Коментари - Протестно велошествие в София в 26-ия ден на недоволство | Днес.dir.bg

Протестно велошествие в София в 26-ия ден на недоволство

С нова форма на протест започна 26-ия ден с искане за оставка на кабинета - велосипедисти направиха шествие в центъра на София. Друга група протестиращи се събра традиционно пред парламента.

Обратно в новината

Коментари - Протестно велошествие в София в 26-ия ден на недоволство | Днес.dir.bg

Коментари

Протестно вело шествие ще се състои по улиците на Пловдив в събота 18:30ч. Сборен пункт пред Ощината

Какво стаа веее 40-те симпатияни ледал будали...:) днес баи Иван -Мангъра и Винету-борисович дадоха ли парса....? ЕЕЕ ама колко сте симпатични....:) Утре пак ааа,ееее щом има парса арно....

Браво млади хора!Гордеем се с вас.Когато ние бяхме на вашите години на също такива голями митинги Петър Младенов каза:ДА дойдат танковете!Тези изчадия в парламента са същите и са готови на всичко.От комунист истина не чакай,а жестокост. Бъдете живи и здрави и се борете докрай.Ние възрастните сме с вас!Нека МВР да ни брои и нас!

Тези, които не искат промяна са около 100 000 човека-мафия, много богати, олигарси, мръсни ченгета, този смешен парламент- а тези които искат са около 2 000 000 души и останалите сме ние-зависи, нещастни , подтиснати без глас- Разчитаме на Вас.Подкрепяме ви.

Стига сте се самооплаквали, бе лигльовци. Като не ви харесва, пушката и хващайте гората. Тези протести показват, че красивите, интелегентните, творческия елит са едни жалки хленчуги, които чеп за зеле не стават. Затова всяко правителство използва тази безгръбначна пасмина да върши мръсната работа. Ако Ботев и Караджата, правеха гладни стачки в Истмбула щяхме да си останем балканския вилает на османите. Както е казал поета "Свобода не ще екзарх иска Караджата".

Това са нашите деца - и на комунистите внучетата и на демократите и на ченгетата- няма връщане. Историята се пише в този момент- времената се променят- не можеш да изкараш танковете срещу собствените си деца.

Кой се страхова от Дивите зайци? Зайците са много безобидни, но не са опитомени- както ние децата на социализма и сега някой много много се плашори. КОЙ?

Кога работят тия хора бе ????

И аз това се чудя? Май наистина им се плаща и то достатъчно! Който за каквото е учил, май!? На актьорите сега им е паднала сцена и възможност да напомнят за себе си! А студенцията, която харчи парите на мама и татко, се разхожда с биеа в ръка или педалира бодро в забранените иначи зони за велосипеди! КЕФ!

През деня работя " миличък"- и то добре работя и ми плащат добре на работата и имам семейство и съм умна и хубава и обичам хората и мисля че БСП/БКП/ много много лъже.

Можа да си хубавичка, ама си глупавичка!!!!

когато ви потрябва четвърти за брич, свирнете идвам....

Протести без ясни искания нямат никакъв смисъл.Затова протестиращите нека си дадат смислени искания,а не само да скандират оставки,които няма да решат проблемите ни.

Нека не се подвеждаме по тези многобройни протести.Това не е цяла България.Много хора подкрепяме това правителство.

Точно така, Сашо! И понеже трябва правителството да работи ( и ние също!), за да стават нещата по правилния начин, няма как да си развяваме байряка по улицата крещейки и свирейки на странни инструменти! Но който каквото може и за каквото е роден!?

Това не е представителната извадка на Българското общество. Много хора подкрепят правителството и това нещо трябва да се знае от всички.

Хора, не може няколко десетки да определят ритъма на държавата.Ясно е , че правителствата трябва да работи.

ДАЙТЕ НЕЩО НОВО ЗА УТРЕ, НАПРИМЕР ЛЮПЕНЕ НА СЕМКИ?

Станете, братя, вий станете, начало покажете вий; и сабите си запашете, и помощ ще ви се яви.

Нова форма на протест-разходка на педали /както искате го разбирайте/

педалите си стоят в къщи стискат задни бузи и не протестират ми мрънкат.

Спрете протестите! Направете подписка за Велико Народно Събрание .Нова Конституция и президентска република!Без Плевнелиев! Без всички партии свързани с олигарсите.

Мен пък ме е срам от тези протестиращи, които помагат на мафията да се върне във властта! Жалки сте, продажни уж интелигенти! Гнусно и пълна отврат е да защитавате една шайка, която се гаври и със законите, и със самите вас! Цял свят ще ни смее, 4е сте върнали най-крадливите, некадърни и нагли самоуправци в най-новата история на държавата! Съжалявам ви!

боли ме за аналните ти преживявания, стой с насрани гащи и гъгни.

