27-и ден протести: ”70 години комунизъм стигат”

Хиляди недоволни се събраха за поредна вечер на протести в София и страната, за да искат оставката на правителството на премиера Пламен Орешарски.

Обратно в новината

Коментари - 27-и ден протести: ”70 години комунизъм стигат” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде в Европа има такива заграждения! Според цветлин Йовчев ще хвърлим 15 милиона за избори. Е много по-добре е да се хвърлят за избори, вместо да ги хвърлим за пазене на тези крадци ,превзели парламента, окупирали се вътре под засилена охрана за която плащаме ние, пазейки ги от народа си и народната любов! Махайте се! Нагли сте! Полицхията трябва да пази и служи на народа а не на шепа крадци и лъжци! Мафия!

15 милиона само ще дадем на Бойко за печатницата.Резултатът ще е същият само, че в место 10 процента Атака , ще има две по пет с Атака и новото СДС. Турците ще са два пъти повече щото ще купят циганите, които не гласуваха през последните избори.

стига с тези 70 години. бяха 45 сега 70 след 30 ще станат 100.

Я марш на село да садите картофе бе лентяи с лентяте ви.Кво само църкате там и грачите.Кво сте недоволни щом не работите а като някви тюфлеци по цялден кибичите на тоз площад и ще ми оприделяте вие една шепа интигентни и краасиви ален делоновци съдбата.

На мен 70 години комунизъм не ми стигат, искам още, поне още 70 години комунизъм

99% не знаят какво е комунизъм, а викат срещу него...смешно!

24 години див капитализъм - стигат! 4 години управление на мутроолигарси - стигат!

Ей смешна работа са тия протести! "Мръсни комунисти", "70 години комунизъм стигат" и прочие безумия. В България цари пълен капитализъм, и точно от него ви се гади, от много богатите за сметка на много бедните. А в същия момент размахвате знамето на ЕС. Толкова са ви объркани понятията, толкова не разбирате кой точно ви го нахаква.

Браво .Един смислен коментар най накрая

Брутален капитализъм-ГРАНИЧЕЩ СЪС ФАШИЗЪМ....само тея (така наречени протестиращи) да се молят да не хукнат гладните Българи към София и да ги отнесът в небитието...

Нещо сте се объркали драги смехурковци, но не се учудвам. Първо комунизъм никога не е имало, имаше социализъм. Комунизмът беше заветната цел. Второ - социализма не беше 70 г., а 45. Трето - явно не стигат, защото все същите тъпанари си останахте, колкото и да ви караха да учите и работите.

С риск, че се повтарям: в България след Девети се установи съветския държавно-монополистически тоталитарен примитивен комунизъм с елементи на феодални порядки, който сега се изроди в олигархически държавен монополизъм, пак както в разпадналия се СССР. Никога не е имало ни комунизъм (който винаги е бил някаква басня), ни социализъм, нито пък сегашното е "капитализъм".

Комунизмът винаги ще го има!!!

Нищо лошо ... само изпитваме леко неудобството от "разкрачените нтереси" на едрите собственици и на "неподкупените" от тях интелигенция, медии и лузъри... между 18-ти и 21 век.... Доказателство: "Ние, революционерите-анархисти понеже всяка държавническа власт, всяко правителство, по своята същност и положение е поставено извън народа и над него и задължително се стреми да го подчини на чужд порядък и на чужди цели, то ние се обявяваме за врагове на всяка правителствена и държавническа власт, за врагове на държавната уредба изобщо и мислим, че народът може само тогава да бъде щастлив и свободен, когато, организирайки се отдолу нагоре, по пътя на самостоятелни и напълно свободни обединения и въпреки всяка официална опека, но не въпреки различни и по равно свободни влияния на лица и на партии, той сам създава своя живот. (Из книгата на Михаил Бакунин "Държавност и анархия" (1873)

От тези 70 години 24 лета преминаха в преход към капитализъм. Ето го в пълния му блясък - нали това беше синята идея - всичко да е частно, всички да са свободни предприемачи, да има свободна конкуренция, обаче пемълчаха как изглежда другата страна това понятие! Сега скандират "Руеволюция", ама не занят каква ревалоюция може да бъде това!

