17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината няма нужда от защита ,тя сама се защитава. Тия 2 жени се борят за благородна кауза, по вече зелени площи .Имат добро излъчване.

Някога на мястото на панелките в Младост имаше зелени ливади, пасбища и ниви, всичко трябва да се върне в първоначалния си вид, съответно и селяните там от където са се появили.

Не ние,а Петко Дюлгеров трябва да лежи в затвора! Този гаден посредник и комисионер не само че поиска 20% от уговорения подкуп,но и настояваше да правим групов секс.Нагъл безсрамник!

Сега очаквам Марковски да разпита и пилотите, прелитали за деня над София, само и само да бави процеса, за да седят кокошките у дома.

Целият цирк беше с цел ГРОБ да отстрани Иванчева от поста!

"строяло се в зелени площи" Ми че елате и вижте!

За да се Оправи България, трябва някой да гръмне Ислямския Башибозук- Банкя-лията Боклук Борисов.. А после- Братя Галеви и Съдията който ги пусна да избягат от затвора. Видели са Братя Галеви с турски паспорти с турски имена в България. Тия са Турски башибозуци. Но, първо трябва да застрелят- Банкялията Б. Б... А накрая да застрелят и тия- двете- Иванчева и другата.

В Младост не се е ,,строяло" ,а се строи непрекъснато в зелените площи.Нали ,за да се застроят зелените площи бе активното мероприятие на Цветанов,Гешев и специализираният съд. Колкото до парка ,,Въртопа" направи се една бутафорна градинка за кумова срама до болница ,,София мед" ,а до градинката се построиха триетажни къщи. Всичко това е далавера,тъй като тези места никога не са били частни,а там е било някога бунището на София.

Как парк ,,Въртопо,,ще го превърнат в частна собственост,а не да го направят истински парк,защото сега е змиярник държавен.Е такова ненаситно племе няма,далавери и кражби,Бог да ги накаже

Ъ-хъ,за посолствата на Либия и Йемен говоря.Започнахте да сгрявате май.А къде точно се намира "Въртопо"?Да не би да е в Перник,а аз нещо да не съм разбрал....Айде,поне сте много отворени,да ви открехна и още нещо...Непосредствено до кръстовището между Сахаров и Ерусасалим готвят нов строеж.13-етажен хотел,пак върху тревни площи.Да-да....Сега....ако пък и булевард Сахаров не е в Младост,значи аз пак нещо съм се объркал...Я картографите да направят справка бързо!

за строежа зад една гумаджийница, до една работилница за ауспуси, там не е Въртопо. На същата улица са и изброените посолства. Освен това, там мястото не е зелена площ, а от десетилетия е запусната буренясала ливада, много далеч от понятието парк. Частна собственост, впрочем. Кой знае какво се въди в треволяците, лятото стигат до кръста на човек, може да има и крокодили.

МИ те на такива ушепляси гламави кат тебе разчитат мутрите- строителните другари на съвременна България.

Не ми харесва тона на Дирника! Непрекъснато обвинява в престъпления Иванчева

Ми тя си е престъпник, какъв тон искаш.

Ама абсолютен престъпник ли? Щото не се отчита на Мутрата?

Петрова и Иванчева да прости,алчни и безскрупулни отрепки.

Във младост остана само в двора на ХМС да се направи някоя кооперация.

То май се готви нещо такова. Вчера пак е имало разправии за една от сградите...

Абе защо цоциалистите оттеглиха подкрепата си за Иванчева. Къде се скри Кадиев. Ако верват в нейната версия , Нинова и Йончева требва да излезат и да кажат колко е права бившата кметица и колко са сгрешили от прокуратурата.

Малко не си хванал нещата. БСП не са я подкрепяли, а Кадиев не е БСП на Нормална Държава. На последния тя му би шута и от тогава праща лакеите си, като Никола Вапцаров и Войслав Тодоров да я хулят, колко е некомпетентна. Тъй, че от мръсници подкрепа да чакаш - опази Боже.

Само да попитам - какво стана с оплождането? Успешно ли е?