Интелегенцията винаги се е прехранвала като марионетка на богатите паричковци, в това число т.н. творческа интелегенция винаги е угаждала на силните на деня. В миналото артистите са били шутове на кралете.И Нерон се е правил на поет и артист и в твочеки екстаз запали Рим. Така и нашите пишман ителегенти начело с пророка си динозавъра Сугарев да престанат да се изживяват като статисти в театъра на Типинг Пойнт режисиран от застаряващата метереса на Боко и компания.

Какво по силно доказателство, че системата на управление в България е не ефективна. При всичките правителства системата генерира корупция. Костов, Сакскобурготски, Станишев, Доган, Борисов през годините подариха за стотинки не само златните находища но и всичко, което може да се продаде или откровенно да се открадне. Системата на държавно управление в България ражда, култивира и умножава корупцията без значение коя партия управлява. В случая не са виновни партиите, защото която и партия да е на власт тя ако не е била досега тя ще се корумпира. Трябва да търсим лек за причината за болестта, а не за симптомите. Причината е системата.

Много си прав,гербери...комунисти...седерасти.... и не знам си какви.Народа на улицата е пезпартиен,бори се за една по-добра действителност,но тези платените подлоги извъртат по всякакъв начин нещата ама найсе тва да не Ви е 44-та?

Протестират срещу олигарсите, които Бойко дари с още ресурси

Протестиращите на колела се оптиват да ни върнат гербери -мафиоти

Нима мафията и олигархията не съществуваха при управлението на ГЕРБ?

Злоупотреба с власт - това бележи управлението на ГЕРБ

Бойко си живееше живота, ние докато се чудехме как да плащаме големи сметки.

Ор-га-зъм! Ор-га-зъм! ;-)

Другари протестиращи! Драги шопи, що не си идете на село и там да протестирате пред селския бик? Ама там не плащат за протести. Там трябва мотика! Знам, че ще има много минуси, I AM SORRY!

Браво младежи , супер свежи и изобретателни сте , докарахте комуноидите до истерия , противодействието ви , усещат превъзходството ви, морала ви волята ви и отвращението от уродливите им дела последните 70 години, които се опитват да да продължат с нови подвизи, като това безпрецедентно уродливо правителство, което дори в чужбина разпознават като мафия.

Хора,не се обиждайте,но си губите времето-само блокирате пътища, Парламента и площад Независимост и това вече 26 ден.Ако искате да ви чуят измислете друго!!

Ор-га-зъм! Ор-га-зъм! ;-)))

Време е лумпените да се прибират по родните си места, лумпениадата свърши!

Гражданите протестират, лумпените мрънкат.

Някой да каже на тези граждани че дълго време ща берем гнилия плод от управлението на ГЕРБ

По мисленето ти си личи кой кой е!...

Интересно колко ли безработници могат да си позволят да карат колела сутрин вместо да ходят на работа? А за тези 10 човека от Ямбол дето искали да се фиксира срок за работа на този парламент, ще кажа че имаме вече фиксиран такъв срок и той е 4 години!!

навън работници с черевени потници копаеха канал.

Комуноиди , оставането ви във властта ви винаги е загуба за обществото, тя ви трябва само за кражба и затова не бързате да я напускате , само че нямате време . То изтича безвъзвратно и завинаги. Историята вече е друга Колкото по-бързо се махнете толкова по-малки загуби за всички.. Ако се инатите - ще има персонална отговорнст и без прошка.

По това време хората тръгват за митинга и тогава комундетата остават на воля да се драскат! Когато котараците отсъстват мишките пируват в нета!

Да не е Цола Драгойчева?

ПЛЯС, ПЛЯС ПЕДАЛИТЕ ;-)

сините, ЧЕРВЕНИТЕ...!

Интересен народ сте българите! Дошли сте да Ви лекувам от червен тумор, а искате хапче! Не става, като сте дошли при хирург ще търпите скалпела! Дълбоко рязане до кост!

Протестиращите са толкова, колкото са необходими. Това е на активната част от обществото. Тя води народа, а не заспалите кретени, които не знаят за какво са се родили, защо живеят и на кой свят са изобщо. Активната, мислещата и образованата част във всички общества е малцинство. Но тя ви тегли нагоре, макар и да не заслужавате. А колкото до бройката на протестиращите - тя е над 500 000 души. И то само в София. Защото всеки ден протестират различни хора, а не едни същи. Защото всеки си има и други грижи и всяка вечер излизат тези, които имат възможност. За 1 месец се изредиха над половин милион. В другите градове няма такава масовост, защото всички властови институции са съсредоточени в столицата. Къде да протестират тези от Павликени или от Дряново - пред кьоравото кметство ли? А 2 млн. души подкрепящи ГЕРБ. Къде ги слагате - към протестиращите или подкрепят престъпната шайка на Станишев и Местан? ЗО ХИЛ. ЛУМПЕНА СТЕ ТОЧНО ВИЕ - безмозъчни твари подкрепящи криминалния "кабинет".

