ГЕРБ печели втория рунд в повечето градове

ГЕРБ печели изборите в 13 областни града, има 68 кмета досега. Това съобщи на пресконференция след втория тур на президентските и кметски избори председателят на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ печели втория рунд в повечето градове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОГ да пази Република България и правителството, сформирано от Бойко Борисов. Здраве и мъдрост на президента Росен Плевнелиев.

На "почетната стълбичка", както следва: 1. ГЕРБ - 78 общини 2. БСП - 62 общини 3. ДПС - 38 общини Останалите партии печелят по 1, 2 или 3 общини. Отделно спечелили - 39 независими кандидати и 29 партийни коалиции.

Това беше ВЪРХЪТ НА "ГЕРБ". От тук, от днес нататък "ГEРБ" тръгва по ПЪРЗАЛКАТА КЪМ БОКЛУКА НА ИСТОРИЯТА.

АКО НАШИТЕ МИЛИ УПРАВНИЦИ ИСКАТ ДА ПОСТРОЯТ СПРАВЕДЛИВО ОБЩЕСТВО-ИМАМ ПРЕД ВИД ОБЩЕСТВО В КОЕТО НА ПЪРВО МЯСТО СТОИ КАТО ЗАДАЧА РАЗВИТИЕ НА ЛИЧНОСТТА(ДЪРЖАВА В ПОЛЗА НА РАЗВИТИЕТО НА ЛИЧНОСТТА)ТО ТЕ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТАТ ОТКРОВЕНИЯТА ОТ НАШИЯ ОТЕЦ НЕБЕСЕН,А СЛЕД ТОВА ДА ГИ ПРИЛАГАТ НА ПРАКТИКА.ЗА НЕЗНАЕЩИТЕ-ЕТОГО И ЛИНКА ОТ КЪДЕТО МОЖЕ ДА СЕ НАУЧИ ВСИЧКО!(link Е ВСИЧКО ЗА СЕГА.КОЙТО Е РЕШИЛ ДА ВЪРВИ ПО СТЪМНИЯ ПЪТ ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕ,ЩЕ ПРОЧЕТЕ И ЩЕ СЕ ОПИТА ДА ГИ СПАЗВА

Докога ще ви търпим! Умърсихте дори Интернета.МОИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ: 1) МАХАЙТЕ СЕ! Колкото по-бързо - толкова по-добре. 2) Ако ББ е направил първия си милиард, можем само да се радваме че такъв успял човек ще ни води - не долнопробни крадци, които ограбиха държавата и не се посвениха да ограбят дори пенсионните фондове. 3) Ако родителите на вашите ръководители, ББ е напълно прав за качеството на материала, но много деликатно го е определил, аз бих ви нарекъл "червена чума". 4. Дано най-после бъде сменена избраната и поддържана от вас корумпирана съдебна система и се сбъднат очакванията на народа да влезете там-където ви е мястото.5. Защо трябва да плащаме милиони за далаверите ви, дори милиарди глоби за направените от тях заменки ("честния" Станишев успя да даде на брат си само 700 хил.кв. м на брега на морето). ДА, НАИСТИНА ДОКОГА ЩЕ ВИ ТЪРПИМ! БЯГАЙТЕ БЕЗ ДА СЕ ОБРЪЩАТЕ!

Приятелю, те са двама брате от една майка.

Сега трябва да мълчим и да си ядем калтърмите,а върхушката на ГЕРБ да богатее.

Във Варна много хора са гласували чак 109%

И какво излиза сега? ГЕРБ: 1. София 2. Пловдив 3. Смолян 4. Благоевград 5. Стара Загора 6. Габрово 7. Плевен 8. Велико Търново 9. Русе 10. Силистра 11. Добрич 12. Варна 13. Бургас 14. Ямбол БСП 1. Перник 2. Видин 3. Враца 4. Ловеч 5. Сливен 6. Разград 7. Търговище 8. Шумен Независими: 1. Монтана 2. Кюстендил 3. Пазарджик 4. Хасково ДПС 1. Кърджали

КЮСТЕНДИЛ Е СИН

Кюстендил е гювеч. В града печели КОАЛИЦИЯ: 1. "СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ" 2. "БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТИЧЕСКИ ФОРУМ", 3. ОДС", 4. "НДСВ", 5. "НОВОТО ВРЕМЕ, 6. "ВМРО", 7. "НОВА СИЛА, 8. "ЕНП, 9. "БНД", 10. "СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ "ЗАЩИТА, 11."ДВИЖЕНИЕ ГЕРГЬОВДЕН" 11 с вилички и ножчета, а чинията само една.