Твоето-да

Нещата са безврътно загубени, селянията която ни налази съсипа не само Младост, а цяла София. Скоро не градинки няма да има, а и нормалният ЧЛЕНОРАЗДЕЛЕН говор ще изчезне и всички нормални взаимоотношения които помним вече са на изчезване. Селянина излиза от село. но селото никога не го напуска. А вие се кахърите за градинки....

Тая Иванчева по борбеност много прилича на баба Илиица... Жалко, че кола го няма

За какви зелени площи говорите. Аз за последен път съм бил в Младост преди 20 години. Наскоро преминах от там. Не видях никакви зелени площи. Напротив. Комшиите могат да си чукат чашите и си казват наздраве през прозорците. Не е необходимо да си ходят на гости.

мдам, не само, че вече няма зелени площи, ми има още къде 500 проекта в ход... скоро ще започнат да затварят улиците в тунели и да строят и върху тях...

Няма да мирясат докато не смачкат жената. Дано поне си е взела поука, че с мафията не е здравословно да се бори сама жена, и мъжете да се събудят, а не жените да им вършат работата.

Нещо много западни филми гледаш. С мафията никой не се бори, а работи и после има последствия. Не знам дамата какво е работила с тях за да бъде " наказана" така, но да вярваш, че е просто един честен чиновник е близко до фантазия.

Ха-ха,не се строяло на зелени площи.Ами до посолствата,насред ПАРКА "ВЪРТОПО" ДА НЕ БИ ДА НЕ СЕ СТРОИ В МОМЕНТА?А тая нова сграда срещу "пАТИЛАНЦИ" ОТГОГА ЗАПОЧНА ДА СЕ СТРОИ?Ами останалите сгради? и т.н,т.н......Това по българските "телевизии" са приказки за наивни глупаци.Аз вярвам на очите си като погледна от балкона...

Поглед от балкона никога не лъже! Продължавай с балкононаблюдението и докладвай о-време

изобщо не са в Младост, с изключение на бившите на КНДР и Либия и настоящото на Йемен, които са си там от десетилетия, още от времето на комунизма. Освен това там не е парка Въртопо. Да беше погледнал картата, преди да лъжеш.

Цаца, колко ти платиха, тая да я смачкаш?

Хайде ако обичаш да не се тревожиш повече за Младост. Всички в квартала въздъхнахме с облекчение, когато те прибрах. По-добре обмисли откриването на фризьорски салон „При леля Ставра“, след като се върнеш от Сливен.

Иванчева да се кандидатира за кмет на София

Ъхъ, взела си е вече поука да не вози парите в багажника, защо не?

нищо чудно.. и току виж спечели.. щото е пълно с глупави хора, които упорито вярват, че тая е невинна.. Айде в затвора и да не се занимаваме повече с тая драма

Еее, тази жена с вид на фризьорка от долнокачествен фризьорски салон да се кандидатира за кмет на София? Тази жена няма да я изберат за кмет на кв. Столипиново в Пловдив.

А бе, чудясе аз, къде ми оставиха парите, едни приятели, които ми ги дължаха, едни 80 000 лева, пък те ги били бутнали в колата на една фризьорка, която се изживявала като кметица!!! Тюх да му се невиди!!!

Няколко години не бях ходил в Младост, преди две години бях удивен до къде може да се стигне с "уплътняването". То няма място къде да минеш пеша, а къде паркират не знам. Е, останала е още някоя и друга градинка, махнаха Иванчева, че била корумпирана и спирала строежите, сега ще се настроят.

...Много са ти верни наблюденията!... Аз живея в Младост от десетилетия и всичко това се случва пред очите ми. За съжаление, обаче мутренско-чалгаджийската върхушка продължава да вилнее и да завладява територии...

Ти и тези като тебе опитали ли сте реално да се противопоставите на презастрояването? Само правите общоизвестни констатации и се криете като мишки. Дори и на един митинг не сте излезли да ни подкрепите.

Няма такова нещо. Строи се върху запуснати ливади, пълни с плевели.

Ам нали това беше идеята - да се строи а не да се коси.

