Протестиращите шестваха до Министерски съвет

В 14-тия ден на протести недоволни граждани се събраха "на кафе" пред парламента от рано сутринта. Те шестваха до Министерски съвет, след което отново се върнаха пред НС, където продължи протестът срещу управляващите.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращите шестваха до Министерски съвет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЕ БОРИМ ЗА ДЪРЖАВАТА СИ , КОЙТО Е СТРАХЛИВ И МАЛОДУШЕН ДА НЕ ИДВА , А САМО ДА ПИШИ ПО ФОРУМИТЕ

Това са все хора на който им секна кранчето. Да ви приличат на бедняци? Нека си протестират имат право, но трябва да спазват законите на държавата.Искате да сваляте законно избрано правителство и парламент защото не са ви угодни и няма лапаница.Когато ядохте кюфтетата не ревахте!

Моля,престанете с тези гръки заглавия ,пример - Бунт пред парламента- вижте снимки.Това ли е бунта-виж снимка 3 Повече от 100-150 човека ли правят бунта?После казвайте,че медиите не манипулират хората.Че и декларации подписвате!

Още ли ще ми се тътрузат с лиценз на пловдифски канарчета ?? Срамота !!

Последният напън, вече е настал! Щедро заплатени от кликата Цвъцко - Тикваров и насърчавани от обозе почившата "десница", група оредели "протестиращи" се драха пред парламента, без да знаят какво искат. Събарянето на правителството е последната възможност на герберската шайка да избегне срещата с правосъдието, а бившите десни си мислят, че нови избори ще им дадат шанс за промъкване в парламента и коалиране с ГЕРБ за кокала. Напразни надежди...

Меверето като не изкарва водоструйките срещу рушителите на България, Бог ги заля с леден дъжд... Да, Господ е българин!

Не ми харесва поведението на медийте,защото живея с чуството,че са несправедливи към онези хора,които не протестират,а работят и се борят с проблемите си.Мисля също,че политическата ситуация се нагрява излишно,а това е много опасно поведение,което може да доведе до нежелателен развой на събитията.

Приятели, със старите муцуни, които съсипаха СДС ли ще градите новия бардак? Ами че тези хора излъгаха надеждите на милиони! Да са ви честити!

Какъв протест, какви бунтове, бе! На снимките не виждам повече от 50-ина кибици, които си нямат друга работа, пардон, те са на работа, защото заработват надница! Ама и журналистите само манипулирате хората!

Дано, ако са малко интелигентни тези протестиращи,разберат, че не целият народ е с тях и подкрепя лудостта им.

не шестваха а се промькваха като пр.... в гащи

Манипулативните медии как неможахте да изброите стотина души та се задоволихте само с "протестиращите"..Май вече ви хвана срама на 2-3 хиляди да слагате по някоя нуличка от зад а снимките да показват друго...Нямат си работа, тече им надника защо да не си го заработят...

Поздравяваме те, Юлиана Лазарова!Желаем ти оздравяване!Въпреки тежкото ВИ здравословно състояние, Вие не се загубили вяра в реалността и доброто за България!Да си жива и успех в лечението ВИ!

Ало, медиите, стига сте наливали масло в импровизирания огън!Престанете с мръсните си номера, или прости си търсите материал за хонорари?!

Юлиана Лазарова е на 57 г. Варненката е с две сериозни заболявания онкологично и диабет. Въпреки това от сряда в 13,30 часа тя заяви, че обявява гладна стачка срещу безобразията на протестиращите, срещу манипулираните репортажи в медиите, които не отразяват гледната точка на онези, които не желаят оставка на правителството и кабинета Орешарски, срещу това, че няма нито един осъден политик и за категорични Крумови закони. Очаквайте подробности и интервю с Юлиана Лазарова!

Полицаите са точно такива, каквито трябва да бъдат - неутрални. Колко ли им е трудно! Казвам го съвсем искрено.

Правилно, стига вече с тези лумпени и безработни мекерета!МВР-то да си влиза в ролята, като в Турция!Демокрацията не е анархия и слободия!Писна ни от вас!Оставете хората да работят, не пречете на ежедневието на трудещите се хора!

