Сложна ситуация в България - коментари по света

Събитията в България - игра на шах, прекрасни, потискащи или обезпокоителни, протест на средната класа. Така описват световни медии 50-те дни на народно недоволство срещу правителството.

Обратно в новината

Коментари - Сложна ситуация в България - коментари по света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОРЕШАРСКИ се ИЗГАВРИ с протеста: Вие си стачкувайте, НИЕ ЩЕ ВИ РАЗМОТАВАМЕ!

Мисля, че е крайно време в България да се забрани думата"корупция". И да се използват само думи като ГРАБЕЖ, ОБИР, КРАЖБИ... БЪЛГАРИНЪТ НЕ ВЪЗПРИЕМА ДУМАТА КОРУПЦИЯ НА СЕРИОЗНО. ТЯ ИМА ЕКЗОТИЧЕН ПРИВКУС НА НЕЩО, КОЕТО ТИ СЕ ПОЛАГА, СЛЕД КАТО ИЗМАМИШ НАРОДА И ВЗЕМЕШ ВЛАСТТА... И почваш да се корумпираш, един вид законно, така да се каже...

Причина - Конституцията на РБ, която определя Политическите Партии като посредник на гражданите в управлението на страната. Проблем - управляващите ни досега ПП са явно структури, в които не протичат демократични процеси. Следствие - мнозинството български граждани не се вижда представено, не вижда своите интереси защитени в управлението на държавата. управлението на

В момента, в който престанем да издържаме циганите-паразити, вече няма да сме най-бедната страна в ЕС. Само няколко години след това доходите ни ще са нараснали значително. Има една малка подробност - не трябва да попадаме под управлението на БСП и ДПС.

че си обективен, трябваше да добавиш ГЕРБ, СДС, ДСБ, НДСВ и производните им включително и новите спасители "Реформатори-пепестройчици"

пак поредня опит за отвличане на вниманието. наи-важното е оздравяването на булгарското общество от този доброкачествен рак . симптомите на сабуждането се виждат. за това се страхува бг псевдоелит. защото този пут ще им се потарси отговорност. запада сащо се страхува ! всички знаят бг народа--тарпелив ,но когато избухне--да не си насреща му. този момент наблиява !! да бг се сабужда !

тътй тъй тятьововт - на хляба мекото дръж той важен това поети дисинденти е ала бала важното еда си с хляба другото нее важно в нашата "страна"

Хората на Запад ясно го казват. Но трябва да има кой да ги слуша. Хората на Запад не са груби. Те не ти заповядват. Те ти препоръчват. Но ако не изпълняваш препоръките и правилата, просто ти спират парите. Никой на Запад няма да приеме доминация на Русия в България. И там ще направят всичко възможно това да не се случи. Каква е целта на Олигарски? Само една, както се оказва - да пробутва руските енергийни проекти - не случайно първото посещение беше от Русия - нетърпеливи са руснаците да реализират печалбата от свалянето на ББ. Защото все по-ясно става кой и защо свали законното правителство на ББ през февруари - руската енергийна мафия с помощта на агенти на руско-съветските спец-служби и техните български помагачи пот БСП и тайните структури на ДС. Още на втория дфен се заговори за рестартиране на АЕЦ Белене. Независимо от това че имаме 13 хил МВт инсталирани мощности, а ползваме 4. Независимо че за да се балансира енергийната система при намаления износ се наложи 5-ти блок на АЕЦ Козлодуй да бъде спрян предсрочно. Червените престъпници са готови да съсипят всичко, само и само да годят на Москва.

Ти по-добре кажи,като си толкова "отворен",защо тогава ББ не пое власта след като "спечели"изборите?!

е учен от Тато да е самодържец и гарантирано еднолично да разграбва България

Не можеше да бъде по-добре обяснено. Но много неприятно за осмисляне от поддръжниците на "другарите" и "онбашиите" от ДПС и Атака. Те пак Брюксел и САЩ проявиха висше търпение . Но ничие търпение не е безкрайно. Дори и на българите.

