50 дни антиправителствени протести

Протестиращи срещу правителството на Пламен Орешарски се събраха в района на площад "Независимост" в София за 50-ти пореден ден.

Обратно в новината

Коментари - 50 дни антиправителствени протести | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страх и полицейщина - това е управлението на ГЕРБ!!!

Ами то май е време да им се върне.

Прокуратурата трябва да подкара ГЕРБ из основи!Следствия,дознания,разпити и т.н.т.!

Буда-та дойде за да прокара едни презокеански интереси и политика,която май дойде малко множко на народа.

Абе имаше и май някакви КАНАЛИ от тук на там и от там насам през Сърбия.Ха-Ха-Ха!

Да ,съпруга тук,жената му там - после "може ама само лека".

Правителството на Орешарски трябва да се остави да работи в нормална обстановка,а не под натиска на платени от ГЕРБ симпатизанти!

Така е ,изпуснаха кокала а сега плачат.Гербаджийска мафия!!!

link

Краят на водевила с автор Боци шопа и режисьор Цвъки Физкултурата е ОЧЕВАДЕН! След като осраха и опикаха цяла София, платените безделници-наречени "средната класа", вече се завръщат на къра, където им е мястото. Парите на ГРОБарите свършиха, катуна се разпада- от ИФ и ЦЦ до цели общински сруктури от по 30-40 човека дневно. Остана само Боци Тиквата -не за друго, а да заключи вратата и да драсне клечката! От "протеста" остана само УЖАСНАТА МИРИЗМА НА ФЕКАЛИИ!!!

Смърди на комунисти! Оакват се от 1944г насам. Даже като се замисля и от преди това. Онзи атентат в черквата нали беше тяхно дело.

ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ ДОКАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ НА МАФИЯТА!!! ПРОДАЖНИ ХОРА СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА. И 500 ДЕНА ДА ПРОТЕСТИРАТ МАФИЯТА НАРЕЧЕНА ГЕРБ НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ. СЛУЖБИТЕ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА И ДА РАЗБИЯТ НАГЛИТЕ МАФИОТИ, А ТЕЗ ДА СИ ПРОТЕСТИРАТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ.

трябва да върнат на майка България заграбеното след 89-та и да вкарат в затвора всички които имат пръст в това дело. Тогава ще станем нормална страна.....всичко останало е пунта мара....и приспивни песни. И тия идвън парламента и тия в парламента са за едно място. Просто има много добри манипулатори учили в Западни школи и добре усвоили предмета "Да декапитализираме и унищожим България"

Господа протестиращи, и пиШешТите срещО мен. Простичко 52 седмици по 3,5 години и пак тУк У форома. Нали! с наЙ-добри пожеланиЯ.

50 дни -антибалгарски протести *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А ТАКААА...:УЖ: неплатените протестиращи за 50 дни събраха парички и за моренце. Осраха София сега е ред и на ЧЕРНОМОРИЕГО. ЕВАЛА......АШКОЛСУН............

купиха си Варна, да си я серат

Стига с това кафе, време е протестиращите да минат на ракийка със салатка както му е реда

50 дни гьонсуратлък на правителството !

вижте, тржбва да се случи несто ,което да обедини цжлата наця, а това може да стане като например по време на протестите се пускат известни изпулнители на старите народни песни.убедена сам,че резултите сте са в полза на протестирастите. пробваите ,сте видите какво сте се получи.почти нжма булгарин;които да не се прекланж пред истинската бг народна песен.. но не фолк, а ист. бг народна песен. успех,софянци,цжлата провинця е с вас.

Ти от коя планета си гост,че не ти разбирам на планетарния език?! - Ако можеш потърси преводач!

Да им пуснат Веско Маринов с химна на полицията и полицаите да направят едно па-де-де :)

с подобни предложения към организаторите Цв Цв и ББ. Може идеята да им хареса, може даже и някое наименование да измислят на идеята ти. Те обичат тия работи с имената. То бяха, октоподи, то баха наглите, сега са с на кафе пред НС, с колело около НС, на плаж пред НС.

