Почина Иван Славков-Батето

Бившият председател на БОК и бивш президент на БФС Иван Славков - Батето почина на 70-годишна възраст в Правителствена болница.

Обратно в новината

Коментари - Почина Иван Славков-Батето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ДОБЪР И ЛОШ, НО ЗА НЕГО ДЪЛГО ЩЕ СЕ ГОВОРИ. ЗАБРАВЯТ СЕ САМО ПОМИЯРИТЕ, БОКЛУЦИТЕ, МОШЕНИЦИТЕ, КРАДЦИТЕ!!!

Олимпчо, долно лакейче, ти си ангажиран с тези хора, затова се възмущаваш от независимите, безкомпромисни коментари! Ако сте пили на една маса, това си е твой проблем! Айде, писна ми от вашия нагъл цинизъм, дето си организирахте Първа Частна България! Време е да бъдете изметени до един!

Аре лакейте и сътрапезниците на алкохолика марш да го изпратите и да поревете. Искам да ви погледам. Алкохолика-ПРОФЕСОР ПО РЕАКЦИОНЕН И БЕЗКОНТРОЛЕН ТРАПЕЗЕН РАЗВРАТ. Идеолог на големи маси български физкултурни и развратни слагачи. Запишете си го в Алкохолната библия и заедно в един ден с изверга Бен Ладен. Два антихриста да ни напуснат в един ден. Това е светъл празник за християнството

Батето е пич и го помнят, и ще го помнят , а боклуците ще си отидат на сметището.

Тия, които и сега ближат около умрелия комунистическия тунеядец са същества, за които духовните категории "СЪВЕСТ" и "ПОЧТЕНОСТ" никога не са имали и няма да имат стойност!Такива са повечето в българското общество сега!Извратени от комунизма на Батето до безкрайност! А, колкото до това, че починалия е деен участник в гангстерското превъртане на комунизма в България, към извратен капитализъм, осъществен от самите комунисти, широкото му участие в нарко и оръжейни контрабанди и стотиците милиони натрупани от тях, нека по-добре осведомените да кажат своята дума!

Би ли ме светнал какъв бе "КОМУНИЗМА НА БАТЕТО"?? Трябва да си много сбъркан и с големи отклонения във възприемането на реалността след като мислиш, че Батето е бил идеолог на комунизма. Трябва да си много тъп след като в духовното вкарваш понятия като "СЪВЕСТ" и "ПОЧТЕНОСТ" които са си чисто морални категории. Много глупаци и червеи след ковчега на които няма да пръгнат и селските кучета се упражняваха в красноречие изливайки злобата си срещу ЧОВЕК, пред съркофага на когото ще се поклонят хиляди.

Само духовните хора спазващи божиите заповеди, носят в себе си "СЪВЕСТ" и "ПОЧТЕНОСТ"!А, кучкарите като тебе с комунистическия си "морал", вървете на майните си!

Този беше много, много прост човек. Умирах от срам всеки път когато започнеше да говори глупостите си. Беше много ярък пример, какви кухи лейки решават съдбата на целия народ.

Пич, дано не изтрият и твоя коментар, че тука такива истини не ги търпят много, много. Някой в дир-а е решил да се прави на Господ под тази новина и се допускат само хвалебствени слова. Иначе коментарът ти е супер точен!

За мъртвия или хубаво или нищо.Какъвто и да е бил Иван Славков ще остане в историята с мъдростта си.Бог да го прости.

да бе течна мъдрост от качествените напитки :)

Майкьа ви да е.а комунистическа. Всички да изпукате като тоя алкохолик

Да ти се връща, да ти се връща!!!

Батето бил такъв , бил онакъв ;)))) Голям беше! Не случайно трети ден тази статия е на първо място по посещения и коментари ! Повече от 20 години демократично управление , а той не слизаше от новините.Всяка негова изява се коментираше с дни. Това се случва само с личности. Батето е история , която обаче не е писана по форумите . Кой , както иска да го разбира - лека му пръст , историците тепърва ще го нищят.

бил е зет на тодор живков. А дали знае нещо по въпроса за контрабандните канали.? Я наркотици я нещо друго.? поговорката за мъртвия нищо или хубаво ..е много далеч от начина ми на мислене.

Почивай в мир!