Честито на всички победители! Сега всички се успокойте вече, а тези които все пак са участвали във всеобщият цирк, наречен избори, моля да не коментират и не роптаят през следващите 4 години! Все пак Вие сами си избрахте управниците. Благодаря.

ЧЕСТИТО НА ПАРТИЯ ГЕРБ. И ДАНО ДА УСПЕЕ ДА ПООПРАВИ НАШАТА МИЛА РОДИНА!!!

Алооо модератора, виж си процентите за Варна! Пообъркал си се! :)

Ти пък какво се оплакваш. Какво имаш против Росен? И от кога червените задници са патриоти, същата партия която някога бе пожелала да станем 16 република.

Слушай, купена мишко от мутри и масони, недей да репликираш след всички Българи, които милеят за България. Казано е: "Не можеш да лъжеш всички хора през цялото време." Дано Господ пази България, докато се измъкне от поредния фашистки и мутренски капан. И дано даде ум на българите да избират по-достойни хора.

от кога вярвате вие комунистите в бога? ще изчезнете като динозаврите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

България е синя! Yes!

Напускам окончателно тази страна-на мутри,пожарникари,физкултурници и глупаци,които им повярваха на лъжите!Един народ,който не знае кой работи в негов интерес заслужава бедната си съдба.Сбогом!

Щом си казал да е волята ти. Нямаш място между глупаци и други такива.Има много чинии за миене, портокали и салати за бране. Там поне ще си между възвишени и интелигентни себеподобни.

Хайдена пускай та да може умните и кадърни хора, които напуснаха през тези 20 години де се завърнат.

Честито Варненци - по-скоро крепостни селяни!!! Под вещото ръководство на новия стар кмет Варна ще продължи да става един мнооого голям МОЛ, стадион Варна ще стане красив жилищен комплекс (от затворен тип, разбира се), морската градина ще се застрои окончателно а движението на МПС-та по улиците ще се блокира тотално. Да пребъде Вечния Кмет Кирил Йорданов и ТИМ, които го назначиха!!!

Какво да направим като дори и ГЕРБ не посмяха да се опълчат на ТИМ. Надяваме се нещата да се оправят някога, кога по точно........ иш аллах.

Хайде малко смЕх!От половин час аз и моето семейство се заливаме от смях заради кандидатите за кметове с екзотични имена: Ебазер Ебазер(демек Победител Победителов...от турски) от село Малък Поровец Болярка Цифудина-от Обединен Блок на Труда Паца Александрова-от Български Социалдемократи Зоро Сашев-от Евро София Светия Тужаров-от Национално Движение за спасение на Отечеството Перка Стефанова-РЗС-Видин Тромфей Петров-Атака Цезар Пенчев-ГЕРБ Херувим Гъньов-БКП...и т.н

Вие комунисти имате уникалното вродено явление да сте...много тъпи. Един от най-актуалните примери на Бойко бешее,че ако не направиме проклетото Белене след 10 години няма да има икономика в България...тоест след 15 години... Партия "Зелените" предлагаха слънчеви панели... било по-практично....абе пичове! :D В България още има хора,които гласуват за комунизъм! Какви слънчеви панели ми бутате тука, изпреварвате много време...

стига с тези кумонисти не ви зболя остата да го повтаряте 20 години че за всичко ви са виновни.вижте се за 21 години не може да е разпродаете и ограбите това което те са построили от 1960 година защотоо от тогва започва да се развива индустрията и българия.

Примерно, долината на бавната смърт. Така наричаха някога Девня благодарение на отровите които бълваха комините там. Или пък Флагмана на икономиката Кремиковци. Никой не строй такива отровни гиганти до столицата си. Плащаш 2 пъти транспорт единия рудата до София после готовата продукция до пристанищата. Е те за това умря гордоста на комунистите. да продължавам ли Димитровград, Радомер, Русе. Все мастродонти без покритие.

Герб са зле ама комунистите са по-зле.

При повече от 6 милиона избиратели на България, Плевненлиев е назначен за президент с по-малко от 2 милиона гласа.Каква убедителна победа!

Ми,дедка,в България тия 6 милиона българи не са САМО българи...ще се изразя така...в България гласуват българи,не комунисти,печки и не знааам какво още. Научи какво значи думата "бъдеще" ...от 22 години никой не знае какво е значението й...

