Борисов към Орешарски: Обадете ми се за съдействие

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че са се потвърдили думите му за тройна коалиция, след като Волен Сидеров осигури кворум и кабинетът "Орешарски" ще бъде избран в НС. Борисов обаче призова Пламен Орешарски да му се обади за съдействие.

Обратно в новината

Коментари - Борисов към Орешарски: Обадете ми се за съдействие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пиша за тези които продължават да защитават действията на еничерската партия Атака. Господа, Атака не само бетонира правителство с пет министъра на ДПС, но е и на път да осигури икономически стимол на гласоподавателите на ДПС чрез промените в закона за тютюнопушенето. В закона предложен от Атака са направени специални членове целящи да се стимулира пушенето сред младежта, и имащи единствена цел да се осигури работа на производителите на тютюн (знаете това са избирателите на ДПС, а за да може да влезе този план в действие ДПС постави министър на младежта.) Ако има хора тук които продължават да мислят че Атака е националистична партия, то те не са Българи а Българоубийци.

Незнам как се казва на човек.. който изпитва такава омраза към Бълргарска партия, а подкрепя партия от етнически произход и в същото време вика ,че е националист... за мен е предател от най-лошите.И такива хора ще ни управляват... Боже опази. Парите определят политиките мили хора. Не се надявайте да ни се случат хубави неща. Това е истината прогледнете най -сетне. каква е тази злоба, каква е тази жажда за власт .. Наблюдавах поведението на политиците вчера. Просто съм изумена и отвратена.. Хора никй не мисли за нас българите... собствените ни политици ни предават .... Докато не се пролее кръв в тази държава. Демокрация няма да и се случи в близките години...Това е истината.

Незнам защо оплаквате Бойко Борисов. С това което вчера се случи в парламента,мога да Ви кажа ,че трябва да започвате да оплаквате себе си.Нищо хубаво няма да направи тази компания,която вчера се сдуши в парламента. Колко ли струва гласа на Волин Сидеров.... ?Няма безплатен обяд..комунистите опорочиха изборите,стъпиха във властта по нечестен начин. Само и само да са във властта,държат се като психично болни. Поведението им и действията които видях вчера във връзка с приемането на кабинета ме карат да мисля че сме прост народ и сме мазохисти. В първия си ден заявяват ,че ще строят Белене.Въпреки,че хората казаха "Не". е.... правете си сметка кой чува гласа Ви...Жалко ще станем още по бедни. Няма да станем по богати../каза Орешарски/а и един хубав закон за пушенето ее... и той ще бъде променен .. никакви европейци не сме .. циганска и проста държава с хубава природа и географско положение и толкоз..

А бе вместо да хулите , дайте да видиме как да си оправиме живота, то че ББ не става си е факт , ама и това правителство ще ни е.. ма..та . Според мен трябва да се вдигнеме и да покажеме че няма да търпиме вече да ни шикалкавят. Ето вече се чудят не как да намалят тока, а откога да го вдигнат ( за тока говоря, за другото са импо..ентни) Аз вече получих честитка от Софийска вода 140 лева за 4 човека повтарям за неразбралите 140 ЛЕВА ЗА 4 ЧОВЕКА , Вие получихте ли сметките си?

Абе за Орешарски не знам дали ще ти се обади ама Цацаров със сигурност.

rado_7_6@

Друаре, дайте малко по-леко! Не можем да ви платим за храченето. Охарчихме се предоволно за сайдер ефенди.

Бойко към Орешарски ,,обадете ми се за съдействие ако се затруднявате да откраднете или фалшифицирате нещо ще ви окажа съдействие разбирам ги АЗ тези неща''

предлагам на ББ да праща съветите си от Индонезия. Лека пенсия желарем на вожда!

Сивата, сивота в душите на хората. Вяло протичат празници, трудно се диша със стегната душа. А политиците продължават да се наддумват, кой кой е. Не знам какво е новото правителство, докато не се видят делата му. Досега много ни оправяха за различен срок от време, а в крайна сметка те оправени, а ние...И не е вярно, че не работи българина.Има много хора ,които работят и пак трудно свързват двата края. А ежедневната им работа е изпълнена с толкова стрес за жалки пари, че накрая половината не доживяват до пенсия.

