”На кафе” пред парламента и блокада на Орлов мост

Стотици хора отново се събраха в 08.30 часа "на кафе" пред Народното събрание с искане за оставка на кабинета "Орешарски". По сградата полетяха домати, краставици, яйца. Към 10 ч. протестиращи блокираха за малко Орлов мост.

Обратно в новината

Коментари - ”На кафе” пред парламента и блокада на Орлов мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я стига бе чекиджии недни.Вие ще кажето кой да ходи на външния терминал.Нали сте си интелигенчета обичате да пресилвате нещата.Пресилвате защото сте назначени на работа като сте се писали за млади активисти на ГЕРБ,НДСВ,БСП,ДСБ,СДС, ДПС и т.н....Викате като откачени защото НАП са ви подгонили,зато искате дадена работа или защото ви заплашват със уволнение.Крещите защото сте антикомунисти без да знаето какво е фащизъм и какво е комунизъм.Че парите нямат цвят,тъка и чорбаджиите дето са ви пратили нямат цвят.Ама нали сте си малко и от провинцията на две туби бензин обикновенно,требва да се подмазвате за да не ви натикат в дупките по скалистите планини.Тия дето заминаха бяха цветъта на младите лекари,инженери,икономисти,оператори.Тука останаха само тъпаците,които не знаят дамкажат думица на цигански,камо ли ябанджийски.Та какви са тия 180 000 човека които ще имигрират.На година между 3000 и 5000 човека напускат страната,но други се връщат.Ако не са свежите пари на тия хора ,чорбаджийските капитали връткащи се в България отдавна да са се амортизирали.Научете си урока интелигенти кресл ьовци.

След като правителството направи поредица положителни стъпки, то определено си заслужи мандата. Махнаха и Делян Пеевски. Няма реална причина да се протестира.

сложат друг дилян тихомълком, вервайте ми!

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ срещу кабинета са гола вода безмозъчни нищо не може да предложат освен да викат безделници и малоумни са самите те не знаят нищо

дали, надали! Колко стинки ти дават от позитано?

Основното искане трябва да е оставка на Станишев, другото е глас в пустиня.

Оставка на г-н Станишев могат да искат само членове на БСП, и то само за поста му в партията. Ти от тях ли си?

Всичко олигофрени на кафе,комунизма живее само благодарение на вас, така наречените десни във вашите празни олигофренясали глави, ако не говорехте за комунизъм нищо не можехте да си обясните най вече нямаше да си обясните защо сте толкова тъпи, а докато има комунизъм сте хем умни хем красиви. комунизъм няма с него плашат мултинационалните компании изпозлват най податливите най безидеините най незнаищите и хора без реална свобдона воля папагали които като има кажеш че нещо е червено подскачати правят услуга за коя ли не хищна акула и компания, това ако не е олигофрения.

Сто не означава стотици и хиляда не означава хиляди! Броячите също получават своето/заедно с доматите и яйцата/.Съберете на 1 кв.м.4 човека и на следващия още 4-трудна работа..плюс раници,колички с деца,също!

Щом искат нека си ги прихазват. Аз лично не вярвам че са и по 1 на кв.м.

"Революциите се замислят от идеалисти, провеждат се от садисти и от тях се възползват случайни минувачи."

Хиляди разумни хора които смятат 2 и2 = 4 знаят че каквото и правителство да бъде ЧУДЕСА и ПОДАРЪЦИ няма как да има освен с лъжи. " ПРотестиращите" срещу правителството сами искат да си вярват в измислени лъжи.Безделници и хора с скучен живот са т.нар. "протестиращи"

Министрите от кабинета на Борисов масово не обявиха доходите си за 2012 г. Публикувана от link в България Дата: 2013-06-29 07:37:00, видяна 1025 пъти Министрите от кабинета на Бойко Борисов масово не са подали задължителните по закон годишни декларации за придобити имоти и доходи през 2012 г., пише "Сега". Нарушението не позволява да се проследи има ли разминаване в подадените заключителни имотни декларации в края на мандата, в които се вписват всички имоти, налични средства и банкови влогове, и декларираното от министрите по време на управлението. По закон бившите членове на кабинета, които не са подали годишни декларации, следва да бъдат глобени от 1000 до 1500 лв., а Сметната палата трябва да уведоми НАП за предприемане на проверка. По закон лицата на високи позиции във властта подават задължително годишна декларация за придобитите доходи през предходната година. Тази година към редовната годишна декларация обаче заради предсрочното изтичане на мандата трябва да се добавят още два документа - заключителна декларация за общото имотно състояние към датата на напускане на поста, както и встъпителна декларация за онези министри и депутати, които на свой ред са влезли като депутати в парламента малко по-късно. Тази ситуация е нетипична, защото обикновено между освобождаването на кабинета и влизането в парламента няма времеви луфт. В този случай законът допуска лицата, които остават на публични позиции, да не подават допълнителните встъпителни и заключителни декларации.