Един голям боклук по-малко

..така ще кажат хората след края ти, прав си!

Ти си се определил сам и мястото ти наистина е на сметището

Аз не мога да разбера, дир-а, как не ви омръзна да триете коментарите. Ясно е, че сте подлоги, ясно е как трябва да се действа с вас, ама малко поне се засрамете.

Много идиоти и дребни мижитурки се появиха в България и това го доказват някой от пишещите тука боклуци. На интелекта на Батето всички вие заедно не можете да се опрете. Светла и вечна ти памет Бате !Почивай в мир!

Кое от коментара на човека ви подразни? Това за "ЕнтелЕгент"- а или някоя друга "неправилна" дума?

Незначителен като личност, но изпил толкоз пиячка, че няма нужда от мумифициране!

ти лична охрана ли му беше

Той беше бонвиван, щото имаше бондаван и нонтаван...

С неговите възможности, аз щях да сътворя доста по-забележими щуротии...

Случайно гледах края на Господари на ефира: Накрая тези "борци" за правдини в обществото отдадоха почит на Иван Славков - Батето, звуча MY WAY, а целият екип на предаването и там незнам какви още от студиото станаха на крака.... Театър! Рупърт Мърдок ли? Ясно кои командват в BTV, а оттам - и какви са по същество Славката Трифонов и другите около него и на кой Господ служат! Ех, КДС, КДС и партийни другари.... България никога няма да мръдне и на йота, като се има предвид и какви са повечето коментари... Болшинството в България са ангажирани с ключовите другари, които ни излагат и тормозят. Позор за сервилната ни журналистика и за това общество! Бог да прости всички!

Това би следвало да си го говорите като застанете пред огледалото..Поклон пред Славков, защото истината е че не малко е направил за българския спорт и основното - не беше лицемер..

най-големият! това е от него: "всеки на гърба с кръста, а аз на гърба... на тъста!" МНОГО ГОЛЯМ! :-))

да голям черен дроб.....бразилия стана 8 по сила икономика,защото си карат колите с алкохол,а ние от пияндета сме 8 по бедност

Кратко и ясно.А Л К О Х О Л И К това е батето и наследника му е такъв

Не е ясно кои пишат злобните жалки коментарчета тук - дали родните мижитурки, мекерета на тия, които през последните 20 години ни съсипаха държавата, за да я превърнат в поредния си нов пазар, в изпразнена от икономика и култура територия и в тяхна военна база. Или ги пишат лично самите тия последните, щото много ги болеше от такива като Батето - дето не им цепеше басма и ги правеше смешни само с духовитото си говорене на истината в очите на наглеците. Може да са вторите, ако съдя по неграмотността на злобата им и лошото владеене на български език. Поклон пред паметта на човека.

Категорично споделям твоето мнение. През цялото време, докато четях коментарите , не ме напускаше една мисъл: " Злобните писания са от едни и същи платени драскачи, които дори и след смъртта на Славков не могат да му простят гаврата му с тях.Точно за това се пропи, защото беше истински мъж, защото не искаше да преклони глава, но виждаше, че вече сме смачкани и не можеше да промени нищо"

Човека е починал не пишете глупости ! ЗА ПОЧИНАЛИЯ ДОБРО ИЛИ НИЩО - МОЛЯ-!!!! ПОКЛОН пред паметта на човека!!!!!!!!!!

голям и много велик човек. светла му памет! поклон *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прочетох 468 коментара за Батето.Толкова искрена скръб към БЪЛГАРИНА-Б А Т Е Т О.Злобари,беше над всички ви и над всички ни.Лека ти пръст готин пич!Дано и Т А М да си тачен,както на земята.Бог да ти прости всичко!

А това, че е убиец, прочете ли?

За Увалиев, Радичков или Хайтов плакахте ли? Сега за кого ревете? За първия жиголо и мазник на народната република? За завършения алкохолик? За некадърния баща, възпитал по-голям боклук и от себе си? За корумпираното говедо, което ни направи за смях и срам пред целия спортен свят? И президент щяхме да го правим. Ние и Стоичков щяхме да направим, ама добре, че не се кандидатира... Е, избрахме си Бойко. Батето умря. Ние оставаме... засега. И продължаваме да се давим в помията, с която низшите духом заливат земното си царство и унищожават всичко красиво, защото не го разбират. Батетата също остават. Защото са грозни, а грозното е разбираемо, грозното е лесно, с грозното е по-лесно да се сравниш. Стигат ли ти топките, глупако Български, да погледнеш в Слънцето?

