Кандидат-кметове мериха сили в дебати за София

Кандидат-кметовете Георги Кадиев (БСП), Прошко Прошков (Синята коалиция), Николай Пехливанов - "Атака", Владимир Каролев - НДСВ, и кандидатът за общински съветник от партията "Зелените" Цветозар Томов обсъдиха наболели теми, свързани със Столична община.

Обратно в новината

Коментари - Кандидат-кметове мериха сили в дебати за София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съгласен! Ние не избираме кмет, а партия. С избори или без избори, политиката им е една и съща. Единственият правилен избор е, човек да се пресели в катуна, ако държи да има кмет.

Репликата е към "Антисоциалист за съществено" 17.10.2011 12:44 Моя грешка.

Господа, цитирам и съм съглассен с текста: "Най-съществено внимание кандидатите отделиха на ромския проблем." На "българските", т.е. на гражданските "проблеми", т.е. "задачи", мераклиите за кметове "не отделят", т.е. "не обръщат" съществено внимание. Ето защо Ви съветвам да не им отделите съществено внимание и времето си на изборите. Не го струват, нали?

И още нещо- как пък един от кандидатите не каза, че ще направи ревизия на харчените средства на предишните общински съвети?

Прошко Прошков - това име на кмет ли е? Егати тъпотия! Прошко - кмет на София. Звучи ужасно!

Не забравяйте, че Фандъкова нарушава наредби като допуска нерегламентирано озвучаване на джамията. Кадиев иска да строи джамии в София и подкрепя Гей парадите. Прошков и Син като Софиянски. Не го забравяйте приди да гласувате! Помнете и професор Калоянов.

Най важното помнете, че това са представители на партии, които унищожиха и разграбиха съвременна България, доведоха ви до просешката тояга на Европа, направиха ви умираща нация и държава. Що се отнася до Фандъоква и преди нея, то никога не е направена ревизия за изхарчените средства( както се прави в правовите държави на Европа)- милиони и как са се харчили и колко са потънали в джоба на властимеещите. А тези които не са от средата на управлявалите партии, са просто техни мимикрии и издънки като "Зелените"-издънка на СДС Тези изборите, при липса на нова политическа алтернатива са достигнали върха на гаврата и омерзението с наличните кандидати . И показва пълното изчерпане и поквара на създадената през прехода политическа система и нейния КРАЙ! В това ще се се убедите сами след самите избори като видите "избраниците".

каролката е супер палячо, него си избирам

на втори тур Кадиев. Не бива да даваме цялата власт на Борисов. Днес ДУХЪТ НА ВРЕМЕ Е коренно различен от това напр. в 1997 г. Сега ни управлява невеж, авторитарен и лукав мин. председател, чиито министри до един са МАРИОНЕТКИ, а кандидатът му за президент е направо един ПУ...ЬО. Върна се времето НА СТРАХА и НАГАЖДАЧЕСТВОТО характерни за времето на комунизма. Защото ни управляват милиционери с нисък коефициент на интелигентност, но нахални и самоуверени със силата на властта която имат. Гражданската ми съвест е будна и не желая да участват поради тесногръди политически убеждения в съсипването на демокрацията.

Моето мнение и мнението на моето семейство съвпада напълно с Вашето!

Напълно съм съгласен, не може цялата власт да е в ръцете на Бойко.Трябва да има коректив и опоненти а не само банда раболепни лизачи готови да оближат всичко каквото им посочи....И за да няма съмнения визирам Фъндъкова и Плевналиев.

Напълно ви подкрепям,нас ни управляват нискоинтелегентни хора,а кандидатите им за президент и кмет са техните сателити,хора без собствена мисъл!

ПРОШКО , е моя кандидат,умен интелегентен амбициозен 1/10 от това за което говори и найвече прозрачност да успее да осъществи си заслужава доверието .

Драги, събеседнико! Нека да отбележа, че "времето НА СТРАХА и НАГАЖДАЧЕСТВОТО" се върна отдавна, малко след еуфорията през 90-та. За съжаление, всеки един кандидат-кмет не може да бъде нещо друго освен по-малка кукла, скачаща до по-голямата (мин. председателя). Персоните, имената им и партиите им нямат никакво значение (за гражданите на София)!

Пехливанов бил развеждал с автобус журналистите из ромската махала да показва ромите като маймуни. Как не го е срам? Да развежда журналистите и да показва ромите, като маймуни? Ами те не са маймуни, но в ромската махала трябва да се ходи само на сафари, а който не вярва - да обиколи ромската махала пеша, а не с автобус!

Аз пьк биш казала битката на злобарите и льжците.Само Йорданка Фандькова?????

По добре който и да е от тях отколкото тези който ги интересува само да са на власт с цената на всичко

" Според кандидата на "Зелените" българското мнозинство не зачита правата на ромското малцинство и проблемът" А кой ще следи за ЗАДЪЛЖЕНИЯТА но това циганско общество ??? докога няма да плащат данъци, ток и вода? ДОКОГА ще живеят на наш гръб ??? докога ще крадат и полицията ще си трае ??? ДОКОГА ?????

Битката на Кретените!

Подкрепям!

Точно! Това изчерпва всичко.Браво!