Абе ей, какво се навъдихте от села и паланки да коментирате бившата кметица на един от големите софийски квартали и да давате акъл! Всички в квартала бяхме наясно що за стока е, още преди да я хванат!!жената има леки пси отклонения. Ама вие няма откъде да знаете подробности, като само керизите битиви-то на културата! Глейте си там у ваше градо! Ай сиктир.

червеникавите селяндури сега ще ти обясняват колко е достойна тая за кмет на София :D

Тя че е недостойна, си е факт. Както е факт обаче, че още по-недостойни ѝ спретнаха "шапката на майстора"...

След сегашната която и да хванат от улицата ще е по-добра за кметица. И магаре да вършат за кметския стол пак ще има по-грамотно управление!!

Иванчева е с най-големи шансове да е следващият кмет на София. Затова управляващата върхушка и фасадната опозиция отляво ще правят всичко възможно да я спрат. Заложили са на куц кон обаче, Гешев почти се е провалил в начинанието.

Слабоумните червеникави тролчета ни я пробутват тая за "жертва", а може би за "кмет на София". А тя нв би спечелила изборите в Младост дори, Още по време на мандата и всички свалиха доверие от нея.

Живея в Младост и това, което казва тази, не е вярно. Пък и никой в квартала не иска тая да се върне като кмет, нито пък заместничката и.

Никъде в Младост не се строи върху зелени площи. Живея в квартала и мога да ви уверя, ме такова нещо няма. Освен това, откакто я прибраха и отстраниха от длъжност, кварталът отново се почиства както трябва. Докато беше тя, затънахме в мръсотия, а тротоарите по булевардите през зимата бяха като ледени пързалки.

Кого лъжеш ти бе, мърльо?

Ще лъже, като са му платили жълти стотинки - ще лъже плиткоумно! И на тебе, ако здраво ти платят ще лъжеш опашато.

Абе ей, тая ли те нае да плюеш тука всеки дето казва истината за ду,,пи,,данчева! Се,,ляк Мърльо си ти

Да, не се строи върху зелени площи, а върху бивши такива. Строи се и направо върху и без това тесните улици. Пресен пример - новата сграда в Младост 1 между пазара и читалището.

си е напълно законно, както се оказа. Освен това там НЕ БЕШЕ зелена площ, а кална локва. Не знам защо, но строежът там замря и си стои на голи тухли от доста време насам.

Нормалните Българи още от първия ден на Ареста разбрахме че всичко е за големи пари ! Олигархия + Мутри Управление на България ! Иванчева изгоря за да свети Борисов и неговата престъпна клика ! Лакомията на Борисов е безкрайна !

лошото е , че кметичките ще завлекат властта дето ги гони с 1 милион лева общо за двете по европейските съдилища и пак ние ще платим, а не ББ, ЦЦ и т.н. от партийната субсидия примерно. Аз вече казах - 1 милион лева общо за двете, с лихви, с адвокатски хонорари. Дай боже да е наполовина. Дали са си искали по половин милион не знам ама ще си го получат, ББ ги уреди, макар и с мъки, но ще стане. Да се смееш ли, да оплакваш родината ли????

Че искат градинките на мутрите да построят блокове с готова инфраструктура.Я вижте новите квартали,,Дървеница,Манастирски ливади,Витоша,,кал до колене и блок до блок.Мутропландия и няма спасение,вие бяхте жертва на Опг начело знаеме ,,КОЙ,,

Колко бързо пуснахте проксито само ;) Бях се притеснил - половин час стои статия за Иванчева, а кутевчетата още не са започнали с гласуването! Колко плащате - 15 лева на месец за прокситата или направо сте пакет - 90 лева на година?

