На кафе и бисквити пред Министерски съвет и Съдебната палата

Десетки граждани излязоха и тази сутрин на протест "На кафе", но този път пред Министерски съвет и Съдебната палата. Протестиращите отправиха призив към главния прокурор да поиска имунитета на Волен Сидеров.

Обратно в новината

Коментари - На кафе и бисквити пред Министерски съвет и Съдебната палата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Протестиращите създават своеобразна общност - еднакво екзалтирани, еднакво мислещи фрагментарно и без виждания за бъдещето, еднакво безлични - затова не излъчват лидери и не учредяват организация, която да легитимира поне настроенията им, като нямат мисли, идеи и конкретни предложения.

Не е лошо протестиращите да получат и по няколко вафли с лика на бившия ни премиер.така кафето ще им е по-вкусно .Да поръчат самолет на Бойко и да полетят волно из страната ,че да изнасят своята правда из страната.Революционери с капели.ЕНП Ви подкрепя.Каква е тази "народна" партия.Та ние народна бяхме сега са те.

А, то било пикник по жълтите павета - за малко да повярвам, че там може да произтече нещо смислено...

това от висящите кафета ли е? Чупи малко! г-жо Реститутко!

Г-да протестиращи, или стачкуващи или пиещи нещо/сабале показаха чашка с неизвестна течност,но не бе чай нито кафе/ УПОТРЕБЕНИ сте и стига се гиздихте и мислихте за всички НАС...колко се оправихте при кметските избори във Варна,толкова и софиянци ще кацнете в парламента ,ами оставете човека да си свърши работата и вие идете да садите картофи или тикви така ви посъветваха преди време

Скоро бисквитите ще ви приседнат. ЛУМПЕНИ!

Стига вече с тези безработни......

Отрепки скапани

ТОВА Е ИДИОТЩИНА

Корупционната България. Открито писмо до главния прокурор на Република България Сотир Цацаров 27 Февруари 2013 Едвин Сугарев Открито писмо до главния прокурор на Република България Сотир Цацаров Копия: До г-н Росен Плевнелиев, Президент на РБ До посланиците на страните от ЕС До Комисията за борба срещу корупцията към ЕС До лидерите на партиите от ПЕС До медиите link

това е нашта гордост! вече не ходи по нужда! то и нема нужда! жив класик гладува! класически Идиот!

На тези безделници кой им плаща кафето и бисквитките? Толкова ли са щедри партийните каси на грабителите?

А не мой така - майтап на гол серГЕЙСКИ гъз не бива, особенно когато е покрепен от рязан догански и токущо обезкожен пигмейски. Без вазелин(вагинин) много боляло споделил с приятелите си от ПЕС въпросния гей.

Марко, Маркооо, тя простотията е като вселената - безкрайна

абе кога цацоран освен да определя процента истина и да ни я поднася всеки ден , ще се захване със сериозната престъпност и ще започне да разследва пловдивското градско прасе гергов, чиято дейност много добре познава от пловдив.

ПРОСТИТУТКИ ГИ ...ИЗПОЛЗВАТ И ПОСЛЕ ГИ АУТИРАТ....:)) СЪС ЗДРАВЕ, ОТ СКАРАБЕЙ

Adit0

Искат да свалят имунитета на Сидеров, защото така им е по-удобно. Защото само той се бори за интереса на гражданите. Той разкри за офшорките на Плевнелиев, той разобличи продажните медии. А коя партия се оказа най-малко използвала държавни пари за предизборна кампания? Атака! И коя партия даде тези средства за благотворителност?? Атака!!

Моя приятел СИДеров ги е хванал на каишката си и влачи Столетницата и ДПСейците към една нова Република на ситите.

Предлагам да направят инициатива "На работа", а не да ми седят скапаните софийски реститутчета, не изкарали един лев с трудът си за държавата и да пият кафе и да дестабилизират нещата. То май това им е работата, за по 50 кинта надница на ден, зеячи и мухльовци, не можещи да се аргументират какво искат. Кво искате, тиквата ли? Той ни еба майката 3,5 год, като само даваше проекти на "неговите" фирмички, и нищо друго не се движеше. пак ли него искате, пумиярчета недоклатени?

Недоклатеният... май злобееш защото не си се облажил и ти а....!

горе-долу ... си напълно прав! Да им секнат наемите дано :) И бисквитка да не могат да си купят!

герб са се постарали този път, като са се опитали да нахранят хората си.

