Осъденият бизнесмен Ивайло Зартов си отряза пръст показно

Ивайло Зартов, осъден на девет години затвор в Бургас, си отряза пръст на лявата ръка и засне случилото се с видеокамера. Кадрите вече се разпространяват сред бургаските медии и в Интернет.

Обратно в новината

Коментари - Осъденият бизнесмен Ивайло Зартов си отряза пръст показно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами дайте му милионите като си е отрязал пръста да си ги харчи, спокойно, сега какво и другите ли да отреже.

В европейски съд има следните производства: Производство по постановяване на преюдициално заключение Иск за установяване на неизпълнение на задължения Жалба за отмяна Иска за установяване на неправомерно бездействие Обжалване Преразглеждане Три от тях: обжалване, преразглеждане, жалба за отмяна са възможни по казуса.

съвест, браво, за 3 милиона лева малко пръстче. Да е като пример за някои другари, ако имат съвест, главата до кръста. Гадничко го написах, ама е истина.

naum2

Баси компанията -руски депутат изнася "припечеленото" зад граница , почетния руски консул блудствал с дъщерята на довереното лице на депутата , а пък той от своя страна пък обвинен, че окрал парите на депутата.

готов сченарий за поне 25 серии

А тоя пък Кулекове е супер изкуствен,личи му как се напъва и преиграва под натиска на Слави

Слави Трифонов няма какво вече да предава и всяка вечер половината предаване се занимава с Бойко,става банален,а и с тези глупости който гледах вчера с рязането на пръст и всички от ред комедията които преиграха,като направиха тази трагикомедия!!Народа не е прост,знае какви лицемери и провокатори сте!!Как може да дават рязане на пръст на някой си измамник и да го гледат много деца!Ще се закрие сам, масово слушам че хората не го обичат учиндолеца!

Повечето вече са разбрали какво представляват Фантомас и 7-те му педалчета. Толкова уроди събрани на едно място рядко се намират. А те по телевизията облъчват с простотиите си цялото население години наред, всяка вечер. И как не се намери един въпрос, по който да имат различни позиции? Явно там се дават доста пари, за да се прокарва някакъв интерес. А учиндолският див селянин направо трепери за власт, няколко пъти се опитва да се докопа до нея, но се видя, че чак толкова ненормални българи да му се доверят няма, и вече съвсем е изтрещял. А педалчетата му са толкова смешни и отвратителни, че нямам думи. Но все пак е добре да се отбележи, че първенството води Кулеков - сълзливото педи, дето аха-аха и ще започне да хленчи всеки момент, като че ли някой му е взел хонорара. Просто отвратителна работа.

Когато краде милионите защо не си ряза пръстите бе?

Tоя опапкал парите на руснаците и се прави на жален да привлече внимание,и утрепката платена Слави Трифонов с ред комедията направиха такава трагедия вчера, по голяма от цунамито в Индонезия!Само боклуци по медиите да лъжат народа!

положението в тая държава става отчайващо ..тук в дира 40 % КАЗВАТ ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВТ ПАК ЗА ГЕРБ

ЕТО ДО КЪДЕ НИ ДОВЕДЕ "ДОБРОТО"УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ -ДО САМОЗАПАЛВАНИЯ ,САМОУБИЙСТВА ,ОТЧАЯНИЕТО Е ТОТАЛНО И ПОВСЕМЕСТНО А ГОСПОДАТА ОТ ГЕРБ ИМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА УПРАВЛЯВАТ ОЩЕ И ОЩЕ . ЕЙ ,КАКВА НАГЛОСТ ,КАКЪВ ЦИНИЗЪМ

Luna0102

Прахосал 3 милиона и Герб са му виновни. Герб са виновни и затова, че чавка ти е изпила мозъка.