Като видя или прочета нещо за платените безделници, осрали и опикали цяла София, само си го премествам в другия крачол. Докато има пари за раздаване, нека вземат по някоя пара. От боклуци дошли, в боклуци отишли...

колко много са откраднали *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

вижте, тржбва да се случи несто ,което да обедини цжлата наця, а това може да стане като например по време на протестите се пускат известни изпулнители на старите народни песни.убедена сам,че резултите сте са в полза на протестирастите. пробваите ,сте видите какво сте се получи.почти нжма булгарин;които да не се прекланж пред истинската бг народна песен.. но не фолк, а ист. бг народна песен. успех,софянци,цжлата провинця е с вас.

Като гледам употребеното от теб Е-двойно(пиша го така, защото го няма на клавиатурата), ти би трябвало да си вампир на поне 100 лета...

..51-я ден в аванс,чакаме с нетърпение!

Вече не се възмущавам на думите на Борисов за лошия материал. А се питам, дали този лош материал, не си заслужаваме съдбата. Чудя се, как е възможно да се пишат толкова много глупости, за пари, и то мръсни...Вместо да се преклоним пред постоянството, ентусиазма и интелигентността на протеста, ние с лъжи, манипулации и провокации, се опитваме да ги омаскарим. Май само това можем. О..., и да обичаме и уважаваме само себе си. Всеки по-умен от нас е купен, лумпен, лентяй....На това ни научи комунистическия строй, който слава богу не се състоя. Кураж, софиянци! Нека да казват, че сте от село, или пък, че сте реститути. То какво ли лошо има в това, освен завистта на бедни, мързеливи и некадърни хора. Кураж!

самия ти с коментара си провокираш, разделяш и обиждаш. Замисли се над това, дали не си като тея който описа че провокират, маскари и прочие. Релно това си е борба за надмощие. Щом има 2 страни има различни похвати. Старай се да си една крачка напред а не само на контра атака да разчиташ

от това постоянство и интелигентност ще се възползват други,тъй като протестиращите не желаят да се структурират политически и да участвуват на следващите избори, а аз искам да ги ПОДКРЕПЯ с вота си и след това да им търся отговорност,ако са изменили на началните си намерения!

Това вече не прилича на протест а на маскарад.Сигурно има обявена парична награда за най-добре маскирал се ГЛУПАК.

Никой не иска тия боклуци при преминаването си да осират градовете и селата както направиха в центъра на София.

Навсякъде, където минава протестът е чисто. Затова пък на Бузлуджа са изринали тонове боклуци.

осират градовете и селата както направиха в центъра на София депутати и министри в МС. и в НС. А гея и злодея помогнаха на бея да тури минаре на НС.

Ходи на къра, селски. Акъл за политика нямаш.

Излизане от ЕС и присъединяване към БРИКС. Ако сме в ЕС, няма как да си възстановим производството. или оставаме неутрални. Май най добре!

Слушаите внимателно няма да повтарям. Забавлението свърши, сега хайде на море - онези, които са изкарали по някой лев. А онези от провинцията, си отиват по родните места.

хаиде да видим колко турски жители има в германия, около 5-6 млн, тогава колко от тях са в парламента на германия - николко, друг въпрос - колко пакита и индиици има в англия - около 2-3млн, колко от тях са в парламента на англия - николко, такаа след това колко турци има в българия 400 хиляди, и колко от тях са в парламента и власта около 1500, е сметката е за вас.

намам нищо против кои какво име има, но искам да попитам всички тези дето са във власта със турски имена, чии интереси са ти при сърце - българските или турските, ако требва да съдим от името не ми се верва да работите за българските интереси.

Имам приятел с турски произход. Много добро и работливо момче. Преди години на мач ЦСКА-Галатасарай викаше за Галатасарай (иначе беше фен на ЦСКА). Силно се надявам тези да не са така. Политиката не е мач.

