩ не зависи от избора на президент. Тъй че на руснаци им е все тази кой ще е американски президент. Все пак, след Кенеди в действителност всеки един американски президент е кукла на конци.

Голям анализатор се извъди злото ленинградско жуже, нема що ???????

За това и Кенеди беше убит от евреите, не без съдействието на Буш старши. Кенеди разпореди доларите да се печатат от държавна институция на САЩ, а не от еврейския частен Федерален резерв. След убийството му, евреите от Федералния резерв продължиха да печата доларите.

Боже , боже колко простотия има на този свят . Имам чувството ,че в САЩ концентрацията на простотия е най - голяма. А на този от снимката сигурно когато жена му не му даде е виновна Русия.

симо

Да те Хакнат ИЗОДЗАДЗЕ---не е приятно.....Даже и за гейдемокрацията....после ред сълзи,ред сополи,ред,, Емека,,...SHOU MUST GO..

и ся кво излиза-че америка са бананова република в която всеки може да си назначава/купува президент

путкин лично разпоредил да хакнат килъри Хитлер за мръсните и сделки но обонго се скарал на путкин и той се уплашил щот наш обонго страшен ей ....туй лично бай сорос го е писал за ционистките медии

Първо, Тръмп за първи път открито признава, че е имало опит за намеса в изборите от страна на Русия. Обама е провел разговор с Путин и 16г. изгони 35 руски дипломати във връзка с хакерските атаки. След това опитите за намеса са преустановени.

Между тях и готвачът на консулската служба в Сан Франциско. Баш хакера на Русия.

Някакви журналисти направили "разследване" дали РУСНАЦИТЕ ИДАТ. И се оказало, че РУСНАЦИТЕ ИДАТ. Президентът им обаче не взел никакви мерки заради това "разследване", че РУСНАЦИТЕ ИДАТ, обаче следващия президент му е виновен, че РУСНАЦИТЕ ИДАТ. И в крайна сметка не е ясно - дали РУСНАЦИТЕ ИДАТ? Идат, не идат - да ДОЙДАТ САНИТАРИТЕ.

Да не забравяме, че на Дъмби винаги някой друг му е виновен....Между другото, какво стана с доказателствата, че Обама го е подслушвал?

сащо като на тиквата

Мда ... Значи те са уязвими и много се страхуват от Русия,щом вярват,че Русия дори виртуално може да им разклати властова система.да не говорим за военно противопоставяне. Разбираемо е,че ненавиждат Русия,която им размаза хегемония. Провъзгласяват демокрация, но искат еднолично да господстват като диктатори.

Русия може и разклати собствената си финансова система с безмислено противопоставяне на Европа и САЩ и още по безмислените варварски войни които води в Украйна и Сирия! Русия е бита карта благодарение на неосъветският курс на противопоставяне който провежда Путин!

Поредния тъп лозунг. Няма ли да ви напишат нови, бре?!

Путин е абсолютен дебил. Явно не си дава сметка, че следващият президент от Демократичната партия ще следва политика на нулева толерантност спрямо Русия. Явно джуджето не си дава сметка за дългосрочните последици от атаката му по Демократичната партия.

Шило

И кога ще е следващия демократ на власт?

Какво излиза ??? Тръмп обвинява Барак, че влязъл във връзка с руснаците и е допуснал хакерски атаки. Т.е. Барак се е съюзил с Путин. Барак и Хилъри пък се жалват от Путин, че влязъл в софтуера на Демократическата партия и ги е хакнал изотзад. Хамериканците не могат да се разберат, и това е ... На Руския президент му е все едно.

Хамериканците не могат да си изберат нормален президент. Все някакви малоумници се появяват в Белия дом. Един малоумник сменя друг ... Русия няма този проблем. Руснаците си избраха влиятелен и популярен човек и ще си го избират още дълго

"влиятелен", "популярен" и най-вече ботоксов и не човек, а гном

Ботоксов е задникът ти

Сега действащия "малоумник" вдигна курса на долара с 20%. Хайде и ние да си изберем "малоумник", който да направи 1.5лв/$1, пък тогава да раздаваме квалификации.

Доларът постоянно се вдига и пада с тенденция за скорошен тотален срив

Ама то било много лесно да се влезе изотзад на американците. Започвам и аз атаки.

Хиларито, нали я разследваха, че качила служебна информация на частен сървър?

