Христов към Захариева: Как защитихте българите в Украйна

„Какво предприема българското външно министерство да защити правата на българското малцинство в Украйна и в частност правото на образование на майчин език“.

Обратно в новината

Коментари - Христов към Захариева: Как защитихте българите в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като са много вътрешни с изтока,дупе и гащи,червените червиви въшки що не съдействат да се възстанови истинското име,а именно Волжска България!

Баси мазния галош!Тоя е ненормален!Значи било " закъсняло"писмото след като всички заинтересоавани държави са изпратили,във връзка с майчиния език!Ами,да щото става въпрос за Украйна и трябва да има гневна риторика!А за Русия,как не,абсурд!А знае ли колко души наброява българската общност в РФ и изучават ли български в училище?Например в анексирания Крим,има българска общност,знаят ли за нея?А дали РФ е военна заплага,е как може,че те и бомби да ни хвърлят,рублажиите ще ги ловят с голи ръце!Всъщност има насочени ракети към нас от Крим,но това " не е" заплаха,а радост!Те просто си играят на войници!

Христов защо не пита какво е направено за българите в Русия? Които никой не признава за малцинство? И там кой им дава да учат на български език?

много правилен въпрос, а и кой извършва геноцид над бесарабските българи

Курна нищо няма да направи,както и тоя урунгел,щото руския е най " важен",дори сънуват на руски,най вече рубли!

Руският агент задава въпроси на руските агенти от правителството.

Уважаеми другарю-доцент-професор Христов, Моля, скрийте се на тъмно в партията си, защото освен, че будите недоумение как сте придобил двете академични титли, предизвиквате и смях със странните си разсъждения.

Иво Христов е почтен , осведомен , трезво мислещ и който се замисля върху думите му ще спечели , дори ако му е опонент или противник !

Христов е заблуден въздух под налягане. Задавал съм му въпроси и никога не ми е отговарял!! Слаба ракия е.

христов е комплексар и то тежка форма, което си е опасно

защитиха ги както Главчев - българите в Димитровград.

тоя комплксар кво се изказва след като той и неговата партия бсп не се сетиха за никой Българин а дори създадоха партия дпс с цел да са във властта колкото се може повече и днес издържаме едни неграмотни същества

ПутЕноид нещо свързано с путе ли е?

Да, с путето Путин!!

парво оправете хората в балгария защото хората няма какво да ядат а после да оправяме целия свят

Този руски трол, заедно с Местан го играят в поза на Ердоган-Путин! Онзи ден Местан поиска същото от нас, че и по-малко , което сега Иво Христов иска от Украйна! Утре фесовете ще поискат да им осигурим изучаване на майчин език . ГОСПОДИНЧО ''ПРОФЕСОР'' ПРИЗНАЙТЕ СИ,ЧЕ С МЕСТАН ПЕЕТЕ В ЕДИН РУСКО-ТУРСКИ ХОР и целите да дестабилизрате България!

Когато утре се събудиш и разбереш че на фесовете вече е осигурено изучаването на майчин език ,може да се окаже ,че са те и наевали ; ))

loyola

Ами външно прави точно какво му наредят от посолството на САЩ, какво се оплаквате толкова?

За управляващите циганите са по важни.Ние сме за да работим да циганите да се развъждат и да гласуват срещу кебабче с лутеница.

На приказки !

Госпожата категорично не е наясно с обективната историческа истина.

Когато след мутрите, които не могат да си завършват изреченията се появи някой мислещ и четящ, шока е пълен. Предполагам попълващата всички дупки понастоящем външен министър още не може да вдене какво точно я питат, а и не знае откъде трябва да й се обадят за отговорите. Най-оглушително обаче е мълчанието на патриотарите. Българин бит от турски граничар на българска територия, преводачка от македонски език за русенския македонец, агент на ДС и самообявил се за шеф на ВМРО... Волен мълчи оглушително като крв, на което са му запушили устата докато извършва служебните си задължения към коалиционния партньор. За вицепремиера на нощните бардаци и кафенетата да не говорим, покрил се е на тихо и чака да открият зимния сезон за да тръгне да дърпа кабелите по хотелите. Ако перифразираме стария соц виц за глистите - Правителство, какво да правиш, сине!

Абе, "мислещия", какво всъщност искаше да кажеш. Че си тъпак го разбрахме, ама другото :)

По тези въпроси проф. Христов е напълно прав - наистина Външно не прави абсолютно нищо нито за българите в Украйна, нито за подобряване и поставяне на едно съвременно, юридически издържано ниво, на отношенията с РФ, за да бъдат те взаимноизгодни, както правят съседните ни държави, а също така Германия, Италия, Испания и други от ЕС. Там отдавна се научиха да не обръщат внимание на измислените зад океана санкции и да си вкарват стоките в РФ по най-различни начини - през Швейцария или Норвегия, през Беларус, чрез създаване на съвместни предприятия направо на територията на РФ ... Който иска - намира начин, който няма акъл изобщо да оцени ситуацията и да измисли нещо конструктивно - подпява на бабините меркелски лозунги за санкции и заплахи, и си чака деня за пенсия в голямата бяла сграда ... Адски тъпо - както и цялата им "външна политика"!