Цветанов не е свещена крава за нас, обяви прокуратурата

Зам.-главният прокурор Борислав Сарафов заяви, че за прокуратурата не съществуват свещени крави. Така той отговори на въпрос ще бъде ли обвинен бившият министър Цветан Цветанов за незаконното подслушване в МВР.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов не е свещена крава за нас, обяви прокуратурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прокуратурата ще разследва ли от кой компютър е изпратен е-мейла с анонимния сигнал? Технически е възможно и е нужно, защото има неправомерно използване на секретна информация.

Сарафов и Кокинов нали и вие бяхте 20 години в тази съдебна система на какви се правите сега-вижте вашите хора кредитните ченгета да върнат парите не ни хвърляйте прах в очите.

Ц. Цветанов и като цяло Правителството на ГЕРБ засегнаха болезнено руските мегаломански интереси в България. Москва се опитва да покаже кой е госпордаря в Суверенна България. Лостовете и рупорите на Петата колона работят за омаскаряването на тези достойни мъже и жени от ГЕРБ начело с Бойко Борисов. За тях е важно на българите да им се втълпява, че са най-лошите, а с това да се отслаби българската държавност. Нека да видим какво е станало на 11.май 1886г. Тогава също е имало избори за Народно Събрание и те са били спечелени, въпреки руските шпиони (тъй наречени русофили) Драган Цанков, Т.Бурмов и М.Балабанов. Във в."Светлина" от началото на1886г. Др.Цанков пише: "Русия трябва да ни окопира...." Ако се поинтересувате, ще видите колко познато звучи тогавашната предизборна обстановка с дните ни преди изборите на 12.май 2013г. Бог да пази България!

Ха-ха-ха точната реплика беше:"Никой не е свещена крава..." Както винаги новината е манипулирана... приказката за сестрата...

Чубка мръсни Мутри ! Цеко Боковците във Затвор ! Народът Мрази ГЕРБ !

Благодарим ви прокурори, които върнахте надеждата у народа ни, че може да има справедливост. Няма привелигировани, както МАНГО отговаря, така и Цвъки трябва да отговаря. Четири години не слизаше от екрана на фона на качулките да се хвали. А сега, пак да се "похвали"

Ами за да кажем браво, трябва да действат подред. Да започнат проверки по писмото на Едвин Сугарев, по сигналите на Яне Янев, а и да се самосезират за едни милон други неща, за които има достатъчно информация в медиите.

Aз разбирам Г-н Прокурора, че Цветанов не е свещена крава за прокуратурата. Това се вижда и с просто око, но аз искам да повдигна въпроса : ДАЛИ Г-Н хамстера НЕ Е СВЕЩЕНА МИШКА ЗА ПРОКУРАТУРАТА. Защото аз разбирам прокуратурата в работата и по анонимните сигнали срещу МВР и Флоров, но може ли някой от прокуратурата не обясни пълното бездействие на тази институция по писмото на Г-н Сугарев. А, там, в това писмо също има данни за доста сериозни злоупотреби с многократно по сериозни щети за България.

Защо Прокуратурата обръща такова голямо внимание на анонимката подадена от Станишев,а на писмото на Сугарев не или то може да почака ?

Защото е партийно зависима от БСП.

Аз мисля , че с протестите не трябваше да спират заради изборите. Райков направи голяма услуга на политиците и мръсен номер на народа, като помоли те да спрат до изборите

Абе защо тези главни прокурори-Цацаров , Сарафов са толкова нелицеприятни , да не кажа грозновати?Това не означава ли ,че и душата им е такава?

Топ прокурорите се превърнаха в медийни звезди, но истината е, че няма осъдени, монополите продължават рекета над гражданите, виновниците за ограбването на хазната спокойно си харчат заграбеното.

Цацаров и сие показаха, че са кукли на конци - станишко ги разиграва с разни анонимки, някои от които отпреди 13 години........

Да не е Свещанна Крава - Свещен Бик Е !