То е ясно като бял ден: Бившият началник на кабинета на Обама - Денис Макдона оправдава президента с това, че, след като през септември лично предупредил Путин, Русия е прекратила хакерската си активност.

НОВА ТЪПОТИЯ ПО АМЕРИНСКИ ,ИЗКАЗАНА ОТ БЯГЕЕЕЕЦА

Фондацията на Хиларио е получила 10 млн. Юри от германското правителство.

Служби през 1997г., т.е. аз съм демократичен кадесар. Бил съм на курсове и в FBI, и в NSA, и съм се учудвал на пълната безгрижност на тези хора относно сигурността и защитата на данните ??? Доволни че са спечелели "студената война", те по детски вярваха че рашистан ще тръгна по пътя на демократичното общество, рашистанци ще се убедят колко са важни свободата и демокрацията, и ще станат първи приятели и съюзници на Запада ????? Този инфантилизъм направо ме изумяваше и се мъчех напразно да ги убедя, че "студената война" едва сега започва, и че руският крепостник още не е излязъл от варварското общество и нормалното му състояние е да пие и да се бие, за друго генетично е непригоден.

Голям ташак си. Ами докато им вървеше по гайдата бяха на една маса бе. Каза им се на твоите културяги, да не влизат в задния двор, ама вие не

Аве смешник, какви крепостници ве? Ние ли сме чираци из англииските нивя и италиянските цирусови градирни, нас ли пияните шведи ритат по слугинажните глави, на нас ли ни карат хляб с катафалката щот нема с кво друго, или с каруцата щот от евро самочувствие нема кой да ни изчисти пътищата?хахахах Много тъпо, безсилно и смешно натОВЧЕ си!

Суровинен придатък и васал и по възможност да се саморазпадне. Ах в устичката! Свърши се . Ще има як бой по манерката.

Какво е Васал?

вечеринки, "аз до теб а ти до мен, всеки гледа изумен", всеки трябва........

правилно провеждат мощна антирашистка кампания, за да направят общ Западен Фронт срещу азиат-путлерастките варвари.

Ами тъй кажете, се. Какво го увъртате.

Само че, азиатските и африкански варвари вече са тук! Скоро ще им ядете медеца!

Някой знае ли какво е хакер от най високо ниво, и как може да бъде заловен?

Ами хакер от най-високо ниво е някоя редова операторка от службите или служителка в секретно деловодство.

ТОЗИ КОЙТО ДАВА КОМАНДИ НА СЛУЖБИТЕ ЗА ХАКЕРСКИТЕ АТАКИ!

За съжаление почвам да мисля, че средният американец е малоумен. След като президентите им говорят такива неща и явно им вярват!?

Хаха чета краварските медии и се смея с глас.Путин ръководил банда хакери.И как си признал отишъл някой американ журналист и го питал и Пути казал-да, аз бях.Или някой от троловете в дира е хакнал хакерите и е разбрал че Путин им е шефа.Или пък Кришна е пратил факс на шефа на троловете че Путин е ръководил атаките.Смях.Хахаха.

Саша Литвиненко го ополониха, защото е разследвал контрабандиста путлер в битността му на зам.кмет на Собчак в ленинград. Проучил му е пълното досие и преди втория путлерски мандат е искал да го публикува.

Хахах, виждам пак си чел соросоидния вариант на в-к Шок Ню Йорк Таймс или си гледал сигнално жълтите Си Ен Ен.Ако действително имаше такова разследване и доказателства Путин вече щеше да е осъден но понеже няма соросоидите си ги фабрикувате и сами си вярвате хаха.

Кефи ме как квичиш, я пак.

Американците много искат да са най-велики, а в същото време се спукаха да се обвиняват едни други как руснаците им избрали президента. Какво им е великото тогава?

Логиката е "желязна"- виновник за руската намеса не са намесилите се ,а политическият противник на Тръмп.