Протестиращ се закани да летува на площада За н-ти пореден ден в София се проведе протест срещу правителството на Пламен Орешарски. Към новината 18:37 24 юни 2023 В София протестът започна към 19 часа, с единствения човек на площад "Независимост. Демонстриращия не премина по обичайния си седем и половина километров маршрут от Министерски съвет през Орлов мост и покрай централите на партиите БСП, ДПС и обратно до Министерски съвет и Орлов мост. Нямаше напрежение между протестиращия и полиция. Протестиращия направи своеобразна сватба по между си (можел сам да се оножда) На Орлов мост беше поставена кутия за събиране на подаяния за протестиращия В социалната мрежа призоваха за спиране многобройния протест Протестиращия поизнемощял шепнеше "Оставка и "Мафия,в опит за подскоци и призив ,кой не скача е червен... Отстрани Васко кръпката подсмърчайки си шиеше скъсанта ризка Обявилите гладна стачка ,бяха изяли и единствената палтка на палатковия лагер

Нека да зимува, то да се летува на сянка под дърво не е кой знае какво геройство.

Сорос плаща на наемниците си да организират градските калтаци и лентяи да тероризират държавата ни!

Писна ми от неграмотността на този народ. Никой от протестиращите не може да ми обясни смислено какво иска - и как точно то ще се случи. Това което ще се получи, ще бъде връщането на Бойко на власт - но както са казали древните - всеки народ заслужава управляващите го

Докога шайка лумпени ще тероризират целия град?

Най-голямо ще е разочарованието на идеалистите. Тъй като идеите изначало биват реализуеми или безплодни, трябва преди да ги прегърнем да ги разпознаем какви са. Баща ми винаги казваше: "Вгледай се по-дълбоко. Не е това, което изглежда." Тук ще припомня, че най-големи жертви в световен мащаб са взели безплодните идеи. И всички са били свързани с добруването на хората. Отначало идеалистите са тръгвали с идеята, тя се е разраствала, привличала е все повече привърженици и користолюбци. В един момент користолюбците са я обсебвали. Но не мисля, че в тях е проблемът. Тя така или иначе е била безплодна и никога не би станала действителност. А идеалистите... Според мен в живота за оцеляването на човек е необходимо едно единствено качество да е като шахматист да предвижда събитията с поне един ход напред. За да се получи, човек трябва да се довери на инстинктите си и на разума. Това не зависи нито от образованието, нито от начетеността. Заложено е във всеки. Човек, ако се довери на инстинкта си, не би тръгнал след безплодна идея. Трябва да бъдем реалисти. Един приятел, беден и безработен през зимата много искаше да протестира, ама два лева за билетчета са два лева за хляб. Нассоро се чухме. Работи временно някъде по морето. Вика ми: "Чувам искали отново избори наесен. Какви избори, какви пет лева? Пак ли да умирам от глад?" Аз мисля как на някои хора инстинктът за оцеляване им подсказва, че нови избори точно наесен е безплодна идея. Орешарски, само да си посмял да се огънеш, че ще ти тежи мутренската диктатура!

Никой не разбира какво точно искат протестиращите.Хора това правителство и парламент са законно избрани от народа.Вие не им давате шанс и ден да работят,а искаме резултати.Това си е чист преврат дирижиран от ГЕРБ.Като ги свалите кой ще дойде ,вие ли ще управлявате държавата?Кой ще плати милионите за нови избори?Ако статуквото е същото,пак ли ще правим избори докато ви хареса на вас?Вие сте безотговорни и нехаете за България.