Пий си хапчетата човек, че като нищо ще дадеш фира залудо.

Много точно! За съжаление "лошият материал" (без извинение) в Бг е в плашещи размери и не знам как ще се преборим с него! :(( А колкото до броя на протестиращите - много сме! Едни са там реално, но много повече сме тези, които протестираме и ви подкрепяме виртуално! Пример - аз съм от Бургас и ПОДКРЕПЯМ с две ръце ПРОТЕСТИТЕ, НО не участвам в тези организирани в града ни, (както и много мои приятели, които са на същото мнение), тъй като те се яхват от една определена партия, на която аз определено не симпатизирам! Един луд в парламента стига!От друга страна, тук няма кой да ни чуе и срещу кого реално да протестираме! Харесваме си кмета и то много, какво да правим пред общината? Така че, никой да не се опитва да втълпява идеята, че всички извън София сме ок с това правителство и сме зад него! Пълен абсурд!!! Все пак никой от големите градове не избра това!!! "Тези" в момента са подкрепяни единствено от неграмотни, мързеливи, чакащи помощи хора, цигани и пенсионери (но не от всички, защото има и доста разумни възрастни хора....за разлика от някои млади деграданти)! Аз като млад, образован, активен и мислещ човек, съм абсолютно против безумните ходове на това правителство и "социалните" му мерки, стимулиращи единствено споменатият по-горе електорат! Успех София, страхотни сте и О С Т А В К А!

Тази държава е фалирала.Гледам по някои телевизиии някой си Борислав Сандов,или там кака му казват и припадам.Някакъв ''зеленкю'' ще ми обяснява за какво става дума.Срам и позор. Това вече не е държава,не е и народ.Паплач!!Жал ми е даже за така наречените ''интелигенти'' от държавната администрация.Няма спасение,софианците са оскотяли тотално.Ще ви потърсим сметка,задължително,бедни игноранти.

Аз предлагам протестиращите да се оттеглят . Роба си иска остена като чета коментарите тука. Край на протестите , оправяме се поединично , бягаме в чужбина е червените скотове да умират от глад !!!

Прав ти път, от лумпени и безделници нужда нямаме!

Добре !!! Чакай социалните помощи от Сергей !

МОТОТО НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В СОФИЯ Е, АЗ НЕ ВИ ИСКАМ, НО НЕЗНАМ И КАКВО ИСКАМ!!!

Оставка на правителството бе долна, мизерна червена гнидо. 26 дена се иска само и единствено оставка на шибаното ви правителство. И 26 дена, вие измет най-долна се правите че не разбирате какво точно се иска. 1997-ма ви трябваше един месец на протести за да проумеете, че това няма да го бъде. Да видим този път колко ще ви трябва.

Добре кого ще назначите като падне БСП? Ваша сформирана партия е абсурд да бъде избрана на избори : )

Злобата е изяла душата Ви, добре че сте толкова малко.

Ще я ядете ли тая оставка, та с такива усти сте зинали за нея? Малоумна работа е това вашето, предложения нямате, ама дай та дай оставка! Лумпени!

Абе,капут,ще викаш гнида на баща си - ако знаеш кой е...

Докато не падне ДКЕВР, докато не бъдат отнети лицензиите на ЕРПтата и не бъде конфискувано имуществото им за многомилиардните пресъпления на тях и на енергийната мафия, докато не бъде вкарано ръководството на Топлофикация, в това число и Р. Овч, Сатанишев. Костов, Кобурга, Доган и всички председатели на ДКЕВР, протестите не трябва да стихват! Протестиращите не трябва да позволяват да стават инструменти в ръцете на Иво Прокопиев и кръга Капитал, нито на в ръцете на Цветан Василев и кръга Делян Пеевски! СМЪРТ ЗА ЧЕЗ, ГЕРБ, ТОПЛОФИКАЦИЯ, ДКЕВР, БСП, ДПС, ДСБ и всички управлявали партии и олигарси!

Смърт и за ВЕОЛИЯ, дето купува водата за 2 стотинки, а ни я продава за 1,70 лв с близо 10000% печалба на монополист!

И докато протестиращите не изискат тези неща, да покажат, че наистина са ПРОТИВ МАФИЯТА, в това число енергийната, то протестите им никога няма да придобият истински смисъл за никого, освен за самите каращи се помежду си олигархически групировки, които до момента ги използват със или без успех, но медийте им, им помагат, както е видно в ефир.

някакви 30 хил. лумпена ще решават съдбата на 7 милиона българи? Тяхната няма да стане, това още ли не им е ясно?

ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА.НЕ МОЖЕ НА КОЙТО МУ СКИМНЕ ДА СИ ПРОТЕСТИРА!БИЛИ 20000 А ОСТАНАЛИТЕ 6500000 .КАКВО ПРЕДЛАГАТ ТЕЗИ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ХОРА?ИМАТ ЛИ ИДЕЯ КАТО ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО КАКВО ЩЕ СТАВА?ЩЕ ВЪРНЕМ МУТРИТЕ И КАКВО ПАК ПРОТЕСТИ И ТАКА БЕЗКОНЕЧНО!САМО ЧЕ ГЕРБ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА ЗА 4 Г . А ТЕЗ НЕ МОЖАХА ДА РАБОТЯТ СПОКОЙНО И ДЕН.ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.

Тия ги видяхме що за назначения направиха - мерси, и 1 месец им е много - по-зле са, много даже...

Вместо да тъпчете като глухи кучки по софийските улици и за ревете едно и също, се хванете да свършите нещо полезно. Циркът ви е скучен, представлението - пошло и втръсва. Нищо градивно не искате, а само да рушите. Тогава се върнете в къщи и изпотрошете всичко там и ще видите как мигом всичко ще ви мине. Утре няма и през оскъдния ви ум да ви мине да се шляете по града и да създавате хаос.

Конституционният съд обяви изборите за законни. На ход са Искра Фидосова и Цветан Цветанов. Какво ли ще измислят до края на деня?

Всички негативни доклади от ЕС започват със КОРУМПИРАНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА!!!!!!!!

Тези двамата да мисля около защитата си. Съд до дупка за тях

или те си спят кротко и чакат второ пришествие

Второто беше с идването на Борисов, чакаме третото.

Недоволството в тези хора остана от герб.Сега като минеш по селата т.е вчера минах питаха ония още ли протестират.

има ли хора в провинцията, има ли синдикати, има ли животновъди , зеленчукопроизводители , има ли недоволни хора от това управление , ако има подкрепете протестите в София с протести във вашите градове , иначе няма шанс !

само ако спрете да се мотате по жълтите павета, елате че има много за копане.

докато си мислиш ,че ни е се мотаем по жълтите павета така ще я караме , явно е че такива управляващи си заслужаваме

ПО СЕЛАТА ХОРАТА РАБОТЯТ, А НЕ СЕ РАЗХОЖДАТ ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА. ТЕ СА ДОВОЛНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО. ВЧЕРА ХОДИХ ДА СИ КУП Я ДОМАТИ ОТ СЕЛЯНИТЕ, ТЕ ВИ СЕ ПОДИГРАВАТ И ПИТАТ ОЩЕ ЛИ СЕ ШЛЯЕТЕ ПО УЛИЦИТЕ. ТОВА СА ХОРА БЕЗ АКЪЛ И РАЗУМ.

....пак смени името, а? Чикиджия нещастен!

Конституционният съд отхвърли искането на 96 депутати за обявяване на изборите за 42-ро Народно събрание за незаконни. Упс!! Ами сега какво правим? Предлагам протестиращите да блокират Конституционния съд с искане за оставка /отвод или както се нарича там/ на съдиите

Човешката глупост е безмерна, а кликата около Сергей май не е най-далновидната -това е поредното основане ЕС да настоява за реформа в очевидно корумпираната ни и политизирана съдебна система, от долните й етажи,та до върха...

тъпаци пишете нещо и за доволните българи протестиращите зо ооо са 04%от7000000 българи стига сте ни занимавали с платени подлоги или и вие сте такива

Интересно защо нито една НЕЗАВИСИМА медия не коментира днешното решение на КС да отхвърли искането за касиране на изборите. Изборите са редовни ! А, ДИР, тая новина май не е съгласно партийната иния?

защото интереса клати феса. Пари, пари и много пари.

Сега вече борбата ще е немилостно жестока! Натискът отвън да се събори правителството ще бъде ужасен! Уплашени, че ще им излязат далаверите на светло, правят всичко възможно, да свалят това правителство, да си назначат посредством президента отново служебно управление тип ГЕРБ 2, за да спечелят време и после на изборите ще правят всичко възможно да спечелят отново властта и да прикрият всички кражби, ако имат изобщо акъл и за това! Тези хора са готови дори и държавата да вкарат в гражданска война!

КС може да ги приеме за законни ,но това едва ли ги прави редовни в очите на населението. Манипулацията бе груба и примитивна дори за политическите традиции на балканите. Това не е нито първият нито е последният български съд който при управление на комунисти взима абсурдни решения....погледни историята ни

Трябва да уточним, за една малка част от населението.

Те не искат ГЕРБ.Те искат:На форум в Шератон беше обявено, че започва създаването на партия "Република БГ". Междувременно се появи информация, че зад новата формация стоят Цветелина Бориславова и Иво Прокопиев.