аз отивам на плаж пичове. Ние също сме си виновни за положението в БГ. Чакахме да се съсипе всичко, да сме по зависими отвсякога от 3 страни. Няма смисал от нищо вече. Дайте поне да си гледаме живота да си отидем на басейнче, коктеили, да плакнем очи с малко девойки а защо и не с нещо повече... айде лек ви ден

ето разликата между комунистите на тодор живков и тези на станишев, при баи тошо имаше една нация един език и хората живееха задружно, при станишев имаме разделение на нацията няма вече един език няма единно задружно живеене, ето това е разликата, станишев е болен човек от своите амбиции, но тои не може да разбере че историята винаги се повтаря и характерите като него винаги губят воината и са оплувани завинаги.

Кой си ти? - попита го Дяволът... - Аз съм плебей по рождение и свободомислещи са мои братя. О, колко са нещастни хората! Това говореше млад момък, с изправено чело и стиснати юмруци. Той стоеше пред стълбите на Парламента. Вие мразите ония горе? - попита дяволът и лукаво се приведе към момъка. - О, аз ще отмъстя на тия олигарси и техните слуги. Дяволът се усмихна: - Аз съм страж на ония горе и без подкуп няма да ги предам - Аз нямам толкова много пари колкото олигарсите че да те подкупя.Но аз съм готов да сложа главата си Дяволът пак се усмихна: - О, не, аз не искам толкоз много! Дай ми ти само сърцето си! Сърцето ли? Не! Това е много жестоко! Дяволът се засмя гърлесто, авторитетно: - Аз не съм толкова жесток. Аз ще ти дам в замяна златно сърце и нова памет! Ако не приемеш, ти никога няма да минеш стъпалата на Парламента. Юношата погледна зелените иронични очи на Дявола: - Но аз ще бъда най-нещастният. Ти ми взимаш всичко човешко. - Напротив - най-щастливият!... Но? Съгласен ли си: само сърцето и паметта си.

"Походът тръгва от София през Пазарджик и Пловдив до Несебър. От там недоволните от управниците планират да стигнат по вода до "Евксиноград". Основното ядро на похода ще измине цялото разстояние по трасето София - Пловдив - Стара Загора - Бургас - Варна - Резиденция Евксиноград, а мнозинството участници ще се включват според времето и възможностите си."

Хора без работа си намират занимание.

Хо, хо, хо, нали искахте чужденци да управляват ЕРПтата. Хи,хи,хи, мислехте, че като дойдат чужденци токът ще ви е без пари. Ги ди измет проста и глупава.:)

Ти за някакъв умник ли се взимаш?Чужденците са ти виновни?Да си чувал,за едно, не толкова далечно минало,когато всичко беше българско и държавно?И да си чувал ''два часа-има,два часа-няма''?А,мозък?Чувал ли си?

хайде стига сте ни занимавали с тия "протести", че ставате досадни

незнам за какво се пенявите още. С България е свършено. Икономиката е зависима от Руснаци, Турци и Европейци. Вина за това носят хората разпродали държавата а не толкова корупцията и контрабандата. Те няма да спрат. Невиждам вече никакъв смисал от това Българи да ни управляват в подобна ситуация. Най правилния ход е институцията народно събрание, правителство да падне и Европейски ескперти да се нагърбят с управлението ни. За жалост неможе да се случи. Така че Българи спасявайте се по единично защото държавата България съществува само на хартия вече

това звучи много гадно но е самата истина, и затова има само едно спасение краи на веселите паради и начало на една истинска револуция която да покаже че българия ще я има , ако този кабинет остане и след есента тогава може вече да кажем че наистина българия е само на хартия.

Да ти се изпикая на европейските "експерти". Ако ще ни управляват чужденци то вече Ореха назначи министри, зам. министри валии и каймаками от ДПС. Така поне сме свикнали. 500 години.

