Иван Костов подаде оставка като лидер на ДСБ

Цялото ръководство на Демократи за силна България подаде оставка, след като партията остана извън парламента. Лидерът на СДС също се оттегля.

Обратно в новината

Коментари - Иван Костов подаде оставка като лидер на ДСБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евалла, машалла, най-сетне!

Достойна за уважение постъпка!Синята идея ще остане!Сега е време да се възроди!Разчитаме на младите,умните и талантливите!Честността ,принципността и уважението на личността ще импомогнат да намерят пътя,създаващ работеща икономика за Родината ни !

Костов е един от умните политици с ясен поглед напред в политическата мъгла.Жалко че държавата ни отива на самоход без ярко лидери.

АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЕДНО- КАК АТАКА НЕ МОЖЕ ДА СЪБЕРЕ ГЛАСОВЕ ПРИ СЪЗДАЛАТА СЕ СИТУАЦИЯ! МНОГО СЪМ ГЛУПАВА!

Костов е един от умните политици с ясен поглед напред в политическата мъгла.Жалко че държавата ни отива на самоход без ярко лидери.

Леле,мале......какъв прост народ,хак да ни е.........БСП,ГЕРБ,ДПС и АТАКА....на печеливщите Честито,а другите,дим да НИ няма

КОСТОВ, САМО ЩЕ ТИ КАЖА - ВРЕМЕ БЕШЕ- ПОМНИШ ЛИ, КОГАТО РАБОТЕХ КАТО ПРЕВОДАЧ В АКБИНЕТА ТИ?! ЕДНА ДУМА НЕ МОЖЕШ ДА СВЪРЖЕШ НА КОЙТО И ДА Е ЧУЖД ЕЗИК, А ФИНАСНСОВ МИНИСТЪР СЕ ПИШЕШЕ! НАКРАЯ, КАКВО?!ДОБРЕ, ЧЕ НАВРЕМЕ ИЗБЯГАХ, ЗА ДА НЕ СЕ ОПЕТНЯ И ЗАРАБОТЯ НОРМАЛНО И СЕ РАЗВИЯ НОРМАЛНО. БИЛО Е ИНСТИНКТ ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ, КАЗВАМ ТИ!НЕ ЗНАЯ, ОТ КАКВО БЯГАХ, БЯХ МЛАДА ТОГАВА, А ТО ЕТО КАКВО БИЛО!БЛАГОДАРНИ Е НА БОГА, НИКОГА НЯМЯХ НИЩО ОБЩО С ТЕБ И ТОВОЕТО ОБКРЪЖЕНИЕ. И ПАК, ТО БЕШЕ ПО- ДОБРО ОТ ТОВА НА ДЗИ ПРЕЗ 2007.................................ДОЛНА ГАДНА И СМЪРДЯЩА ПАСМИНА................

Като те гледам ти как свързваш думите, не знам от какво на какво си "превеждала".

прост народ, слаба държава

ДСБ няма да вземе държавна субсидия. За какво му е на Костов да стои в тая партия. И той е същия както всичките му клиенти - като падна от власт, изчезнаха му и поддръжниците

България винаги е била червена и последните избори го потвърдиха. Много жалко, зашото 23 години тъпчим на едно място и хората още не са си взели поука.

и сега България без Костов като ше цъфне,като ше върже,като ше потекат реки от мед и масло,като се вдигнат заплати,като настане щастие и благоденствие, малееее....

то пък като сме цъфнали с костов досега

Тая година - вън от партията, догодина - в затвора! :)

АрИвЕдерчи, мургав вожде на всички реститутки! :)))

Поздрав са всички костовисти/десЕБАри и седерасти: Союз нерушимый, республик свободных, скрепила невеки великая Русь, да здравствует созданный волей народов, единый могучий Советский союз!!! Славься отечество, наше народное, дружбы народов надежный оплот, партия Ленина, сила народная, нас к торжеству коммунизма ведет! :)

Това го изпей на Бате ти Бойко и др. Серго...

Народа забрави за големите заслуги на Костов: - Приватизация (прехвърляне на собствеността на шепа хора) - пенсионна реформа (глад за пенсионерите) - здравна реформа (всичко платено и който оцелее).....

Ами твоите любимци са на власт 13 години, защо не го отмениха. Това е най-лесното!