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ , БОЙКО СПУСКА ГУМИТЕ НА ЦЕЦО , ЧЕ ФИЗКУЛТУРНИКА СЕ Е НАДУЛ МАЛКО ПОВЕЧЕ . А ЧЕ СЕРГЕЙ Е ПОЩЕНСКА КУТИЯ И ТОЙ ЕДВА ЛИ СЕ ОСЕЩА. .

Свещена , свещена е!-ама за Боко.

България ще се оправи, ако ЗАБРАНЯТ двете ТЕРОРИСТИЧНИ ПАРТИИ ДПС и БСП !...

След като за прокуратурата не съществуват свещени крави, то тогава за кого кметът на Долна баня Владимир Джамбазов е свещена крава? Кой е разпънал чадър над него? Три прокурорски проверки и едно досъдебно производство, искани спонсорства за 400 000 евро и серия престъпления по служба. Защото очевидно до сега никой не го интересува, че ни управляват некомпетентни и алчни хора. Ние в Долна баня искаме оставката на кмета, защото съсипа това прекрасно място. След като прокуратурата реагира на всеки един сигнал и има достатъчно смелост и решимост да работи съобразно закона, нека даде обяснение защо хора като този кмет все още е на свобода ? Още повече, че родния край на Борислав Сарафов е много близо до Долна баня.

СКАПАНАТА ВИ СЪДЕБНА СИСТЕМА Е ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ МОДЕЛ И НЕ РАБОТИ ЕФЕКТИВНО В 21 ВЕК ! КОМУНЯГИТЕ ОГРАБИХА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА, А ДОСЕГА НЯМА НИКОЙ ОСЪДЕН ! ВИЕ ПРЕДИЗБОРНО ЗАНИМАВАТЕ НАРОДА С ГЛУПОСТИ !

ей примат-какво ти взеха на теб,с какво си допринесал ти за тази ограбена българия освен с количеството отпадъци???

След като за прокуратурата не съществуват свещени крави, то тогава за кого кметът на Долна баня Владимир Джамбазов е свещена крава? Кой е разпънал чадър над него? Три прокурорски проверки и едно досъдебно производство, искани спонсорства за 400 000 евро и серия престъпления по служба. Защото очевидно до сега никой не го интересува, че ни управляват некомпетентни и алчни хора. Ние в Долна баня искаме оставката на кмета, защото съсипа това прекрасно място. След като прокуратурата реагира на всеки един сигнал и има достатъчно смелост и решимост да работи съобразно закона, нека даде обяснение защо хора като този кмет все още е на свобода ? Още повече, че родния край на Борислав Сарафов е много близо до Долна баня.

че е крава е крава но не е свещенна а бракувана.каква стана тя-с неговите камани по неговата приматска кратуна.

Гн. Сарафов, че в България живеят много ОВЦЕ съм съгласен, но вие правите една цяла нация на МАЙМУНИ ! Ами тези КОМПРОМАТИ, с/у Флоров са от преди 13 години, а вие ги вадите точно сега ! Занимавате се с анонимни сигнали от СерГЕЙ ! Е, как да не е ПРЕДИЗБОРНО В УСЛУГА НА БСП ! Между другото, вие там в СЪДА и ПРОКУРАТУРАТА всички сте КОМУНИСТИЧЕСКИ ЧАДА !...

И бих допълнил че зад тази пушилка отново се скриха енергийните мафиоти.Българина много лесно забрави високите сметки за ток и виновниците за това.

Първо, не е Сарафов а Цацаров. Второ, тези сигнали са отлежавали при друг главен прокурор (впрочем протеже на Първанов) Други въпроси?

С други думи от цялата пушилка на станишко, какво излезе, че системният администратор е нарушил дисциплината.....ха-ха, цяла прокуратура се хвана на въдицата на хамстера!!!!!!!

Става дума за нещо съвсем различно със системния администратор... ама нали на феновете на боко и цоко надеждата умира последна... та не те упреквам живей си спокойно с колкото и малко акъл да имаш....

За да не ни управляват повече свещени крави,ще гласувам със бюлетина номер 5.

да браво и аз мисля ,като теб бюлетина N:5

И аз така ще гласувам - с бюлетина 5!

