Орешарски назначи нови зам.-министри, нарасна екипът в МФ

Премиерът Пламен Орешарски издаде заповеди за назначаването на още петима заместник-министри. Един от тях обаче бе уволнен часове след назначението му.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски назначи нови зам.-министри, нарасна екипът в МФ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не споменахте за Людмила Елкова,че е била дознател в 5-РПУ?

МФ е главната хранилка. Там партийците коват своя просперитет.

Крайно време беше да почнете да откривате новите работни места! Остават още само 249 995 за трактористи в ТКЗС!! Ура другари! За всички ше има ботуши!

Слушах Станишев, той се извини само и единствено на съпартийците си, Местан се извини, но... те другите били по-лоши. Само Оревоарски се извини на всички и пое политическа отговорност, ама той сам заяви, че не е политик. Сидеров тръгна с мутри нощем да се саморазправя и да броди като наркобос. Падай, Олигарски!

В това правителство нали всички са "баджанаци" и "балдъзи", та вече увеличават министрите за да се поемат и братовчедите! Колко е издръжката на министър? И колко на кохортата около него? Е "левите" избиратели и особено пенсионерите да не плачете после? Защото сега има пари благодарение на "лошия" Дянков. Но след като ги изпапкат готовите пари министрите и "специалистите" пак няма да има за "електората".

Защо се увеличава броя на министри в една малка и бедна страна?!А ето новина: Безработицата намалява в България! Всички кадри на "застрахователи" и подобни от близкото минало се възстановяват на работа - държавни чиновници, шефове на Агенции, министри. Съвсем скоро БСП ще изпълни своето изборно обещание - 250 000 работни места ще бъдат заети от тесни специалисти и квалифицирани кадри от ДС!

Правителството на бездарния Олигархски назначава цялата рода БСП-ДПС - целта е безработицата сред мафиотите да бъде напълно заличена официално! А неофициалният им бизнес сега ще цъфти и процъфтява. Народе????

Тия се осраха отвсякъде, такова надуване на щата??? Такъв не професионализъм.

Това е престъпна шуробаджанащина - на партийна, сексуална и масонска основа!

МНОГО СЪЖАЛЯВАМ,АМА БРОЙКАТА НА ЗАМ.МИНИСТРИТЕ Е СЪЩАТА КАТО ПРЕДИ,КАКВО ЗНАЧИ РАЗДУВАНЕ НА ЩАТА???

Предателя никога не е предател само веднаш.Домогнало се до власта комунистическото доцентче, по шикалски начин измени на партията СДС,подигра се с родното учителство наред е целия ни народ.

Кой пита още за Калинки?Делян Пеевски-назначен и уволнен.А кой е той-тази вечер при М.Михнева беше баща му Славчо Кънчев/прочети в Гугъл/който каза страшни неща за сина си.За пари не би се спрял пред нищо.Целта да стане шеф на ДАНС е била да арестува Цв.Цветанов за да разбият ГЕРБ.Той излъгал в съда и обвинил баща си в опит за убийство.Ужасни неща разказа Славчо Кънчев. Вече няма никакво съмнение за назначенията в това правителство.Престъпници,мафиоти и неадекватен министър председател подкрепяни от разбеснял се ПЕС,отмъстителен ФЕС и РАЗБОЙНИК.Тези ще запалят България.НА УЛИЦАТА ДОКАТО СЕ МАХНАТ!!!

Д. Симидчиев не е завършил УНСС, а ВИАС/УАСГ. Той май е единственият професионалист.

"Политическият кабинет на финансовия министър Петър Чобанов също ще се увеличи с цели седем щата за съветници, експерти и технически сътрудници. В момента министърът има право на един съветник." Ха сега понеже съм бил в държавна администрация ми кажете, като нямаше работа за единия съветник, какво ще правят новоназначените седем? И как тогава да повярвам на "експертното правителство"?

"Петима нови зам.-министри, нараства екипът в МФ" - раздуват екипа, че да има повече места за техни хора, и повече да се краде!

Предателя никога не е предател само веднаш.Домогнало се до власта комунистическото доцентче, по шикалски начин измени на партията СДС,подигра се с родното учителство наред е целия ни народ.

махайте се без бой бе, нагледци невероятни.

По-сполучлива снимка на Oрешарски едва ли бихте намерили. Погледът му издава недоумение, безпомощност и срам, досущ като дете, което е направило белята в гащите.

вярно си е, ама ореховски нали си взе парите от гадните соцове дето го купиха, и сега сигурно вече е милионер...а и колко ще открадне още, един бог знае само...

Каква гавра! Скъсаха се да се извиняват в Народното събрание, а едновременно с това назначават този мафиот и син на мафиот за заместник-министър. Шумен е пропищял от тях. Крадливи и некомпетентни! Орешарски си мисли, че не им знаем кирливите ризи ли? Що за безочие два дни след Пеевски да назначаваш за заместник-министър това недоразумение??? А иначе ще се разплачат от съжаление, че направили грешка с Пеевски. Да се махат незабавно!!

СГЕГА ГОЛЯМА СЕДЯНКЪ СТАНА,ОРЕШАРСКИ

На такъв му се вика: - Ти му навираш честта в гъза, той я изпърда! За ден поне, за два поне, ама ще ни го пишат в сивито - нищо, че сме мутри и калинки! За тези хора отляво в праламента и техните креатури няма нищо свято - няма Родина, няма чест, няма достойнство!