В новото дясно не трябва да влизат Надежда ,Петър Стоянов ,КОСТОВ ,СОФЯНСКИ ,Бакърджиев ПРЪМОВА И ТИ МАРТИНЕ ,А СЪЩО ТАКА и ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ ОТ СЕГАШНОТО сдс пиша го с малки букви ,тези предатели не заслужават и писането ми,да си ходят на село

След логичният край на един боклук, сполучливо именован Ваньо Мангъра, с чиста съвест може да калкулираме резултата: от "Бъдеще за България" в "Бъдеще БЕЗ България"!!! Съд и затвор за мавъра!!!

Съд и затвор за престъпниците,а Костов не е престъпник!маи на друг сега кроят шапката за затвора !друг е газил закона не Костов

Сапио помните ли?

Ваня, Ваня, това трябвяше да го направиш много отдавна! Ти си умен чавек, как така не го осъзна?Поразиите които направи са големи.

Не 1000, не 2000, а милиони трябва да крещят, защото той не само не прекрати, а доразви и обогати криминалния преход започнат от Андрей Карлович и окончателно унищожи надеждите на милиони за демократично развитие на РъБъ! Но какво може да се очаква от преподавател по политикономия на социализма, който при Тошо ни учеше колко лош и гаден е капитализма.

Коментарите са 1137, а не 1050...И още ще коментират, още ще крякат от блатото четирите червени жаби- БСП, ГЕРБ, ДПС и руската Атака. Защото никога в техните редици не е имало политик, мъж и премиер, направил толкова, колкото Костов.

1050 коментара !!!!! Няма друга такава тема, няма друг такъв политик и човек коментиран толкова яко. Трайте сега. Потънахме до шия в помия и ще я сърбате.

Да, ще има, но не е сигурно дали ще е стабилно...Нови хора, нови рискове - трябва време, докато се разбере кой кой е. А те един път набутат ли се, нямат изриване после. Като Костов - колко пъти досега имаше повод да даде оставка от 2001 г.? Че и сега - щял да я подава на конференция...през юни.

Трябват нови хора не от вътре а от вън ,тия са неподходящи за честна и свята демократична партия ,трябва нови а не да се ръкостискат и седят на една маса с комунисти и турци ,костов го направи и се видя комунистическото в него, той ни лъга доста години.

РАЗБЕРИ ОТ ДЕДО СИ .........ЦИГАНИН БУГАРИН НЕ СТАВА И ВУК -КУЧЕ НЕ СТАВА.................................

Силни смйе!Могу смйе! С бйе капйе напред! Силни смйе!Могу смйе! П. С. 1997 - 9 милиона българи 2013 - 6 милиона българи (повечето пенсионери) И пак: Могу смйе! Силни смйе! С бйе капйе напред! Могу смйе! Силни смйе!

Какво искаш да ни кажеш - за БСП ли говориш, за ДСБ, за СДС?

На ченгел малоумен, не се обяснява. Кой скандираше - много сме, силни сме! Ние пак сме тук! Ние- целият червен боклук!

До Гумата от 7:15 А това да вземеш кредит, примерно, от $1милн. и върнеш 100 хил. деноминирани лв. също изискване на МВФ ли беше? И в крайна сметка кого обслужи тая гимнастика? А що се отнася до уменията му да управлява партия, той доказа, че не е способен да управлява нито голяма, нито малка партия!

Наборе най-после ти дойде акъла.Спри се ,стига вече.Беше и остана най-кадърния финансист ,но стига вече.Става бутафорно.

Най-сетне. Дано никога не се върне в политиката.

Истината е;пълничкия вече бивш председател на СДС-кабаедикой си,волно или неволно,но със сигурност с чужда помощ,доунищожи единствената демократична дясна партия в Б-я."Великана"Костов изоставен от хората с които някога громеше недемократичната бсп се оказа на глинени крака,подкреян от деца на бивши комунисти, присламчили се и алчни за власт.Изгонете" търговците от храма"и умните демократични българи ще се върнат при вас.

До един Българин - не го пращай да спи спокойно, а да го пратим на съд, защото унищожи икономшкото и селското стопанство но България. Няма да е спокоен дано го гризе съвестта, че чрез тази грешна приватизация обрече на смърт цял Народ

Че той има ли такова нещо (съвест)?

ами в десебе няма вече какво да се яде

Костов си отива, Костов си отива, Костов си отива, спете спокойно деца. (По Васко Кръпката) То в оригиналната песен за друго, което уж си отиваше, се пееше, а пък то така и не можа да си отиде за съжаление. Иначе - тъжна работа в дясното пространство.