А защо комунистите и руските агенти продължават да са?

"Българино", комунистите и руските агенти явно излизат на мода! Просто неокомунистите и американските агенти сбъркаха ваксата! Виж какво става по света бе "Българино" ! До каквото се допряха американските неолибералисти, всичко изсъхна! Навсякъде където американските демократи, тръгнаха да защитят погазената световна демокрация, навсякъде след революционния плам, следваше разруха, граждански стълкновения и кражби, кражби, кражби!! Да не си помислиш, че американските другари възнамеряват да върнат дългът на САЩ -16 трил. долара?! Не, както винаги до сега, ще ги връщат народите по целият свят където те установяват демокрация! Така, че натискай зелето си и си трай в оценките кои са комунистите, кои са не комунистите, агентите, резидентите и т.н.! И.... "дупе да ни е яко", както е казъл мъдреца!!!

Покрай Лукоил съдът доказа, че работи в защита на групировки и монополи. Покрай "скандала" с подслушванията прокуратурата показа, че е политическа маша на БСП.Какво друго да очакваме и съдебната система и прокуратурата години наред е градена с кадри на БСП!Как искате да има законност и справедливост?Никога повече БСП на власт!

Сергей Станишев: Това е съчинен скандал, тъй като г-н Хохегер го разследват в Австрия за неговите действия там. По негово мнение всичко е изфабрикувано от ГЕРБ и както иронично отбелязва червения лидер, явно управляващите са преборили организирана престъпност, контрабанда, битови кражби, палежи на коли, корупция, за да се захващат с жените на техните опоненти. Това го казва един бивш премиер, принудил самия Министерски съвет да наруши закона, като вземе решение за договор, платен с годишния дивидент на Пловдивския панаир за да се избегнат процедурите на обществената поръчка и да се осигурят няколкостотин хиляди евро приход за Моника Йосифова, майка на детето му и негова бъдеща съпруга.

Не свещенна, но крава!

хаха на сос ли да отговори?! ти кои беше?! хаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Така е, по-скоро е свещен бик.

г-н Цацаров отговорете ми с конкретни факти на следните точни въпроси: - установени ли са незаконни подслушвания - на кои дата - има ли записи за тях - кои служители са подслушвали - кои са подслушваните лица - използвани ли са данните от подслушването и има ли вреди от това за подслушваните лица и не отговаряйте, че това е класифицирана информация, след като документите за Флоров бяха публикувани в пресата - ще покажете ли най-после анонимния сигнал - ще посочите ли кое точно от цитираните в него факти е истина

Абе човек, то вече има повдигнати обвинения, ти питаш дали има незаконни подслушвания ?!?

За какво са повдигнатите обвинения? Кажи едно име на някой подслушван!

Като се погледне кой действа с копромати на всеки му е ясно кой и как е събирал тайна информация... В случая нищо чудно да са изпълнявали поръчка на БСП за която после са ги натопили - типично в стила на комунягите. Те Партийният дом си запалиха за да укрият документи и досиета, та няма да жертват няколко човека...

АБЕ ТОЯ ЦВЕТАНОВ КАК ИМА ОЧИ ДА СЕ ПОЯВЯВА ПО МЕДИИТЕ , И ДА ГОВОРИ ТОЛКОВА ТЪПОТИИ И ЛЪЖИ , ЧЕ АЗ СЪМ СИГУРЕН В ТОВА ОТНОШЕНИЕ НЯМА РАВЕН . ТОЯ ЧОВЕК БИ ТРЯБВАЛО ДА РАЗБЕРЕ ,ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ОТЕГЛИ И ДА СИ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТА ЗА ВСИЧКО ,КОЕТО Е НАДРОБИЛ.