Мочко, много знаеш! Като ти набиха камбаната февруари друга песен пееше!

Абе къде е МВР-то. Защо не вземете пример от Ердоган, приятелят на Бойко Борисов, как опразни площад Таксим. Какво се церемоните с тия безделници, да отиват да работят, а не да висят като кон за зоб. Мекерета такива, я им дайте по една метла и лопата и да изчистят София, че я направиха на нищо.

МВР да прибере тези нахални мекерета защото търпението на народа свършва. Стига са предизвиквали обществото защото ако продължават непременно ще се стигне до сблъсъци. Да не смятат че вече са монополизирали улиците на София и само тях трябва да слушаме всеки ден. Няма да учудващо ако в най-скоро време стане сблъсък някъде защото те не са единствените на които им е дошло до гуша. Все повече и повече стават хората на които им е писнало от тези протести и ако те сами не си отидат непременно ще се намери начин да ги изгонят от улиците.

ХАЙДЕ ЕЛАТЕ ДЕ !!!

Тая свинкя Мелена, дето ни пее като скопена, немА ли Кой, в Ландън, да гя надена... ??

до всички: има съмнения че няколко субекта са избягали от психиатрична клиника курило очаква се същите да се появят около 18.30 на жълтите павета умоляват се гражданите ако ги разпознаят да сигнализират отличителните белези са красиви,млади ,интелигентни,зле облечени ,силно алкохолизирани и опасни ,въоръжени са със щайга домати,щайга лук(пресен)няколко рула тоалетна хартия и др...

Защо всички протестиращи /предимно удавени в сълзи симпатизанти на останали извън парламента слаби политици, които не само че не умеят увличат маси, но не умеят и да губят/ крякат за нов избирателен закон, а забравят, че той е дело на ГЕРБ и най-вече на разплутото чудовище от Монтана, със съмнително юридическо образование, да не говорим за компетентност и квалификация.

Само преди минути преминах покрай Народното събрание, видях с очите си, че там има 5-6 протестиращи с чадъри и мноооого полиция. За какви протестиращи се говори непрекъснато и се дава по телевизията..................

Как блести тротоарът под дъжда като нов, добър ден моя стара заздравяла любов. Спри за миг да те видя едва едва остарял, ех, че среща непредвидимав тази есенна кал. А очите ти пак са като от кадифе, слушай да направим малко бягство а, има отсреща кафе. Да, разбирам, че бързаш, ако искаш ела, не, не плача, не сълзи, не просто пак заваля. Просто свърши хубавото време и дъждът вали и дъждът вали, просто трябва ние да приемем, че във нас боли, че във нас боли. Ех, можах да те видя, имаш кичур бял, ех, че среща непредвидима не, не ми е жал. А очите ти пак са с цвят на кадифе, да направим малко бягство а, да поседнем на кафе. Да да, зная че бързаш, а пък аз изведнъж не, не плача, не сълзи,не просто пак този дъжд. И блести тротоара под дъжда като нов, Сбогом, сбогом моя стара заздравяла любов.

като четем какво пишете имате 16г или като бойко сте прочели само книгат оцеола

да разбирам че това са хората от увеличилата се през последните четири години безработица (от 6 на 12 процента), защото кой иначе по време на работен ден пие кафе пред парламента?

С МИРНИ ПРОТЕСТИ НЕ СТАВА, СЪГРАЖДАНИ! ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ - ДА ПОЧНЕМ ДА СИ ТЕГЛИМ ПАРИТЕ ОТ БАНКИТЕ!

кой всички го маразят тия на паветата ли са всички 6800000 милиона избиратели аз ли невиждам или ти

6800000 милиона избиратели ????

