Коментари - Скандалът с бюлетините по дати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как тези бюлетини за една нощ са могли да бъдат транспортирани и използвани! Тези бюлетини са били заложени, били са капан, за да могат комунистите да осмърдят целия ефир, както направиха, със специалното участие на Мая Манолова, Бареков и учиндолския пръч! Факти, които не могат да бъдат оспорени!

Със мерак бе,със мерак!!

Какво ще кажете за следната идея? Майчето Манолова е пуснала сигнала, но дали е трябвало? Дали не се е престарала, а тези бюлетини да е трябвало да отидат някъде другаде, А? Начина по който могат да се използват го знаят само Серджо Леоне, защото не веднъж го е прилагал, Лютфи също. Може би посоката е била тази, тогава юнаците комуномюслюмани щеха да са си спечелили с много, както се гласяха. Нещата се връзват по много линии, но тук няма място.

САМО ГЕРБ ; Осмърдяха ни тези комунисти всичко е една голяма одурма

Няма да ни поставите на колене! Ако сте ни държали така години,то сега НЕ! НИКОГА ВЕЧЕ КОМУНИСТИ ВЪВ ВЛАСТТА! БЛАМИРАНЕТО НА ПАРЛАМЕНТА Е ИЗХОД!!

ТОКУ ЩО , ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО серГЕЙ , НАРЕЧЕ ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ГЕРБ " ЕДИН МИЛИОН ЛУМПЕНИ " , ЧЕСТИТО ВИ ЛУМПЕНИ ПОЗДРАВА ОТ НИОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ !!!

БСП-арството било страшно прилепчиво, щом и Росенчо обърна резбата. Обречени сме да живеем в страна, в която прокуратурата не зачита Закона, а Президентът одобрява това.

Засрамете се гербери.Снижете се по-ниско от тревата.Безобразията Ви нямат край.Дано Вашия край е дошел,а Цецко и Борко да си намерят място в пандиза.

A по какъв ред са пренесени намерените бюлитини в Прок. Как се гарантира че са същите тези намерени ? Гледах и слушах вчерашната пресконференция и не видях нито едно доказателство. Журналистите не бяха на ниво, да не казвам нещо повече. Развяване на 3-4 бюлетина,без оценка от полиграфи, експерти а един фарс.Потвърди още на 11.03. че бюлетините са 350хил, но и вчера не уточниха.. Много се е разбързала Пр/та защото гафът е пълен - езуитско прессъобщение,(11.05.) което напълно потвърждава Барековските разследвания и се оправдава, че не е цитирана партия. Ами просто нямаше нужда след написаното от тях. Редно е всички доказателства да станат достояние на гражданите -но не коментирани от Прок. Очакваме действията на Конст. съд, Президента, Омбудсмана .. и как ще оценят и проконтролират действията на Прок.

"От Министерски съвет заявават, че по закон се печатат 10% повече бюлетини." Ха сега, де! КАКВИ ЛИ ОБЯСНЕНИЯ ЩЕ ДАВАТ милият честен ИНФОРМАТОР Бареков, поддалата се на НАТИСК енергично "действаща съобразно закона" прокуратура, борците за политически права на гражданите Манолова, Станишев и съмишленици???

Не ти ли увре главата, че те 10% са си ги напечатали и са ги дали на МС да ги даде на ЦИК още на 8.5.2013г. Тия са над 10%.

Герберасите са най ранобудни отново. Ще ви платят бе хора, поспете малко :-D

Обърнете внимание на последователността в изказванията: -пресконференция на БСП-обвиняват ГЕРБ -пресконференция на ДПС-обвиняват ГЕРБ -чак след това "НЕЗАВИСИМАТА"прокуратура потвърждава за бюлетините И ТОВА ПОСЛЕ НЕ БИЛО ТЕНДЕНЦИОЗНО И НЕ Е ОКАЗАЛО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ РЕЗУЛТАТИТЕ!!! МОЖЕ ИДА СМЕ ОТ СЕЛО,НО НЕ ЯДЕМ ДОМАТИТЕ С КОЛОВЕТЕ!!!

Май, че точно така ги зобате- интелигентно се изказвате иначе. Вместо фактите, коментирате формата. Май само коловете гризете.

ТОЧНО ФАКТИТЕ СА ЧЕ ПЪРВО ПАРТИИТЕ ДАВАТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ И СЛЕТ ТОВА ВЕЧЕ РЕАГИРЕ И ПРОКУРАТУРАТА. ТОВА АКО НЕ Е СЪГЛАСУВАНЕ НА ТЕЗИТЕ НА ПАРТИИ И ПРОКУРАТУРА?? ЗАЩО НЕ ИЗЧАКВАТ ПРОКУРАТУРАТА ДА ПОТВЪРДИ И ТОГАВА ДА ВЗЕМАТ СТАНОВИЩЕ И ДА СЕ ИЗКАЖАТ ИЛИ ПО ТОЗИ НАЧИН КАЗАХА НА ПРОКУРОРИТЕ КАКВО ТЕ КАЗВАТ. И НЯМА НАРУШЕНИЕ!!!???

Законът пак действа избирателно, никой не обвинява БСП И ДПС, че са нарушили мълчанието в деня за размисъл.

А бе, Поля зощо отклонявате въпроса? Служебното правителсво беше назначено да организира произвеждането на изборите. Да организира!!! в т.ч. влиза и контрола по спазването на Закона. Напечатаните в повече от заявените бюлетини са факт и той сам по себе си е престъпление. Човешко е престъпника да си понесе наказателната отговорност, не този които с действията си е предотвратил консумирането на престъплението.

Имаше много хубави обяснения за тия бюлетини :) Първо не съм сигурна, че количеството е уточнено някъде. Второ доста хора се изкаха, че е нормално в печатния процес да има над тираж. Трето имало е и технологичен брак. Четвърто те е трябвало да се пазят в печатницата, до изборите. Пето ДАНС твърдят, че няма открити нарушения още в петък.. ...

И, какво следва от това? Да мълчат щото е ден за размисъл, а пък противниците им да си свършат работата през това време? След това върви и доказвай, че нещо не е било наред. Правилно, действа се на момента- после може да е късно!

Сега Главния Прокурор да не пелтечи, а да си завре имунитета отзад! Да му се връчат почетна лопата и кирка и да оди да смъкне 50-ина килограма! На пенсия с 200 лева! Нещо много оял се ми изглежда!

"11 май, събота - В деня за размисъл БСП и ДПС организират извънредни пресконференции и обвиняват ГЕРБ в опит за манипулиране на изборите." СЪГЛАСНО ДИР.БГ КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА!!!КЪДЕ Е ЗАКОНА???