Изпаднал в тежко разтройство, Боци Рапона измъчено се провикна от тоалетната:"Обадете ми се за съдействие". Гласът му бе чут в НС и без записи на флашки и други носители. На сърцеразридателния призив Лютвито отговори любезно: " Боци, оправи си спокойно сюргюна, а ние ще пледираме пред г-н Цацаров за дългосрочен отдих на о-в Белене, за да си оправите с Цвинокио и хипертониите и шизофрените напъни.

До всички герберчета. Цитирам хипертоника: По- добре такъв кабинет, отколкото никакъв. Айде, да се скриете някъде, че разваляте флората и фауната!

аз ви казах и сутринта че Борисов е обиден защото не е поканен на преговори хааха е Бойко Бойкооо

съвети от Борисов??? айде без тях

Бокич, изпусна кокала. А и съветите ти никой не иска. Между другото - можеш сам да изпълниш великите си напътствия - имаш избор - или да станеш овчар или да садиш картофи. Вече няма да си ангажиран с изпълнителната власт, срещи с премиери, работни срещи зад граница и всички тези благинки, липсата на които така остро чувстваш. Добре писаха , че в парламента си седнал на Костов на мястото. На следващите избори ще седнеш пак на сегашното му място - т.е. извън парламента.

Мене ми е чудно тоя човек наред ли е? Или като се има за Слънце, та се самооблъчва и ги говори като слънчасал...

С нетърпение очаквам първото изказване от трибуната на Тиквун: "Уважаеми господин министър председател...".

Че кога Сидеров успя да назначи за свой коментатор капитулиралия пред БСП другар Борисов (агент Буда)? Защото пожарникарят коментира само Сидеров!

борисов пред орешарски е като овчарин пред исак нютон прост дебил а иска да дава акъл

Спука се гнойният цирей ГЕРБ! Свърши се! Ставаме нормална държава! Успех на г-н Орешарски!

Ха Хааа , кога България е била нормална държава при управление на комунисти??? Или сте много малка ( на години) или просто имате много къса памет!!!!

Или най-вероятно е малоумна.

Това беше последната надежда, че нещо може да се промени в тази прекрасна страна. Със сълзи на очи окончателно се убедих, че за мен и моето семейство тук място няма. До няколко месеца ще се изнесем някъде където децата ни ще имат шанс за по-добър живот.

Дерзайте! Ким Чен Ун ви чака!

лек път

Значи от това което тиквона казва, Атака са огромни предатели, играят задкулисно с БСП и ДПС, горките ГЕРБ са натикани в кучи задник и тн, в същото време ББ казва ,че ако са били поискали от него този един глас той щял да го даде, с друго думи и той щеше да влезе в както той я нарича " коалиция " с ДПС и БСП и той щеше да подкрепи въпросната министърка и потурчването на Родопите. Но понеже той го е казал излиза ,че е Благороден мислещ за стабилността отговорен...а щом АТАКА го е направила излиза ,че са предатели, родоотстъпници ,турски подлоги и тн... само на мен ли това ми се струва върха на популизма и цинизма...просто няма думи от подобно безочие. на 22 съм и факта ,че главно мои връстници гласуват за този боклук ме втрещява, с тези хора след някоя друга година ще трябва да оправяме страната си ,а те са по -тъпи и от него. Файл/

Нищо не разбираш от джелезна логика!

Правилно ревете за нови избори пробити герберски капути. Ама вече свършихте кинтите предвидени за фалшифициране на изборите. Дори при сегашното положение, след като имахте цялата изпълнителна власт не можахте да се задържите, какво ще стане сега, когато нито сте на власт, нито имате кинти за купуване на гласове и печатане на фалшиви бюлетини тип костинбродски. Реално дадените за вас гласове трябва да дават много под 97 дупетата, другото са фалшификации и манипулации. Сбогом герберски капути!

Само така си мислиш. Субсидията им нали остава? А миналия парламент даже си я държаха на срочен влог. Затова трябва да се гласува премахването на субсидията! Какво е това безобразие, 12 лева на глас годишно? Да не сме Бахрейн, че ще си позволяваме такива разхищения?

И правилното решение на въпроса с купуването на гласове е елементарно: Всеки гласувал сам получава срещу гласа си сумата , която по сегашния закон получават партиите. Да видиш тогава избирателна активност! Да не говорим, че на партиите ще им е значително по-трудно да купуват гласове, или поне мизата ще се вдигне яко.

Няма да ти се обадят! Вече си заглавие на роман (Господин Никой).

курва е политиката- с гръм и трясък те прави политик и по същия начин те съсипва!

