Прокуратурата ”задържала” и годни, и бракувани бюлетини в Костинброд

Прокуратурата защити на безпрецедентна пресконференция-презентация позицията си, че иззетите от печатница в Костинброд 350 000 бюлетини са били годни и готови за експедиция. Засега няма повдигнати обвинения, но главният секретар на МС се проверява за неупражнен контрол. Разследва се и фирма, която е трябвало да превозва бюлетините.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата ”задържала” и годни, и бракувани бюлетини в Костинброд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мамка ви

Вече започва да прибича на битка между най-корумпираната съдебна система във всичките й части и Цветанов.Това вече е страшно.Нека някой от пишещите в този сайт каже с ръка на сърцето, че е доволен от магистратите в България.Започна се нещо и те разклатиха страната. Честито да ви е на всички.Италия пасти да яде пред нас.

САМО, ЧЕ БРАКУВАНИТЕ БИЛИ 350, А ГОДНИТЕ НАД 350 000 - МАЛКА РАЗЛИКА В БРОЙКАТА!

да ги види народа тези бюлитини не вярваме вече на такива лъжи еди къде си има умряло куче идете да го видите ХАЙДЕ СТИГА ГАВРА С НАРОДА

Човека си взе парите,и ще си направи нова печатница за етикети,бандероли,винетки а и за евро може би.А пък вие си лаете колкото искате.

"Прокуратурата обаче показа снимки от склада, на които се вижда, че на различните партиди са поставени листове, на които са написани няколко града - Благоевград, Хасково, Кърджали, Пазарджик, Кюстендил, Шумен, Варна, както и Външно министерство - тоест бюлетини за чужбина. "Излиза, че този брак е подготвен за определени градове, това за нас беше смущаващо", коментира Борислав Сарафов." Aло-у, нали бюлетините се печатат по избирателни райони и в различен тираж. Нормално е всеки тираж за отделен район да се опакова отделно.

Не съм сигурна, че хората на прокуратурата са наясно с тези дребни подробности. Освен това не разбирам как хората си представят някой в събота да седне да обработва тези бюлетини после и да ги подпечата... Да, някои твърдят, че е взъможно да се подменят толкова много бюлетини :) ем, това тяхно твърдение може само да ме притеснява, явно са го правели. Най-забвно е, че има и купчина за чужбина... Интересно те как е било планирано да се подменят...

И като ги разпитаха те какво казаха ?? Че са пробутани през незаключените врати от печатницата на БСП,нали ??И после пчеличката МАЯ тича да подава сигнали..

Торбата с лайна,започна да мирише на развалена цаца!...

Цацата няма ли акъл ??? Да се задейства по сигнал на Мая Мърлева ....

Щом има нарушение къде са извършителите, защо не са хванати? Интересно как няма задържани нали има нарушение? И за какво Манолова се криеше че тя е подала сигнала? Гузен негонен бяга! Пълен цирк, но БСП си свърши работата като си направи черната агитация в деня за размисъл, сякаш цялата кампания не им стигна.

На всички неграмотни идиоти от ГЕРБ не им ли омръзна да пишат тъпотиите си тук. Тиквата и Физкултурата още ли плащат?

Прокуратурата е подлога на БСП+ ДПС И ОЛИГАРСИТЕ.

Абсурдно изказване на главния прокурор днес . Главната прокуратура спряла извозването на бюлетините от Костинброд !!!. Те са намерени в печатницата по нищо не личи , че са подготвени за извозване име и брак има и действителни . Но до тук няма данни за извършено престъпление . Само като предложение ... може да се пуснат като евтини тапети - мзогат да послужат на някой , ако бяхме истинска демокрация и пазарна икономика това отдевна щеше да е факт.

Ролята на главния Прокурор е да следи за спазване на законите. Цацаров обаче обяснява, че не можел да издържи на медийния интерес/от Бареков/ към случката в Костонброд през деня за размидъл. И всъщност наруши грубо закона, който трябваше стриктно да спазва по Конституция и съвест. Включи се най-активно в организирания опзиционен вой от Сергей и Лютви с най-различни взаимноизключващи се съждения. Цацаров обединява всички най-отрицателни черти на своите предшественици Татарчев, Филчев и Велчев ...