Утре банички ще им раздават на клошарите!

КАкво се случва, ако правителството падне сега? Кажете!

те клатят сто манафа...айде бегай

Бедните нямат пари за "кафе и бисквити", те работят за да нахранят семействата си. Вие сте против социалната политика на правителството, защото не разбирате глада и мизерията защото сте СИТИ. Защо имахте лицемелно поведение при предишното управление и не протестирахте а?

Брюксел уличи енергийният министър Драгомир Стойнев в лъжа. Няма глоби от "9000 евро на ден" за България, които да текат от днес, както съобщи подчиненият на Орешарски социалист, заявиха от Еврокомисията. От ЕК твърдят, че не знаят за никакъв краен срок, изтекъл на 30 юни, съобщи БНР. Стойнев заяви вчера, че от 1 юли страната ни ще плаща санкции всеки ден, защото не е отделила електропреносната мрежа от системния оператор, а забавянето било по вина на служебното правителство

От 3-ти март 2011 г. е в сила Третият енергиен пакет, което означава, че държавите-членки би следвало да са го транспонирали в националното си законодателство и да са предприели реални стъпки за либерализация на енергийните си пазари. За съжаление България изостава и нито е въвела в националното си законодателство двете директиви- за електроенергия и газ, нито е създала независим регулаторен орган, от което следва, че е възможно да започне наказателна процедура срещу страната ни за неспазване на европейското законодателство.

Саркастичен колаж събира почитатели в социалната мрежа лидерът на социалистите е представен как поднася цветя на гроба на БСП. Зад него са духовник и печални пенсионери. Поводът за визуалния каламбур е изявлението на Станишев, че няма да подаде оставка, докато не изпълни мисията си. Много българи, включително и знакови лица в столетницата разчетоха политическата му амбиция именно като доунищожаване на БСП и тоталното й затриване и умъртвяване. За сега надеждите са, че това ще се случи през 2013 г., след едни нови избори, които ще изхвърлят червената партия на бунището.

Вчера при Диков, в опит да роди мисъл ББ направи самопризнание, с което обезличи ГЕРБ, гербаджиите и всичките си гласоподаватели каза, че ГЕРБ не е партия, а негова лична функция. Щял да си прави такива партии със същия успех докато е жив. Колективен ум в ГЕРБ явно няма, няма и да има, лошото е, че няма и индивидуален. Чакам сега да чуя дали някой гербаджия ще възрази. Или всички са колективна душа в животински стадий на еволюцията управлявани от пчелата-майка ЦЦ и търтея ББ :)

Чудно,няма възражения.Това пък от своя страна потвърждава многото негативни определения за ГЕРБ.Просто функция,жалкото е,че превърнаха цялата държава във функция.

Крайно време е нашият лидер Бойко Борисов да излезе и да ни поведе, докато не пометем мръсната комунистическа сган!

Не знам дали ,ще пометете някого!? но гледайте да не хванете дръжката на метлата!

Добре е да ви поведе,та да ви изведе от България!

Бат'Бубойко ако призове и излезе, дори с 20% от гласувалите за него наистина, ще пометат червената и турска плутокрация настанила се с измама в парламента. Никакви "танкове" и жанданмерии няма до ги спасят. Но уви, герберите се мислят за виновни, което не далеч от истината, и стоят на страна.

Държавата трябва по всякакъв начин да потиска инакомислещите, тъй като истината е смъртният враг на лъжата, тоест най-големият враг на държавата. А най-прикриваната истина, най-тлъстата от всички лъжи и основа на другите лъжи е фактът, че всичко е една илюзия. Много е лесно да подведеш мозъка да види реалността по един начин, а тя изобщо да не е такава.

Интересно, но който се обяви тук срещу протестите, веднага е обявен за платен драскач. Значи на всички нас които ни е писнало от протести и протестиращи и не ги подкрепяме /което при 2 000 000 София е видно, та те се събират едва по 10 -20 000/ ни плащат според вас? Е доизкажете се и ми кажете от къде да си взема парите? :)

кои не иска сидеров??? парво дпс, следтова герб, след него прогерманците и ционистите!!!ако сидеров беше в опозиця с дпс нямаше да моги да я ,,контролира,,.!!!както поговорката,,....вечерята да я делиш сас врага си,,!!!това е политиката!!!сидеров дарги ,,клуча,,!!!някои сас право се ,,страхуват,, от него!!!и вавц франце има ,,националистическа партя,, и вав холандя, в аустря, някои да им е взел членството???искат ни да сме ,,роби,, на турско-руско-германски интереси но не и на булгарски.!!!ако ми пишете че пак е спам или е изван темата- определено работите за някои изван булгаря!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не е в час..не му се сърдете!