АБЕ МОМЕ НА МЕНЕ ЧАВКА НЕ МИ Е ИЗПИЛА МОЗЪКА АМА ,ТВОЯ МОЗЪК И ОСОБЕННО СИВОТО ТИ ВЕЩЕСТВО Е НЕПОПРАВИМО ЗАГУБЕНО

гологлавия учиндолски селянин,подлогата на свинаря Гергов какво друго да каже-та той е инструмент на комундетата от самото начало и дори не го крие-цялата тази профанизирана медия също управлявана от сем. Гергови са рупора на комунистическата дезинформация в БГ

а като тримцата са се сговаряли този без един пръст сигурно се е радвал че се е сближил с руските мошеници. Пада им се и на тримата. само алчни и невежи глупци се хващат да работят с руснаци. Ще попаднат я на мошеник, тип Остап Бендер, я на мафиот, я на престъпник. Умните хора бягат от връзки с руснаците. А за рускините да не говорим. Бляд.

Не е лошо медиите да показват истините.И не че съм от ГЕРБ, но предаването на Слави са откровени антигерберисти и не са реалисти...просто плюят целенасочено и в унес, и почти само срещу ГЕРБ,а това не е добре...

МА ТАКА Е БЕ РАЗБЕРЕТЕ ИМА ИЗБОРИ СЛЕД ЕДИН МЕСЕЦ И АКО ПАК НИ НАТРЕСЕТЕ МУТРЕВ ,ШЕ НИ ДОКАРАТЕ НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА МУТРИТЕ СА С АМПОТИРАН МОЗЪК ,ПО ОТНОШЕНИЕ НА ХОРСКО НЕЩАСТИЕ ТАМ ПРАВИЛАТА СА САМО ЗА ТОВА ДА ИМАШ И ДОРИ РАБОТАТ Е С ЦЕЛ. СПАРИГ.

Тука само малоумници БУДИСТИ и последователи на ВИНЕТУ ли пишат неграмотните си простотии, също като своя вОЖД. Резултатите от изборите ще е КРАТУНИ без мозък гласуват ТИКВИ получават.

капитане,пропусна събратята си пенсии и бивши шестаци...вие сте основните драскачи тук

Всички които плюват по човека явно не са се съдили или не са попадали невинни в съда ,но да не бързат ще им се случи и тогава друга песен ще пеят. Никой няма да се самонарани и осакати демонстративно ,ако е виновен, а българския съд определено осъжда невинните и оправдава виновните и това е съдебна практика от много години ,съдиите са си престъпници и от тях тръгват всички беди в тази бананова република абсурдистан.

Как разбра, че е невинен, бе, Тангра ли ти го каза? Може да е измамен, но по никакъв начин не можеш да кажеш, че е невинен! За 3 милиона много хора биха си отрязали малкия пръст...

аз и за 100 млн няма да го отрежа.отврат

....не знам от къде сте толкова сигурни, че е невинен?...но при условие, че трябва да върне три милиона....един пръс по-малко, все тая.

Не съм съгласна в Вас. Смятам, макар че данните за деянието са оскъдни, т.е. почти никакви, че лицето е виновно и си е получило справедливата присъда! Пожелавам Ви да не сте на мястото на хората, които са дали парите и са очаквали обещания резултат.

ИСТИНАТА Е ЧЕ МЯСТОТО НА МУТРИТЕ НЕ Е В ПАРЛАМЕНТА. .....

Сега ако и турците почнат ПОКАЗНО да си правят сюнет, всичко ще си дойде на мястото, нали така?

Много ми е чудно защо всички се хвашате с шоуто ,те ли направиха така че да се самозапалват хората , да има тази мизерия и да си режат пръстите затвониците,на мафията много и дреме ....Обаче Сценаристите са готини..и правят добри и емоционални предавания

Само човек без собствено мнение и нулев интелект може да разчита Слави да му обясни нещата! Ето това е аманация на профанщината!

ами може би затова ГЛЕДАШ МУТРЕВ да ти обяснява,,,казах просто че предава- нията са добри..

Умствения ти капацитет е повече от виден....след това изказване просто нямам думи

Абе как се оказваш замесен с едни руснаци, липсват едни три милиона, още повече касае някакви имотни сделки и вилни селища и ти твърдиш, че си абсолютно невинен! Алоооо

Не три милиона, 5000 евро ако им липсват на руснаците, човекът да е мъртъв вече. Очевидно е невинен.