Те това баше удар под кръста спрямо ГЕРБ!!! Номера беше подготвен добре от комунистите. Станишев се чуди как да хване влака на властта с турците, безтурците СерГей е за мустака!!

Искам да онодя прокурорката!

Призовавам Бойко Борисов и ГЕРБ, да унижат публично и експертно Сотирис, по процедура до 15 дни след обявяване на изборните резултати всяка политическа партия може да ги обжалва чрез жалба до ПРОКУРАТУРАТА, която играе роля на "пощенска кутия" и главния прокурор е длъжен да препрати жалбата до КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД! Вече има няколко подобни ПРЕЦЕДЕНТА!

Какви процесуални действия следваше, следва и ще се предприемат ли към: - лицата от съответните институции, допринесли за изтичането на информацията - грубото погазване на закона, при огласяване на уж секретната акция, извършена БЕЗ участието на МВР (с внушението, елиминиране на ев. изтичане на информация от страна на МВР) извършено от съответната медия - ще се потърси ли ПЕРСОНАЛНА отговорност от лицето Бареков и неговите прислужници за безпрецедентната му агитация във вреда на ГЕРБ, лъжите, които изрече в ефир за опит за саморазправа, което всички видяха, че не отговаря на действителността в ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ - ще се предприемат ли процесуални действия и срещу лидерите на политическите сили за воденето на пропаганда в ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ с различни внушения - ПАРАНОЯ от опит за преврат, до диктатура на една определена политическа сила (ГЕРБ) и ев. отмяна на изборния ден, свикване от президента на лидерите и пр. простотии от всякакво естество????? - Цацаров добави, че след като на следващия ден (11 май, събота) информацията е била оповестена от една медия - тук е мястото да попитаме ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЗАЩО НЕ ПРАТИ ЖАНДАРМЕРИСТИ В СЪОТВЕТНАТА МЕДИЯ ПОЗВОЛИЛА СИ БЕЗПАРДОННО ДА НАРУШИ ЗАКОНА В Деня за размисъл, - поради огромния интерес прокуратурата е била принудена да публикува съобщение. Цацаров обаче подчерта, че в него никъде дори не е намекнато за конкретна партия, затова е необяснимо защо една е идентифицирала себе си - господин Цацаров, ЦЯЛ свят чу и разбра, че ГЕРБ никога не е признала участието си в аферата 350 000 бюлетини. Той бе категоричен, че не може прокуратурата да бъде обвинявана, че е повлияла на избирателите - напротив МНОГО СИЛНО повлия както на твърдите, така и на колебаещите си избиратели.

Само някой Путьовец или Путиновец, (кой както му звучи по-правдоподобно) да опита да прави нащо по битата карта наречена АЕЦ Белене - "е те за тва вече ви утепахме!"

БУЗАНЧО Е ТОП ПРОКУРОР БРАВО БУЗАНЕ , СМАЧКАЙ ПРЕСТЪПНОСТТА

Заглавие под снимка 3/4: "Прокурор Роман Василев срЪвнява две бюлетини"!!??? Щом и журналистите ни вече са с такъв правопис,не ми се мисли за останалите хора... Или пък за нивото на тези по върховете...

много се обяснява този прокурор Цацата , той трябва да бъде пестелив на думи и категоричен като действие , малко прилича на героя Бузанчо от едноименния сериал - Бузанчо в страната на чудесата

Цацаров ни взе за ЦАЦИ. И ако 6 години смята да лови ЦАЦИ, а не ОКТОПОДИ, да му се отнеме риболовния билет /имунитет/!

си специалист и разбираш от риби! Ще ти е от полза в работа ти! Но, остави Прокурора да си гледа своята си работа! Със сигурност, повече от теб разбира от право!