добре де айде кажете кой може да оправи положението в БГ? Никой не дава решение на нищо. С монополи или не след като сме зависими от 3 територии какво можем да направим? Ние нямаме нищо вече. Знам че надеждата умира последна но то всичко е съсипано. Кой от тези сили мислите че ще позволи БГ да се оправи? А как да се върнем един век назад и да почнат граждански войни ли? Да затворим границите си ли? Аз изход честно ви казвам не виждам никакъв който и да дойде на власт, само ще си смуче от нас данъците. Никой неможе да отговори на мойте реални въпроси защото няма отговори. Осъзнайте се. И революция неможе да ни спаси. Света е друг вече....

Матрияла не струва. Политиците произлизат именно от този некачествен и генетично увреден матриял. Не са дошли от Марс управляващите. Наша семка са си.:)

проблема е в това че все чакаме някои да ни каже какво да правим и че все чакаме някои да доиде и да свърше това което ние трябва да направим за себе си, извоуваи свободата си и тогава нещата ще се променят иначе поробителите немат интерес да си свободен.

ДПС ПРЕТОПИ ,...И АТАКА,И ---БСП ,ОТНЕ ИМ ЦИГАНСКИЯТ ЕЛЕКТОРАТ ,НА БСП ,......СТАНАХА ОЩЕ ПО-ЗАВИСИМИ ! ЗАЩОТО БСП ,ХВАНА ТАВАНА НА %,ЗА ПОСЛЕДНО ,СЛЕД ---24г. ОЧАКВА ГИ ---СЪДБАТА НА ---СДС и НДСВ ! БСП/ДПС,много пречат на България ,по пътя за Европа ---24г.

Не проумявам какво се случва в таз Държава славна.Протести и искане за оставка.През това време,се променя Устройствения правилник в Министерството на икономиката и за пети зам.министър,се назначава Юнал Тасим.Скандално известен от времената на Тройната коалиция,за конфликт на интереси,корупционно печелене на обществени поръчки в Кърджали и присвояване на европари.И най-парадоксалното е,че тези обвинения са внесеви в Парламентарната комисия не от др.,а от коалиционния партньор и тогавашен вице премиер,М.Плугчиева!Тоест,вихри се нов назначенски скандал!Текат протести,напрежение има,иска се оставка.Властта.....както до сега.А кръжецът около Иво Прокопиев,чрез офшорки и комбинации,източва 100мнл.лв.от"Доверие",хей тъй на,като на парад.Този тъй скандален "бизнесмен",сътворен от Иван Костов и тъй близък приятел и бизнес-партньор на Росен Плевнелиев!В каква славна Държава живеем само!

Хора, трябва да разберете едно: комунист лесно власт не дава. Трябва да играе тоягата!!! Трябва да изметем цялата пасмина вътре в парламента!!! На мен лично вече ми е дошло до гуша, да ме правят на маймуна!!! Не ви ли писна да гледате как едни и същи хора се гушат, вкарвайки от време на време по някоя нова физиономия, колкото да се каже, че има промяна на лица в парламента!! Крадат и продължават да го правят най безогледно, заробвайки ни нас, да им плащаме кражбите!!! Аз искам да остана в моята родина, където ни е мястото на всички нас, както и на нашите деца!! Да не позволяваме повече, да ни управляват комунисти и престъпници, водейки ни за носовете!!! Събудете се хора, не бива повече да страдаме, иначе всички най-долни епитети за българина, ще се окажат верни!!

Съгласен съм Светославе. Нека ги изметем всичките. Изметохме ГЕРБ, които се оказаха най-долната пасмина. Нека сега изметем и останалите.

малко тъпо звучи на фона на горното изказване.

писнало ни е но българина е като стадо мърша, тои не иска да е гладен но свободен а предпочита някои да му хвърли един комат хляб и след това да е зависим до гроб за това, ето това е целта на станишев-доган, да държат нацията бедна и зависима от просията им.

къде са тези от атака, по времето на боико те ходеха и се биеха пред джамиите, а сега какво става, турци на всякъде във власта, нито един от атака на някакъв пост освен сидеров, и какво да не би атака да се окаже дъщерна фирма на доган в краина сметка.