На такъв му се вика: - Ти му навираш честта в гъза, той я изпърда! За ден поне, за два поне, ама ще ни го пишат в сивито - нищо, че сме мутри и калинки! За тези хора отляво в праламента и техните креатури няма нищо свято - няма Родина, няма чест, няма достойнство!

Министърът на МВР Цветлин Йовчев е поискал оставката на на зам.-министър Иван Иванов. Оповестените от медиите данни за зам.-министър Иван Иванов не позволяват оставането му на работа в МВР. Това заяви пред Агенция Фокус вътрешният министър Цветлин Йовчев. Затова незабавно поисках оставката му от поста. Неговата кандидатура не е мое предложение, приех политическо назначение, предложено на министър-председателя от парламентарната сила, която е излъчила г-н Иванов като депутат в 42-ото Народно събрание. Аз самият се запознах с него едва днес., уточни вътрешният министър Цветлин Йовчев.

Министрите не познават заместниците си и не са техни предложения, тимбилдинг супер, както и Орешарски не си познава и определя министрите, това нещо ще управлява Българи експертно!!

Тъпи ГРОБ - ари какво плюете Олигарски нали обеща 250 хил работни места вижте колко ударно изпълнява обещанието си , Вие му пречите да преизпълни плана с тези протести срещу синчето на мама ТОТО

о... тия не разбират - ти ги гониш през вратата, те влизат през прозореца ....

ХОРА, ТОЗИ КАБИНЕТ Е ОПАСЕН ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ! ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СВАЛЕН ПО НАЙ-БЪРЗИЯ НАЧИН!

Иван Иванов е поредната "Дилянка" на Орешарски. Сикаджия във вътрешното министерство!

Е, нали някой трябва да продъжи делото на БОКО МУТРАТА!!!

Още мутри в силовите структури на България. Четете, приятели. link

Борба с монополите ли? Зам.-министър Симидчиев дойде в МРРБ от "Софийска вода".

Ами като има от СИК да има и от ТИМ - хем са по-модерната версия.....не е редно да ги пропускат, та да се знае....

Иван Иванов отговорник на СИК в Шумен е назначен за заместник министър на вътрешните работи. Баща му също криминална легенда в Шумен. За справка виж медиапул.

По данни на вестник Капитал обаче Иванов от 1995 г. е управител на клона на мутренската групировка СИК в Шумен. Това сочи проверка в информационната система ДАКСИ. Той е син на местния бизнесмен Валентин Иванов-Шошо, който също е свързан със силовата групировка.

За зам.-министър на вътрешните работи е назначен 38-годишният депутат от БСП Иван Иванов, който има магистратура по история от Софийския университет Св. Климент Охридски и по право от Великотърновския университет Св. Св. Кирил и Методий. Завършил е Школата за политически мениджмънт във Фрайбург, Германия. В последните шест години е главен юрисконсулт на Билдинг Строй Експрес ЕООД. Преди това е ръководил офиса на Воинтех ЕООД в Шумен, сочи правителствената биографична справка за Иван Иванов.

Преди минути Р Петков поиска оставката на Орешарски защото е назначил за шеф на БЕХ човек с влязла присъда!!!Няма грешка с Пеевски и Иванов просто са взели много пари и имат поети ангажименти!!!Наглеци!!!Долу Олигарски и Станишев!!!

Новият зам.-вътрешен министър е син на местния бизнесмен Валентин Иванов-Шошо, който също е свързан със силовата групировка СИК. Според публикации във в. Черно море, цитираща официална сводка на РДВР-Шумен от 18 януари 2000 г. бащата на новия зам.-министър е бил задържан през 2000 г. за рекет и отвличане.

Тенева е един посредствен преподавател. Потърсете каква е дисертацията и лекциите, които води.

хората му казват чао тои им вика как сте уникален темерут махаи се бе Oрех изсъхнал

Според Капитал Иван иванов е ръководил клона на СИК в Шумен. Какъв рестатрт бе Орешарски.Та вие сте пълен боклук за РЕЦИКЛИРАНЕ. Никаква прошка!Оставка.

А сега направете Маджо за шеф на ДАНС.

Насиране след насиране.Да нямате разстройство от преяждане.

Трябва да има приемственост между стария и новия кабинет. Какво странно има.

Предателя никога не е предател само веднаш.Домогнало се до власта комунистическото доцентче, по шикалски начин измени на партията СДС,подигра се с родното учителство наред е целия ни народ.

Предателя никога не е предател само веднаш.Домогнало се до власта комунистическото доцентче, по шикалски начин измени на партията СДС,подигра се с родното учителство наред е целия ни народ.

екип има, пари няма. добре, че пламен назначи сикаджия за зам.министър на вътрешните работи, така все ще се измисли нещо полезно..

ДИРа защо след вдеки от тия не пишете от коя партия са, или ви забраниха. Ако е възможно някой от тези които трият постовете на хората да ни отговори. Това се отнася и за областните управители.

Член1

Като един от ония "които трият постовете на хората " попитах редакцията. Казаха ми, че скоро ще добавят тази информация.

ОООо пълна трагедия.Още помияри да храним ФЕС ДО ГЪЗ и ГЪЗ ДО ФЕС.