Брилянтен Цацаров. Най-после България да има страж на законността. Сега очаквам арести за Тиквоча и Физкултурника. Не може да се толерират подобни изборни беззакония.

Торба от брилянт-пълна с говна?!

Днес видях кадри от tv7, които са били сигурно от камерите в самата печатница. Там ясно се вижда как са стифирани опаковани в стреч, правилни паралелепипеди, подредени на палети редовните бюлетини с напечатани надписи на града за изпращане и номер на поръчката. Докото тези от видеото от пресконфернциата бяха нахвърляни върху палети, на един палет различни градове написани на ръка(да си знаят работниците), небрежно подредени. Прилича ми на мърлява бълграска работа, а не на велика конспирация. Ако е имало завера все пак има камери , охрана , при товарене трябва да са замесени и те, някой който товари - не става на ръка тези палети да се товарят итн.

не им "отърва" истината и излизат с номера , че Цацаров им е виновен!Напротив! За пръв път от 23 г. имаме Прокуратура , Главен Прокурор, които работят професионално! Полагат усилия за изчистване "омърсеното " име на Прокуратура и Съд !ПРОКУРАТУРА И СЪД В БГ- СА НЕЗАВИСИМИ И СА ПРИЗВАНИ ДА СЛОЖАТ РЕД В ДЪРЖАВАТА! Време е, ние- Гражданите и най-вече разноцветните ни Политици-всички заедно , да се научим да уважаваме Върховенството на Закона! Браво на Цацаров Дава заявка ,че ще се ръководи само от Закона, Истината и Справедливостта! И така трябва да бъде !

Вчерашните доказателства ??? Къде ги видяхте? Разказваха Ви интерпретации и версии? Нека видим обвинителният акт и тогава ще има коментар. Прокуратурата се издъни яко и сега се опитва отново да манипулира обществото - не съм за никоя партия, но тези действия са обида за всеки българин и то от държ. институция. Колко са действителните бюлетини ? - не ги обявиха, но ги превозиха в Прок/та. Каква е тази безпрецентна показност на Пр. Тя доказва дейността си с АКТОВЕ, а не с прессъобщ... и доказване в съда. Къде го видяхте??? Само промивка на мозъ..

Те и фалшификаторите на пари, казват че парите са за "тапети".

От печатницата твърдяха постоянно че са бракувани,а защо бракувани бюлетини ще се изпращат по различни градове,както е било описано

ПРОКУРАТУРАТА МАНИПОЛИРА ОБЩЕСТВОТО ТЯ ПОКАЗА ОТ КАМЕРИТЕ НО НИКЪДЕ НЕ СЕ ВИДЯ ДАТАТА ДАЛИ СА ПРЕДИ ЗАРЕЖДАНЕТО НА РИКОВЕТЕ

С идването на г-н Цацаров беше спряно едно разследване срещу измамници, които откраднаха от 170 човека над 1,5 милиона. Сега Цацаров потвърждава пълната си некомпетентност. Било написано на различни купчини градовете. Не мога да повярвам, че имаме толкова прост гл. прокурор. Нима той не знае, че за различни градове, бюлетините са различни? БОЖЕ, до кога тази простотия ще се намества на тези постове? Народът трябва да поиска сметка на Цацаров за организираната в деня на размисъл агитация за комунистите. Ако не го направим, то си заслужаваме Цацаровци.

щеше да си Главен Прокурор! Ама не си! Просто си заслепена от Герберщина, което си личи, но не значи, че си права, по-умна, или каквото там си въобразяваш , че си, ама всъщност- не си! Остави на мира Прокуратурата да си върши законово работата!

Всички Гербаджии да наведат виновно глави- дори една конспирация не можете да направите като мутрите. И слушайте, когато Главния прокурор Ви говори- водете си записки!