планът на станишев и доган е почти изпълнен, българите и то младите след нова година така или иначе ще напуснат странта, ще останата само старите и циганите, това е което те искат, след това навлизат турските така наречени инвеститори или иначе казано поробители и яко заграбване и е..бане на то що е останало в странта, но първо ще връчат титлата беи на сидеров защото тои го заслужава на неговата съвест ще тежи това.

Би трябвало,дори и най-празните чутури да признаят безграничната наглост на т.нар. управляващи..Да дадеш концесия на един дърт,комунистически,кредитен милионер,да се правиш на луд за инцидента през 2005 и сега да прехвърляш вината за смъртните случаи...Това е долно и гнусно дори и за комунисти.Да не говорим за смешната и некадърна ''спасителна'' операция...

разбирам че има хора които не харесват бб но има и хора които го одобряват, като цяло искам да попитам ако не е бб кои ще е опозицията на станишев и доган които само за 2 месеца заклаха страната ни, не виждатели че те нямаха никакъв план за странта ни, само назначения на турци във власта и заем, и ако това е някаква структорна политика аз се неща.

А бе тъп ръб непоръбен и прост ... то нали БСП сами си го създадоха тоя бб- за да има с кого да ни плашат , че ако не са те- ЩЕ ТОЙ ..и затова си.намериха един примат.. , един тъп и прост човек .. , една мутра. с тъмно минало.../всички знаем за връзките му със СИГ , ТИМ .. за контрабандата , за дрогата му.../ , дадоха му малко власт и пари.... , сега пак му държат юздите...- виж , че каквото е изгодно за БСП- това прави и той , и дпс и атака... Колко още десетилетия трябва да минат - за да се усетят всички тъпи като теб - ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НА ВЛАСТ Е ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ПАРТИЯ....- ТАЯ НА БКП , ПОДПОМАГАНА и дирижирана ОТ Държавна Сигурност ... Жалко е не , че всички вие не сте просветени и информирани... жалкото е , че и приемате изобщо нищо - само вие знаете ... само вие можете .. само вие ги разбирате тези работи... нахлупили са ви на главите по един червен чувал , като преди това са ви затапили ушите - и сега всичките 7 000 000 - ви водят за носа вече четвърт век... не се замисляте , не се изобщо запитвате- къде сте тръгнали... просто- ходите... и от време на време се чува някакво мърморене... докато не си отворите оите- все ще е така.. докато не проумеете- , че не е Борисов или Станишев спасението... ще им лижете задниците- а те зад гърба ви- ще ви се смеят -нахилени.. ще си броят милиардите...- и ще се кефят , че народа не само , че не поумнява..... а от ден на ден- затъпява...

сделката на века вече стана ясна, като за последен ден преди ваканцията ореха постави още един зам министър със турско име, нека ви така на всички които не подкрепяте протестите, сега си сложиха турци за областни на всякъде и след 1 януари като отпадне пречката за чужденци да копуват земя в българия гледаи какво ще става, до средата на другата говина на всякъде ще има табели на турски и ограждения, българите ще са малцинство във собствената си страна, тогава и да викате нема да има кои да ви чуе.

тогава стартирай подписка за свикване на ВНС ще трябва да си превъзмогнете болните амбиции ако искате на спасите държавата

турските българи с български паспорти са по-честни от най-честния българин. Срамувам се от такива като теб, които внушават разделение в нацията си.Но явно си от интелигентните и красивите....горко ни с такива като теб. Гледай филма "Капитан Петко войвода", не за назидание, а да се образоваш малко, защото явно не си чел Хайтов

такива като теб дето са в миналото са отдавна душевно мъртви, гледаи какво става сега и какво ти се пише за утре, но като си почитател на миналото нека ти кажа само че има поговорка която гласи бъдещето е едно неотдавнашно минало, така че аз не искам турско робство в българия пак.