.....ТОВА ВИ Е МЕЧТАТА:))))

Не може да се оттегли! Няма сили да го направи! Не може да повярва, че Б.Б. го определил като "жертвен агнец"! Трябва да хвърлим някой на вълците, защото те напират и искат кръв! "Скалата на виновните" мина на следващото ниво - Флоров! Не му се вярва ня "Мокрия - Дългия", но лавината го застигна и него! Така е като си въобразяваш, че можеш да правиш оперативни комбинации, без никога през оперативният си стаж да си измислял такива! Това не е "топни па лопни" бе Станимирчо! Трябва да си вербовал и ръководил агенти! Да ти се е свивала жлъчката дали няма да те подведе агента! Па да го изучиш, пък да го проверяваш, пък ако е чужденец да създадеш условия непрекъснато да е притеснен, че му дъхаш във врата! Оперативната работа не е само да му слушаш телефона! Трябва да създадеш условия, той да говори по телефона за да научиш онова което ти трябва! Това в ГДБОП не го умеят! Колкото и да са на колене, могат го в ДАНС! Е, затова Станимирчо, са те заковали! И не само за това, а и затова, че заедно с министърчето Цветанов си бяхте повярвали много!

Явно свещенната крава за съда са само Валентин Златев и Лукойл -Нефтохим.....Спасяват ги светкавично от закона и държавата.......

не, той е просто едно говедо искърско

ЩО ЗА ТРЕВОПАСНО Е НЕ ЗНАМ,НО ЧЕ ИМА РОГИ Е БЕЗСПОРНО!!!АКО НЕ ВЕРВАТЕ ПИТАЙТЕ ШЕФА НА ОСА!

На 23 февруари бившият министър на икономиката Делян Добрев оповести една малко известна подробност от битието на оскандаленото покрай завишените сметки за ток електроразпределително дружество ЧЕЗ. Той посочи, че в него са назначени бившата съпруга на Ахмед Доган и синът на Христо Бисеров, а Моника Йосифова прави рекламата на компанията. Моника Йосифова отрече. "Лъжа е, че съм работила за пиара на ЧЕЗ възрази тя Имала съм взаимоотношения с тях само по единични поводи. Поводите обаче едва ли ще да са били толкова единични. И основен лакмус в това отношение отново е Росен Карадимов. Според някои източници тъкмо Моника Йосифова завежда в неговия кабинет представителите на чешкия монополист, които носят и най-сериозна част от отговорността за избухналите покрай техните сметки граждански вълнения.

Кой разпродаде държавните дялове в ЕРП-тата на ЧЕЗ?

Явно сега предизборно червените прокурори ще спретнат нещо на Цветанов защото знаят ,че той е силна фигура в ГЕРБ НО НИЕ МЪЛЧЕЛИВИТЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТ

Цацаров, действай! Не е лошо да преразгледате и делото "Килърите"!

Не им вярвам -и на прокурори , и на съдии , и на полиция , и на политици... Всички са свързани- това просто ми намирисва на малко прах в очите на хората ..предизборно.... Ще се убедите сами- след като приключат изборите- как лека полека всичко ще заглъхне- та чак до новите парламентарни избори ... Тия неща и сред прокуратурата и сред съдиите- са поръчкови.... Всичките са в един кюп- толкова престъпност събрана на едно място няма дори и в най-престъпните държави , като Афганистан , Колумбия ........ Спасение от тези пиявици е или бунт-или съвсем нови лица в политиката. за момента- ИЗБОРА Е НАШ. ВЪПРЕКИ , ЧЕ МАЛКО СЕ СЪМНЯВАМ ДАЛИ МАФИЯТА ЩЕ ДОПУСНЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА СЛУЧАЙНИ ЛИЦА ОТ НАРОДА. АКО СЕ ПОЛУЧИ-ЩЕ ИМ ЛЪСНЕ ГОЛИЯ ЗАДНИК НА СЛЪНЦЕ НА ВСИЧКИТЕ КРАДЛИВИ "ВИСШИ" СВЕЩЕНИ КРАВОПОЛИТИЦИ.... НО ПОНЕ ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА ВКАРАМЕ В ПАРЛАМЕНТА ХОРА ОТ НАРОДА С БЮЛЕТИНА НОМЕР 19 - С ПАРТИЯТА "ДЕМОКРАТИЧНА ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА"... ЦИРКА С ПОЛИТИЦИТЕ НИ ЩЕ СТАНЕ ПЪЛЕН ТОГАВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

моето момче! Много точно изпълняваш заръките на Кирил Добрев! Точно по инструкция - представяйте се за симпатизанти на маловажни партии, насаждайте мнение, че България е страна от третия свят, после с другото име - в другия сайт!