350х. бюлетини в склада, бусове с двойни дъна, хеликоптери на стадиона в Костинброд, подводница U32 някъде в Черно море. Типичен комунистически балон и истерия. Навремето, великата Балванска битка е нещо подобно. Един юнкер подофицер заловил двама шумкари около с.Балван и ги отвел в кметството. Какво написаха шумкарите в историята: грандиозна битка, атаки и контраатаки на шумкарите (народните закрилници!?). Пробив в жандармерийския кордон. Авиация ги обстрелва и прочие лъжи. Нищо не са забравили от партията на терористите убийци!

Ти си пАтка непоръбена.

Изборите минаха, но остана лошото чувство, чe комунизма и методите му са живи и сеят дезинформация!

В нормалните страни ако има нещо подобно на това прокоратурата да има улики и доказателства за закононарушения "имунитет" не важи както е при нас та ще трябва да се молим на ЦЦ доброволно да го свали за да може прокуратурата да си свърши до край работата. ЦЦ пак и ББ са такива нагалци че никога няма да го направят. А пак ние и нашите закони са еба си законите не е истина...

От рано сутринта та даже и от нощта гербаджиите яко са налазили форумите.Ако имаха поне малко морал,чест и достойнство щяха да замълчат,след всички изцепки които направиха нагло продължават да лъжат и да търсят вината в другите.

Тони ти не си ли разбрал/а че е по лесно да обвиниш някого отколкото да си признаеш мъжки че си сгрешил... Пожарникарска им работа... толкова им е културата, образованието и най вече сивото вещество...

Колко време още ще и трябва на прокуратурата за да арестува виновните.Мисля,че не е трудно да бъдат идентифицирани.Въпреки огромния натиск Цацаров трябва да каже и Б,щом веднъж е казал А.

На снимките се виждаха смешни листчета с имена на градове. пълен ташак. Защо не са проследили бюлетините с жпс до местата. Въпрос номер едно. не вярвам на ояден прокурор с двойна гуша като на Жаба !

Фирма предлага въглероден анализ с въглерод С14, за да се установи кога са монтирани двойните дъна. Може да докажем от кога е практиката за разнасяне на бюлетини по този начин. Публикувайте и снимки в средствата за масово осведомяване на въпросните автомобили. Все някой ще ги е виждал до къде са правили курсове. Преди това.

Пресконференцията дадена от главна прокуратура се превърна в грандиозно шоу.Никога не съм вярвала че господата 1.Ще се яват толкова неподготвени и мрънкащи без доказателства. 2.Цацаров нанесе страшен удар върху изборния процес със нищо недокозващата информация така услужливо представена на хиените БСП,ДПС,подлогата Бареков и др. 3.Цацаров категорично доказа че е главен прокурор на мафията ДПС,БСП. 4.Да се потърси отговорност от гл.прокуратура,ДАНС и др.институции за изтеклата информация в деня за размисъл коята накара хиляди българи да не гласуват. 5.Да се отнеме лиценза на ТВ7 за престъплението което направи в деня за размисъл.Ако има да урежда сметки с Борисов не от екрана на "независимата" телевизия на предателя Пеевски. 6.Единственото спасение е нови избори като до тяхното провеждане озверелите хиени от ДПС,БСП и техните помошници под строг контрол от психиатри. 7,Бог да пази България.

Правилно, по-добре да си бяха мълчали, за да може овцете да си мислят че демократично гласуват ! :) Докато не разберете, че част от демокрацията е пълна осведоменост - нема да ни бъде :)

много шум се вдигнало и затова не можело да се използват срс та много логично оправдание БРАВО.

Ако Цацаров вкара Цецо в пандиза ,може да лежи до края на мандата си. То ако Цецо влезе в пандиза ,то каква помия ще излезе за ГЕРБ и Борисов след това.Всички тия хора където се страхуват сега от Цветанов като се разприказват....историята на Кръстника ряпа да яде.

Я му направи един "барек" на цацата

КАК БАНДИТА ЩЕ ИЗВЕДЕ БЪЛГАРИЯ ОТ КРИЗАТА, КОТО ТОЙ Я НАБУТА ТАМ?!