Предлагам протестиращите да си останат на площада цяло лято! Но съпругите си ги пратете на море! Като се върнат,ще ви разкажат ,как добре са си изкарали! :)

С децата ли ги искаш или без?!

И без тъщите! Осигуряваме безплатна нощувка ,за съпруги на протестиращите до 35 г. Спалните са с широки и удобни матраци! Това го правим за вас Протестиращи! Доверете ни се !

Децата ги оставете на татко! Той ще ги води на протести!

Може ли и приятелка да си взема? За южното или северното черноморие става въпрос? Аз предпочитам южното!

Може Диди! Нужно е само и нейния съпруг да е от протестиращите!

отиваш на морето!!!харесва ти една ,,мака,,-сама. питаш я ,,омагена ли сте??? ,,да -отговаря дамата,, ,,а сапругат ви какво работи???,, а тои е прошсщтитуиращ,,!!!искам да кага протестиращ в софя!!!тогава ,,правиш,, атаката-,, моге ли да ,,протестирам ,, и аз чрез вас вечерта!!!така показваш ,,духовна и матерялна,, подкрепа кам един булгарски ,,патриот,,.на сутринта се прибираш ,,изморен,, но с изпалнен патриотичен далг кам ,,протестиращят сапруг,,!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти прати майка ти при мен,ама да си носи и бутилка с олио...

ООО Грубиян,стига бее!

хаха поздравления! Така ще се стимулира туризма по морето с повече избор по заведенията и плажовете!

Простата истина е следната: На адрес http: //geojason.info /demos /line-length-polygon-area-google-maps-v3/ (Без интервалите) - има софтуер, който като очертаеш площада пред президентството, показва че е около 8000 m2, заедно с ларгото и площада пред арх. музей. Ако приемем, че на 1м2 стои по 1 човек, то в добрите вечери на протеста се събират 8-9 хиляди човека. Моля, престанете да лъжете с тия бройки - 15, 20 хиляди и т.н...

А как ти звучи 1 час плътно преминаваща тълпа пред СУ. На мен ми звучи като 50 000 - 100 000. Бях там и гледах.

И какво от това... Ще махнем тия, ще дойдат ония и ние - пак същото.

броят ,,краката и рацете,,!!!нали б.б. каза че са като ,,тигар,,. а вечерта на ,, банкета,, че са овце!!!тигарат и овцете имат 4 крака!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мамин гении,стой си у вас на компютъра и смятай,ела и виж колко човека са бе масторбант!Я направи тъпата ти сметка за стадион Васил Левски,там ще изкараш 1000 човека,че може да събере!

Не съм във възторг от ГЕРБ, но без организирана сила каквато е ПП ГЕРБ, протестиращите не могат да се справят със супер организираните мафиоти, (бивши и настоящи ДС агенти, турски ръководен ДС клан, червеният Гьобелс - Станишев и лудия Болен Сидеров.) Не може да се иска отведнаж всичко! Ще трябва да изтърпите някого временно за да успеете. Казва ви го опитен и препатил! Иначе, ще стане както през 1997 година. Тогава ни предаде Желев, но сега Президента е с вас- възползвайте се!

значи 4 години са малак период. но и за теб и за мен са ,,изядени ,, 4 години от гивота ни. както утре ,,банката,, идва и ти взима гилището , така и даргавата ако не е зависима за една нощ моге да ги изловишако искащ!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То в двете кафенета отдолу имаше повече хора от колкото на площада, ама с пари и публичност всичко става.

Ами така е то! Сит на гладен не вярва! През февруари чукахме клинци заради тока, а сега вижте какъв "интелигентен" протест - не само голо кафе ами и бисквитки! Утре със шишчета и биричка, в други ден с цели печени прасета подсигурени от свинарите на Бойко!

От къде изпълзяхте всички бре. Хората си имат работа през деня. Умориха се да викат без да ги чуват. Нагли сте, дано Господ ви накаже за престъпленията и кражбите които сте извършили и ще извършите! Имай предвид, че рано или късно ти и твоите приятелчета ще стъпите накриво и пак ще се криете след 18.30. Така ще е докато не си ходите!