Боце, ела си дома у Банкя, стига ни излага у Парлименто!

Боко Пидала вече живее в Бояна, някакъв готин палат.......

"... На ваше място щях да намеря време да се срещна с първата политическа сила. Уверявам ви, че вместо да се криете и да правите трикове, аз щях да ви дам моя глас. Трябваше само да се обадите... " Пример за демагогията на Боко. Да му се обадят и той щял да даде гласа си. А като лидер на "първата политическа сила" защо той сам не се е регистрирал?

Никаква демагогия не е ! Бойко е благороден и силен човек. Но след всички обиди лично към него и към ГЕРБ ,незачитайки дори Институцията ...български премиер и правителство заслужават ли подкрепата му?! Прояви великодушие и прати в игнора компромата за Московеца. Някой отчете ли жеста?! Но и като опозиция Бойко ще покаже нов модел на парламентарист .

Новият парламентарист Бойко след 3 месеца ще последва примера на Ахмед Доган. Ще предаде функциите си на заместника и няма да стъпи в парламента, ще си стои в "сараите" в Банкя и ще гради стратегиите на партията си. Силата му е сред простолюдието - да се снима с тях, да раздава автографи, да даде някой лев на закъсал сиромах, да реже ленти. В парламента се иска интелект, правни и икономически знания, за да реплекираш грамотни министри и депутати.

Поради интензивно движение в парламента,Б.Б. откри нова магистрала

Що трябва да ти се обаждат, ти се вижда как ги подкрепяш като излизате от парламента като нещипани госпожици.

Те ви се смеят и подиграват, а вие продължавате да заспивате и да се събуждате с ГЕРБ и БСП. Що за хора сте? Мотото на САЩ е: "In God we trust" Предлагам българското да бъде: "Вярваме в Мутрите"

бе тъпанар...мотото е ....МотоПфое...вярвай в баба си - докато има все още пенсия, че другия месец няма да я има.

имаме си ,,греец модел,,!!!партиите си сменят власта, народат обеднява!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е ГЕРБ. Те спечелиха изборите. Това правителство е незаконно и престъпно. То ще бъде свалено от народа още тази седмица. Цацаров се оказа най - подкупния прокурор /по размер на сумата/. Подигравката е, че той ще се бори срещу корупцията и ще следи за законността. Сега ви хилят в лицата от бронираните си автомобили, от скъпите си имоти в скъпи квартали. Но това са пионките - истинските кукловоди са във Виена и Лондон. Тези са им работниците - на срочен договор.

Това е изборът на твоята България, а не на моята. Като имаш доказателства представи ги. Писна ми от ревящи държавни служители.

вземи въже, избери си клон....лесно е. Оттърви себе си и нас. Или пари и за въже нямаш. Капут прост.

Ахахахаха, на Боце ташачките станаха кат' фъстъчки! Вече е опузиция!

Казваш единия по-малък, другият -още по-малък.

"Твоята" България е 1/3 от 42 % гласоподавателна активност, че "мнооого" бе!!!

Борисов все още се вживява в ролята си на едноличен господар. Слезте ха земята Борисов, колкото по-бързо толкова по-добре за вас. Не се правете на толкова важен- министър прдседателят да ви се обажда(?). То и какво ли може да му кажете- поредните ви глупусти с които занимавахте хората 4 години. Не сте ли проумели все ниската си култура и недостатъчна компетентност и ерудиция, която се изизква за да бъдете политик...

Прост народ е българския. Няма да подкрепи правителство, да изчака работата му и тогава чак да се прави на умен Всъщност, извинете. Не са прости българите, а тези, които въпреки простотиите подкрепиха Боко интелекта. Сега пък обаждане чака!? Обаждане от Бай Ставри да получиш!

Не знам кой ви плаща. Малумни комунисчета... Но ще дойде ден в който всичките ви познати, или поне тези от който става нещо, ще са в чужбина, а децата ви ще знаят само турски и цигански. Тогава ще се сетите, че е имало един пожарникар който е можел да спре това, но вече ще е твърде късно.

Имаше един, който ни спираше - това беше ментора на Вожда ББ - бай Тошо Правешки. Даже застрелваха хора, които се опитваха на своя глава да напуснат соц.лагера. Та как викаш ще ни спре Винету? С шланга и калашника ли?