Комунизъм ли е да върнеш собствеността на хиляди бабички и да ги направиш моментално милионерки? Комунизъм ли беше да разгромиш ТКЗС тата в страната и да предоставиш имуществото им за разграбване? Комунизъм ли е да "продадеш" националния авиопревозвач създаден с народни пари за 150 хиляди долара и от него да бъдат източени поне 10 милиона във вид на хотели, самолети и т.н. имущество? Хайде стига с този позъкаснял антикомунизъм!

wenci

ПРОТЕСТИРАЩИ = АНАРХИСТИ Никаква идея за бъдещето!!!

Не обиждай анархистите!

комунизма не се вижда,а се чувства;По чувствителните, иинтелигентни и образовани хора,дори й 20 годишни,усештат тази зараза и напомнят на глупците за това бедствие,за да не се повтори никога вече!!!

Ти имаш нужда от един хубав "кос" успокой се и ше ти мине....

Неграмотнико ВАВ, не можете едно изречение да напишете без правописна грешка. Ти имаш над 3 и после спрях да броя. Комунистите са били също така необразовани и прости хора, които като вземат пушките са направили знаеш какво, макар да не съм сигурен дали не грешиш...

Te 90% са 20 годишни сополи а говорят за комунизъм :)))))) Е къде го видяхте комунизъм или баба ви ви е разказвала приказки?

Точно казано....

ТОВА Е ЛОЗУНГЪТ НА ФАШАГИТЕ!!!!!

4 години управление на мутроолигарсите от герб също стигат!

от парти до Партия има само едно Я Айде намерете си Я-то! Намерете си лидерите, вижте там какво искате, пък на избори може и някой да ви повярва! сега кво прайте и вие не знаете!

ще пеете 100 години стигат! едвин още ще гладува, а днешните поети още ще си дописват романите

враг комунизъма, а тези с болните фантазии дето го изповядват.

Бийте тъпаните и четете какво ВИ КАЗВА "ГАЛЪП". Вие сте част от българите, които ще гласуват и на които им плащат , но НЕ СТЕ ГОЛЯМАТА ЧАСТ.

Ние сме на всеки километър, от тук до края на света.

Първо правителство без 100 дена. И като го свалите кое ще дойде? Цецо, Цецка, Бойко и Менда ли? Протестиращите си играят с огъня. В новините се наредихме до Египет и Гърция с тези протести. Дано не се наредим и до Сирия. Но явно това иска Бойко.

абсурдният кабинет ни нареди до египет, а не протестиращите. Прецендент е че дори посланиците заклеймиха олигархията . Явно някои тук обаче не са сетливи къде ни води този кабинет и дебелоочието на порвалилия се съсел и ллалугер.

Делян Пеевски беше колосална издънка на кабитена, разбраха това и го махнаха. Но олигархията, Мишо Бирата, обръчите от фирми на Доган, на Цецо апартаментите, на Цветелина Бориславова милиардите, винетките през нейната банка, и всичко друго да не би сега да дойде?

аре у лево "интелигентчета", видяхме какво могат десните - разграбиха държавата и станаха милионери, после дойдоха ГЕРБ хард комунистите и те започнаха да грабятс корупционни схеми далавери и салтанати и те станаха милионерчета. А сега ще трябва да има и малко съдебни процесчета, за да се поизчистим от милиционерщината която ни подслушваше и в кенефа в Банкя, как чурка бате Гойко ревльото и неговите аверчета по софра и далавери!!!

не се ли сещате ково ви чака ако тези останат- каквото става вече 70 години : дългове заробващи дългосрочни договори , които ще плащате пак вие и децата ви Последният път ощетиха само от заменки с 8 милиарда, ами дългосронти договори за изкупуване на скъпа енергия , които ще плащате още 20 години, ми 2 милиарда в гьола Белене. Пож груби данни тези без 50 милиарда далавер не си тръгват.

Протестът се превърна в пошла чалга.Всеки път гледам тупанджий, зурладжий, дами на достолепна възраст надуват до посиняване некви сФирки ... Жалко!