си прав. Само че диригентът е син не е Боко, а му се искаше. Той само подклажда устно огъня. Онзи ден много ясно се видяха лицата на хората които яхнаха протеста, Милена Славова , Кирил Ампов, Акага и др все лица поддръници на Сините. Те сега много се радват на това, че и двете големи партии ще бъдат сваляни с протест и най-сетне ще дойде техният ред. Хора незабравяйте най-голямото крадене (разпродаване) на държавата стана по времето на Костов и м-р 10%

p4ela_darvodelets

Костов чрез Левон Хампарцумян продаде Булбанк за пари, колкото си разпределиха акционерите на следващата година от печалбата на банката. От благодарност Левон гушка на месец 200 000 /двеста хиляди, за който не може да преброи нулите/ и дъщерята на Костов с нейното дизайнерско образование е шеф от борда на директорите. Какво му пука, какво му дреме на Костов? Той си е опекъл питката.

Голяма доза платени тъпанари пишат срещу протестиращите!Тези боклуци не разбраха ли,че народът не иска оня посерко Станишев,който при това не е мъж,а жена!Не ви ли стана ясно,че няма да търпим в България да вилнеят шепа дебелогъзи,добре охранени,тъпоумни комуняги!Няма да е все така мирно!Ако не си ходят с мирни протести,ще си отидат с немирни!Ще ги бием по задниците с колове,десетки хиляди,стотици хиляди ще излязат и няма да се приберат,докато не ги ометат!Червеният боклук ни е омръзнал!България е зона свободна от комунизъм-нека да го разберете веднъж завинаги!Червените политически чистки докараха омраза срещу тъпоъгълниците от "Посрано "20!За тях спасение няма и не се вижда!Те са вече политически трупове,каквото и да правят-умрели са!

Човече не посаждай омраза, защото знаеш поговорката ,ще пожънеш бури.Огромна част от хората не са на вашето мнение.Уважавай избора на другите,нека да има търпимост.И аз не съм им фен но хората така пожелаха,но не искам и тази мафиотска структура ГЕРБ да се върне на власт.Повярвай ми по големи престъпници от Боко и Цвъко няма от опит ти го казвам.

Комунистите бяха бандити и крадоха, но това което ни докара ГЕРБ никога не е било. Бих скачал на протеста ако знаех че Цвъки е в затвора

Уважаеми господине защо не пратите жена си при Станишев да удостовери какъв е за да не пишете на ангро?

10 000 човека искате нещо средно между Костов и Бойко, ама и вие не знаете точно какво. Айде тихо и полека да се приберете, че чичко Волен ще дойде в понеделник с картечница :)))))

Бихте ли ни информирали вие - рипащите по площадите, какви сте? Работите ли или сте безработни? Ако работите, явно сте държавни случители, защото кой е тоя частник да плаща за подскачане?! Не искам да ви плащат с мои пари! А ако сте безработни няма и какво да говорим с некадърници и лузъри ;)

селяндури, махайте се от жълтите павета!!!!! Не се ли снимахте вече пред НДК??? Хайде към гарата и ни оставете да работим в нормална обстановка без да ни пречите на предвижването в центъра! На някои това ни е работата!!!

Моля да не обиждаш селяните, на тях в момента въбще не им е до стачки. Имат си достатъчно селска работа, че да се занимават с глупостите на столичните мекерета

Стига сте ни занимавали с тази банда олигофрени, обикалящи по улиците като абсолютни безделници! Това са хора с цел там и с идеята държавата да не работи! Анти-български интереси защитават, няма друг отговор на това поведение!

колеги не сте прави. Не са коректни с репликите, тези де, дето са срешу момичетата. Погледнете Ги добре моля, може би единствената им цел не е ... Само да свалят правителството....

Пийте си кафето у вас нещастници. Не можем да ви гледаме повече самодоволните физиономии.Отвратителни сте.

Долни тъпаци протестиращи, омитайте се от софийските улици.