Коментари - Протестно велошествие в София в 26-ия ден на недоволство | Днес.dir.bg

Протестно велошествие в София в 26-ия ден на недоволство

С нова форма на протест започна 26-ия ден с искане за оставка на кабинета - велосипедисти направиха шествие в центъра на София. Друга група протестиращи се събра традиционно пред парламента.

Обратно в новината

Коментари - Протестно велошествие в София в 26-ия ден на недоволство | Днес.dir.bg

Коментари

Протестно вело шествие ще се състои по улиците на Пловдив в събота 18:30ч. Сборен пункт пред Ощината

Какво стаа веее 40-те симпатияни ледал будали...:) днес баи Иван -Мангъра и Винету-борисович дадоха ли парса....? ЕЕЕ ама колко сте симпатични....:) Утре пак ааа,ееее щом има парса арно....

Браво млади хора!Гордеем се с вас.Когато ние бяхме на вашите години на също такива голями митинги Петър Младенов каза:ДА дойдат танковете!Тези изчадия в парламента са същите и са готови на всичко.От комунист истина не чакай,а жестокост. Бъдете живи и здрави и се борете докрай.Ние възрастните сме с вас!Нека МВР да ни брои и нас!

Тези, които не искат промяна са около 100 000 човека-мафия, много богати, олигарси, мръсни ченгета, този смешен парламент- а тези които искат са около 2 000 000 души и останалите сме ние-зависи, нещастни , подтиснати без глас- Разчитаме на Вас.Подкрепяме ви.

Стига сте се самооплаквали, бе лигльовци. Като не ви харесва, пушката и хващайте гората. Тези протести показват, че красивите, интелегентните, творческия елит са едни жалки хленчуги, които чеп за зеле не стават. Затова всяко правителство използва тази безгръбначна пасмина да върши мръсната работа. Ако Ботев и Караджата, правеха гладни стачки в Истмбула щяхме да си останем балканския вилает на османите. Както е казал поета "Свобода не ще екзарх иска Караджата".

Това са нашите деца - и на комунистите внучетата и на демократите и на ченгетата- няма връщане. Историята се пише в този момент- времената се променят- не можеш да изкараш танковете срещу собствените си деца.

Кой се страхова от Дивите зайци? Зайците са много безобидни, но не са опитомени- както ние децата на социализма и сега някой много много се плашори. КОЙ?

Кога работят тия хора бе ????

И аз това се чудя? Май наистина им се плаща и то достатъчно! Който за каквото е учил, май!? На актьорите сега им е паднала сцена и възможност да напомнят за себе си! А студенцията, която харчи парите на мама и татко, се разхожда с биеа в ръка или педалира бодро в забранените иначи зони за велосипеди! КЕФ!

През деня работя " миличък"- и то добре работя и ми плащат добре на работата и имам семейство и съм умна и хубава и обичам хората и мисля че БСП/БКП/ много много лъже.

Можа да си хубавичка, ама си глупавичка!!!!

когато ви потрябва четвърти за брич, свирнете идвам....

Протести без ясни искания нямат никакъв смисъл.Затова протестиращите нека си дадат смислени искания,а не само да скандират оставки,които няма да решат проблемите ни.

Нека не се подвеждаме по тези многобройни протести.Това не е цяла България.Много хора подкрепяме това правителство.

Точно така, Сашо! И понеже трябва правителството да работи ( и ние също!), за да стават нещата по правилния начин, няма как да си развяваме байряка по улицата крещейки и свирейки на странни инструменти! Но който каквото може и за каквото е роден!?

Това не е представителната извадка на Българското общество. Много хора подкрепят правителството и това нещо трябва да се знае от всички.

Хора, не може няколко десетки да определят ритъма на държавата.Ясно е , че правителствата трябва да работи.

ДАЙТЕ НЕЩО НОВО ЗА УТРЕ, НАПРИМЕР ЛЮПЕНЕ НА СЕМКИ?

Станете, братя, вий станете, начало покажете вий; и сабите си запашете, и помощ ще ви се яви.

Нова форма на протест-разходка на педали /както искате го разбирайте/

педалите си стоят в къщи стискат задни бузи и не протестират ми мрънкат.

Спрете протестите! Направете подписка за Велико Народно Събрание .Нова Конституция и президентска република!Без Плевнелиев! Без всички партии свързани с олигарсите.

Мен пък ме е срам от тези протестиращи, които помагат на мафията да се върне във властта! Жалки сте, продажни уж интелигенти! Гнусно и пълна отврат е да защитавате една шайка, която се гаври и със законите, и със самите вас! Цял свят ще ни смее, 4е сте върнали най-крадливите, некадърни и нагли самоуправци в най-новата история на държавата! Съжалявам ви!

боли ме за аналните ти преживявания, стой с насрани гащи и гъгни.