Какъв комунизъм им се привижда на тия самозабравили се ЕНтелЕгентни с дежурни разходки по софийските булеварди и как толкова профански, че чак налудно се самоубеждават в някаква си "извисеност,ум и красота",като в действителност изобщо не знаят що е то комунизъм и дали изобщо го е имало в България някога. Всъщност те са пълни зомбирани невежи,папагалстващи идиотизми,с които се чувстват велики/ха,ха/. Ако бяха поне прилично,макар и малко образовани,щяха да знаят, че в България от 1944 г. до 1989 г.имаше СОЦИАЛИЗЪМ,различаващ се от КОМУНИЗМА,който изисква по-висока степен на материално и духовно развитие.Е, няма да ги просвещавам, но КОМУНИЗЪМ в България не е имало! Затова пък вече над 23 години има КАПИТАЛИЗЪМ със вскичките му екстри - безработица,класово разслоение,платено образование и здравеопазване,истинска колониална, но обилно напудрена зависимост от новите ни "приятели",шеметно дебългаризиране и измиране и още, и още "свободи и благини"от тоя сорт, а успешно промитите мозъци на "човешкия ресурс" не нарича всичко това с истинското му име - КОЛОНИАЛЕН КАПИТАЛИЗЪМ,а го подменя с удобния за манипулаторите неологизъм "комунизъм". Не им завиждам на зомбираното им бъдеще, ако изобщо имат такова!

Какъв "социализъм" е имало бе, другарю инструктор от ППО? Социализъм имаше и има в Швеция, в Норвегия, в Дания... И какъв "капитализъм" е имало в България 23 години? Къде го видя тоя капитализъм? В какво? Само дето скритите подкупи на лекари, на чиновници, на полицаи по-рано бяха тайни, а сега станаха явни. Ти и представа нямаш какво значи капитализъм, да не говорим, че това понятие вече 100 години го употребяват само глупавите партийни агитатори. Не наричай другите невежи, ами тичай да си вземеш партийната пенсия и като се прибереш в къщи изгори "Работническо дело" със статиите за американците пияни от Кока-кола и найлоновите чорапи, които били се носили само от западните проститутки...

Ей, зомбиран неграмотник и такива като тебе,ти какви оценки раздаваш като не знаеш, че най-съществената разлика за исторически известните обществени системи е формата,размерите и разпледелението на печалбите от СОБСТВЕНОСТТА на природните и обществено придобиваните ресурси.За кратуна като твоята сигурно е сложно,макар да е пределно ясно и познато от практиката на СОЦИАЛИСТИЧЕСКА България.НЯМА СОЦИАЛИЗЪМ там където има НЕОГРАНИЧЕНА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ! В Швейцария мнозинството от хората живеят прилично и там е съсредоточен световен капитал на свръхбогати персони, но не е все едно да си продавач в частен магазин например и да си притежател на същия магазин или да имаш милиарди в банкови активи.

Отначало подкрепях протестите в София. Наистина повярвах, че целта е смяна на системата. С течение на времето, започнах да изпитвам едно нарастващо съмнение, че нещо не е както трябва. Нито се формираха нови граждански структури, които да извършат смяната нито пък се родиха идеи как да стане тази смяна. Никой не предложи например сегашните политически партии да нямат право да участват в народното събрание поне 4 години, за да имат време да се реформират. Никой не предложи провалилите се политици да нямат право да заемат държавни длъжности. Никой не предложи колективно уволнение на всички от съда и прокуратурата и обратно назначаване само на тези магистрати, на които гражданите, чрез своите структури за въздействие върху властта, гласуват доверие. Мога да продължавам да изброявам още много възможни искания, но най-важното е, че граждански структури не се появиха, а демонстрациите се сведоха по подскачане и викове Оставка, Мафия, Кой не скача е червен. Явно никой не иска да сменя системата, а става дума за смяната на властта, т.е., на властващите. Започвам все по-силно да усещам миризмата на Цветан Цветанов. Миризмата на пари и простотия. Жалко за похабената енергия на многобройните идеалисти, които наистина си мислят, че променят нещо. Никаква промяна няма де случи. Ще се сменят само управляващите, но и това не е сигурно. За да бъда по-ясен ще приведа няколко допълнителни разсъждения. Следва продължение.