Стига приказки ! 1. Пълна смяна на политическата система - този политически модел не работи 2.Нов избирателен закон 3.Нова конституция - президентска република , за да не гледат децата ни повече такъв резил

1. И като сменим системата кой ще дойде на мястото на тези....може би ангели небесни. 2. Нали някой трябва да изготви новия избирателен закон...като разпуснат парламента как да стане. 3. Аха ...президентска република за да може децата и внуците да гледат само Бойко...нали беше казал че за да оправи нещата трябва да управлява до 2030

Това правителство почна да ме изнервя и мен. Искам вече да спрат протестите, затова, ако ще се маха кабинетът - да се маха час по-скоро! Щом всички го мразят - не виждам как ще работят и какво изобщо ще свършат. Тя явно тяхната е свършила. Хората са прави - с манипулации бе сменен вотът /разбира се, с дейното участие на Цацаров/. В името на България - подавайте оставка!

името и писането си ударил 10 браво

А тъзи вечер, зеленоустата Мелена, видната лондонска дива, ще са дире за вас : Елате хиляди девойки , в Борисовия парк , по девойки, вдигнете рокли и поли, да видите че не боли, ...да видите че не боли...??

Здравейте бойковисти , здравейте и Вие костовисти , здравейте Яневи комити , здравейте Славиви куневисти и Вие о неизбрани Валери Симеоновисти !Какво чакате пред Парламента ?Да уцелите някой депутат с вашия червен домат ?И после ? После идва ред на други, да освиркат Вашите кукловоди и така безкрай докато българите свършим , май!Герберски тъпанари - няма да Ви огрее!!!

в реме е да се протестира пред догановите порти костов и царя,станишев борисов които са виновни за това което е в бг *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поради орезания бюджет на няколко психиатрични клиники Курило,Карлуково и мн други.се налага лекуващите се в тях пациенти да бъдат разхождани всеки ден , а именно:Сутрин на кафе на жълтите павета и привечер след 18,30ч на по бира пак там . Умоляват се гражданите ,да не обръщат много внимание на пациентите ,тъй като са много агресивни и злобни ,въпреки че изглеждат млади ,умни и интелигентни Също така клиниките благодарят на спонсорите за вчерашният рок концерт ,изнесен от бивши пациенти на същите.

Тенинистката Сесил Каратанчева продължи с атаките си срещу Бойко Борисов. След като миналата година тя обвини тогавашния премиер, че й е пращал есемеси с предложение за интимен контакт, сега тя се оплака, че баща й е бил изнудван от ГЕРБ, пише блиц. "Обаждаха му се по телефона и му казваха да не прави търгове за определени имоти. Искаха да го вкарат в затвора", каза в ефира на bTV, като от думите й стана ясно, че визира хора от ГЕРБ. Натискът бил осъществяван в периода, когато баща й Радослав Каратанчев-Крана беше назначен от Бойко Борисов за шеф на дружество "Академика".

Болене, ти ли си?

На вторият ден от кафето пред парламента присъстваха поддръжници на ГЕРБ, които агитираха хората да тръгнат срещу централата на БСП, но не даваха и дума да се обели протестът да мине през централата на ГЕРБ. Други доводи!? Относно това дали аз съм платен или не: това си е моя работа, първо. И второ- дори тези, горе споменатите тикви и да искат да ми плащат- НЕ ЩА! Защото си имам мнение и не съм малоумен да подкрепям хора, които последните 4 г. ми е мамата! Да защитавам мутра, която си беше бръкнала в джоба и се държеше така, все едно всичко и е бащиния! Е, аре, нема нужда. Стига толкова! Още доводи??? Какво шестват, да не е 9 май!? Те и да протестират не могат, а искат да управляват!? хахахахаха .

Кой на кого е поддръжник се вижда на изборите. Не само ти си имаш мнение - протестиращите също и имат право да го изразяват. И щом не си малоумен, би трябвало да си забелязал колко пъти досега са бъркали в твоя собствен джоб.

Ами да са го изразили на изборите..То според вас утре ако не ми хареса кои са в парламента започвам да си протестирам и да ги махам без значение че са избрани и пратени там да работят от много повече хора от колкото е моята жалка компанийка невлезнали и недокопали властта.

