17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1.Гешев и неговите човечета в Прокуратурата. 2. Целият СЕМ 3.Кошлуков и мисирките му Обретенова, Златарева, Евг Атанасова, Иво Никодимов... 4.Мишок Онстантинов . След изборите...големият списък от Гербероиди ,към 50 хиляди и цялата страна. Срок за изпълнение....до края на годината.

Требва да се отчете момето за трите години. Сега след"реакцията с изявлението" се дава зелен светофар на психопатите Минетков и Тарашков. СЕМ-а трябва да се разпусне до края на месеца и резидентът да назначи Волгин да контролира всички канали служебно до и след изборите.

Е близал, че е новина ?!

Дали няма оферта за по спокойна и по добре платена работа.

Явно е честен човек и не може да участва в преврата на хунтата на Радев!

Троянския кон на президента

А там нали има един Председател - Георги Лозанов? Той какви ги върши в СЕМ???

Май си запознат повече със семките, отколкото със сем.

Лозанов отдавна не е в сем-а, сега там е бетина чампоева, на все тая, паразитно и безпалезно звено

Които струват огромни пари на данъкоплатците! СЕМ се занимава с междуличностни отношения. Значи, заради амбиции, спорове и нечие его издържаме цяла СЕМ? И БНТ и БНР ни струват ужасно много за нищоправене! Пълнят се новините с разрушени улици, боклуци в реките и прочее, защото няма за какво друго да се говори.Е, това струва ли милиардите, които плащаме? Затварят се тези мастодонти - с безброй персонал, с ненаситни сгради - работни и почивни бази и се оставя само една информационна агенция, от рода на БТА , където "изтичат" ВАЖНИТЕ НОВИНИ ОТ ДЪРЖАВАТА. От там черпят информация частни телевизии и радиа! Повтарям - частни!. В момента всичко и тошовизъм на ента степен. В нормалните държави няма държавни медии, а само конкуренция!

Zna4i da se vra6ta komuniz(a)ma i tva e... Tova li si iska6 be mindir? Kakvo 6te zatvaria6? Aide stiga zatvariahte be. Zatvariate, uvolniavate, starjete, 4egartate. Aide de! Stiga!

ko re4i ?

И ти ли като своя гуру - разединителя Радев- мислиш че Минеков е прав! Жалко е да защитаваш човек , хвърлящ яйца и домати по паметници на културата и носещ ковчвзи и бесилки!

Да им СЕЕМ в устенцата на тия СЕМ-аджийки. Особено на ъх, ох, ах, Жо'тем-ова.

Демек искаш да повърнеш нещо.

пРезидента, пРезидента, пРезидента, ПЕ-ДЕ-ГОГ....

Всички свестни хора напускат потъващия кораб на пРезидента!! Преди на някой да му скимне, че е хубаво да я очернат и после да яподритнат!!

''Плурализъм на мненията'' - това ще рече, ако един казва - земята е кръгла, да се даде шанс на някой, който твърди, че земята е плоска да си каже и той теориите. Ако един каже, семейството са мъж и жена, друг да може да обяснява (в ефир) как не бе, не е задължително да са мъж и жена. и т.н. Плурализъм, брат :–)

Тук-таме, все още се намират свестни хора.

Наскоро гледах Бетина Жотева-Чампоева по една телевизия ... чудих се дали преди предаването си е пийнала, или просто се е смахнала. през годините. Но определено не се държеше адекватно.

Ти ако знаеш колко сФирки е извъртяла тая Бетина на Хачо и много други, докато си купи палат в полите на Витоша ... с държавна заплатка и скъпа луксозна кола ...

А бе тия в СЕМ кьорави ли са, че не виждат картелното споразумение м/у телевизиите. Всички в една и съща секунда на една и съща минута им почват рекламите. които обикновено са 10 мин. след кръглия час и продължават до инфинити. Един филм дето сме го гледали по кината и е 90-100 мин. по телевизиите е 4ч. и 44мин. Освен това умират филмите им да са с един и същ жанр. А новините направо са открийте 9-те разлики, Ами няма толкоз разлики. Разликата е само една в репортерката която ги изнася.

Даже прогнозата за времето и числата от тотото са еднакви по всички канали.

А, Бетина Чампоева Жотева и т.н. чия квота е? По времето на ББ смени сума ти " завидни позиции".

Е и ?!

От квотата на ГЕРБ/ДПС.

Само пъшкащата Бети да не се размине с поста си, че ще убие всичко 60 годишно мъжко в мене.

От 2019 до 2021 точно 3 години...

Като гледам минусите си мисля, че аудиторията съвсем изпростя...

след изборите цялата сбирщина в СЕМ и БНТ са пътници. А квича и изчегърването ще продължат с 200.

Дори и неговите хора не могат да му търпят простотиите

Неговите хора не желаят да участват в лайнарника СЕМ.

На Боко хората ли. Че това хора ли са

в другия

Не мога да разбера защо дават такива важни постове на женки. Има толкова много безработни мъже, които с удоволствие ще заемат такива места. Женските стават само за секретарки, чистачки и сервитьорки. Всичко останало трябва да се заема от мъже.

я готвят за нещо друго, по-полезно за Безрадев.

Или пък хората на мунчо започват да го напускат? Накрая ще остане само ген. Атанасов

чат пат има и достойни хора сред хората, които ни управляват