Интелегенцията винаги се е прехранвала като марионетка на богатите паричковци, в това число т.н. творческа интелегенция винаги е угаждала на силните на деня. В миналото артистите са били шутове на кралете.И Нерон се е правил на поет и артист и в твочеки екстаз запали Рим. Така и нашите пишман ителегенти начело с пророка си динозавъра Сугарев да престанат да се изживяват като статисти в театъра на Типинг Пойнт режисиран от застаряващата метереса на Боко и компания.

Какво по силно доказателство, че системата на управление в България е не ефективна. При всичките правителства системата генерира корупция. Костов, Сакскобурготски, Станишев, Доган, Борисов през годините подариха за стотинки не само златните находища но и всичко, което може да се продаде или откровенно да се открадне. Системата на държавно управление в България ражда, култивира и умножава корупцията без значение коя партия управлява. В случая не са виновни партиите, защото която и партия да е на власт тя ако не е била досега тя ще се корумпира. Трябва да търсим лек за причината за болестта, а не за симптомите. Причината е системата.

Много си прав,гербери...комунисти...седерасти.... и не знам си какви.Народа на улицата е пезпартиен,бори се за една по-добра действителност,но тези платените подлоги извъртат по всякакъв начин нещата ама найсе тва да не Ви е 44-та?

Протестират срещу олигарсите, които Бойко дари с още ресурси

Протестиращите на колела се оптиват да ни върнат гербери -мафиоти

Нима мафията и олигархията не съществуваха при управлението на ГЕРБ?

Злоупотреба с власт - това бележи управлението на ГЕРБ

Бойко си живееше живота, ние докато се чудехме как да плащаме големи сметки.

Ор-га-зъм! Ор-га-зъм! ;-)

Другари протестиращи! Драги шопи, що не си идете на село и там да протестирате пред селския бик? Ама там не плащат за протести. Там трябва мотика! Знам, че ще има много минуси, I AM SORRY!

Браво младежи , супер свежи и изобретателни сте , докарахте комуноидите до истерия , противодействието ви , усещат превъзходството ви, морала ви волята ви и отвращението от уродливите им дела последните 70 години, които се опитват да да продължат с нови подвизи, като това безпрецедентно уродливо правителство, което дори в чужбина разпознават като мафия.

Хора,не се обиждайте,но си губите времето-само блокирате пътища, Парламента и площад Независимост и това вече 26 ден.Ако искате да ви чуят измислете друго!!

Ор-га-зъм! Ор-га-зъм! ;-)))

Време е лумпените да се прибират по родните си места, лумпениадата свърши!

Гражданите протестират, лумпените мрънкат.

Някой да каже на тези граждани че дълго време ща берем гнилия плод от управлението на ГЕРБ

По мисленето ти си личи кой кой е!...

Интересно колко ли безработници могат да си позволят да карат колела сутрин вместо да ходят на работа? А за тези 10 човека от Ямбол дето искали да се фиксира срок за работа на този парламент, ще кажа че имаме вече фиксиран такъв срок и той е 4 години!!

навън работници с черевени потници копаеха канал.

Комуноиди , оставането ви във властта ви винаги е загуба за обществото, тя ви трябва само за кражба и затова не бързате да я напускате , само че нямате време . То изтича безвъзвратно и завинаги. Историята вече е друга Колкото по-бързо се махнете толкова по-малки загуби за всички.. Ако се инатите - ще има персонална отговорнст и без прошка.

По това време хората тръгват за митинга и тогава комундетата остават на воля да се драскат! Когато котараците отсъстват мишките пируват в нета!

Да не е Цола Драгойчева?

ПЛЯС, ПЛЯС ПЕДАЛИТЕ ;-)

сините, ЧЕРВЕНИТЕ...!

Интересен народ сте българите! Дошли сте да Ви лекувам от червен тумор, а искате хапче! Не става, като сте дошли при хирург ще търпите скалпела! Дълбоко рязане до кост!

Протестиращите са толкова, колкото са необходими. Това е на активната част от обществото. Тя води народа, а не заспалите кретени, които не знаят за какво са се родили, защо живеят и на кой свят са изобщо. Активната, мислещата и образованата част във всички общества е малцинство. Но тя ви тегли нагоре, макар и да не заслужавате. А колкото до бройката на протестиращите - тя е над 500 000 души. И то само в София. Защото всеки ден протестират различни хора, а не едни същи. Защото всеки си има и други грижи и всяка вечер излизат тези, които имат възможност. За 1 месец се изредиха над половин милион. В другите градове няма такава масовост, защото всички властови институции са съсредоточени в столицата. Къде да протестират тези от Павликени или от Дряново - пред кьоравото кметство ли? А 2 млн. души подкрепящи ГЕРБ. Къде ги слагате - към протестиращите или подкрепят престъпната шайка на Станишев и Местан? ЗО ХИЛ. ЛУМПЕНА СТЕ ТОЧНО ВИЕ - безмозъчни твари подкрепящи криминалния "кабинет".