Внимавай! Явно си се ударил с чука по главата! Провери в ГУГЪЛА преди да пишеш - "Компанията остава държавна до 2004 г., когато кабинетът "Сакскобургготски" продава 65% от нея за едва 230 млн. евро и 50 млн. евро увеличение на капитала. Купувач на мажоритарния дял беше регистрираната във Виена "Вива Венчърс", собственост на американския инвестиционен фонд "Адвент Интернешънъл"."

БТК - историята на една продажба!!!

АЗ ПЪК ИСКАМ- ЦУЦИ, БУЦИ И ИСКРЕТО ! :)

Гледам новата дясна опозиция в парламента и ми се плаче. Борисов клейми лявото правителство като казва ДПС буквално изнасилва столетницата... Държи се като Сидеров напуска парламента, напуска Консултативния съвет при президента, а взе и да си вярва, че щели да го убият в ареста. Ако ще го убиват, защо ще го чакат да влиза в ареста. Или е време да бъде прегледан от специализиран медицински екип? Тази вулгарна персона ли ще брани предприемачеството, свободата на личната изява? Сегашните лидери притежават култура и знания, имат обноски, имат присъствие. А днес дясното се представлява от човек, за когото най-ценното е да рита мач, да цака белот и да се разхожда с военни вертолети. Дясното вече е закопано дълбоко. Едва ли скоро от корените му ще изникнат нови филизи, които да скрият срамната гледка в парламента Бойко Опозиционера. Така, че- спрете да протестирате и да се държите като ощипани моми, а помогнете на поне останалото ляво да ни изкара от батака, в който ни вкара несъществуващото вече и срамно дясно.

си копай и по добре не поглеждай към политиката !

Да другарите са имали време да се обучат с крадените от бащите им пари и да вземат по някоя друга дипломка. Каква беше професията на др. Станишев - специалист по съветски униформи ли нещо текстилно беше. И как така без нито един ден трудов стаж стана Министър председател преди 8 г? Тракай, изкарвай си надницата, но да знаеш, че няма кой да ти се върже. Хората в големите градове са образовани, помнят и няма да ви простят.

Ооох, то пък големия специалист Бойко мутрата,дето е учил държане на пожарникарски шланг в пресечена местност - това му е била дипломната работа! Като ги гледам всички протестиращи са специалисти по лапането - не по работата. Това на площада са лентяите дето се събуждат в 10 часа за кафето от целия държавен и общински апарат.

Пошла инфантилна клоунада. На тези елементарни самодейци които ежедневно дразнят и досаждат е време да им се даде един сериозен урок по поведенческа култура и допустимост на своеволията. А на подстрекателите и меценатите финансиращи тази вакханалия - прокурорско опъване на ушите за създаване на безредици и противодържавност.

Пошла клоунада е в НС и МС. Колкото и да пишете няма да спре протеста, а когато стъпите накриво (което неминуемо ще стане, защото сте крадци и некадърни) хората ще залеят отново улиците и пак ще млъкнете както мълчахте 2 седмици до сега. Чак сега започнахте да надигате немощен страхлив гласец. Марш!

Нима сме върхът на човешкото разбирателство? Да се погледнем! Всичко е наобратно, всичко е наопаки. Лекарите съсипват здравето, адвокатите съсипват правосъдието, университетите съсипват знанието, правителствата съсипват свободата, масмедиите съсипват информацията и религиите съсипват духовността.

Предлагам на протестиращите против правителството на Орешарски ,майки с деца, да откажат увеличението на социалните помощи за деца, надбавките и материалното подпомагането на семействата, които деца постъпват в първи клас,както и увеличението на минималната работна заплата,и 5% намаление на тока.Така се протестира с достойнство,когато искаш оставка на това правителство!.Ако не го направят ,да си стоят мирничко в къщи и да оставят Правителството да работи спокойно!

Малоумник, едно 90% от БЪЛГАРКИТЕ не взимат пари за гледане на дете СЛЕД ПЪРВАТА ГОДИНА. Те си дават децата на ясла и се връщат на работа. 5% намаляне на сметките е 1-2 лева на месец. Мислиш ли, че на някой му пука за това намаляне? Толкова ли не проумя, че това са ПОПУЛИСТКИ мерки които в основната си част са насочени към определени социални кръгове (ЦИГАНИТЕ).

А вие от злоба към циганите и др. по-редови граждани искате да падне правителството, че да се вдига и вдига цената на тока. Види се, не ви стига че вие можете да си го плащате, за нихилистко-либералският ви кеф е необходимо другите да не могат.