Това беше най-грандиозната маниполация на изборите от БСП, ДПС и прокуратура. В деня за мълчание обявиха, че се готви преврат и искаха свикване на НКК при президента. Погледнете какви снимки на бюлетини показаха прокуратурата: Разхвърлени книжа в стая със счупена брава на вратата. И това го обявиха за грандиозна конспирация в сграда в която се разхождат 1000 работници.

Не само ,че повлия-малко е да се каже,той съсипа изборите със простотията си да се води по акъла на "Кучката" и "Дудука"!Този плазмодии закопа ГЕРБ са над 9-10%!Твърди привърженици на ГЕРБ гласуваха за други,в резултат на тези интриги на "Главния интригант"!Бойко трябва да осъди Цацата !Победата му щеше да бъде много по-убедителна и да избави България от хаоса и нищетата!Бойко е наистина "Новия Левски",а управлението му ще остане в историята като "Златния век"на България!

този мазен комуняга е напалнил дебелата гуша с бакшиши от мафията. цаца, ама много дебела.

да се възбуди наказателно дело срещу бсп, сатанишев, мая манолова и цацата за компромати, опорочаване на изборите и дестабилизаця на държавата. цацата да бъде отс транен от поста главен прокурор като корумпиран и слуга на комунистическата мафия. да му се ударят и 100 тояги на голо на националния стадион., след което да бъде върнат във филибето като разсилен в съда..

ти опитай да видиш дали не е, след това ще си зебра лонг, лонг тайм. :)))

избирателно четеш или дислексия? Дислексията се проявява чрез проблеми в четенето, писането, смятането, но организационните, музикалните, времевите и пространствените способности. "Прокуратурата обаче показа снимки от склада, на които се вижда, че на различните партиди са поставени листове, на които са написани няколко града - Благоевград, Хасково, Кърджали, Пазарджик, Кюстендил, Шумен, Варна, както и В ъ н ш н о м и н и с т е р с т в о - тоест бюлетини за чужбина."

ти опитай да видиш дали не е, след това ще си зебра лонг, лонг тайм. :)))

За какво му е на Цацаров да ги проследява бюлетините.Първо собственика на фабриката в Кастонброд от ГЕРБ ,като се разприказва ,защото кой ги е поръчал тия бюлетини и кой е трябвало да ги извози.Не вярвам на тоя богат човек да му се иска да опере сам пешкира,всичко ще си каже. Второ фабриката работела 24 часа и работниците няма начин да не знаят колко повече са произведени. Трето....и т.н. до края на конеца.

абе някой може ли да каже по какъв начин влияе на изборите тези 350 000 бюлетини.представяш документ за самоличност,подписи ,печати ,охрана-е как така след всички тези бариери,некакви си празни листчета(не са били с кръстчета) се оказват заплаха за изборите.по какъв начин може да се манипулира вота.Умник Гюро с Умници другари-с глава ли беше Гюро или без Глава.Лани му купихме капа-че,трябва да е имал глава-Цацаров аз съм от партията на ,,дебелия рук"-рук да се чете в обратен ред-смешници сте всички в тая изтормозена България-хе хе хе.

ПО НИКААКАВ , НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЛИЯЕ С ТЕЗИ БЮЛЕТИНИ .

Живея в чужбина и тази вечер за първи път видях и чух ,,прокурора цИцаров''.не мога да повярвам,че това индивид заема този пост в държавата-,,ще си свършим работата,ще си свършим работата"-ха ха ха.Себе си ли насърчаваш цИцаров или плашиш някого-плаши пейо гарги-смешник.

ПРОКУРАСТЪТ ЦАЦАРОФФ СЕ ИЗХВЪРЛИ КАК ТЛЪСТА ЦАЦА НА ПРАЗНА БЮЛЕТИНА !

Жалък си засега, мисли друго! Пезевенк!

КАЗВАТ , ЧЕ БКП СА ПОСВЕТИЛИ , ЦЯЛ ИГРАЛЕН ФИЛМ НА ЦАЦАРОФ , ИМЕТО МУ БИЛО - " КИТ " !