Който смята, че отсега нататък може да сформира партия, която да излезе на предни позиции и да увлече достатъчно хора, че да управлява, значи е много тъп и нищо не разбира от народо-психология и българска действиетлност. Това време мина другари. ГЕРБ хванаха последният влак , а след това хората вече се измориха от скачените съдове на партиите и преливането от пусто в празно. Другата причина да сте тъпи да вярвате на новосформирани партии, е че България е твърде малка страна и няма чак толкова много кадри за да я вършат тази партийна дейност. Наличните вече отдавна са употребени и омаскарени, а и качествения матрял поумня и не му се занимава с простотии, особено като знае, че ченгетата ще му съсипят бизнеса, кариерата и живота да му фабрикуват гей и порно истории.

С ДВЕ ДУМИ, ДОЙДЕ ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕ НА ЛИДЕРИ И ПРЕЗИДЕНТСКИ ПРОГРАМИ АМА КАТО ВИ ЗНАМ КОЛКО СТЕ ПРОСТИ ЕГОИСТИЧНИ И АЛЧНИ БЕЗРОДНИЦИ НИЩО ЧУДНО ОЩЕ ЕДНО ДЕСЕТИЛЕТИЕ ДА НИ МЪЧИТЕ ПО СЕГАШНАТА ПРОГРАМА

за социализЪма! Тогава всички го мразехме и нямаше това противопоставяне.

Да, бяхме единни в омразата. Трябва обаче да се научим да сме единни и в съзиданието.

Хората трябва да продължат с протеста, най-малкото за да натрият муцуните на комунистите, че не са платени, не се надъхват от медиите и имат реални искания за промени. Пашата плащал до 31, всички медии са във ваканция вече, депутатите и те, ако и протестиращите излязат във ваканция, означава че всичко им е наред и си правят весел живота като ходят да крещат.

Нещо паричките секнаха и само шепа лентяи останаха , а Тиквата вече неще избори защото вижда , че резултатите няма да са в негова полза ...

Какви парички ви се привиждат ?! Нямате капацитет да разберете за какво става дума, тъпи комунистически изчадия !

Саше,Саше,много си тъп брат ми!

къде ви беше капацитета да скачете от 2009-2013. Или сте от капацитета на боко и цвъко....извратеняци...опоскахте народа с полуюридическия си калинков капацитет...аре бегай да си играеш бе капацитетния

Саше, Саше,много добре разбрахме, Саше, че Роската ги режисираи се гласи партийка да си сформира.

50-тата манифестация не е главна новина. Да отбележим..

Като изключим ДИР, естествено.

Алооооу "интелигентните", Къде сте бе милички? Не ви виждам, домъчня ми за вас тази заран. Изглежда че авантата свърши - няма вече безплатни кафета и банички. Пък и герберите се покриха край морето та няма кой да ви въодушевлява - едни Бойко и Цецо Слухара заедно с чучулата Раданчо и Мегленчето - за къде по-напред. Поздрав от един прост столичанин. ЧАО!

Хубавото е,че се знаеш какъв си и си го казваш-прост столичанин.

Че съм прост - прост съм, гдето се занимавам с по по и най-прости и простаци като теб, които даже и от будалкане не разбират. Но нали пък вие "умните" се разбирате с милиционерски Тикви.

поздрав и от нас мухльо

Мухльовци сте всички вие "умните, интелигентните и красивите" и малко простаците, заедно с ошфорния комсомолец-Президент - ирландската пастирка.

Във Фейсбук вече тече трескава подготовка за пешеходен поход под името "Орешарски марш", който ще прекоси цяла България и ще стигне чак до депутатската резиденция край Варна. Походът тръгва от София през Пазарджик и Пловдив до Несебър. От там протестиращите се готвят да стигнат по море до "Евксиноград"

ги пратиха на море

Всички тия протестиращи, след няколко години, вече от дистанцията на времето, ще разберат що за кръгли глупаци са били!

ВСИЧКИ МИНУСЧИИ - ПОЗДРАВЕТЕ МАЙТЕ СИ !!!1

Това ли са ти приоритетите бе,комплексар.Като ти сложат плюсове по-леко спиш,мушмул?