"В журналистическо разследване вестник Вашингтон пост твърди, че руският президент Владимир Путин лично е разпоредил чрез хакерски атаки да се помогне". Ей това не мога да си го представя, как става такова "разследване" !?!? Отиват в Русия, интервюират Путин и той казва "да, лично разпоредих". Намират хакерите и те си признават ? Намират документи и ги публикуват ? Компрометират самата дума за "журналистическо разследване". Евентуално биха могли да намерят някой от отделите на ФБР за кибернетична сигурност - те да им кажат - имаше атаки, идваха от еди кой си сървър, подменяха е-писма, пускаха фалшиви е-писма, сменяха броя на бюлетините. Но къде са хората, на които "им е повлияно" по този начин. И как от контраразузнаването могат да определят една акция дали е "лично разпоредена от Путин", или е хулиганска изцепка на китайски хакери ? Много грозни истории ... Ама то щом са замесени журналисти, какви да са ? ...

толкова ли е невъзможно да си представите че сащ също имат разузнаване в русия??? а??? русофлче тъпо?!

По тъп от тебе в този форум трудно може да се намери. А като гарнитура си и адски невъзпитан! Пък ти си се определяй какъв фил или фоб си!

Замесени са руски служби на които САМО Путин дава нареждане!

Хората са просто болни ... един от симптоните на болестта е: Психоптично поведение, изразяващо се в неспособност за възприемане на реалността. За съжаление към момента няма одобрено ефективно лечение на "луда крава" и терапията, която се прилага е поддържаща за облекчаване на симптомите.

Истерията ,която се разгаря в САЩ но тема руски хакери,Путин и т.н ми е необяснима от гледна точка на разум и логика.От медицинска-не знам...Може би е прав Рагозин,че е необходимо Сърбия,Македония.. .може и в България и Гърция да се направят и инсталират едни дървени/модели/ системи С-300 и С-400 и тогава да видим какво ще стане...!?

Най-големия любител на "алтернативната истина" е Тръмп. Той даже още не може да разбере, че изборите са минали....

Какво става в САЩ?! Обикновена демокрация?! Психокрация? При тях кои са лудите? Или всички? Има ли лекар в самолета?

Шило

Искат да свалят Тръмп. И са впрегнати всички ресурси. Той па иска да оцелее и ползва същите ресурси срещу опонентите си. Това е.

stan_posta@

То е ясно, но кои са тези, които искат да го свалят ? Какво им пречи ? Защо не могат да си го контролират, както контролираха свитото адвокатче Обама ?

Тъпо парче - тъпанарът си е мислел ме може да хакне САЩ и да му се размине?! Да,ама не - Тръмп вече започна демонтажа на азиатската кочина с първият си пакет санкции ... свиквайте ;)

Шило

Не знам за Путин, ама Тръмп и баба Меркел вече взе да го реже. А първият пакет "санкции" не съдържа нищо особено. И основно е насочен срещу хора, които нито имат пари на Запад, ниго има някаква вероятност сами да поискат да тръгнат нанякъде. Все представители на т.нар. ЛНР и ДНР.

Шило

>>>, като говориш за лъжи...Има само един хванат и уличен в лъжа пред международната общност И това е Колин Пауъл. Какъв е и кога- провери в нета.

Значи почвам вече да мисля,че руските хакери и Путин лично вече работят по импийчмънта на Тръмп!Вече има даже резултат- демократите са обработени,това се вижда с невъоръжено око!Това ще има пагубни последствия за демокрацията в САЩ и затова е най-добре Демократическата партия да бъде обявена извън закона и закрита!Крайно време е в САЩ да бъде учредено и Министерство но истината!

Шило

Не е трудно, достатъчно е само Путин да каже добра дума за Тръмп и, че разчитат за нещо на него, и гледай кво става.

stan_posta@

Наистина дотам го докараха - стабилността на държавата им да зависи от най-големия им враг. Само да каже Путин - "... надявам се на скорошната ни среща лично да благодаря на моя партньор и добър приятел Доналд ...." и край, отива си бай Дончо. :) :)

Шило

Руска намеса няма. Но от създалата се психоза, що руснаците да не се възползват?

напълно е доказано че намеса има дори тръмп го призна след стрещата с агенциите за сигурност предполага се че го знаят от агенти в русия имаше арест на 4ма агенти на фсб които се предполага че са дали информацията на сащ

Шило

Айде бе. И в най-категоричните си изказвания говорят за "вероятна руска намеса". Това за теб категорично ли е? Щото за мен не. Ако кажа, че вероятно си тъпак, това с категоричност ли трябва да се приеме?

БЯГЕЕЕЕЯЦ ЛЪЖЕШ

Напоследък разбирам, че светът е забъкал от малоумници, та му сервират все подобни новини.