Тая скапана държава и нейните органи- съд, прокуратура , саза изтребване, а не хората, който са били подтикнати да вършат подобни деяния, за да бъдат чути или да се погледне обективно на случаите им! Ако всички трябва да си режат пръстите сигурно трябва да засипем парламента и съдилищата с тях, защото цари беззаконие и произвол. Ето защо масово хората се изнасят от държавата, а не поради някаква друга причина- все пак няма да живеят хиляди години, за да очакват търпеливо нещо да се промени.

....да, бе да!....когато ги е харчил парите добре му е било, тогава що не си е резал пръстите, а сега като трябва да ги връща...хайде стига сте се правили на добрите самаряни.

Този малко като Вальо Топлото - изхарчил едни милиони, които не му принадлежат, ама иначе е невинен.

КОГА ЩЕ СПРАТ ТОВА ГНУСНО ШОУ НА СЛАВИ??? КАК МОЖЕ В ТИЯ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА НА ПРОВОКИРА И ДА НАНАСЯ ПСИХИЧЕСКИ ВРЕДИ НА ХОРАТА В ТАЯ СТРАНА???

ЩО ИСКАШ ДА МИ ЗАБРАНИШ ДА ГЛЕДАМ "ШОУТО НА СЛАВИ" БЕ ФАШИСТ ТОТАЛИТАРЕН?

за комуноидната сган всеки който не мисли(ако изобщо има с какво) е фашист-но нали са програмирани зомбита и не знаят дори смисъла на тази дума я използват като обидна,ей -тъпо комуноидно племе.....фашината е символа с (лозовите) пръчки на ОБЕДИНЕНИЕТО и надписа стои над Парламента !!!!!!!

Те много малко хора го гледат вече,той ще се спре сам и самоунищожи с тия глупости всеки ден!!

Отвратителна история! Отвратително шоу - на СТ! След отрязаната глава по канал 1, дойде време и за тази отврат! Къде е СЕМ? Спи ли?

И аз това питам! Къде е СЕМ сега? Къде е проф. Лозанов?

ПРИЗОВАВАМ ВСЕКИ, КОЙТО НЕ ХАРЕСВА, НАПРАВО МРАЗИ ТРИФОНОВ, ДА ГЛАСУВА ЗА БОРИСОВ! МАЙ ОТИВАМЕ НА КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО, АКО МЕ ПОСЛУШАТЕ...:О)))

Аз пък призовавам, който не харесва нито Бойко Борисов нито Слави Трифонов, нито Станишев да гласува за Иван Костов, в криза сме , а доказано до сега само той ни е измъквал от криза, астаналите са ни докарвали до криза. И така всички мразят Иван Костов защото може, а те не могат, гласувайте за него. ДСБ и Единство.

И к"во може Костов - да краде, друго не видяхме от него!

ГЕРБЕРИСТЕ ТЪП СИ КАТО Г..З НА МУТРАТА НЕ И Е МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА.

селските идиоти пак се разписаха в сайта и много ясно се очертава картинката -комундетата яростно плюят само по ГЕРБ и явно само тях припознават като дясна партия-няма СДС,ДСБ

ТВЪРДЕ МНОГО ВНИМАНИЕ СЕ ОБРЪЩА НА ТАКИВА ПСИХАРИ!А СЛАВИ МНОГО МЕ ДРАЗНИ С МЕНТОРСКИЯ СИ ТОН И ТОВА , ЧЕ ТОЙ Е КРИТЕРИЙ КОЕ Е ДОБРО И КОЕ ЛОШО!

Слави,Славииии... Защо се продаде?

Как за какво!? ЗА ПАРИ!!!

Такива истории трябва да бъдат показвани! Нека хората да знаят какво става в България. Буда ни заливаше с лъжите си за успешно управление и медиите представяха всичко в розови краски. Истината обаче е друга, видя се гнусната ситуация до която ни докараха червените мутри милиционери! Браво на Трифонов, че показва истината! Предаването беше изключително силно.

Абе, Пандо, ти да не си от сценаристите на Слави, но под друго име или просто си т.п?

Абсолютно си прав! Жена ми ми изневери с един наглец от Герб. Ако не ме бяха смачкали, тя нямаше да ме изостави...