АЙДЕ!!! СПОМНЯТЕ ЛИ СИ 1997 ГОДИНА И ПОДСКАЧАЩИТЕ НАЧЕЛО С КОСТОВ. ОПОСТУШИ ДЪРЖАВАТА И ДЪРЖАВНОСТТА. ДОКАРА МАФИЯТА НА ВЛАСТ.ПРО ДАДЕ И ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА НА ДЪРЖАВАТА. СЕГА Е ВЪНКА ОТ ПАРЛАМЕНТА ,НО НЕ И В ЗАТВОРА. СЕГА ЗАЕДНО С ББ РАЗИГРАВАТ ВТОРИ ВАРИАНТ. СЛЕД НЕГО ИДВАТ ГЕТАТА. / НАЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯ ЛАГЕРИ НЕМОГЯТ ДА СЕ ПРАВЯТ/ НО ГЕТА КОЛКОТО ЩЕШ. ПОГЛЕДНИ ОКОЛО СЕБЕ СИ БЪЛГАРИНО. СТРАНАТА Е ПРЕВАРНАТА В ПУСТОШ И ГЕТО. ЧУЖДЕНЦИТЕ ИЗВЕСОХА И ТОВА КОЕТО БЕ ОСТАНАЛО. ОТНОВА МЛАДИТЕ СА НА УЛИЦАТА ЗА БИРА И КУПОН СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО. ЗАЩОТО НЕ СА СЪЗДАЛИ НИЩО А САМО КОНСУМИРАТ. ДЕРЗАЙТЕ ХОРА КОИТО ВСЕ ОЩЕ ВЯРВАТЕ В НЯКАКВА СПРАВЕДЛИВОСТ. КЪДЕТО ЦАРСТВАТ ПАРИТЕ ТАКАВА НЯМА. ЖАЛКО, ЖАЛКО. ТЕАТЪРА КОИТО СЕ РАЗИГРАВА Е НАПЪЛНО ПОЗНАТ. ПОЗНАЙТЕ КАКВО СЛЕДВА. ПАРИТЕ И ПЛАГИАТСТВОТО ПОБЕЖДАВАТ. НАРОДЕ СТЯГАЙТЕ СИ РАНИЦИТЕ И ЗАБРАВЕТЕ ЧЕ Е ИМАЛО ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ. ТАКАВА НЕ СЪЩЕСТВУВА . ИМА МАФИОТКСКА ТЕРИТОРИЯ НАРЕЧЕНА РЕПУБЛЕКА БЪЛГАРИЯ.. ЖАЛ ЖАЛ ТОВА Е ИСТИНАТА.

Жалко че мого малко хора разбират кой е истинския виновник (именно Костов)

Познайте какво желание будят в мен тези "Интелектуалки"? А- Кокошка с кисело зеле Б- Пуйка с кисело зеле В- Да им наритам сухите канчета Дочко

абе пих две. ракий ама пак не мога да им ....

Убаво бе, боко тиквата беше зле, тия и те са зле, ми то в сравнение с тия и предишните хубостници Костов и крадливия цар са много по-приемливи. Що тогава гласувате за доказани престъпници? Или за луди?

Протестират високоплатените измекяри на ГРОБ като се крият зад плакати и палатки. Не мързелувайте там а отивайте да работите и ставайте по-високо платежоспособни хора.

Абе аз мразя всички комунисти, включително ГРОБ, ама пак мисля да ходя на протеста...

Ехооо, журналисти! Харесва ли ви да ви наричат "проститутки"? Продължавате да припкате с микрофоните след тоя политически титан :( Срам за вас!

Ти като си на работа не правиш ли това което ти нареди шефа.Наредили им да бягат подир него като,че ли е световна звезда и те изпълняват.Истински интелигентните веднага си задават въпроса абе тия не могат ли да си уговорят интервю с него та тичат като олигофрени и олигофренки подир него.

Чу се призив, да изпращаме инфо за простотиите на Станишив до немски, френски и английски медии?? Аз редовно пускам моите в един канал на "Куререа дела сера" и съм мнноого доволна !! Цецка

И аз така. Изографисал съм си на дъното на супника суратя на банкянската отрепка и констипация не сещам ич.

Бихте ли ни информирали вие - рипащите по площадите, какви сте? Работите ли или сте безработни? Ндааа, това го правеха борисовци преди да вземат властта. За мен си е национално предателство да плюеш Родината си по света! Дерзайте, предатели и подлизурковци!

Идиотска държава. Шепа боклуци тсе опитват да ти налагат тяхното мнение и желание! Няма да стане! Тези дебели лигли на снимката няма и не могат да ми определят бъдещето!!! Като започнат да плащат данъци тогава да давт мнение, сега ми пречат да си върша моята работа!!! Полицията дреме, тези са вандали и всичките са за солени глоби и наказания!