Комунист, с билета в задния си джоб, бой се бори, кръвно вдига, социалисти от влатта да отбие, и само той да мачка , и да пърди на воля, на диванчето си, с прокурори и съдийки ??

Колко Силна може да бъде Демократична България с образовани хора които са докарани до там да мечтаят да са в ареста за да има къде да спят и какво да ядат без да извършат престъпление за да го придобият? А колко Силна ще е Демократична България с хора които си правят безнаказано безплатен пиар в деня за размисъл, изкарвайки се жертви. Костов, Костов.... това ли ти е демокрацията за която мечтахме толкова години? Та за тия години одъртяхме и ти и аз. И пак излъга народа...Дано е за последно. Отивай в забрава и да не те чуваме повече Вярвайки в СДС ние свалихме Петър Младенов. Стояхме гладни и без гладна стачка, но свалихме Луканов. СДС ни се радваше докато се изпълни това което искаше СДС и после ни заряза. За синдикалните искания на студентите и дума не стана. Отидохме 1500 човека до София дано поне там ни видите и чуете СДС-то в което вярвахме. БДЖ композира влак специалнo за целта, платихме го от джобните си като групово намаление. Не би! Даже и милиция (тя тогава се преименуваше в полиция) не излезе да ни обърне вниание... СДС се разпадна поради несъстоятелност. Всъщност то се разпадна още когато хората, които бяхме по площадите 1990-91г разбрахме че ни лъжат и употребяват. После се видя че това не е съюз, определено не е демократичен а без вярващите в него хора не е никаква сила. Е, после си смея и името, но не и нрава. И кво остана? - въздух под налягане ( както казваше Анджел Вагенщайн 1990г), празни обещания, промяна на имената и приказки на вятъра. А за планът Ран Ът - Господ да те съди. С друго не можем дате запомним...

Abu Talib

СДС не е сваляло Луканов. Той беше обявил, че стачкували пет-шест миньора.След което Мирчо Стоименов от Перник изведе всичките на площада пред мавзолея и се видя колко много хора негодуват.Мирчо е от Дружество "НОВАЕ" и хич не иска да чуе за СДС...Още на втората кръгла маса в Свищов се каза от другарите, че ще си възпитат собствена опозиция.Едва сега може да има такава, досега бяха угодничество и трапезна демокрация.

Извинявай, ама кой набор си?

Петров, ти си типичен селски тарикат, тези като теб с "пилешки" мозък" и с "кравешки инатлък" взехте власта, както неграмотните си роднини през 1944. Ние си отиваме но ще идва ново поколение, което ще ви "измете", в буквалния смисъл. Нашата грешка беше, че се държахма като демократи!

Кои сте вие? А кои сме ние? Ние ли сме служителите на Балкан, дето Костов ни измете..а вие сте аверчетата на Гад Зееви дето напълнихте гушка от нашето нещастие! Така изметохте Слънчев бряг че още не мога да му го простя на тоя изрод Костов... Заминавайте и въобще не се връщайте киртаци, а не демократи! А НИЕ ви повярвахме тогава!

Никакви демократи не бяхте, а крадяхте като за последно. Съсипахте България. Откраднахте пенсиите на родителите ни. Ликвидирахте държавата. Младите хора не ви искат. Те и не останаха такива в държавата ни. Защото само преди изборите се сещате за тях. Унищожихте средното и висше образование с нескопосните си реформи. Превърнахте болниците в търговско дружество. Направихте здравна реформа, която убива хората, а определен кръг от вашите стават милионери, благодарение на нещастието на хората. Никой не ви иска. Продължавайте да се самозаблуждавате.

Грешка! Младите избягаха от вас, госпожи и господа комуноиди. Затова и има израз "червени бабички". Като гледам все повече ставате (и червени и бабички).

Имаше и много инфилтрати при нас, това е истината!!