Продължение: На третата седмица от протестите в София се проведоха избори за кмет във Варна. Нека погледнем много внимателно към числата, защото те не лъжат. На първия тур спечелиха БСП независимо от гафовете на настоящето правителство. Цифрите бяха: На първия тур за СИСТЕМАТА са гласували 73 873 от 290 000 избиратели . Иначе казано, чрез негласуването си, 216 127 са се обявили срещу СИСТЕМАТА. От гласувалите 73 873, за Бозов са гласували 21 880, а за Портних 19 612. На втория тур са гласували 75 169 човека, а това означава, че от пасивните наблюдатели, които са огромното мнозинство и които са срещу едните и срещу другите само 1 500 човека са си направили труда да се разходят до изборните урни. Портних печели 38 612 гласа, а Бозов 36 527. Тъй като допълнителните 19 000 гласа за Портних идват от подкрепата на така наречените десни избиратели, то на евентуални избори през септември, както ги иска Борисов, ГЕРБ С ЦЯЛАТА ПОДКРЕПА НА ДЕСНИТЕ, ПРИ 60 ПРОЦЕНТА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ, ЩЕ ПОЛУЧАТ: (38 612/290 000)*(100/60)=0.222, което в проценти е 22 процента Така наречените леви, ще получат с два процента по-малко. Следователно не може да се очаква категорична победа нито на едните нито на другите. Следва продължение

Продължение: Отново достигаме до същото положение. Няма категорично мнозинство след вече проведените септемврийски избори. На власт са отново олигарсите или мутроолигарсите и ще ни се наложи отново да подскачаме и да викаме кой не скача е червен и всички останали викове от сегашния репертоар. Връщам се отново към това с което започнах. Без креативни действия и образуването на граждански механизъм за въздействие и УЧАСТИЕ във властта, единствената полза от сегашните демонстрации е, че малко ще позаякнем в краката. Ще подскачме обаче, докато ни изтръпнат табаните.

Протестиращи, живяхте вие или родителите ви охолно и спокойно 45 години в социализъм, а после вече 24 години си живеете в истински комунизъм - не знам защо протестирате. А на нас, дето не ни харесвате материала, ще ни станат само ония 45 години. След това вие великите ни ограбихте и ни заробихте. Слушаме ви търпеливо как всеки ден ни копаете гроба, но все пак внимавайте да не стъпите в кухото.

Абе вие, преживелите "ония 45 години" + времето след тях ми приличате на някакви злобни маскирани джуджета (щитовидни, разбира се), които от злоба само повтарят: "Нашият живот си отива, не бяхме доволни, не бяхме щастливи, не бяхме гладни, не бяхме невъзпитани, не бяхме комунисти, нито парашутисти - абе, нищо не бяхме. Но проклети бъдете ако станете нещо! Особено нещо, което искате!" Хайде със здраве, подкрепено с лекарствата. Дава ви ги НЗОК? Ами какво ли щеше да е, ако не ви трябваха? Да, ама в скапана държава с опаразитени кучета, мръсни улици, пияни безнаказани шофьори, дупета, използвани за храна и всички други екстри, няма как. Пийте си хаповете, ние също започваме скоро...

Прочетено в пресата: Станишев във "Гейсбук": Ще кръстим сина си Георги

ДОБРЕ, ЧЕ БЕШЕ КОМУНИЗМЪТ ДА ВИ ОГРАМОТИ И ДА ВИ ИЗМЪКНЕ ОТ КОЧИНИТЕ, КЪДЕТО ЖИВЕЕХТЕ ПРЕДИ 09.09. 1944 г.И сега щяхте да грухтите доволно като ви сипят кофа помия.В ония "щастливи" предеветосептемврийски години 90% от населението ходеше с цървули от свинска кожа,не знаеше какво е чаршаф, да имаш ток и вода в къщи. Както и да е, но мъдрецът го е казал "ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА".

Като гледам в некомунистическите държави, грухтящите са доста по-напред! Типична простотия и манипулация на комунде, да преписва развитието на цивилизацията на тяхната столетница! Те комундетата и тока измислиха и водата, егати наглостта, вий се оказахте по велики от Господ-Бог!