Прокуратурата да пита Станишев, кога Моника ще върне парите, дето ги взе от Хохегер.

абе кой знае колко свирки е направила за тези парички, то не е лесна работа!

И така: ГЕРБ като империя на злото, Бойко Борисов като Саурон или може би като Дард Вейдър. Как ли се изживява самият Сергей Станишев? Вероятно като Арагорн, или може би като Гандалф. Хубави уподобявания за малоумни избиратели. За избиратели, които не помнят кой въведе определението империя на злото в политическото говорене и спрямо какво беше употребено то. Въведе го американския президент Роналд Рейгън, за да определи СССР реалната родина на Сергей Станишев. И комунистическия свят като цяло във всички негови форми и превъплъщения свят, към който България за съжаление все още принадлежи.

А ако бяха дали сигнала на Костов, Сидеров, Местан, Яне Янев- дали те щяха да уведомят прокуратурата. Или всичко щеше да се потули.

Този зам. главен прокурор говори смешки. Прокуратурата е зависима от ВСС, в който пък болшинството членове се назначават на политически принцип: "Висшият съдебен съвет: 1. назначава, повишава, премества и освобождава от длъжност съдиите, прокурорите и следователите; 2. налага дисциплинарните наказания понижаване и освобождаване от длъжност на съдиите, прокурорите и следователите; 3. организира квалификацията на съдиите, прокурорите и следователите; 4. приема проекта на бюджет на съдебната власт; 5. Висшият съдебен съвет изслушва и приема годишните доклади на Върховния касационен съд, на Върховния административен съд и на главния прокурор за прилагането на закона и за дейността на съдилищата, прокуратурата и разследващите органи и ги внася в Народното събрание. 6. Председателят на Върховния касационен съд, председателят на Върховния административен съд и главният прокурор се назначават и освобождават от президента на републиката по предложение на Висшия съдебен съвет за срок от седем години без право на повторно избиране. Президентът не може да откаже назначаването или освобождаването при повторно направено предложение."

Цецо не е свещена крава, той дори не е крава. Цецо е гъза на кравата!

станишеф е маимунски гъз, защото е червен

Ами дано да е така.Държавност се гради върху прилагането на законите,на равен принцип.И когато,това най-сетне се получи в БГ,нещата ще се пооправят.Топката е в полето на Прокуратурата,Следствието и Съда.За да няма повече цвъцита,боковци,бароковци,батковци,баджанаци,шуронайки,каратисти и пр.боклук.

Защо цялата система спа и изведнъж се пробуди преди изборите?На всички ни е ясно кои сте и от кое корито лочате. А вас кой да ви поразпита,прокурорчета?Ако ви инсталираме по един детектор и ви препитаме по конспекта "Колко и откъде крадохте?" какво ще излезе,а?Дали вече не знаем отговора?Само интелигентните ви физиономии да гледаме и ще разберем.

Видно е кои са за вас свещенни и кои дойни крави. Свещенни са комунистите във висшите ръководства, а дойни са техните производни, ганкстерите

Проблема не е Цветанов, проблема е че "СВЕЩЕННАТА КРАВА" е СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, майката на всички злини в България! Кой му вярва на този "независим" прокурор със семейни новопридобити имоти в Испания! много бедни тия прокурори и магистрати бре, Цацарови пък са като агенция за недвижими имоти!

Тогава не е зле веднага да арестувате крадеца на секретни документи - Сергей Станишев. Този човек ги е дал на мафията.

пълни глупости това потвърди и следствието

ще стане пич небой се зад гърба му стои мафията тя знае как да го направи тежко и на българия от тия изроди

Ха сега, да си дойдем на думата! Кой организира компроматите, и ги внесе после като "анонимен" сигнал в прокуратурата!?

"това обяви прокуратурата" а реално?

цветанов не е свещенна крава , той е защитен бик