Вярваш ли си наистина? Или не успях да схвана сарказма?

а в следващият епизод ще дават как някой се самозапалва и доброволец от публиката ще помогне жертвоготовно на човека. Може би дори самият г-н Трифонов :)

Слави, правиш опити за нещо, какво е не знам, но виждам минаваш граници - търси други начини!

Безумна история!Слави разиграва някаква насилена трагична сцена,рони крокодилски сълзи.Неговите послушковци му пригласят.Много пошъл сценарий!И това предаване оше е в ефир!Защо ?Мисля си ,че в нормалните медии нямаше да се задържи толкова време ,след като се е изчерпало .Няма ли значение рейтинга в БТВ?

Този е бизнесмен,както и много други като него,колкото аз съм космонавт....И оная си работа да отреже...има равновесие в живота...

По законите на Република България,съдебната влласт е независима.Не виждам смисъл,по-скоро виждам умисъл в това чалгаря трифоноф да обвързва решенията на съдебната власт с ГЕРБ.Според мен на славито вече трябва да му се потърси съдебна отговорност за подкопаване на авторитета на институциите.

СЛАВИ Е ПОРЕДНИЯТ МИЛИОНЕР В ТАЗИ СМЕШНА И РАЙСКА ДЪРЖАВА.ТОЙ СНОЩИ ТАКА ЛИЦЕМЕРНО КАТО СЕ ПРАВЕШЕ НА ПОТРЕСЕН ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕ ДА ПОМОГНЕ НА ХОРАТА В ОТЧАЯНИЕ И БЕДА А САМО СЕ ПИШЕ-КЪДЕ ХОДИЛ И КОЛКО ПАРИ ОГРОМНИ ХАРЧИ ЗА Ж....ТЕ СИ ......ХА ХА ХА -НЯМАШ ТЕЖЕСТ СЛАВИ ОТДАВНА!!!

Това, че си е отрязал пръста по-невинен ли го прави?

Аз почти вече не познавам човек който гледа Слави.Това безмозъчно,манипулационно,чалгарско шоу трябваше отдавна да е фалирало.Театрите са пълни,киното бълва Български сериали.Под прикитие се продава в чужбина като топъл хляб.Разбирам мъката на селяндура трифоноф...

И как коментирате нещо което не гледате???!!!

То е ясно, че не той открадна милионите, но той ще излежи милионите. Ползваха го за подставено лице и после го хвърлиха на вълците. Но това с пръста е вик за внимание. Беше започнал гладна стачка, стана на скелет, но никой не му обърна внимание.

Ако е така, защо се е съгласил да бъде подставено лице? И дали го е направил напълно безкористно? Подставените лица са именно за това - съгласяват се срещу добро възнаграждение да си заложат з...ъъъ ... главата и да покрият истинските играчи. Ако след това си кротуват, обикновено нищо не им се случва. Само от време на време някой се пресеща и пита: "Абе, к'во стана с Х?" Този или е решил да иска повече пари, или се е раздрънкал. Затова са го хвърлили на кучетата. И каквото и да си отреже, тия зад него няма да ги засегне. Защото на всички документи стои неговото име.....

Некадърното управление на герб докара хората да пълно отчаяние! Обещаваха свят без престъпност и корупция, а стана още по-страшно и нетърпимо!

Тъкмо е спестил командировачните на руснаците - освен пръстите, щяха да му отрежат и ушите.

Преди време Слави се подиграваше на Къци Вапцаров за тъпото му шоу, но мисля че вече го задмина в жалките си опити да е интересен

Слави снощи представи нещата в съвсем друга светлина. Свърза ги доста неумело със самозапалванията. Кулеков беше уважавон от мен човек, но след като приглася в хора на Слави доста фалшиво, впрочем, се замислям много за него.

Кулеков още 80-те години си беше едно буболече-лече. Обикаляше по фирмите за подаяния.

Защо не ги осъди в Европейски съд?Не мога да го възприема...!

крумовите закони в съвременен вариант

Това, да си отрежеш малкият пръст, е малко наказание в Японската мафия - якудза. Виж, когато си отреже ку$а, и го заснеме, тогава ще го гледаме и коментираме повече.