Пий си хапчетата човек, че като нищо ще дадеш фира залудо.

Много точно! За съжаление "лошият материал" (без извинение) в Бг е в плашещи размери и не знам как ще се преборим с него! :(( А колкото до броя на протестиращите - много сме! Едни са там реално, но много повече сме тези, които протестираме и ви подкрепяме виртуално! Пример - аз съм от Бургас и ПОДКРЕПЯМ с две ръце ПРОТЕСТИТЕ, НО не участвам в тези организирани в града ни, (както и много мои приятели, които са на същото мнение), тъй като те се яхват от една определена партия, на която аз определено не симпатизирам! Един луд в парламента стига!От друга страна, тук няма кой да ни чуе и срещу кого реално да протестираме! Харесваме си кмета и то много, какво да правим пред общината? Така че, никой да не се опитва да втълпява идеята, че всички извън София сме ок с това правителство и сме зад него! Пълен абсурд!!! Все пак никой от големите градове не избра това!!! "Тези" в момента са подкрепяни единствено от неграмотни, мързеливи, чакащи помощи хора, цигани и пенсионери (но не от всички, защото има и доста разумни възрастни хора....за разлика от някои млади деграданти)! Аз като млад, образован, активен и мислещ човек, съм абсолютно против безумните ходове на това правителство и "социалните" му мерки, стимулиращи единствено споменатият по-горе електорат! Успех София, страхотни сте и О С Т А В К А!

Тази държава е фалирала.Гледам по някои телевизиии някой си Борислав Сандов,или там кака му казват и припадам.Някакъв ''зеленкю'' ще ми обяснява за какво става дума.Срам и позор. Това вече не е държава,не е и народ.Паплач!!Жал ми е даже за така наречените ''интелигенти'' от държавната администрация.Няма спасение,софианците са оскотяли тотално.Ще ви потърсим сметка,задължително,бедни игноранти.

Аз предлагам протестиращите да се оттеглят . Роба си иска остена като чета коментарите тука. Край на протестите , оправяме се поединично , бягаме в чужбина е червените скотове да умират от глад !!!

Прав ти път, от лумпени и безделници нужда нямаме!

Добре !!! Чакай социалните помощи от Сергей !

МОТОТО НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В СОФИЯ Е, АЗ НЕ ВИ ИСКАМ, НО НЕЗНАМ И КАКВО ИСКАМ!!!

Оставка на правителството бе долна, мизерна червена гнидо. 26 дена се иска само и единствено оставка на шибаното ви правителство. И 26 дена, вие измет най-долна се правите че не разбирате какво точно се иска. 1997-ма ви трябваше един месец на протести за да проумеете, че това няма да го бъде. Да видим този път колко ще ви трябва.

Добре кого ще назначите като падне БСП? Ваша сформирана партия е абсурд да бъде избрана на избори : )

Злобата е изяла душата Ви, добре че сте толкова малко.

Ще я ядете ли тая оставка, та с такива усти сте зинали за нея? Малоумна работа е това вашето, предложения нямате, ама дай та дай оставка! Лумпени!

Абе,капут,ще викаш гнида на баща си - ако знаеш кой е...

Докато не падне ДКЕВР, докато не бъдат отнети лицензиите на ЕРПтата и не бъде конфискувано имуществото им за многомилиардните пресъпления на тях и на енергийната мафия, докато не бъде вкарано ръководството на Топлофикация, в това число и Р. Овч, Сатанишев. Костов, Кобурга, Доган и всички председатели на ДКЕВР, протестите не трябва да стихват! Протестиращите не трябва да позволяват да стават инструменти в ръцете на Иво Прокопиев и кръга Капитал, нито на в ръцете на Цветан Василев и кръга Делян Пеевски! СМЪРТ ЗА ЧЕЗ, ГЕРБ, ТОПЛОФИКАЦИЯ, ДКЕВР, БСП, ДПС, ДСБ и всички управлявали партии и олигарси!

Смърт и за ВЕОЛИЯ, дето купува водата за 2 стотинки, а ни я продава за 1,70 лв с близо 10000% печалба на монополист!

И докато протестиращите не изискат тези неща, да покажат, че наистина са ПРОТИВ МАФИЯТА, в това число енергийната, то протестите им никога няма да придобият истински смисъл за никого, освен за самите каращи се помежду си олигархически групировки, които до момента ги използват със или без успех, но медийте им, им помагат, както е видно в ефир.

някакви 30 хил. лумпена ще решават съдбата на 7 милиона българи? Тяхната няма да стане, това още ли не им е ясно?

ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА.НЕ МОЖЕ НА КОЙТО МУ СКИМНЕ ДА СИ ПРОТЕСТИРА!БИЛИ 20000 А ОСТАНАЛИТЕ 6500000 .КАКВО ПРЕДЛАГАТ ТЕЗИ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ХОРА?ИМАТ ЛИ ИДЕЯ КАТО ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО КАКВО ЩЕ СТАВА?ЩЕ ВЪРНЕМ МУТРИТЕ И КАКВО ПАК ПРОТЕСТИ И ТАКА БЕЗКОНЕЧНО!САМО ЧЕ ГЕРБ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА ЗА 4 Г . А ТЕЗ НЕ МОЖАХА ДА РАБОТЯТ СПОКОЙНО И ДЕН.ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.

Тия ги видяхме що за назначения направиха - мерси, и 1 месец им е много - по-зле са, много даже...

Вместо да тъпчете като глухи кучки по софийските улици и за ревете едно и също, се хванете да свършите нещо полезно. Циркът ви е скучен, представлението - пошло и втръсва. Нищо градивно не искате, а само да рушите. Тогава се върнете в къщи и изпотрошете всичко там и ще видите как мигом всичко ще ви мине. Утре няма и през оскъдния ви ум да ви мине да се шляете по града и да създавате хаос.

Конституционният съд обяви изборите за законни. На ход са Искра Фидосова и Цветан Цветанов. Какво ли ще измислят до края на деня?

Всички негативни доклади от ЕС започват със КОРУМПИРАНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА!!!!!!!!

Тези двамата да мисля около защитата си. Съд до дупка за тях

или те си спят кротко и чакат второ пришествие

Второто беше с идването на Борисов, чакаме третото.

Недоволството в тези хора остана от герб.Сега като минеш по селата т.е вчера минах питаха ония още ли протестират.

има ли хора в провинцията, има ли синдикати, има ли животновъди , зеленчукопроизводители , има ли недоволни хора от това управление , ако има подкрепете протестите в София с протести във вашите градове , иначе няма шанс !

само ако спрете да се мотате по жълтите павета, елате че има много за копане.

докато си мислиш ,че ни е се мотаем по жълтите павета така ще я караме , явно е че такива управляващи си заслужаваме

ПО СЕЛАТА ХОРАТА РАБОТЯТ, А НЕ СЕ РАЗХОЖДАТ ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА. ТЕ СА ДОВОЛНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО. ВЧЕРА ХОДИХ ДА СИ КУП Я ДОМАТИ ОТ СЕЛЯНИТЕ, ТЕ ВИ СЕ ПОДИГРАВАТ И ПИТАТ ОЩЕ ЛИ СЕ ШЛЯЕТЕ ПО УЛИЦИТЕ. ТОВА СА ХОРА БЕЗ АКЪЛ И РАЗУМ.

....пак смени името, а? Чикиджия нещастен!

Конституционният съд отхвърли искането на 96 депутати за обявяване на изборите за 42-ро Народно събрание за незаконни. Упс!! Ами сега какво правим? Предлагам протестиращите да блокират Конституционния съд с искане за оставка /отвод или както се нарича там/ на съдиите

Човешката глупост е безмерна, а кликата около Сергей май не е най-далновидната -това е поредното основане ЕС да настоява за реформа в очевидно корумпираната ни и политизирана съдебна система, от долните й етажи,та до върха...

тъпаци пишете нещо и за доволните българи протестиращите зо ооо са 04%от7000000 българи стига сте ни занимавали с платени подлоги или и вие сте такива

Интересно защо нито една НЕЗАВИСИМА медия не коментира днешното решение на КС да отхвърли искането за касиране на изборите. Изборите са редовни ! А, ДИР, тая новина май не е съгласно партийната иния?

защото интереса клати феса. Пари, пари и много пари.

Сега вече борбата ще е немилостно жестока! Натискът отвън да се събори правителството ще бъде ужасен! Уплашени, че ще им излязат далаверите на светло, правят всичко възможно, да свалят това правителство, да си назначат посредством президента отново служебно управление тип ГЕРБ 2, за да спечелят време и после на изборите ще правят всичко възможно да спечелят отново властта и да прикрият всички кражби, ако имат изобщо акъл и за това! Тези хора са готови дори и държавата да вкарат в гражданска война!

КС може да ги приеме за законни ,но това едва ли ги прави редовни в очите на населението. Манипулацията бе груба и примитивна дори за политическите традиции на балканите. Това не е нито първият нито е последният български съд който при управление на комунисти взима абсурдни решения....погледни историята ни

Трябва да уточним, за една малка част от населението.

Те не искат ГЕРБ.Те искат:На форум в Шератон беше обявено, че започва създаването на партия "Република БГ". Междувременно се появи информация, че зад новата формация стоят Цветелина Бориславова и Иво Прокопиев.