Протестираха млади, умни и учтиви хора, някои от които с бяха дошли с децата си. И този ден премина мирно и тихо, без инциденти. А бе , къде са справедливите и независими репортажи на BBC . Или се връщат онези мрачни комунистически времена.

Протестират тъпи лумпенчета, дето след протестите се въргалят в борисовата градина кьор кютук пияни! Я се скрий!

прав си, така беше, на предишните протести

ПОДКРЕПЯМ!!!!!!подписката за сваляне имунитета на сидеров1

ТИ ВОЛЕНЕ ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА ТУРСКАТА МАФИЯ!! ЗАЩО МЪЛЧИШ ЗА ДПС БАНКАТА (Корпоративна търговска) НАЛИ ОТ НЕЯ Е СЪЩИЯТ ТОЗИ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ , НАЛИ НА СЪЩАТА ТАЗИ БАНКА БОРИСОВ ПРОДАДЕ И БУЛГАРТАБАК И БТК И ВИВАКОМ, И МУЛТИПЛЕКСИТЕ, И ИПК РОДИНА ..... Къде са парите с които КТБ плати за тези златни кокошки на българската икономика ???? ПАК В СЪЩАТА КОРПОРАТИВНА БАНКА !!!!! КОРПОРАТИВНА БАНКА ПРЕВЕДЕ НА СЕБЕ НА СЕБЕ СИ ПАРИТЕ ОТ ТЕЗИ ПРОДАЖБИ !!!! ЗАЩО МЪЛЧИШ ЗА ТОЗИ ГРАБЕЖ БЕ ЮДА ИСКАРИОТСКА !!!!!!!!!!!!! ЗАЩОТО СИ МРЪСЕН АНАДОЛСКИ РЕЗАК

прочетете чуждата преса за това какво става в бг-там хората си го казват както си е: турската партия дпс, антиевропеиската партия дпс, екстремистката партия дпс, новото правителство угажда на дпс, властта в бг е за сметка на държавата и толкова алчност и стремеж за власт не е на добре.

ГЕРБ Е ОБИЧАНАТА ПАРТИЯ НА НАРОДА!!! ГЕРБ Е ПАРТИЯТА НА НОРМАЛНИТЕ МЛАДИ ХОРА!!! НАРОДА ОБИЧА ГЕРБ И ГЕРБ ОБИЧА НАРОДА!!! ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО И ГЕРБ ПОНЕ ИМАШЕ НЯКАКЪВ ДУХ И МОРАЛ В ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА!!! ДОРИ САМО ТОВА ДА БЕШЕ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА НЕГО И ГЕРБ!!!

Теб май те е обичал не само лудия боко тиквата, а и лудия болен сидеров. А казват, че лудостта не се предавала по полов път...

Няма по-добро за България от това, което се случва сега. Със замътени мозъци от невижданата по-рано омерзителна предизборна кампания, позволихме на МАФИЯТА, КРАДЦИТЕ, макар и с гласовете на лумпена Злодей да вземат властта. За да може народът да се порадва на начина, по който я потребяват - НАГЛО, БРУТАЛНО и без капка срам, какво остава за свян... Много трудно ще дадат властта, аз предвиждам поне 10 убити. Но това ще е техния КРАЙ и надежда за едно ново начало и наистина европейско бъдеще за България!

Един от протестиращите хвърли буркан с черен хайвер, който се размаза пред централния вход на парламента. - точно като писаха"протест на ситите"....

Ти не го ли чу, младия келеш ?? Изрепчи са пред Битевито и каза че утре и шампанското щял да носи !! А репортерчето горкото подскачаше край него, и - Господине туйй ... - Господине онуйй... ТАШШАК, госпожа Петрова !! По добре "Трътките" да пратят?? леля Дочка

ТОЗИ БОРКАН СЕ ПРОДАВА ВЪВ ЛИДЪЛА ЗА 1.99 ЛВ БЕ КУМУНАР НЕНАЯДЕН!!!