чак днес разбрах, че управител на дружество, наемен персонал означава бизнесмен. Да си беше действал негов бизнес, като е бизнесмен, а не да обслужва руснаци. Ама когато ламптят за бързи мангизи не мислят за пръсти и задници

Сигурно човекът е невинен и се е видял в чудо какво да направи, за да го чуят.

ако беше оправдан, щяхме да кажем, че съдът е корумпиран. Като е осъден- пак същото. Няма угодия!

А следващия ход за да го чуят-какъв е?

Пръст

А Я ПРОВЕРЕТЕ КОНСУЛА ТОТКО ФОТЕВ КАКВИ ГИ ВЪРШИ БЕЗНАКАЗАНО !!!

Консулът краде та се къса, бивше ченге е, но за него съд няма. Че и девойки опипва под поличките. Тоя Зартов яко го преметнха. Накараха го да похарчи парите и да влезе в политиката. Но за зла врага го вързаха с хиената Александър Томов. И горкият чичко Лупи не миряса, докато не му взе последното левче, а после му би шута. Като на ЦСКА и на Кремиковци.

В статията пише, че и консулът е осъден...

СЛАВЧЕ И НЕГОВИТЕ ПРИМАТИ ОТ ЗООПАРКА СЕДЕМ ОСМИ, СА СЪЩИТЕ МАЛОУМНИЦИ. ТОЗИ ГА КРАДЕ С ТЕЗИ ПРЪСТИ, МУ БЕШЕ ДОБРЕ, СЕГА ВЕЧЕ НЕ МУ ТРЯБВАТ, МИ ДА ГИ РЕЖЕ.

""Не сме народ!... още Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша."" Петко Славейков п.п. Българино???

показва че сада е 0! така е. за всижко деиствие тржбва стачки и атака с/у правителството. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ама Трифоноф вече не остана кой да го гледа.И въпреки това продължава да ни облъчва с простотия.Няма свободен пазар в тази държава.Това шоу трябваше отдавна да е фалирало.

ГУПАКЪТ СИ РЕЖЕ ПРЪСТИТЕ, А СЛАВИТО СИ ВДИГА РЕЙТИНГА КАТО ГО ДАВА В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР! МЕЖДУ ДРУГОТО ПО-НАГЛА И АГРЕСИВНА АГИТАЦИЯ ОТ ШОУТО НА СЛАВИ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ!!!ЕГА ТИ НЕЗАВИСИМИТЕ МЕДИИ!!!

А, ти за Слави сега ли разбра?Той има активна гражданска позиция само що се отнася до ББ.Много тежко го понесе, че Боко не му даде оная градинка до Кемпински и не го направи акционер в ГЕРБ,А за Слави си спомняте колко възхитен бе от "най-добрия" политик - Доган!

Това, което Трифонов показа е БЕЗОБРАЗИЕ! Трифонов трябва да бъде свлен от ефир! Какъв рейтинг, какви 5 лв. Това го гледат и подрастващи и може да се случи само в България! Да се дава такова чудо в национален ефир!

А, не сте прави за СЛАВИТО!Избори идат, ден година храни!Сега да имаш всеки ден по един час за агитация в най-гледаното време си е златна мина, а Слави знае как да осребри това!

КАТО СТАНА ДУМА ЗА СЛАВИТО, ТО СТИГА Е РОНИЛ КРОКОДИЛСКИ СЪЧЗИ ЗА СЪЧУВСТВИЕ КЪМ МНОГОСТРАДАЛНИЯ НАРОД.КАТО Е ТОЛКОВА СЪПРИЧАСТЕН ДА ВЗЕМЕ ДА АКТУАЛИЗИРА ЗАПЛАТИТЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ, ЩОТО ТОЙ ПРИБИРА МИЛИОНИ, А Е СТИСНАТ КАТО Г.З!

Темата не е за Слави, ама като го споменахме вече: нали не забравяте, че когато застреляха Васил Илиев, то беше пътувайки за среща със Слави!Дългия открай време е мотивиран за доброто медийно отразяване на групировки и партии!Познайте дали го прави благотворително?