русия ,европа ,америка си имат техните интереси.едва ли са еднакви с наще ! те не са заинтерисовани от идване на власт в бг на средната класа , които ще защитават интересите на бг народа . те се страхуват от несигорността ! защото всички хнаят бг характера ни---тарпеливи но когато избухнем , да не си насреща ни. сега се вижда ,че тарпението се изчерпило. вече се очаква следващото. защото всички опити да се отвлече вниманието в страни не работят. сегашния елит няма да даде власта без крав, демократичния пат за смяната им няма да работи. положението в бг е взривоопасно! народа срещо родната му мафия !! битката започва!!

споменават атака а никаде не обелват думата за турската дпс? особено германците които се чудят как да тантуркат близо 5-6 млн. турци там плус и нашите т.н. турци и едновременно да са благи на една рака разстояние от турця.

Най-добре е българите да се изнесат из европа и да се закрие държавата българия

Наистина е изключително сложна ситуацията в БГ. Българите са принудени да плащат ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ с БЪЛГАРСКИ ДОХОДИ. Това прави коупцията повсемесна. По Бг стандарта, средна класа са хора, които не са принудени да ровят в кофите за боклук.

Каква средна класа.Протестират калинките.Изгонете ги.Да видим откъде ще ядът.Както се преметът проституцията не им мърда.

Нали за това офисен планктон протестира, че иначе ще трябва да работи и да доказва, че става за работа.

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ Е ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПРОЗАПАДНАТА ПОЛИТИКА НА ПРАВИТЕЛСТВО НА БОРИСОВ !!!!!!! 1) Орешарски и завършилият Сорбоната франкофон министър на икономиката Стойнев ОТКАЗАХА ПОСЕЩЕНИЕТО НА ПУТИН, който на 16 август 2013 щеше да реже лентичката на ЮЖЕН ПОТОК !!!!!!!!!!! С това поведение България каза "НЕ" на Южен поток и "ДА" на конкурентния му проект ТАП !!!!!!! 2) Същият този завършил Сорбоната министър Стойнев подписа с Винс Новак, директор Ядрена безопасност" в Европейската банка за възстановяване и развитие СПОРАЗУМЕНИЕ с което превръща БЪЛГАРИЯ В ДЕПО ЗА ОТРАБОТЕНО ЯДРЕНО ГОРИВО на страните от ЕС и най вече на ФРАНЦИЯ !!!! Измамата с фонд "КОЗЛОДУЙ" и осчетоводените в него средства за 850 мил. ЕМРО от ЕБВР са обект на РАЗЛЕДВАНЕ !!!! Ограбването на ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ в който освен парите на правителството влизат и резервите на НЗОК и НОИ става, чрез същия този МЕЖДУНАРОДЕН ФОНД "КОЗЛОДУЙ" ЗАЩО ЕКОЛОЗИТЕ МЪЛЧАТ И СЕ СПОТАЙВАТ ЗА СТРОЕЖА НА ТОВА ОГРОМНО ХРАНИЛИЩЕ ЗА РАДИОКТИВНИ ОТПАДЪЦИ НА ЦЯЛА ЕВРОПА ??????? Защо медиите не отразиха този АКТ НА ПРЕВРЪЩАНЕТО НИ НА ПОГРЕБ ЗА РАДИОАКТИВНИ ОТПАДЪЦИ !!!!!!!!!! Защо никой не коментира, че ХРАНИЛИЩЕТО за РАО ще работи 60 години и ще получава отработеното ядрено гориво на същите тези "наши" партньори от ЕС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАЩО МЪЛЧИТЕ БЕ ЕКОЛОЗИ !!!!!!! ЖИВИ ИЛИ МЪРТВИ СТЕ !!!!!!!!! ИЛИ И ВИЕ СТЕ ПЛАТЕНИ ОТ ТАЗИ МАФИЯ ПРЕВЗЕЛА СТРАНАТА НИ !!!