Вътрешно инфо. Иван Костов - милярдер, Бойко Борисов-милярдер,а дваминката пионки на МАСОНИ, на банкери-мутро-комундета и на собственната си безмерна алчност и нарцисизъм!!! Дами и господа, нищо ново под слънцето и в БГ. Отново ни/ме/Ви го нач*каха по няколко начина. Оставиха ни да избираме измежду лайкучки и хиени, а от скоро, и лешояди, поради факта, че си намирисва на мърша след пира на псевдо елита ни из цялата ни мила родина. Освен това ПОДМЕНИХА вота 1001% и обезвериха хората с тези прокурорски, и медиини театри без осъдени. Междувременно оставиха кадърни и не толкова млади хора да бягат от БГ не къде и да е, а на територията на господарите на нашите лайкучки-политици, където ги чака сиренцето от капана на капиталистическата талантомелачка. Скъпи ми съграждани ако досега с хитреене пак изкарвахте нещо, кои повече, кои по-малко, ако досега имаше някакъв бизнес,които (ТЕ) убиваха, сега остана само мършата, безработицата, и разрухата за нас, и децата ни. Ако искате спасение, ще Ви припомня един старобългарски работещ принцип в сегашен прочит "Обединениетието на събудени редови хора и експерти родолюбци прави силата и води към успех за всички". И няма друг път и няма друг начин да се възродим от сегашното си състояние освен този!!! Търсете ги измежду тихите, скромните, мачкани от властта и доказани в областите с,и с постиженията си в, и извън нашата страна. Поканете ги, пазете ги добре, делегирайте им права и ценете труда им, и работете заедно с тях. Бъдете сигурни в успеха на начинанието. И няма друг начин и няма друг път към просперитета освен пътя на събуждането от илюзията на политическата и пропагандна хипноза за да има мъдър избор и положени усилия с добър за всички резултат.

Пише се"милиардер", драги ми коментаторе.

Дето да пишеш "милиардер" не можеш, ама съдиш този и онзи, даваш вот на избори и пр.Тежко ни!!!

Българите сме мазохисти! Избираме палачите си и отхвърляме свестните хора! Срам ме е от децата ми! И единствената ми цел от тук нататък е как да им осигуря нормално развитие извън държавата - "паметник на Съветската армия"!!! Жалко!

Бягай докато можеш. Децата ти ще имат много по-добри шансове за нормален жовот извън тая комунистическа тиня. Да останат тия дето избраха една мутра да ги управлява.

Костов, ПРИБЕРИ СИ райков ...и борисооф

Союз нерушимый, республик свободных, скрепила невеки великая Русь, да здравствует созданный волей народов, единый могучий Советский союз!!! Славься отечество, наше народное, дружбы народов надежный оплот, партия Ленина, сила народная, нас к торжеству коммунизма ведет!!!

P.S. Поздрав за всички седерасти/деберасти :))))

шитняр, говори на БЪЛГАРСКИ или се връщай в Сибир!

Нали разбираш че като не остане хляб в БГ боклуците на които лижеш з.дниците и на теб ще ти видят сметката?

Тва да е за урок на всички политици в България!!! Русофобията в България няма място!!! Над 80 % от българите обичат Русия!!! (другите 20% са изкуфяли реститутки)

Моите думи са доказани от всички скорошни и не толкова социологически изследвания на тази тема...

Това обяснява защо сме този хал.

аз твоито писание така го разтълкувах 80% руснаци и само 20% истински българи,имаш право.сега знам защо сме там където сме,а именно в голямата руска тоалетна

И мургавия ви вожд ли е от истинските българи??? Хахахахахаха

Не само е извън Парламента, ами няма да взима и субсидия! Губи и евтината сграда! Е това е вече прекалено! Прекалено хубаво! Абе "умньо", не го ли знаеше това, когато се коалира с БДФ? И тук, вече рухна митът за умните и образованите! Тези без държавните пари са политически отпадък! Ще има ли репортаж как се изнасят от централата?

Само един процент! И сега са си изхарчили парите за предизборна кампания! А какво стана с парите, които откраднаха от СДС?

Вчера беше един хубав ден за българската демокрация! Имахме едно хубаво пролетно прочистване на парламента от люспи и огризки от Костоваци, СДераСти, РЗС и т.н. политически буклук! Мартинчо да отива да се цани при Костов пазач че народа започна да нощува в градината му. Най - после изметохме тая измет от парламента, следва да ги изметем от Раковска 134 .. и хайде на бунището на историята!

много сте в грешка бокука си остана ,мутри с тяхната наглост

Изметохме боклука, с малко но завинаги!

Рано или късно комунистите ще измрете.Всъщност душите ви са мъртви остава да изгубите парите си.

За съжаление световната практика показва точно обратното - не само че не измират, ами и се увеличават.