Точно ти да махнеш името, което си взел, защото Апостолът вярваше, че всички ще живеем в ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА,независимо от произхода. ЧЕТИ,ЧОВЕЧЕ,ЧЕТИ!!!

Плаща ми НОИ,но тиквата беше забравил,че има такава институция,а само се оплакваше,че сме му изяли резерва.Да не ми е заработил той стажа.И аз искам къща,но нямам тъща да ми купи шест

Апостоле, правиш много провописни грешки!

Герберите се държат като помияри в парламента. Орешарски , дай им поне една коричка хляб или една пържолка ,все пак ще са ти съветници по финансовите въпроси такива колоси като ТИКВАТА И ЦВИНОКИО .

Първото нещо, което трябва да направи Народното събрание е да ореже субсидиите за партиите. Какъв е този грабеж - по 12 лева на глас, годишно, при унищожена икономика и стопански живот. А гербаните имаха даже нахалството да си ги сложат на влог през миналия мандат. Не стига дето крадоха от където могат, ами ги и субсидират. Да има дават там по 20 стотинки, стигат и даже и това им е много. То хора не останаха, а те се субсидират.

Разиграха си театъра, а сега предстои и да си изберат Правителството! Вярвай, народе!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бойко мутрата не може да се примири, че му взеха властта. Сега няма търпение да мине мандата на Плевневлиев и да стане президент. Е тогава ще е на седмото небе, програма максимум.

Навремето имаше един велик цирков клоун, който веселеше цяла България - Тошко Козарев (лека му пръст). Не съм предполагал, че Бойко Борисов ще го надмине! Аз и цялото ми семейство, всички близки и познати, искрено се забавляваме от клоунадите на Вожда вече повече от 4 години. Да ни е жив и здрав и още дълго да забавлява всички българи в сивото им ежедневие!

За разлика от настоящата отрепка, Тошко Козарев зло не вършеше. А Боци ни разката фамилиите. За това за първия ВЕЧНА МУ ПАМЕТ, а за ГРОБаря- поне 20 год. лъскане на нарове в панделата.

Няма лошо да ни разсмиват, ако тоя смях не ни се пише на г...за. Нека ни разсмиват пак, обаче от Софийския централен. Бай Ставри писа, че ги чак.

Ще съдействащ ти :))) Смешник, стига се предлага, фльорцо пожарникалска, го то джейл! Ей за това може да ти съдействат, простак!

Какво толкова сте заплакали. Нима ГЕРБ е по добър вариант със своите ПОДСЛУШВАНИЯ, рекет над бизнеса, тоталната безработица, изхарчения фиск, некадърността на министрите му. Че то не бе Миро Найденов, че не бе " Ало- ало тук е Мишо Бирата/лека му пръст/, че не бе циничния език на Борисов и компания, че не бе кланянето на Ердоган и реверансите към Доган, и накрая за капак Цветанов-физкултурника, с право да бъде специалист в охраната на държавата. Хайде спрете вече. Рибата в морето, те сложили тигана!!!

Жалък форум,само от комундета!Дир,а да се вземе връце!

Бързо си заработихте жалките"сребърници" от "Позитано" с тези минуси!

Борисов е готов да жертва стабилността на страната, но да се задържи още малко в центъра на вниманието.Борисов и неговото обкръжение се оказаха едни жалки страхливции подлеци, които се повличат надолу един друг, когато изпаднат от кюпа. И всички те са взаимно зависими, така е изградена партията им.Като шайка, като глутница.В опозиция те не могат да съществуват.Затова така неистово се мъчат да отложат народната присъда. Повтаряха в транс ЛИДЕРА, ЛИДЕРА, ЛИДЕРА... Тръпки да те полазят от това публично зомбиране. По този начин преди 70-80годи. са се обръщали към Адолх Хитлер-ФЮРЕРА, към Бенито Мусолини-ДУЧЕ, или към испанския диктатор Франко-КАУДИЛЬО. Борисов се занимаваше с клюки, сплетни, лъжи, телевизионни и медийни "прозрения".Посланията на Борисов разчитат предимно на лумпенизираната част от населението.Затова през последните 4 год. така старателно опростачваха нацията, занимаваха ни с чалга, внушаваха ни преклонение пред мутренската сила, на която Борисов е олицетворение от СИК. Като главен секретар на МВР "течеше" от "всяка медийна чешма".После дойде ред на столичния кмет и премиер, които науморно ни даряваха обект след обек, платени с нашите пари на данъкоплатци.Поръчани на не особено ясни, но "правилни"фирми със спорно качество на изпълнение. В крайна сметка всяка нация си заслужава БАЩИЦАТА. Затова за държавен глава май най-ни приляга Марлон Брандо от Банкя / да МУ се слави името/. Е, аз пък не желая да бъда от тия верноподаници и да се заливам от крепостен възторг пред просташките лафове на месията с филията.