Напълно сте прав, а тоя Левчев е не само левчо, ами и долно предателче. Парички е взело левачето, та говори лъжи, за да угоди на янкините.

са бедни и богати,бедните имат по 5 жилища,а богатите по 10,така ли е според теб,навсякъде по света беден е човек без имоти,а такива в бг няма,а това,че не спират да се жалват и оплакват не ги прави бедни,а алчни и жалки

не е ли обезпокоителен 24 годишния глад и ограбване на българина бе идиоти европейски преяли?

са му ограбили на"горкия"българин-няма къщи ли,земи,гори ли няма,банките ще се пръснат от парите на същия този"ограбен"българин,горкия,жив да го ожалиш,не знае що е работа,шляе се,всичко му се поднася на тепсия,управляващите,които и да са те го галят с перце,заплати ли му намалиха,данъци ли вдигнаха,както в други страни,но народа хленчи ли хленчи от алчност и лакомия,гнусна история

Цитат :Сегашната криза в България е не само протест на средната класа срещу авторитарното управление или корумпираното правителство. Благодарение на политическо-корпоративната олигархия в подкрепа на руската енергия България може да стане все по-зависима от руските стратегически интереси. Това нервира Брюксел и Вашингтон. Истината: Лъжливата демократична Европа, се опитва да прави ку......ски номера на Русия и Путин, като плаща и подклажда бунтове. Мястото не ни е сред тези нови поробители-европейски млъсници.

СВОБОДА НА НАРОДА!!!!

Северния поток влиза директно в Германия въпреки многото протести от европейски провинции в прибалтика - Германия си е получила независимост от всякакви ненадежни европейски транзитни посредници от рода на Украина и Полша.

Май бая тарикати ивън БГ са се наточили да покрадюват пак яко от нас, използвайки некаква платена "протестираща" паплач ръчкана от крадците на Боце и олигарсите на Офшорко.

Това правителство е срам за Б-ям срам за ЕС. Това, от което то се интересува е да ограби хората и средствата от еврофондовете. Станишев е резил за БСП, ПЕС и ЕС.

МНОГО Е ЛЕСНА....върнете заграбеното и вкарайте в затвора всички управлявали държавата след 10.11.1989г. г-н Цацаров. Ало протестиращите.... протестирай те за това-иначе ме убеждавате все повече и повече, че сте платени марионетки

Другарю, сляп ли си, заблуден ли си или си позитанска платена писарушка??? Та хората по улиците протестират ТОЧНО ЗА ТОВА, което си споменал! Управлявалите държавата след 10.11. 1989 са ТОЧНО СЪЩИТЕ, които ни управляваха от 9.09.1944, и пак ТОЧНО СЪЩИТЕ, които са сега на власт! Орешарски е тяхна подставената марионетчица. Как не можахте да разберете, че главният виновник за трагичната ситуация в България от БКП-БСП, която десетилетия наред граби, гони, манипулира и се гаври с нас! Прогледнете най-сетне в името на децата си и бъдещите поколения! Причинно/следсвени връзки+

явно причинно-следствената връзка ви се отдава и сте запознат с нея, защото сте на топло и меко по връзката дядо-баща- син. Типична другарска щуробаджанащина. Явно добре мислите в "името на децата си". И ние имаме деца...тая мантра ми я натрисате от 89-та до сега. Но тогава бях на 22 та повярвах, а сега съм на ч5 и видях, че вашите деца и вие живеете на мой гръб и на сметка на моите деца. И Другарю...виждах как само такива като теб се оправят, тези които са по площадите.....останалите другарю болшевик, сме на работа и се грижим за БВП на страната, от който вие 2з яко ама яко го бозаете на наш гръб...айде бегай сега на море, че септември ще ти се види тесен. И ако искаше да си обективен, а не да се правиш, че не си фашист, би трябвало да споменеш и управленията преди 09.09.1944, защото тогава народа не е тънал в разкош и охолство, заради такива господа като теб другарю

тук се пита на кого са угодни протестите...на боко, костов, цветелина, производните от ндсв всичките неуспели да влязат в парламента....тия глупости за народа...БАХ тоя народ...не задоволихте ли вече нуждите си с него 23 години...дайте му шанс 4 години да се подмие поне и облекчи с вазалинче

Неадекватен коментар в разрез с благоприличието и етичните норми!

