Мъж почина от вълнение заради изборите

63-годишен мъж от кв. „Столипиново” в Пловдив е починал от инсулт в предизборната нощ вследствие от вълнение за кого от кандидатите да даде гласа си.

Обратно в новината

Коментари - Мъж почина от вълнение заради изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

da vi takovam balgarite,vse ciganite vi vinovni..abe vijte se be,prodajnici ste i si ostavate takiva. eibahte maikata na BG

най-после явно хората са повярвали че няма да могат да крадат през мандата на Бойко и са решили че не си заслужава да инвестират пари в тези избори

Ти пък четири думи не можеш да напишеш . Другия път пиши само с многоточие , за да ни стане по-ястно каво искаш да кажеш. Цитирам те и ще ти направя разбор на това което си написал :/ Нека простите българи мъдруват ,и да бачкат до припадак и да хранят ...хранят ...който ги прекара / 1-во нямало е голям избор и по-точно избора е бил само един Б.Б , а за бачкането до припадък е за наивници + 2-ро хранят ... хранят ... и т.н глупости. / Тоя ник в тоалетната след поредната бобена чорба ли го измисли , питам защото на звук може и да се докара .

Ти пък четири думи на кръст не може да кажеш .

Бяха години,когато гербът на БСП беше капачка за буркани,сега навярно е кебапче кръстосано с шише бира!Горкият мангал очевидно е бил във великото двоумление между обещанието на червената партия и това на коалиционните партньори от ДПС,още повече ,че се изживяват като турци!

Поредния пример ,че мисленето е опасно за здравето на циганите .Хапване ,пийване и кючеци и после айде върху циганката и ето ,че се пръкнало още едно циганче ...и на опашката за социални помощи .Нека простите българи мъдруват ,и да бачкат до припадак и да хранят ...хранят ...който ги прекара.

kupenite isbori sa gerb ziganite bjaha lagani a sega sa bes dom balgarite bes povischenie na pensii i saplati bravo na obeschaniata na gerb njama pari kava velikijat vojd b.b.pojarnikarski

Ти пък къде се вреш бе мекере? Я си виж името на ника ... Вие като гласувахте за Доган като побъркани ние подигравахме се . Исмаил-Йосуф ли си или Йосиф-Исуф . Вие от народа на шарените забрадки и пъстрите гащи да си налягате парцалите и да мълчите вземете пример от Доган ! Виж ник :Иво колко хубаво го е казал

Прав си приятелю, толкова струват повечето от нашите правителства и политици, шише бира или в най-добрия случай сливова, няма що да се чудим,че сме на това дередже.

rom s belgiisko grajdanstvo.....4uva sam za kubinski rom,no belgiiski tva e nqkvo mente

Толкова съвестен ром!?Интересно как тези за нищо не смятани роми се променят като отидат в друга държава.Защо не се работи системно с малцинствата,така че да се променяти да станат пълноценни граждани на държавата.?

тъпите селяни не можаха да разберат,че гласуват за едни и същи.Стана банално всичко да се повтаря толкова години, и те продължават да се вълнуват за избори.

Горкият мангал! Едните му обищали бира Каменица, другите Загорка. Кой би издържал на такъв тежък избор?

Браво, стига са им плащали на циганите. Да гласуват ако щат, техен проблем!

Цигански номера!

Ко да пройш сиганска работа!Урялсичай мангал,то даже много е живял,като се гледа традицията сигонито умират млади.Мъ то вече се ръгът още в детсата градина и хоп родило са сиган!

А, на БОКО ТИКВАТА МУ СРАХА В УСТАТА ...ХА...ХА..