ББ гласувайте против! Да ви видим позицията! Не си прехвърляйте топката с Волен! Да ви видим рамо до рамо ЗА НАРОДА!!!

Мъкаааааа! Сега кой ще вози Бистришките тигри с правителствения самолет?

А като изкарат истинските "учебни"полети на авиоотряда какви ли още живинки ще видим че са извозвани до определени дестинации...

Г-н Орешарски, ако имаш проблем в управлението , съветвайсе с Бойко и направи обратното и няма да сбъркаш!

Ше ви кажа какво ще се случи - ВЪЗМУТЕН ОТ ПОВЕДЕНИЕТО НА БОРИСОВ, ПРЕДАТЕЛЯ ЩЕ НАПУСНЕ ПАРЛАМЕНТА! ВЕЧЕ НЕ ИМ Е НУЖЕН - ДАДЕ ИМ КВОРУМ! НА КРАДЦИТЕ, КОИТО МУ ПЛАТИХА 100 млн.! Сега ще ни ги изкарат през носа. Започват КРАЖБИТЕ!

С нетърпение чаках да гризнете дръвцето,сега дълго време ще се наслаждавам на герберско квичене

Кражбите не започват, а продължават, само че джобовете на гербаджиите ще са по-празни.

Защо има тоооолкова елементарни люде по земите български :(

Само 100 милиона? Не вярвам. Поне 500 милиарда са му платили, гадните комуняги на Сидеров. Но доблестният рицар на ГЕРБ и цялата вселена Бойко Борисов - Буда, заедно с верният си оръженосец Цветан Цветанов - Ухото няма да спрат да громят новата тройна империя на злото. Три пъти ура и петорнана доза успокоителни хапчета за всички верни поддръжници на ГЕРБ. За АйКюто - десеторна и за сметка на партийната каса. :))))

Уникално- елементарно тъп си приятел, почти толкова, колкото Боко и Цоко, а те нямат равни на себе си. Но ти си добър ученик и надявам се ще ги задминеш.

IQ146 В.С. заяви, че ще се съсредоточи в разкриване далаверите на ГЕРБ. Много удобна роля в която ще получи подкрепа от БСП и ДПС. Като резултат се очаква Б.Б. и Ц.Ц. да оглавят доброволна бригада за изграждане на Белене за да може и ние да имаме 2 ЯЕЦ, а не само Турция. В очакване сме България да се реиндустриализира, може би със съдействието на братския руски народ. Новият шеф на МВР, няма да подслушва. Той вече знае, къде са скрити всички флашки с компромати и ще действа съгласно инструкциите. Прокурорът Цацаров вече заяви пълна подкрепа. Всички Калинки ще бъдат заменени от Трактори с военно-милиционерско-икономическо образование. В първите месеци ще ни е доста весело....

Ами като твоите платци са стиснати и не му плащат вече, нищо че се нас..ха от крадене, какво да прави човекът? Аз се учудвам, как такива като тебе, с восокото IQ, още са на хранилката на поварникаря! Или имате да отработвате авансите от преди време? Давайте, щото няма да има вече! Трябва да сменяте работодателя!

А какво прави другия главен герой в сагата за апартаментите на Цветанов? Бившият шеф на НАП, "изненадващо" станал депутат от ГЕРБ след като оневини Цветанов, споделил ли е нещо от трибуната или се свива на последния ред на герберските скамейки?

Сега ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА СИДЕРОВ е на дневен ред, не двата апартамента на Цветанов!

Не два, а ШЕСТ!

Колко лесно беше да излезе ББ преди Сидеров и да сложи картата в машинката. Сега нямаше да има циркове и никой нямаше да го упрекне - защото това е държавническо поведение. Ама на прост народ му дай циркове.

Моля, не се блъскайте! Борисов да тръгва към "Пирогов", а Цветанов - към "Г.М.Димитров".

Вожде, вожде нямаш си и представа колко си зле и колко по-зле ще ти става, рапончо :)

Аз ще му обясня подобаващо.