1.Кой е господин Огнян Минчев -шев на гражданско сдружение финансирано от американския департамент и други американски фондации- коитомму плащат всеки месец и на които редовно се отчита . 2.Каква е европейската политика спрямо Русия.Били коментирал г-н Минчев думите на МЕРКЕЛ-управляваща четвъртата икономика в света,която се снабдява 75% с руски газ,при откриването на второто трасе на северен поток-"БЪДЕЩЕТО НА ЕВРОПА Е В РАЗВИТИЕ НА ОТНОШЕНИЯТА С РУСИЯ"?и НИЕ МЕРКЕЛ ЛИ ДА СЛУШАМЕ ИЛИ АМЕРИКАНСКИЯТ ПОСЛАННИК? сащ ЩЕ НИ ДАДАТ ЛИ ПАЗАРИТЕ СИ КАКТО РУСИЯ МОЖЕ ДА СЕ ОТВОРИ ЗА НАС.НА КОЙ ПАЗАР ИМАМЕ ПОВЕЧЕ ВЪЗМОНОСТИ ЗА НАШ ?КОЙ ЗАКРИ НАШИТЕ ПАЗАРИ В ИРАК ,СИРИЯ,ЕИПЕТ,ЛИБИЯ,ИРАН НА КОИТО СЕНАСТАНИХА АМЕРИКАНСКИТЕ ФИРМИ А ЗА НАС ОСТАНАХА КОВЧЕЗИТЕ НА НАШИТЕ ВОЙНИЦИ.?кОЛКО ИНВЕСТИЦИИ НАПРАВИХА САЩ В БЪЛГАРИЯ И КАКЪВ Е ЕФЕКТА ЗА НАШАТА ИКОНОМИКА.?КОЛКО АМЕРАКАНСКИ ТУРИСТИ ПОСЕТИХА БЪЛГАРИЯ И КОЛКО РУСКИ.? ИТ.Н. КЪДДЕ БЪЛГАРИЯ ИМА ПО ГОЛЕМИ ПЕРЕСПЕКТИВИ ЗА ИЗНОС РЕСПЕКТИВНО ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА бнп ИДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ?НЕ СЪВПАДАТ ЛИ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ С ТЕЗИ НА ЕВРОПА - МЕРКЕЛ?

Да не забравяме, че Доган е в Правителството... Да чухте в Турция властта да сдаде вота? НЕ! Купуват си нови - Бронирани коли - срещу Протестиращите! Доган е във Властта и няма да я даде току така... Това правителство - Доброволно няма да Падне! Ако ще, 356 дни да е протеста!

И ???

Доган владее половин България, Орешарски чрез Черепа - останалата. Как искате, да сдадат парите и властта...

Истината в статията е 20%.

Първо България е на геостратегическо местоположение и за тази територия интерес имат всички. Въпросът не е дали Русия, САЩ или Китай ще инвестира, а да се подписват договори които да са в наш интерес, а не в интерес на външни правителства. И второ кой е този палячо Владимир Леваков, че да говори от името на всички? Аз искам да се присъединим към Евразийския съюз. Там България ще е някой, докато в ЕС сме и ще си останем никой - една дойна крава.

Като са толкова загрижени що не ни направят планче Маршал като гърците за 150 миляр.. и опрощаване на дългове и инвенстиции в реалната икономика . Ако руснаците го направят като преди 50 години що пък не.Вижте ги руснаците сега къде са.1 ИЛИ 2 ПО ТУРИЗЪМ В СВЕТА.ПОКУПКИ НА ИМОТИ ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ В ЗАВИСИМОСТ ОТ СТАНДАРТА .ОТ АМЕР. ДО БЪЛГАРИЯ.