Розовото шампанско, и то ли е от Лидъла, по 1,66 май беше ? И него ли в бОркан го пускат, или в пластмасово шише Дочето

Това моме отдесно с малкото тенджере, е одрало кожата с вълната на баба си !! Запознах се с нея на един митинг преди 23 години, на "Сан Стефано" Влачеше голема тенджера за латеница и голем черпак, като кривак !! Фванах едната дръжка на тенджерата, а тя ми гя метна целата ? После, като свърши "Думбар лумбар" Отидахме на тъмно в "Парка на свободата" Ас оставих тенджерата, тя фърли кривака, и се фана за моя. и като се почна отново, та да сабаале На другата вечер я нямаше на протеста, една нейна съпартийка каза , че не можела да ходи... От интервюто на дедо Ратко прет бТТВ "Трътките"

С хвърлените по паветата пресни, и годни за ядене, зеленчуци и скъпи консерви с хайвер, богатите, интелигентни и симпатични протестиращи можеха да нахранят цяла детска градина или някоя болница!

Генерален спонсор на лумпените - Столична община! 20 келеша ще ми затварят Орлов мост, къде спи полицията?

Криворазбаната демокрация пречи на полицията да си върши работата!Страх ги е,че после тези хора дето се чудят какво да правят ще опищят светаНищо не сме научили от запад.Просто трябва да си внесем политици отвън.

какво означава депутат? Някой на който делегирам правото да ме управлява но нямам правото да не съм съгласен с него? Защо не се замислим, че съвременната техника позволява директно да се представлявам! Представете си само каква икономия на средства! Представете си как ще тръгне някой да ни корумпира всички имащи право на глас!

Подписвам се за сваляне имунитета на Сидеров.

можеш ли да се подписваш???

ако си истинската, красивата Пепеляшка, знай че те чакам за свалянето .....

Цялата тази пасмина да се отича в канала! Аман от идиоти в милата ни Родина!

Протестиращ се закани да летува на площада За н-ти пореден ден в София се проведе протест срещу правителството на Пламен Орешарски. Към новината 18:37 24 юни 2023 В София протестът започна към 19 часа, с единствения човек на площад "Независимост. Демонстриращия не премина по обичайния си седем и половина километров маршрут от Министерски съвет през Орлов мост и покрай централите на партиите БСП, ДПС и обратно до Министерски съвет и Орлов мост. Нямаше напрежение между протестиращия и полиция. Протестиращия направи своеобразна сватба по между си (можел сам да се оножда) На Орлов мост беше поставена кутия за събиране на подаяния за протестиращия В социалната мрежа призоваха за спиране многобройния протест Протестиращия поизнемощял шепнеше "Оставка и "Мафия,в опит за подскоци и призив ,кой не скача е червен... Отстрани Васко кръпката подсмърчайки си шиеше скъсанта ризка Обявилите гладна стачка ,бяха изяли и единствената палатка на палатковия лагер

Кво им дават на тия кокошки, доста щастливи изглеждат ? Не вервам да е таратор бес кисело млеко, май са се доредили до черния хайвер?? Я кви са ми сочни, бели и засмени ! Пу, да не им е уроки!! една баба

след магистралка е така раздават ги сутрин около 8.30ч и привечер околко 18.30ч мястото е едно и също

В тия купички им наливат кафето.Сигурно и кифлички им дават,че "добре изглеждат".То наистина могот там да си летуват!Като ги хранят и поят!Да им дадат и по едно дюшече и аз ще отида!Тръгвам!!!!!!

смени памперса и лягай

Отидох на протеста и какво да видя, Лили Павлова и Соломон Паси! Веднага си тръгнах, това не е моят протест!

Много безделници в България!

Безделниците ходят там на безплатни уроци по танци/хора/

Стойте вцепенени, стойте! Продължавайте да се карате помежду си! Обиждайте се! Все някой знае повече, все не му е времето! Не отивайте утре сутринта пред Парламента да спрете Злото! А утре, най-грозната башибузушка банда ще нахлуе в живота ви! И не само енергийната мафия, а и синтетичната мафия ще дойде! Защото Цветлин Йовчев е закрилника и на нея! И трафика на хора и убийствата! И сирийските контрабандисти на Асад ще се довлекат в България. Лоши ви били тези до сега, защото искаха, но не можеха? Е, хак да ви е! Сега тези, които грабят, изнасилват, лъжат,... още продават българите като синджир роби, сега те ще ви оправят живота като за гроба! Бог ми е свидетел, никога не съм бил толкова отвратен от тези българомразци, гласували за БСП, ДПС и Атака...и от тези страхливци, които се крият по дупките на мизерният си живот!