Навремето (преди 25 години) ходех да пия там ... и един приятел които повече време прекарваше там викаше - абе тея тука ако знаеш кви са... И сега като го гледам това и си мисля 20-25 годишните тогава са станали еди кви си сега... и чак сега разбирам думите му

"а само тези, където сме чули, че НЕТОЧНО е предаден звуковият файл" ;)

по повод опасенията и ще цитирам мой коментар по повод статия от Адрес относно насищане на пазара и т.н.: Моля да се обърне внимание на следния факт. Може и да го коментирате естествено. За 2018г. Варна, Пловдив и София най-вече са стигнали до там да има почти по едно започнато жилище на всяко новородено дете. Естествено това 1:1 е от ръст на жилищно стр. и спад на раждаемост едновременно. Средно в едно жилище живеят обаче 2.5 човека в тези градове. Самият ръст на икономиката е главно от заеми - потребителски, вдигащи вътрешното търсене и ипотечни - реално те правят и ик. растеж в няколкото града, където такъв има, защото в малките градове, в т.ч. областни населението пада с 1 до 3 процента годишно и ръст НЯМА. Няма инвестиции, растеж със заеми. Свободни жилища 25 процента в София, Вн, Пловдив и над 30 процента в др. градове. Цени нагоре. Демография надолу. Кой ще живее в толкова много жилища. Страната в 3 града ли ще преселваме? Мигранти с милиони ли ще приемаме? Ще джендърясваме тотално ли - всеки в свое жилище, няма да се женят младите, няма да има семейства ли? Наем ли - на кого? Всеки ще има по едно жилище с тоя темп и всички ще живеят в 3 града. Това е НЕНОРМАЛНО. Знаете какво следва, надявам се

В Младост е супер мръсно и няма никаква поддръжка!

А не беше така, докато там беше Иванчева.

Цацуне, тука обезщетението ти ши го плащаш

Такъв зрелищен арест , такова зрелищно транспортиране - Цветанов учуди

Никой не е по-силен от Гаранти Коза Ностра!

Аз съм по-силен. Когато няколко голеи града 3-4-5 се окажат с повече жилища отколкото са живите български граждани в България на всеки ще има по едно жилище и никой наяма да иска да наема. Това е денят Д. Той наближава.

Иванчева - КМЕТ на София !

Именно - само Фройд може да обясни толкова извратено мислене. Нещо в детството ще да е, но не само..

главен прокурор. Иванчева - главен прокурор. Заместничката и виж може да е кметица след Фандъкова.

Как няма да се тревожи, строи се пък, друг сега взима комисионни те.

Предполагам, че си софийски такъв. За 15 000 родени деца сте започнали у Софето 14 000 жилища миналата година. Множко е бе дебил. В едно жилище в София живеете по трима. Има статистики. Проверявай. 25 процента са ви незаетите жилища и сега в столицата. Това 25 в София е само от гл. точка на провинцията, там на 30 и 35 отиваме - процент незаети. Кво ми се правите на велики дебилните герберчета и седерастчета келяви. Отде ще вземете население за тези строежи чисто теоретично питам. Щото по тоя показател и Варна и Пловдив не ви отстъпват. Застаряващите следвоенни набори са градски и ще започнат масово да остявят жилища на внуци и правнуци - само, че на кои, на неродените или на избягалите в чужбина. Ама сте дебили с дебили. Свръхстроителство за 3 процента растеж и после като спре за няколко години строенето от пренасищане кво - 3 процента спад на БВП. На дебили да обясняваш - мука.

Ей, дебил си ти! Гледай си там у ваше село, не ми мисли наследствените имоти, земи и Иванката за селска люетица. Селян,,, дур!

Застрояването или по точно презастрояването започна много отдавна! Това Младост, Люлин,Дружба, Обеля , очуждаването на терени в другите квартали за по един панелен апартамент в замяна в друг краен квартал пълен с избягали от текезесетата връскари селяни започна около 60 година! Аз като местен софийски дебил съм наясно каква червена мутра си ти и колко тъпо расъждаваш-повърхностно и избирателно! Това стана и с Пловдив, Варна, Бургас и др. със заселванета на селани но по малко връзкари от соф. селяни. Селяни не го казвам подигравателно!

А, бетонните тролчета вече са изпълзяли от дупките и са нацвъкали темата.

Цвък, Иванчева, на портрет, с подкуп най-отпред!

Що, ти в сламена колиба ли живееш?

Тази дама нали се тревожеше за дете, опити инвитро, а сега толкова бързо забрави болести и тревоги и отново се връща към рушветите! Алчността е голям порок!

Страшно съм разтревожена! Строи се, без да взема едно евро от това! Недопустимо!