България на аукцион , който даде по-вече..... Все ще е някой, Европейски Евразийски - все ще е ЕСъюз

ивето -както винаги- безпощадно стррга и ясна ... браво уважаема дамо.................. !!!

АЗ имам само един единствен въпрос: ОТКАКТО СМЕ ЧЛЕНОВЕ НА ЕС КОЛКО ПАРИ СМЕ ПРЕВЕЛИ В ТОЗИ ЕС И КОЛКО ВСИЧКО СМЕ ПОЛУЧИЛИ ОТ ТЯХ.?????

не питай... няма кой да ти каже... поне не и политик.. понеже - не е изгодно....

Сегашното население на Балканите няма нищо общо с древна Гърция, която Вие имате предвид. Ние тепърва трябва да преживеем Ренесанс, да създадем култура, образование, технически прогрес. Засега само копираме, чакаме наготово и се оплакваме, че не ни дават!

По какви показатели Левчев определя ППАтака като нацистка и расистка партия? Предполага се, че западните му господари са го инструктирали. Когато защитаваш родината и народа си си нацист и расист. А знае ли господин Левчев, кое се нарича геноцид.

е син на комуниста-поет Левчев.На времето в едно списание прочетох негово стихотворение посветено на Живков и Брежнев.Бях потресен от лакейството и слагачиството на автора.Та и това комунистическо синче,хрантутено с народна пара в Париж,се пръкна от там "дисидент".Ако това са дисидентите,предпочитав "Атака".

ОСВЕН МАТЕРИАЛНИЯТ ИНТЕРЕС НА ПАРВЕНЮТО ИБРИК БОЛЕН? ПО ГОЛЯМО ПАДЕНИЕ НЕ Е ИМАЛО В ТАЗИ ДЪРЖАВА С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ПОПА ПРОДАЛ ЛЕВСКИ! ТА ТЕЯ СИ ГИ ЛОМОТЕТЕ ПО ПАРТИЙНИТЕ ФОРУМИ КАКВИ СТЕ УБАВИЦИ В ПП АТАКА.

чужди езици. Чети повече книги и се учи да пишеш образовано и грамотно. Пътувай по света - това помага да се еманципираш от твоя произход и развива способността да виждаш нещата от много гледни точки. Може би един ден ще можеш да коментираш темите за нацизма, расизма и геноцида на адекватно ниво.

Клонинг Вече тук роди се двойник, На Паси, клониран стих. Вече кой ще е разбойник, в този многолик триптих? Клонингът веднага ясен:- Синя лента на врата! Оргиналът тъй опасен, е в червено, кат кръвта! Pasi 01=08=2013=

"Благодарение на политическо-корпоративната олигархия в подкрепа на руската енергия България може да стане все по-зависима от руските стратегически интереси. Това нервира Брюксел и Вашингтон." Ами от Брюксел и Вашингтон трудно ще прокарат газопроводи през България. Чисто географки и за съответните ресурси, най-логично е да са от Русия. Нямаше да е лошо и от другаде да има, но от къде? Имаме едини американски ТЕЦ-ове и от тях на-много си патим и май ще е така до 2018 година. Питайте Костов. Руснаците просто предлагат по-евтино и имат възможностите. Трудно ще сменим производства да работят с нещо друго от газ, което ние да произвеждаме. България трябва да си гледа интересите. То ест да няма предпочитания.

Да се скарат на германците дет си имат тръбата от северният поток и не зависят нито от норвежките доставки, ни от доставки от северната африка.

И как така откакто налетяхме на тая демокрация пробихме дъното на всички класации. Нали за добро беше..?!

Тя, демокрацията идва по-късно. На Балканския полуостров първо трябва да дойде цивилизацията, пък после демокрацията. Демокрация насила на диваци и варвари не можеш да дадеш!

Атанасов, образовай се. Като писмеността така и културата и народоуправлението произтичат от балканите. Едно подсказване, прочетете работите на работилият в Канада професор Георги Сотиров. Другото е повече от нихилизъм. Толкова ли мразите България?