Мечтата на комунистите от двадесет години да разбият двуполюсния модел най-после успя и имаме ...еднополюсен модел. В него участват 4 популистки посткомунистически партии. Две от тях предствляват най-посредствената и неграмотна част,а другите две олигархичните икономически лобита. Честито комундета.

Последен валс Днес танцувам последния валс да си вземем сбогом, любима; ще те помня до сетния час, с теб танцувахме цяла година... Благоденствие ти обеща и нали беше млада, свенлива, аз повярвах на тази лъжа - с нея ти беше много красива... Последен валс... Сбогом, любима... Ще си спомням за теб дори и под новото име... За промяна говореше ти, но понеже, обаче, защото - дума дупка не прави, нали - път на изток откри към Европа... И сполука дори предвеща, но дори и това ти прощавам; сто лъжи или сто и една - на раздяла зло да забравим... Последен валс... Сбогом, любима... Ще си спомням за теб дори и под новото име... Да засвирим последния валс за невярната моя любима и да помним до сетния час как танцувахме цяла година... И да помним до сетния час че промяна... не може да има...

Браво Ваньо, кажи си най- после!

Сега ако ГЕРБ може да се отърве от Боко и Цвъко има реални шансове да се превърне задълго в определяща дясна партия. Иначе с право ще продължат да ги наричат циркаджии.

усещам че пак ще се сарди пет години.а аз през това време ще остареа а мозе и да умра. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Все пак доброто побеждава само в приказките, логичното се случи , все пак Костов , за твоята политическа теза от началото на прехода - срещу ДС - ще остане най-точната политическа теза на прехода

абе иване ,не ти ли омразна да се буташ кадето не ти е работа,малко ли краде че още искаш ,зели градове ги остави на просешка тояга сас надето ниински,престани ,трябва да ти е много неодобно да се буташ между шамарите,варви преподаваи марксико лененски теории вав университетите,ха ха ха ха . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прав е любен дилов-син (червен, зелен, сурусинкав) да се преучреди сдс. Главни преучредители - слави трифунов, курумбашев (грешка, малко е зает с бсп и зелената енергия), без дилов накъде, кой друг прогресивен антикомунист, не се сещам нещо? Абе, купон да става.

Странен народ сме, всички сме против комунистите на приказки, а на мисъл се видя - само комунисти в парламента. И да имаше нещо свястно не е в парламента. Дано това което си докарахме да ни отрезви най-накрая.

Мина ни живота (23 години) в надежди, а ТЕ надделяха, построиха си КОМУНИЗЪМЪ, е с малко закъснение (не през1982г.), ама все пак го направиха. А ние какво? Прости, тъпи, мързеливи, необразовани, а ТЕ умни, интелигентни, богати, проспериращи? Хак ни е.

Аз пък съм против след 10 ноемврийските АнтиКомунисти! Дето до 10 ти бяха първи гъзолизци на режима! Къде бяха тия антиКомунисти преди 10 ти? Помня го Петко Бочаров как громеше империализма по телевизията до самото 10 ноември! Помня и Георги Марков - доносника и виден СДСр впоследствие! БУКЛУЦИ СА ВСИЧКИ ТИЯ! Жельо единствен беше поне честен макар и бая задръстен ама и него го оплюха същите тия пост10 ти антикомунисти!

Няма смисъл да се коментира Костов. Време е избраните от народа да си свършат работата, хайде сега спасителите с гръмките обещания да си ги изпълнят, ако могат и заедно - 1000лв. минимална заплата, 250000 работни места, национализация на ЕРП-тата, привличане на инвеститори;

Правилно, щото иначе пак "седерастите" (извинете за израза, цитирам прогресивните сили) и омразният Запад, пак виновни?

Ей,най-накрая!Ако ,този човекси беше подал оставката още ,когато загуби от царя,сега нещата в дясно щяха да са съвсем други!Лично аз винаги съм гласувал за дясното,но от тогава няма на кой да повярвам!За това и не гласувам!

Направо ме разплака, др. Гнусарчев. Обаче, ако сме честни, имаме проблем - срещу кого да плюем, като останаха само наште?

Глупаво ипросташко е да плюеш!И все пак ,кои са вашите???????????

След всичките коментари които изчетох,все повече се убеждавам в максимата,че всеки народ заслужава правителството което го управлява!!!От мен АДМИРАЦИИ за Костов!!!