С цървули в главата ходиш ти сега ,приятелю.Дядо ми преди 9 сеп. 44г. е завършил двигатели с въртешно горене в Буда Пеща.Купува си трактор ,,Фортзон" и комбайн/вършачка / и почва да работи .Баба ми няма 1 раб. ден трудов стаж.Има ли са всичко,пари три деца-изучени ,единият отива във Вашингтон до края на живота си.Комунистите не позволяват връзка с него.На 9 сеп.арестуват дядо ми като кулак и му вземат всичко.Започва голямото,, изобилие" ,за което говориш.Не си на ясно човече още не ти е пораснала пишката за тези съждения.

SIII Blue

Това, че няма нито един работен ден стаж - мислиш, че е повод за гордост ли? Аз мисля, че това е повод за оГРОМЕН СРАМ! Смърт за паразитите и търтеите!!!

Ма тва комутистите на цялата си тъпотия са имат за грамотни , боже ква свещенана тъпота. Изследванията пишат не само за неграмотност, а за тъй наречената антигрмотност -по-рошо от неграмотност - образование с обратен знак-учиш неверни неща , обратното на усвояване на истината . България е единствената страна в Европа, която благодарение на комунизма остана само 1/една/ класическа гимназия , а преди 9-ти имаше десетки престижни колежи в единия даже преподава бъдещ папа. Възпитаник на такъв колеж до образован комунист изглежда като Айнщайн до колхозник.

Обичам хората от БСП. Каквото и да кажат все на смях те избива. Не можах да разбера дали са клоуни или идиоти.

Зависи от гледната точка. На един идиот и кутре да му покажеш все на смях ще го избива. Но ти си знаеш...

Какво знаете вие за ,,комунизъма" бе дришльовци,пък и ,,70 год. " стигат? Да не би да сте живяли в този ад?Сега кафе,домати,краставици ви предлагат същите тези комунисти,които вие дришльовците не можете да припознаете.Продавате се за паница леща.Жалко ,че ще бъдете излъгани,но ще го разберете в последствие.

НАПУК НА ВСИЧКИ ПРАЗНОГЛАВЦИ ДЕТО ПОДКРЕПЯТ ПРОТЕСТА СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО ! СТАНИШЕВ СИ ИМА НАСЛЕДНИК ! КОМУНИСТИТЕ СЕ РОЯТ.. ПУКНЕТЕ СЕ !!

Освен, да пишеш идиотщини с големи букви, друго май не можеш.

Мафията и олигархията отдавна водят война срещу българите! Дадохме два милиона жертви в тази война. Крайно време беше и българският народ да обяви война на мафията!

Дано наистина да е така. Но дори и сега да не е така и това ще стане. Хората трябва да се събудят все някога!

Щат - нещат, хората са ръчкани все по-силно за да не дремят. 27 дни с ОСТАВКА! се приканва Орешарски. да си ходи. 10 дни "лоените сърца" ги обстрелват с яйца, домати и черен хайвер. ЛЕТАРГИЯТА НА ПОЛИТИЦИТЕ, не е като при мечките. Тях само с дране може да ги накараш да се спрат да си пеят, "ПАРТИЗАН, СЕ ЗА БОЙ СТЯГА!"

много от вас сте потомци на комунисти и живеете в техните панелки

Ти, който си потомък на анунаките- "дошлите от небето", в змийската дупка на Енлил и Енки ли живееш?

Не се ли осъзнават така самоопределилите се за ПРОТЕСТИРАЩИ ,колко са "импотентни" в идеите си. С викове не става нищо. Няма решения, няма никаква мисъл за хляба на българина. Никой не ги попита какво работят, как се издържат? това че, всяка вечер се разхождат е много полезно за здравето им. По тази причина и аз ходя да ги наблюдавам и ми става тъжно за това като видя жени с освирипели физиономии и деца, които са обучавани да сочат с палец надолу!!! Как са маниполирани от отделни индивиди, които направо ще те набият, ако не викаш и свириш.

Купи си очила-нещо не си довидяла...

