Коментари - Иван Стамболов: ПП-ДБ са завършена модерна левица. Цепи се не десницата, а левицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам какво има да му се обжалва. В тази страна има закони и те трябва да се спазват без значение дали се казваш Бойко или Киро или Христо. Стига тия продънени партии и коалиции са се мислили за голямата работа и са ни правили всички на луди.

ПП-ДБ са завършени малоумници

Боже, от къде пък сега се пръкна тоз измекяр?!

ване ,Иване .. досущ като Инджевия Иво си И оня се въртя а при тия а при ония та комунист беше та СДСар та къв ли не се опита май само земеделец и педе,раст не съм чул да се пробва, ама за последното хич не съм сигурен ,навярно се пробвал ,ама са го отхвърлили поради ЕГНто Та и ти същият въртизадник

Не!

Завършено голямо нищо по-скоро.

Освет това са завършени лъжци за съжаление

ПП-Дб са една свършена левица.

Сула нищо не разбира от политика

ппдб+ са това, което това , което остава в легена след пране. Явно са на здрави наркотици, за да не го виждат ( кицко вече и не фокусира кой му задава въпрос).

а, ти Lina си това което остава изхвърлено от турски тираджия на околовръстното.

Ама каква модерна левица могат да бъдат изтърсаците антибългари Киро, кокоро, Лорер и файтон партийката на брадатия войнолюбец Иванов бре ей? Я не ми говори глупости!

ППДБ са просто новите комунисти, тъй като класическите такива изчезват физически, то пространството, на дебилите вярващи в утопии, не може да стои празно...

Трябва със закон да се забрани, либералната гнус да бъде наричана "десница"

Среяу ДС внук се изправя друг ДС внук

В България понятието десница левица е тотално объркано. За това се следи от действията на отделните партии по дадени въпроси.

ПП и ДБ са падението на политиците у нас.Няма нищо общо с посоките на света!Те са най отвртителното в момента кето сме имали!

Единствената автентична и легитимна дясна партия в България е КОД и никой няма право да се определя или самоизтъква като десен, ако не е подкрепен и посочен от КОД!

със откраднатото от турските ваксини бил десен? Хайде бе, той е завършен фашист!

Деян Николов-млад, интелигентен и нещо забравено напоследък-скромен. Надявам се на висока избирстелна активност пък каквото сабя покаже!

От градската десница ли е Вили Лилков?

Винаги можеш да намериш някое безполезно плямпало и то да умува над политиката. Истината не е за такива, тя никога не им се представя, нямат капацитет.

Пп-дб са българския вариант на демократическата партия в сащ. Но за да го разберат хората трябва да се интересуват от политика. Доста е забавно да гледам върли "седесари" които залитат по Кирчо.

Въх каъв капацитет по политиката си, смяххх

Страхотен коментар на Сула! Точно така е, най-накрая ясно дефинирано - ПП и ДБ са меки, розови феи, ситуирани в левия спектър,

Точно така си е. ПП и ДБ са леви маркситки организации. Само вижте, че в коалиция ДБ участват зелените. ДОри това трябва да ви светне лампата, че са леви "либера". Да не говорим, че са под крилото на ЛЯВАТА партия на САЩ, която леко залитна към марксисъм в последните 10 години.

Какъв е тоя клоун, сула ли е мула ли е - откъде ги изкопават подобни смешници?

чада на ДС, дето се зоват "десница".

Стамболов (това не му е истинското фамилно име) е "стара софийска аристокрация" — роден до Орлов мост, монархист, семейството ебавано от комунистите и т.н. Това му дава (в неговите собствени очи, разбира се) моралното право да определя кой е ляв и кой е десен. През годините първо венцеславеше Сакс-кобург-готски, после се сдуши със "семейната приятелка" (по негови думи) Меглена Кунева, но се усети навреме и се омете, преди Борисов да резорбира двете третинки от тогавашния Реформаторски блок. Но явно има афинитет към помиярски изпълнения, понеже сега е влюбен и прехласнат по Петър Москов и неговата консервативна партия "КОД", нищо че самият "консерватор" Москов по абсолютно същия курвенски начин се прегърна с политически безполовия демагог Борисов, както това направиха Кунева и Лукарски преди него. Стамболов е безспорно ерудиран и е ловък манипулатор, но историята вече е показала, че не избира читави политици — и Величеството, и Тиквата, и Кунева (помните ли името на нейната партия даже?). Сега е ред на Москов. След изборите Стамболов ще продължи да пише противоречиви статии за нюз.бг и трибун, под които някакви хора се препират помежду си и вдигат брояча на посещенията.

Плачете гербаджии и въZробденци ! Ако може по-силно плачете !

Толкова добре ли ти плащат за да предадеш родината си? Сигурно и децата си ще продадеш за някой лев.

Моята родина е европейска България, а не азиатския Рашистан!

"Продължаваме промяната" и "Демократична България" са завършена модерна левица! " Жестоко! Така е когато човек не си пие хапчетата редовно. Според Президента Радев "Продължаваме промяната" са най-обикновени шарлатани, а "Демократична България" са си от как свят светува, маймуна с автомат. И двете формации нямат нищо общо с българското и българщината и са изключително вредни за България!

Пеперудчо!

Ква десница, ква левица, тея са си на 100% американски подлоги. То е ясно, че който и да дойде на власт никога няма да получи пълно одобрение, но не мога да разбера тези, които одобряват власт която защитава чужди интереси, а не тези на България.

окончателно изперка

ПП-ДБ са 100% СОРОСОИДИ. На хранилка при Сорос и дъртака като си отиде всички в купом ще питат къде с..рат гладните и до месеци ще се разпаднат.

Сина на Сорос каза, че от февруари ще им намали заплащането

Ако ПП- ДБ са модерна левица, да се надяваме да се появи и модерна десница. :)

Хич не ни интересуват разсъжденията на този световно неизвестен гербаджийски философ. Ляво, дясно, по-дясно, най-дясно... България и София изостанаха страшно много последните 15-16 години. Софиянци ще изберат способен и енергичен кмет. Със сигурност това не е Лилков или гербаджийското леке.

И с още по-голяма сигурност това не е ДС рожбата Терзиев.

И койе способен и енергичен, бе тулуп? Терзиев ли?

гледах, и това което казваше за развитието на София беше много професионално, умно и с визия. Много е кадърни момчето, него ще изберем се фиянци!!!

квии, квии, джаф, джаф