Обезумяла тълпа и нищо повече. Не желая София за столица. Прекалено прост народ живее там. От морето

Да, най-големите простаци живеят в София. Все пак нали вашите деца отиват да учат и да работят там. Иначе предлагам да направим Варна столица и ТИМ да изземат функциите на парламента, президента и съдебната власт, поне ще е явно кой дъра конците.

Не наричай народа си тълпа бе глупак.Това го може само пчеличката Мая.

Защо тогава всички идват в София и остават тук?

Да, нали провинцията вече е в София.

Мама на Радка думаше, Радке ле, мила, мамина и мама нещо щa попита,недей я мама ти лъга. Защото: Тез червени домати, кой ги мама разклати? Тез червени домати, кой ги мама разклати? Кой та мама измами, кой та мама излъга? Кой та мама излъга, кой ти го мама на ? Шът дума да не става, всичко скрито да остава. Шът дума да не става, всичко скрито да остава. Тази чушка без семи как я лапа без времи. Тази чушка без семи как я лапа без времи. Кой та мама измами, кой та мама излъга? Кой та мама излъга, кой ти го мама на ? Шът дума да не става, всичко скрито да остава. Шът дума да не става, всичко скрито да остава. Тази риба без кости, как я лапна през пости. Тази риба без кости, как я лапна през пости. Кой та мама измами, кой та мама излъга? Кой та мама излъга, кой ти го мама на ? Шът дума да не става, всичко скрито да остава. Шът дума да не става, всичко скрито да остава. Първия път как беше, много ме мали болеше. Първия път как беше, много ме мали болеше. Кой та мама измами, кой та мама излъга? Кой та мама излъга, кой ти го мама на ? Шът дума да не става, всичко скрито да остава. Шът дума да не става, всичко скрито да остава. Втория път как беше, кат по релси вървеше Втория път как беше, кат по релси вървеше Кой та мама измами, кой та мама излъга Кой та мама излъга, кой ти го мама на Шът дума да не става, всичко скрито да остава. Шът дума да не става, всичко скрито да остава.

Вече не могат да се намерят "млади и образовани" даже за снимки и постват снимките от предишни дни. Протеста изГЕРБя навсякъде. Предлагам веднага да започнат протести и срещу служебното правителство на Росен Плевнелиев - президента, който си изнесе парите от България, в случай, че сегашното правителство подаде оставка.