Стига с тези цигани, 310 лв. са само за майки, които са работили и са били осигурявани. Циганките не работят, работеха при бай ви Тошо..........

ти нещо не си добре. Голям процент от българките си прехвърлят майчинството на майките си например, за да могат да им гледат децата, щото места в детските градини няма. А и циганките майчинство не взимат щото не са социално осигурени.

За сведение повечето от протестиращите не получават детски надбавки и помощи за първолаци единствената им вина е , че получават високи заплати. А минималната работна заплата е за да могат да се вдигнат осигурителните прагове и да имама повече пари за "братчедите" А кога намалят сметките за ток с 5 % "ела ми се похвали" Писна ми от работолепни писачи в стил "преклонна главица сабя не сече"

Протестиращите не получават заплати. Няма човек, който да получава заплата, ако не ходи на работа.

Малкото останали лумпени да го духат! Ние сме на морето!

Дано получиш това, което заслужаваш. Дано всевишния ти прати подходяща "награда" за думите и делата ти, ако може по-скоро! Амин

Ми човека си го е получил бе, пече се, пие си коктейла, а 1 до 2 хил. ги брули вятърът и ги плющи дъждът, те зъзнат, поврякват отвреме-навреме, Ореха, не ги и удостоява с поглед от високият прозорец. Само от отворено общество се умилостивили да им дадът по някое кексче. А се подиграваха на охранителите на Волен, че взимали по 40 лв. Дано поне да не са с разни опияти вътре тия кексчета.

Види се, че Волен е прав като говори че евреите се имат за висши. Пачаврата коен да си ходи в Израел, ако нещо в България не й харесва.

Не мога да разбера защо и какви избори искат протестиращите? Че ако изборите можеха да променят нещо, те щяха да бъдат забранени!!! Я всеки да си гледа работата, щото ровенето в тинята не е най-удачния начин да излезеш от нея!

еми те си гледат работата...все пак са на работа сутрин от 8:30 пред парламента и после от 18:30 пред мин.съвет!

Не желая да ме управляват комунисти, фашисти и турци. ОСТАВКА веднага!!!

Нема да ти се отвори парашута!

Какво имаш против българските турци? Ако наистина го мислиш това, което си написал, то ти си просто един "демократичен" расист и фашизоиден комунист.

И кой искаш да дойде...чичо ти боко ли бе??

Интересно, за какво ще му се иска имунитета? Съвсем малоумни неща взеха да плещят тия неидентифицирани "богати и красиви". То за това вече към 300 - 800 души се събират.

Само една грешка и ще се излеят пак хората по улицата. Една малка грешчица и ... А довечера ще сме пак хиляди. Идвайте на протеста бре мързели. После ще се опкалквате че пак са ви окрали, обезценили спестяванията, обезмислили бъдещето. На кой ще се оплаквате бре? Децата ни ще се махнат от тази циганска държава докато си седите на топло в панелките, а децата на крадците ще се върнат да управляват тези дето не са успели да избягат! Не народ а мърша сме - и тия платените тука един през друг пишат че имало 300 човека на протеста. Аз преди 1 седмица седях на Орлов мост и гледах как 1 час се точи протеста това ако не са 100 000 души здраве му кажи.

За сега, орешарски спира ограбването. Спира приватизацията на БДЖ и ВМЗ Сопот, запушва вратичките за ограбване на енергиините дружества. По - скоро протестиращите дето скачат, водят ограбвачи - соросоиди, ран-ътовци. Не.

Палех си сметките за тока през февруари и исках промени на закона! Приеха промените в закона за енергетиката! Тези дето Делянчо само си приказваше, че искал да прави и караше служебното правителство да му вади кестените от огъня! Забравил, че той ги е хвърлил там!! Сега чакам ЧЕХЛьо да го видя. Дали е президент и на бедните или президент на АСОЦИАЦИЯТА НА ВИЕтата! Като знам, че там са В.Златев, Цветелинка, Прокопиев и още с над 10 милиона печалба само от слънце, вятър и лайна! За едни месец - те поне свършиха нещо!

оставете правителството да работи!

Тези вече сме ги виждали как работят. Не се приема, благодаря!

Моята свобода, цялата свобода е естествено и неотменимо право, а не подарък от някой костюмар или униформен, който преценява дали сме свободни или не.