70 години стигат !!! Наистина !!! Но мога ли да попитам - ония които прецениха това ... замислят ли се накъде е тръгнала страната ни... Кой -най много печели от разделянето на народа ,принципно казано на 2 основни лагера:- " БЕСЕПАРИ" И "ГЕРБЕРИ" ??? кОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА ??? Ще ви "подам - един маълк "йокер" : " Печелещия -понякога носи фес- , името му започва с "Ах" и завършва на "мед" ... Ах -този мед ... Знаете ли , че както са е разединил народа сега- скоро - проблема на българската нация- няма да е комунизъм или антикомунизъм .. бсп или герб или дсб..или сдс ..- проблема на цлата ни нация -ЩЕ Е ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ - >ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ" ДПС !!! тЕ- И СЕГА СА ПРОБЛЕМ- НП СЛЕД ОЩЕ 5-6 ГОДИНИ-КАКТО Е ТРУГНАЛО- ЩЕ СА ПОЛИТИЧЕКСА СИЛА НОМЕР 1 - В БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Е тогава- и да се заислите- ще е късно... МНОГООО КЪСНО....... осъзнай се народе- накъде си тръгнал... и къде ще стигнеш..... запомнете думите на стария Серсемин !!!! най-късно до 10 години- дпс- ще са сила номер 1 !!! и те ще колят и бесят е Родината ни .... И вие- драги БЪЛГАРИ ...- ЩЕ СЕ ПИТАТЕ-КАК СТАНА ТОВА ?????

Малка вметка,те и сега си управляват ДПС-то с благословията на БСП-то. Но все пак РОМИТЕ се роят повече от етническите турци....така ,че....мислете

Vasquez

Вчера направих процедурно предложение към протестиращите вечер /вижте предишно мое мнение в тази тема/, именно да се сплотят редиците на протестиращите с един хубав бир-фест. За целта протестиращите трябва да съберат в една прозрачна кубична кутия от плексиглас колкото им сърце дава за закупуване на пиене и/или храна, които да се раздават на протестиращите след протестите, на следващия ден след започване на кампанията. Всички желаещи могат да пускат една единствена банкнота или една единствена монета, а нямащите пари може да използват камъче, треска или каквото преценят /кламер, опаковка от бонбон, капачка от химикалка.../. Първата цел на това начинание е да се спрат спекулациите около това колко точно протестират всяка вечер - чрез изброяване на предметите в куба пред всички ще се установи точният брой протестиращи в този ден. Втората цел е да се разбере колко от протестиращите са платени - това може да стане по следния начин: на банкнотата в бялото поле корумпираните протестиращи, по тяхно усмотрение, може да си признаят колко са взели, за да дойдат да протестират /пишат с молив едно "К" за корупция и съответно сумата, която са получили: К30 означава, че са получили 30 лева от някого, за да протестират; ако К30 е написано на банкнота от 5 лева - значи от 30 лева корумпираният протестиращ е задържал 25 лева, но си признава, че е взел 30 лева/. Изброяват се купените протестиращи, съответно протестиращите без натиск от никого, видно от липсата на знак върху определен брой банкноти или написано К0, а даващите подкупи могат да напишат К-1000, за да е ясно колко са се изръсили в този ден. Очевидно е, че истината няма да излезе съвсем гола, ще е покрита с лъжа, но всеки си носи отговорност за това, което декларира с пускането на своята лепта за установяване на броя корумпирани протестиращи, именно на броя фараони и техните роби. Който е с чиста съвест, ще си пие бирата и ще си яде картофките със сирене блажено, а тези с гузна съвест ще са стъпили сякаш на кабарчета... За да изпитат блаженството на следващия ден ще си признаят, ако не, отново ще бъдат на адски мъки подложени... Ще се обявяват получените резултати от предишния ден на екзит-пола, проведен в предишния, за да се види дали има напредък в борбата с корупцията по ниските етажи на властта, ако могат да бъдат наречени така господарите, които би трябвало да са високи етажи на властта, ако техните слуги в парламента са ниски, разбирайте покланят им се доземи. Третата цел, най-важната, последна по-ред, но първостепенна, е да се сплотят редиците на протестиращите - когато няма рушащи взаимното доверие слухове, че всички или повечето са купени, а декларираното от протестиращите показва точно обратното, тогава към тях ще се присъединят нови и нови недоволни от статуквото, градено през последните 70 години, както показва лозунга в заглавието, "70 години комунизъм стигат", те ще крачат рамо до рамо, а вечер след поредния протест ще вдигат наздравица с чаша бира, лимонада, пепси, кола, сок, минерална вода или каквото им харесва /в предишния ден всеки ще може да си каже какво иска да пие на следващия/ и ще се чува МОЩНА НАЗДРАВИЦА ЗА ПОБЕДАТА!!! По желание на протестиращите може да бъде раздадена по чаша минерална вода, сок или кока-кола на полицаите, защото те са на служба и не могат да пият бира. Сутрин на кафе, а вечер - на бир-фест /добре е да бъдат доставени от общината 100-ина химически тоалетни, че тази течност трябва да отиде все някъде, нали не искаме да стане като пред софийската опера/.