АЗ НА СНИМКАТА ДРУГО ОСВЕН НЯКАКВИ С ОКЛЮМАЛ НОС И ТЪЖЕН ПОГЛЕД НЕ ВИДЯХ... ЯВНО ИЛИ СА ИМ НАМАЛИЛИ ДНЕВНИТЕ-ИЛИ СА ИМ КАЗАЛИ , ЧЕ СКОРО ПАРИТЕ ЩЕ СВЪРШАТ ... А И ДРУГО- ДОСТА РЕХАВ Е СТАНАЛ... НА 10-15 МЕТРА -ПО НЯКОЙ И ДРУГ "С ПОТЪНАЛА ГЕМИЯ"... ТАКА - БЕЗ ЯСНИ И КОНКРЕКТНИ ИСКАНИЯ - ВЛАСТ СЕ НЕ БУТА БЕ СМОТЛЬОВЦИ... И АЗ КАКТО ДОСТА ОТ ВАС- НЕ ХАРЕСВАМ И НЕ ОБИЧАМ КОМУНДЕЛИТЕ... НЕ ИМ ВЯРВАМ ..И НИКОГА НЕ СЪМ И НЕ БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА ТЯХ .... НО.... ЗА ДА ПОСТИГНЕМ НЕЩО , НИЕ -ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА , НАРОДА , ТРЯБВА -НАЙ-МАЛКОТО ДА ЗНАЕМ КАКВО ИСКАМЕ ... А СЕГАШНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ- ИЗМЕСТИХА ЯСНО И ТОЧНО ЦЕЛТА НА ПРОТЕСТА... ЦЕЛТА Е - ДА СЕ ВЪРНЕ НА БЯЛ КОН БОЙКО БОРИСОВ И КРАДЛИВАТА МУ И КРАЙНО НЕКАДЪРНА ГЕРБ-ООД !! ИСТИНАТА Е , ЧЕ КОГАТО НЯКОЙ ГИ ЗАПИТА- А ПОСЛЕ - СЛЕД ОСТАВКАТА - "КАКВО ЩЕ ПРАВИМ ? " , НИКОЙ НИТО ОТГОВАРЯ .. НИТО СЕ ЗАМИСЛЯ ... ПОСЛЕ СМЕ ЩЕЛИ ДА МУ МИСЛИМ ... ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ -НЯКОИ ХОРА СЛАГАТ КАРУЦАТА ПРЕД КОНЯ- А ПОСЛЕ "КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ".... И АЗ СЪМ ЗА ПРОТЕСТ- НО СМИСЛЕН - С ЯСНИ И КОНКТЕКТНИ ИСКАНИЯ , И ТЯХНОТО ОТСТОЯВАНЕ ДОКРАЙ ... А НЕ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА АНАРХИЯ И БЕЗПОРЯДЪК... ЕДНА ОСТАВКА И ЕДНИ НОВИ ИЗБОРИ- САМО ЩЕ НИ ВРЪЩАТ ПАК И ПАК НАЗАД - БЕЗ НИКАКВА ПОЛЕЗНА И ПРАВИЛНА СТЪПКА НАПРЕД... ОСОБЕННО- АКО НЕ СЕ ПОИЗКА ОТ СЕГАШНИТЕ ДЕПУТАТИ - ЯСНО КАКВО ДА ПРОМЕНЯТ В ЗАКОНИТЕ ... И ПОСЛЕДНО- ДА ПОПИТАМ- СЛЕД КАТО СА ТАКИВА ГОЛЕМИ "ДЕМОКРАТИ" И "АНТИКОМУНИСТИ" - ЗАЩО НИКОЙ ПРОТЕСТИРАЩ НЕ ГОВОРИ ПРИМЕРНО- ЗА ИСКАНИЯ ЗА ПРОМЯНА НА ИЗБОРНИЯ ЗАКОН.. ЗА ОТПАДАНЕ НА ДЕПУТАТСКИЯ ИМУНИТЕТ . ЗА ..... - А СА ПОЛЕГНАЛИ НА МУТРИ- КАТО ПАШАТА И ТИКВАТА ОТ БАНКЯ... ЕТО ЗАТОВА ЯВНО СЕ ЗАБЕЛЯЗВА ОТЛИВ ОТ ПОДКРЕПАТА НА ТОЗИ ПРОТЕСТ ... ХИТРО ГО НАПРАВИХА ... ИЗПОЛЗВАХА НАРОДНИЯ ГНЯВ И ЕНЕРГИЯ ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ... ТОВА СЕ НАРИЧА "ЯХВАНЕ ГНЕВА НА ТЪЛПАТА" ... И НАРОДА ЯСНО ЗАПОЧНА ДА СЕ РАЗГРАНИЧАВА ОТ ВСИЧКИ ПРОТЕСТИРАЩИ... ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - КАК НАКРАЯ ЩЕ ОСТАНАТ САМО ШЕПА АКТИВИСТИ НА ГЕРБ .... ДАНО СЕ ПОУЧИМ ОТ ТАЗИ ГРЕШКА-И НИКОГА НЕ ПРЕГРЪЩАМЕ С РАДОСТ ЧУЖДИ ИСКАНИЯ И НАСТРОЕНИЯ НА ПОНАТАТЪШНИ ДЕМОНСТАРЦИИ...

И ПОСЛЕДНО ЗАБРАВИХ ДА ДОБАВЯ -КЪМ ИСТИНСКИТЕ И ЧЕСТНИ АНТИКОМУНИСТИ И ДЕМОКРАТИ ... - ПОНАТАТЪШНИТЕ ДЕМОНСТРАЦИИ И ПРОТЕСТИ СЕГА И ОТТУК НАТАТЪК САМО ВДИГАТ РЕЙТИНГА НА СТОЛЕТНИЦАТА И СТАВА ЗА НАРОДА И СТРАНАТА ВСЕ ПО-ЗЛЕ... ТОВА ЛИ ИСКАТЕ ???? ДА НЕ СЕ ПОДВЕЖДАМЕ ПОВЕЧЕ С ТЪПИ БЕЗСМИСЛЕНИ И БЕЗПОЧВЕНИ ПРОТЕСТИ-КОИТО НОСЯТ ДИВИДЕНТИ НА ВСИЧКИ -НО НЕ И НА НАРОДА И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ...