Ние когато тук на Балканите сме се къпали на запад са носели перуки, че да не им се виждат въшките по главите и са смърдели на лайна. Така че няма какво да ми обясняваш тъпотии.

За мен най-големият майтап е че комунистите отдалечавали България от " ценностите на западната демокрация"! Ква демонкрация и за кви 5 лева става въпрос! Че те комунистите в БГ са най-големите радетели на ЗАПАДНАТА ДЕМОНКРАЦИЯ, нали основната и ценност е да се краде демократично! И понеже нашите са некадърни да го направят, явно наистина се отдалечаваме от нея!

Често троловете имат за цел отклоняване на вниманието от основната тема и превръщането на конструктивното обсъждане в безкрайни спорове, в размяна на нападки, в дрязга. Един от основните използвани методи на троловете е нападателният стил - агресивното подмятане на клевети, компромати, слухове, задаване на въпроси не по темата, а по адрес на другите автори и публикувани мнения, и т.н.

Освен тролски 'учители' - Доказано Има И Воистине-Учители ! ----- С оглед Реалната обстановка у Нас - очаквам трололининизъмъ да се разшляка Откровено-Арогантно.... ...с което - де-факто Ще Вспомогне за Оздравителните процеси !

Ах, каква прекрасна учительница има на Париж в София!!!! ......... На нея ли Разчитате за Оздравителния процес?

Секачу на дървета , препинателните знаци в насечените ти изказвания са повече от дървената ти мисъл !

Всички парламентарни партии декларираха че от половин година администрацията не работи, ослушва се накъде ще духне вятъра и си получава заплатите. Ето къде са истинските тролове само цацаров не е чул за престъпното бездействие и да не говорим за подбудителите. Ме повтаря нещо си без да мисли. Забравя че лесно можеш да споделиш знание но много по трудно да накараш някой да мисли задавайки си въпроси. Освен това интереса към роднините на някои коментатори показва че има хора способни бързо да преодоляват бариери и да постигат очаквана близост. Все пак тук не споделяме готварски рецепти.

Интернет трол - В жаргонната терминология на Интернет, тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения във Фейсбук, в онлайн дискусионни форуми, стаи за разговори (chat rooms), блогове, коментари към вестникарски статии и др.п., с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор. Троловете се държат, в най-общия смисъл на думата, като хулигани или зле възпитани Интернет потребители. Някои тролове демонстрират такова поведение с цел собствено развлечение, получавайки удоволствие от действията си. Могат да бъдат хора, които искат да привлекат вниманието върху своята персона или фанатично вярващи в нещо (за по-голяма яснота можем да наречем тази група "обикновени тролове"). Троловете от този вид се наслаждават повече от процеса, отколкото от резултата. Троловете могат да бъдат и такива, които са наети от политически партии или конкуренти за извършване на рекламна дейност, която би могла да се съчетае и с тролско поведение (за по-голяма яснота можем да наречем тази група "платени тролове"). Независимо от типа, троловете се делят на два типа - прост и сложен. Простите тролове се разпознават от пръв поглед: поведението им е предизвикателно, отправят директни ругатни, целенасочено нарушават правилата на поведение в онлайн ресурса, директно атакуват опонентите или техните идеи. Сложните тролове отлично познават правилата в сайтовете, където се подвизават, затова и поведението им е на границата на нарушаването им, често карайки авторите на блогове, администраторите на сайтове, собствениците на Фейсбук-страници и др.п. да забравят своето добро възпитание, да нарушат собствените си правила или да превишат нормалните си правомощия.

Да, имате право ! - И - Природата на/по Тази Планета си Знае Работата !!!

Ей така се прави кариера, докторант и прочие:) Бойко за маркуча, Сергей за шинела, а ти за троловете. Трябва да помислиш за политическа кариера. :))))))

Нормално кафяво, като за национал-социалист, професор, номенклатурчик, доносник, куче на каишка, обикновен прошляк.

какви лъжи разпространявате! който е отговорен работи и отговаря за собствените си действия. който е безотговорен говори от името на другите само...