Подкрепям протестите и взимам участие в тях, но през последните дни започвам да се съмнявам в очакваните резултати от този протест. Не се родиха нови идеи за конкретни действия, няма явни лидери, не се коментира възможността за свикване на Велико общо събрание, която е тясно свързана с пасивната позиция на президента, много гербаджии и куневисти твърде активно участват в протестите, без въобще там да им е мястото, вчера видях в шествието две лица, чиито имена са в списъците на агентите на ДС. Малко безнадеждно ми се вижда положението, за кой ли път вече...

Въпрос с повишена трудност : ""КОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ "АНТИКОМУНИСТ" ОТ ИЗРЕДЕНИТЕ"": ЦЦ ББ СИДЕРОВ СТАНИШЕВ ДОГАН КОСТОВ ВСИЧКИ ТЕ , СА СИНОВЕ НА БИВШИ ОТ БКП И СА БИЛИ ОТ ДС , ДАЖЕ НА НЯКОИ ЖЕНИТЕ ОЩЕ СИ РАБОТЯТ ТАМ ТАКА ЧЕ ВСИЧКИ СА В КЮПА КОЙТО ИСКА ДА НАПИШЕ ИМЕНАТА ИМ В ГУГЪЛА И ДА ЧЕТЕ !!!

Кому стигат... кому не стигат :) На българина ЯВНО не му стигат!

дето никога не е било. Социализмът и властта на народа трябва да върнем, трябва спешно да се махнем от Евр(оп)ейския съюз, за да спасим България.

Комунизъм никога не е имало. Де да имаше...

Комунизмът е бъдещето.

ИМА КОМУНИЗЪМ-КАК ДА НЯМА- ХАЙДЕ БЯГАЙ В СЕВЕРНА КОРЕЯ ИЛИ КУБА... АКО ИСКАШ -МОЖЕ И В МОНГОЛИЯ....

В България за 20 години освен дебели вратове и силиконови бомби нищо друго не остана. Жална ни майка с тази наша криворазбрана демокрация.

Питай ченгетата от ДС/БКП/БСП защо ги създадоха?!

Не знам кого да питам, ама явно този контингент по лесно се контролира и маниполира. Жалко но факт.

Въпрос с повишена трудност : ""КОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ "АНТИКОМУНИСТ" ОТ ИЗРЕДЕНИТЕ"": ЦЦ ББ СИДЕРОВ СТАНИШЕВ ДОГАН КОСТОВ ВСИЧКИ ТЕ , СА СИНОВЕ НА БИВШИ ОТ БКП И СА БИЛИ ОТ ДС , ДАЖЕ НА НЯКОИ ЖЕНИТЕ ОЩЕ СИ РАБОТЯТ ТАМ ТАКА ЧЕ ВСИЧКИ СА В КЮПА КОЙТО ИСКА ДА НАПИШЕ ИМЕНАТА ИМ В ГУГЪЛА И ДА ЧЕТЕ !!!

В България за 20 години освен дебели вратове и силиконови бомби нищо друго не остана. Жална ни майка с тази наша криворазбрана демокрация.

кака ще имат като само седят нявън и викат и скандират за нещо за което и те не разбират!

вървете си по домовете...стига сте се занимавали с глупости!

простотията никога няма да ви напусне kakav 70 години комунизъм стигат

Ама то други нема освен комунисти. Май ще е добре да си внесем някой от чужбина :-) или да си създадем нова Зелена Кратункова Партия от смешници и борци с начално образование...

Ново мото на протеста: ДА ОСВОБОДИМ СОФИЯ ОТ СЕБЕ СИ! СВЪРШИ КАФЕТО ... :-(

Хей протестиращи Зелени кратунковци я бързо в час и защото Голем Кратунко ще ви пляска по дупето.