Г-да редактори на ДИР.бг, Считам, че Вие като "политически" журналисти както и колегите ви от другите "независими" медии, сте длъжни да отразявате събитията обективно и без политическа насоченост. Не е редно стотината (или сто и двадесет) протестиращи да бъдат отразявани в повечето медии като, стотици се събраха "на кафе" пред Парламента. Някои от вас уважаеми независими журналисти задавал ли е следните въпроси на интелигентите Протестиращи; къде, какво и кога работят? защо протестиращите не вдигат лозунги за осигуряване на работа (по безрабитица сме на челно място в Европа)? знаят ли протестиращите какво ще им се случи, ако в Германия някой като тях замерва с домати, яица и... обижда, нагрубява или рита представител на Бундестага (това е хулиганска проява)? защо дават пример и възпитават собствените си деца на омраза, нетърпимост, безотговорност и .... да не говорим за вулгарните и ценични изрази, които деца слушат (по задължение)? .... да продължа ли списъка с въпроси Господа? Когато в медиите се появат отговорите на подобни въпроси, тогава бих повярвал, че българската журналистика е независима. А не това което е сега, че тя е независима, защото от нея нищо не зависи!

БРАВО ! ПОДКРЕПЯМ ТЕ !!! ЯВНО Е , ИМА НЕЩО ГНИЛО ОКОЛО ЦЕЛИЯ ПРОТЕСТ СЕГА ..И НЯМА НИЩО ОБЩО С НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО ПРЕДИ, ПРЕЗ ФЕВРУАРИ !

и аз те подкрепям. Винаги съм харесвал твоите смислени коментари :) Поздрави на леля!

а какво ще се случи ако депутат от Бундестага пристигне сутринта на работа с полицейска палка в ръка, която демонстративно гушка, съзнавайки, че там ще са всички възможни медии на страната му!? Ей, ама като ще се "възпитаваме" едни други в следване на "добри практики", нека да започнем в правилната посока!

Към все още управляващите: Ако искате още някой да слуша какво говорите, не посволявайте к-вата мая манолова да говори, защото ще останете съвсем без ректорат...............

Курортен комплекс БЕЛЕНЕ набира персонал ДСвободните места са : 1.Надзирател 2.Бияч 3.Евач 4.Охрана И др... Почиващите ще са няколко (хиляди) умопомрачени ,злобни и яростни лумпени За контакти :Жълтите павета

не работят гоогле , иахоо Кво става ?

от дъжда ще да е

Партия във времето - с неуспехите си! Да си вървят и да не се натискат!

Мазни попчета, тлъсти монахини, и кви ли не гадини ...?? Ай сиктир бе, гадни, лигави, свински муцуни !!

Значи- не било европейско да се изучават 4 стиха на Ботев, а ? Тогава защо името на Ботев и негово четиристишие са вписани със златни букви на стената на Сорбоната - защото не е велик ЕВРОПЕЙСКИ поет- за това ли? доган 4 буквието си да съдере, пак не може да изличи това име и този стих от стената на Сорбоната, както и причината за вписването на Ботев на точно тази стена!!!!!!!!!!!!!

Kalin

Задаваш въпрос на който отговора самите виновници дадоха отговор и се оказа ,че нямат нищо общо с сегашното правителство.Защо си го проспала това тяхно признание или си на принципа -плюй плюй а опровержението на предпоследна страница!

ПЛАТЕН СИ

Да бе! Няма да подаваме оставки, ще преместим парламента на луната и там ще си управляваме на воля. Да...

Абе ст,ува ми се че се повта,ят събитията от 1997г.