Защото русия не си е за плюене все едно. Кръвчицата ни изпиха тя мръсни комунисти там

По този начин, Левчев отрича и българското възраждане. Нашите колоси - Ботев, Левски, Каравелов и т.н.

Така е, друго си е турчин да ти пие кръвта 5 века. Явно ревеш за фес, ибрикчия скапан!

Същия този Левчев обруга цяла една епоха в българската история като отрече турското робство и прие термина - присъствие. Нищо чудно, че плюе и Русия.

Ти си известен ГЕРБЕРСТ и хвалиш Боце и всичко ти е известно от 2 г. ДА БОЦЕ И ЦВИНОКИО НЕ МОГАТ ДА ПУСНАТ КОКАЛА ВЕЧЕ ДВА МЕСЕЦА ...

ТОВА НАИСТИНА Е ЦИНИЗЪМ СИНА НА ПРИДВОРНИЯ СЛУГА НА ТОДОР ЖИВКОВ ПОЛЗВАЛ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ОБЛАГИ НА ОНЗИ СТРОЙ СЕГА ДА СЕ ПИШЕ ДЕСИДЕНТ. НАИСТИНА СМЕ ЗА СМЯХ ,НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

ДОПУСНАЛ СЪМ ГРЕШКА ПО НЕВНИМАНИЕ -дИсидент

Ехо, ти от Германия-не знам каква майна търсиш там, ама ако ти е много мило за България, върни се тук!Отдалеч много е лесно да съдиш тоя или оня и да даваш съвети!

И на Марс да отиде пак бай Ганьо ще си остане.

Какви щети причиняват на България, от това БСП въобще не се интересува...Но...социалистите са глепци ако не виждат НЕГАТИВНИЯ отзук върху идеологията си която вече напълно се разминава между думи и дела...Ето че както са ги наричали преди 1944 година сега се потвъди напъло...Това са криминални елементи, крадци, убиици и мафиоти, а не борци за народни правдини.

за съжaление те са тук от 1944 .искаме да се махнат от българия

а бе както е тръгнало вие сте се запътили към терминал 2, явно ви се берат ягоди пак, а може и компоти да си спретнете

За жалост такива като теб са мнозинство в България и определят мизерното управление, което води до подобно битие на много осъзнати и интелигентни хора. Вие комунистите сте готови да прогоните и провалите живота на собствените си сънародници в името на безумните си идеи, вътрешната ви потребност за кражби, забогатяване облагодетелстване, поради неистовата ви жажда за власт! Ти си олицетворение на по-голямата част на българите в България и техния манталитет.

Какво му е сложното, спретват им една тупалка на протестиращите както се прави в развитите държави и всичко ще е под контрол и въобше не биха си показали и носа навън, камо ли да протестират!!!

Ами-ако такава "тупалка" - спретнат на нас- ако йие протестирахме .. ?? ааа????

който каквото си надроби това ще сърба

Чистия ореол на Бойко го осраха некадърниците около него. По добре лидерска власт на личност , отколкото да му търпим свинщините на сателитите от партията му. Той не е слънце да ви огрява и задните дворове.

Този не беше ли един грозник дето се прави на умник?

за Левчев питам

Това е синът на Левчев, на придворният поет на Тодор Живков, който като разбрал , че Живков сдава поста, паднал на колене и заревал: На кого ни оставяш бащице??? МНОГО СЪМ УЧУДЕН, че синът му се е написал "ДИСИДЕНТ"!!! Този тъпоъгълник, ако не се беше сменила системата щеше да е някакво научно "светило", и щеше отново да ни дава морални съвети и да ни обяснява откъде изгрява слънцето! АМАН ОТ БЕЗСРАМНИЦИ КАТО НЕГО!!!