Комунисти и Костовари... ееей го новият терминал на летището в София...позната на повечето от вас като "Софето" или "Гулйемият грат,чуйек!" ей го тука...полетите към Москва са с отстъпки ся...качвате се.... и учтиво молите пилота да мине "напряко" през Грузия...или Узбекистан.... ;р А,който е гласувал преди време за Софиянски или нещо от сорта...застреляйте се. Сто процента племето ще добави реплика...ако дадете реплика просто,го направете с лаптопа си докато летите към земята от панелката си....тъпи българи,братче.

Каманягите никой не ги иска,загиват горките.

Ейййй, не можахте да си я поделите Майка Б-я. Интересно как един народ може така да се разедени и противопоставя до самозабрава. То и затова сме на опашката винаги.

сдадото си слуша стопанина - народа си заслуява управниците - ще се варнат децата ни ще спрат да бягат младите на ван - на 3з март *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ето за това ни трябва ГЕРБ....за хора като тебе,които не могат да четат,пишат и са генерално невменяеми.

ти навсякъде ли пишеш?

Братя българи, Господ да ни е на помощ!

Що? Не си гласувала за ГЕРБ? ...Господ не мо'е ти помогне на тебе ;р

Много умно заглавие няма що,само че всъщност Герб загуби втория тур на изборите.Жалко за Варна,социалистът Кирлив Йорданов остана да лапа още година и половина.След това като дойде на власт Бсп ще ореже бюджета на града,но явно на повечето варненци които не гласуваха мисленето не им е най-силната страна.

Е, успокоих се за Варна - щом като "БСП ще им реже бюджета като дойде на власт", значи те са наред и никога няма да им се орязват бюджетите на хората, защото БСП умря днес - и не се надайте да възкръсне до някакви нови избори, напротив, колкото повече се виждат резултатите от работата на ГЕРБ в правителството и във всички общини, толкова повече и по-бързо се свършва електоратът на партията-дъртофелница! Станишко никога няма да слезе от сцената, а той е гробокопачът на тази партия с безумните си амбиции и пълна непригодност за каквато и да е друга работа освен дрънканици на разни глупотевини, като че били спечелили нещо днес ... Нещастник!

Дамян

Може да се успокоиш защото си от хората които не умеят да използват главата си по предназначение,а само за равновесие.Гроб загубиха и то тотално,ако можеше да смяташ разбира се.На парламентарните избори 400хил.гласа на Дпс ще си отидат при Дпс и Бсп ще спечелят най-много гласове.Гроб ще са втори и ще направят коалиция за да останат във властта,тъжно но факт.

Никога не съм членувал в някоя партия, но такова безочие като сегашното"Гербаджийство" няма."РАЯ", ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ СЪДБАТА ,ЖИВЕЙТЕ С 200 ЛВ И МУ СЕ КЛАНЯЙТЕ НА БОГ Б.Б.!

Ся на 270 лв...не на 200...ако ти работиш за 200лв си по-тъп от тия дето гласуваха за БСП... Та се'а бачкай си за 200лв ама ако бяха БСП след 10 години максимум ще сме като гърция и няма да получаваш и толкова...тога'а ше мяташ камъни по ченгета... постой още малко и метни камък срещу ченге...надявам се да метнеш срещу мене ;р Съветвам те да улучиш.

Нещо не те разбрах тъпчо, моля те прочети се сам и после накарай някой твой дружка по фуражка, който е по умен, да преведе ...............

23 години ги гледам "умните" социалисти!Пълни мошенници! Затвор за вас!

Мунчо, сложил съм те в Под игото и там си стой! Ти не си създаден да живее на свобода и демокрация.

Да ни е честита мутренска демокрация.Отново гласувахме не с мозъците си.

да им е честит на варненци новият стар мутроиден плазмодий!

само ТИМ

ТИМ ТИМ НЕПОБЕДИМ

Много шум за НИЩО! Много скоро всички ЩЕ ДУАТЕ СУПАТА независимо за кого и дали сте гласували! А тези дето са ИЗБРАНИ ЩЕ ИЗПИТАТ ДИРЕКТНО НАРОДНАТА ЛЮБОВ!

Защо само се мрънка по тези форуми? Или Герберчета или Пионерчета! Нормалните вече май ги няма.....

Честито на всички Гербери свалихме БСП-то и в Ихтиман!!!

Е,каква толкова е голямата изборна победа за ГЕРБ?Кърджали е на ДуПеСе-то,"червени"са Шумен,Търговище,Ловеч,Хасково...Монтана не е на ГЕРБ,Пазарджик не е на ГЕРБ....не са ясни Пловдив,Перник,Плевен,Разград,Несебър,Враца,Видин....появяват се и още.....