ехооо, нали протестираха работещите и интелигентните... защо не са на работа... докато недоволните протестират, работещите работят и им омръзна този шум

точно защото работим не сме на протест през работно време.

Бабе , нье съ бизпокой. Сега бачкаме за да може да ти дадат пенсийка, а довечера сме на протеста. Да си ги взимате тия "управляващите" там по затънтените села и катуни дето си ги избрахте и да ни оставите да ви изкарваме пенсиите и социалните, но с някакви достойни хора начело.

ти защо не гласува на 12.05.всеки месец на избори ли искаш

Ехеееееее, чак до вашето село ли се чуваме. Значи не сме толкова малко!

Тези сега са на временна заетост от централите на т.нар. "десни"

Държавата трябва по всякакъв начин да потиска инакомислещите, тъй като истината е смъртният враг на лъжата, тоест най-големият враг на държавата. А най-прикриваната истина, най-тлъстата от всички лъжи и основа на другите лъжи е фактът, че всичко е една илюзия. Много е лесно да подведеш мозъка да види реалността по един начин, а тя изобщо да не е такава.

теси бес бои и твардост ваобсте няма да мосете да ги ишварлите!!! те сами касват:няма да обрастаме внимание на протестите/папчивият с акне наиденов/. така,че колкото по барсо ги исметете,толкова счансат бг да се оправи е по голям. сабатачат ли се нестата-писете зелта са исгубена!

А ако има избори и стане като Варна? Какво правим тогава? Защо не мислите, че БСП и ДПС могат да имат даже и Болшинство за промяна на конституцията? Не си играйте с огъня, защото аз и много мои познати сме много разочаровани от действията ви! Може би ще дадем на Сидеров властта да управлява!

...смеех. Въпросът е дали БСП и ДПС ще съберат 30% общо. А Атака най-вероятно няма и да мине бариерата.

Надай се!

дават на ДПС - като летящ старт, ДВА МАНДАТА В София! По един в 24 и 25 ИЗБИРАТЕЛНИ РАЙОНИ. Дори гласовете за ДПС в тях да са НУЛА!! Авторът на тази гениалност е от КВОТАТА НА ГРОБ в ЦИК!!!!

извинявай, но да стоя и гледам как се подииграват с целия български народ вече толкова години все едни и същи - ами няма да стане. А ако има хора които за пореден път ще си стоят у тях без да ги е грижа за държавата им толкова по зле за тях. Защото това е последния шанс за промяна и ако и сега нищо не стане - то тагава всички стойностни хора няма да си губат повече времето а ще емигрират, а тия които само недоволстват но нищо не предприемат ще си останат тук на жалка пенсия до изживяване

По-полека, че ще се запениш! Това вече е n-тия пореден последен шанс. Нали помниш песента - "Последен шанс! Сбогом любима!"... Е, давай - те тука в чужбина с отворени обятия те чакат. Ако си по-млада и хубава - за час можеш да изкараш 80 - 100 евро.

А ако има избори и не стане като във Варна. А ако Левски беше с ботуши, а Ботев с каска, а ако баба беше мъжка дедо знаеш ли какво щеше да направи? Престанете да ни плашите, че ще стане по-лошо. По-големи некадърници в управлението не е имало от Жан Виденовото време. Не сме избирали комунисти и турци да ни управляват. ОСТАВКА веднага!!!

Не се нагорещявай толкова бе Ламби,да не изгориш! Ти може, да не избирал комунисти и турци да те управляват,ама има хора които са ги избрали и ТЕ трябва да управляват ! Имаше хора, които преди 4 години не бяха избирали Бойко да управлява -ама чакаха да дойдат нови избори и го търпяха! Така,че ще почакате сега пък вие 4 годинки и тогава ще си кажете думата! С вашия протест и Народното събрание да запалите,докато правителството не реши САМО, то да подаде оставка,никой не може да го махне - защото е легитимно! Плюмката от ГЕРБ Плевналиев, не може да назначава служебно правителство, докато това не подаде оставка! - А ОСТАВКА НЯМА И НЯМА ДА ИМА!

Не трябва да се боим от гората, защото в нея има диви зверове. Не трябва да се поддаваме на добре управляваната спекулация. В нея има някои въпроси, които плашат управителите на установеното знание.

Да нормално е на всеки които му се плати ще отиде да яде бисквити пред МС сутрин рано вместо да оставят тия протести и да видят какво ще направи Орешарски с дуржавата ни!!!

Още малко бисквити, а после - куришките си...