леле-- сигурен ли си , че е той ... :))))))))))))))))) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АМИ ХОРА -НАИСТИНА Е ДОШЛО ВРЕМЕ - РАЗДЕЛНО... ДА СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ ПО ИДЕИ -И ДА БЪДЕМ ИСТИНСКИ РЕАЛИСТИ .. ДА НЕ СЛУШАМЕ ПЛОЩАДНИТЕ ОРАТОРИ.. А САМИ ДА ИЗДИГНЕМ ДОБРИТЕ СРЕД НАС ... А ???? ИНАЧЕ - ВСЕ ТАКИВА БОКЛУЦИ- ЩЕ СА ЛИЦЕТО НА РОДИНАТА НИ ????? НЕ ИСКАМЕ ТОВА.. НЕ НЕ И АЗ .. НАЛИ..... ЗНАЕХ СИ АЗ , ЧЕ В ТАЯ ФАМИЛИЯ "ЛЕВЧЕВ' ' ИМА НЕЩО ГНИЛО...

ТО ПЪК- НА ДНЕШНО ВРЕМЕ МАЙ САМО АЗ НЕ СЕ ОПИТВАМ ДА СЕ ПРАВЯ НА УМНИК- НИТО СЪМ МНОГО УМЕН -НИТО ПЪК -КРАСИВ...... ЗАТОВА - СЪМ СЕРСЕМИН :)))))) И СИ ГО - ЗНАМ ....

Световните медии описвали НАРОДНОТО недоволство. Може ли някой от тия медии да ми обясни ако в една държава населението е 7 милиона, а недоволните са 20 хиляди, коя от двете цифри покрива понятието НАРОД. А също така когато в Париж и Лондон недоволни трошиха и палеха, а в Ню Йорк недоволни окупираха Уол стрийт, това ли беше народът на Франция, Англия и САЩ. И какво направи властта с "недоволния" народ на тия държави.

Ако позволите, Колега : А. Движението 'Оcupy !' стана де-факто Глобално. И - Вече Реално Промени доста Неща. Б. Българ(к)ите Сме 7.3млн Тотално. 2.5 млн Не Живеят у Нас. Отгоре - имаме сезонно-работещите не-у Нас. Отгоре - студентите не-у Нас. Отделно - децата. Отделно - 52 процента Хора в Златна възраст у Нас. ....за Социалния профил у Нас - ха да Не отпочваме. ----- Бихте ли Теглили калема Вие-Лично ?

ДОСТА РЕАЛНА ПРЕДСТАВА ИМАТЕ ГОСПОДИН "ДЪРВОСЕКАЧ" - ЗА ЧУЖДЕНЦИТЕ...- МНОГО СА-И АЗ СИ МИСЛЕХ , ЧЕ НЕ СА ПО-МАЛКО ОТ 2,5 МЛН.....................- БЕЗ ДА ГОВОРИМ ЗА ВРЕМЕННОРАБОТЕЩИ ИЗВЪН РОДИНАТА НИ..... ЕЕЕЕЕХХХХХХХХХХХХ - СЪДБАААА. ВСЕ ПАК- НЕ МИ Е ЛОШО... ИМАМ ВСИЧКО ... НО СИ НЯМАМ - РОДИНА .

След като направих ТОТАЛНАТА сметката: 7,3-2.5- 2.5/пенсионери/-1.2/деца/-х/студенти/-у/сезонно работещи/=ДЪРВОСЕКАЧ+ГОРСКИ ............. Бихте ли Посочили кои са другите дето пишат от БЪЛГАРИЯ. Лично и Аргументирано?

Тоя Левчев нещо не е наред! Не можеш да плашиш българина с Русия! Българина не го е страх от Русия! България е кръвно свързана с Русия! Левчев сигурно яко го е закъсал за пари, за да пише такива глупости!

Сульо, дай още таквизи цитати... от оня/оная демек X,Y щот галят ухото, нидьей ги крии... пусни и флашкато нидьей я крии в г.... си.

"Брюксел и Вашингтон се нервирали, че България може да стане все по-зависима от руските стратегически интереси " БРЮКСЕЛ и ВАШИНГТОН ГИ БОЛИ КА за БЪЛГАРИЯ !! Те си гледат само собствените интереси.