Новият БГ президент говори 3 -та минута - 10 пъти "евеопейско развитие", активно президентство ... "президентството да стане център -нападател на националните приоритети"

вся власт герб и новият тато -да му мислят комсомолците гербери за светлото герберско бъдеще - ха ха..това е бг народа сам си избира теглото !!!

Тези избори разбиха репутацията на благоевградчани като "люти македонци" благодарение на феновете на ГЕРБ. Да избереш на два предварителни избора Хаджигаев за кандидат на ГЕРБ за кмет, после да дойде трънчанина Цецо "шесте апартамента" и да наложи своето протеже и да отидеш да гласуваш за него на изборите- по-голямо падение здраве му кажи! В моята Горна Джумая това не можеше да се случи, защото тогава градът се обитаваше от граждани,но сега селянията явно е завлядяла града!

Абе,нещо герберите не се радват и не се смеят весело!Май в доста градове настъпиха обрати в полза на комунягите!Бре,дърта партизанска партия бе,мамата си трака! :)))

Да не са ти спряли опиата тия мръсни англичани...?

Обаче комунягите каква партизанска и саботьорска тактика използват само....чак объркаха екзит пола.На излизане от гласуването казват,че са гласували за ГЕРБ,а всъщност са гласували за БСП.По този начин объркват паралелните преброители.Герберите се успокояват,че водят и не напират да гласуват,а накрая при реалното преброяване настъпват обрати! :)

Тези избори бяха обременини от страхът. За първи път не чувам някой да се похвали - аз гласувах за еди кой си. Всички мълчат. Иван Тотев и на сегашната си позиция би могъл да се докаже. Явно е бил много пасивен и това е причината да не получи доверието на пловдивчани. Едно е сигурно Пловдив не трябва да става сметището на София. Имаме се достатъчно боклуци в Пловдив, софийските си ги дръжте в София.

Радостно за тези,които спечелиха и жалко за демокрацията.

Жалко за Перник, ако спечели БСП!

Жалбо за лапачите, които вече седят около чиниите и пускат лиги да лапат от това, което не са направили - демек за Герб. Нормалните хора в ПК гласуват за Росица - заради пътищата, крепостта, парка, градинките, инфрактруктрерата и т.н.

браво za перник..

Втори опит: Сливен - Йордан Лечков - 49.8%. Моля някой сливналия да коментира възможността близо половината избиратели в града му да гласуват за индивид с репутацията на Лечков!

Хората на държавна и общинска служба и част от ромите са гласували за Лечков. Всеки драпа за службица, а в града е голяма безработица...

има ли някои нормален, трезвен човек, който би подкрепил ЛЕЧКОВ за кмет!?!? това леке се нагуши и награби супер нагло...

Много подмазваческо заглавие, не мислите ли?

До кога ще търпим?! Хората отиват да дадат гласа си (независимо за кого) с надежда за по-добро за тях и децата им, но като взимат чувалите се оказва,че вотът им е подменен!!! МОИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ: 1. Който може да се маха от бг веднага. 2. б.б. миналия месец празнува ПЪРВИЯТ СИ МИЛИАРД- той е неуспял милиционер и в следствие - пожарникар=> БЯГАЙТЕ!!! 3. ц.ц. е учител по физическо и мин. на МВР=> БЯГАЙТЕ!!! 4. Нашите майки и баби за този ПОМИЯР са лош човешки материал=> БЯГАЙТЕ!!! 5. Нашите бащи и дядовци са поколение "без смисъл" (явно това включва поне 2 поколения, едно от които е отгледало безплатно и Този ЕНИЧАР)=>БЯГГАЙТЕ!!! 6. Както казва един ватман- тоталното отричане на педалите е = на вътрешно приемане... помислете защо около тоз плазмодий няма жени, а той се снима гол=СМЯЯЯЯЯХХХ=>БЯГАЙТЕ!!! 7. Това нищо(б.б.) каза, че ще вкара комунета и фесове в затвора.И???=>БЯГАЙТЕ!!! 8. И ЗАЩО АЗ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМ НА МАНГАЛИТЕ ТОК, ВОДА, ДЕЦА, КРАЖБИ, УБИЙСТВА, ИЗНАСИЛВАНИЯ, АДВОКАТИ, СТРАСБУРГ, ДЖАМИИ............................................................................................... ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=> Б Я Г А Й Т Е Е ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ей ненормалник я по кротко

я си оправете заглавието , че не ви прилича -ще пишете "по неокончателни данни " още в заглавието какво ближете задници предварително с тия вопли и мантри ?

Благодаря ви българи!