Ти действително си мизантроп. За Увалиев,Радичков и Хайтов си прав в претенциите си към болшинството българи,за грозната ни сегашна действителност - също. Но не и за Слънцето. Защо? Защо болшинството от 506-те коментиращи тук благоговеят пред паметта на човека,наречен Батето?Не се ли питаш защо? Ами защото самият той беше като слънцев лъч в грозната ни и сива действителност! Лека му пръст! Искрени съболезнования на близките му...

Прост народ, слаба държава! Ама ти сега да не си помислиш, че говоря за някой друг - и ти си от народа.

Боже, дано повече хора прочетат коментара Ви и дано да го разберат невежите глупаци с изгубена завинаги ценностна система, кланящи се на разложени от алкохол "полубожества". Въпреки, че като гледам какво се е изписало тук, едва ли ще им стигне сивото вещество, някога да разберат каквото и да е. Жалко за България. Много жалко!

със сигурност не сте българи. Така, че не ревете за нашия народ и за България! Яд ви е , че не успяхте да преплакнете мозъците ни и да заприличаме на вашите тъпи сънародници. Все още можем да различаваме истинското от фалшивото, а вие си пишееееееете

Именно! Всяка мисъл изразена от теб е точно намясто и е вярна. Ценностната ни система е толкова низвергната, а държава до толкова деградира и се корумпира, че вече кумирите ни са същите тези. докараха до това положение.

отиде си може би единственния аристократ на България. Лека му пръс. ГОЛЯМ ЧОВЕК, ГОЛЯМА ДУША. жалко. Съболезнования на семейството му.

Светла ти памет БАДЖО....Ти си бил винаги мъжкар.Съболезнования нацялото ти семеиство....

Номерът който му скрои на ВВС и изключването от МОК станаха след като Иван Славков, единствен от българските политици, порица американската инвазия в Ирак и каза, че ще се запише доброволец в иракската армия.

Защо не пускате мненията различни от повечето мнения дето възвеличават Славков??? Починал е, Бог да го прости! Но да се оливат тук и да пишат откровени групости говори много, много лошо за повечето българи!!!

И аз забелязах същото - не ми пуснаха коментара! Всички съвсем са оглупяли!

батето беше пич,все си го спомням с маитапа за америка,и американската нация,лека му пръст!

Един голям Чокек, с неповторимо чувство за хумор. Много интелигентно иронизирал себе си и околните. Светла му памет! Бате - почивай в мир!

Един голям Чокек, с неповторимо чувство за хумор. Много интелигентно иронизирал себе си и околните. Светла му памет! Нека Батето почивай в мир!

БАТЕФИКАЦИЯТА НА Б-Я си отиде.

Дълбок поклон и вечна му памет! Най-големия си отиде....

Чак пък най-големия....С кого го сравняваш ?

Със себе си.

Няма нищо в главите на много от Българите. Ценности------нула ,морал също де не говорим и за отговорност.Само едно голо самочувствие. Нито сме най- умните ,нито най -красивите. Живеем в държава ЦИНГАНОРИЯ .Ревем за мутрите и престъпниците........Само в БГ може да се случи това.......

Хората го харесваха, защото винаги можеше да каже на наглеците това, което другите не смееха, при това - много забавно, без капка злоба. Това побъркваше тъпанарите, на които черният ПР не им вървеше - колкото повече го плюеха, толкова по го разсмиваха и забавляваха публиката с яловата им злоба. Нормалните, но по-страхливи от него бяха доволни, че го има и заради тях. До всички наети да драскат тук злобари: Споко, бе. Не се пънете толкова, че Батето сигурно и сега ви тупва по рамото отгоре и ви се усмихва.

Не беше глупак наистина. На пръв поглед тънките му шеги, подмятания и метафорки, всъщност си бяха доста дебелашки, в повечето случаи.

Всички дето го възвеличахте и всъщност се оляхте, сте жалки бе!!!

И аз така мисля. Светла му памет, няма да го забравим! Беше много голям!

Толкова противоречиви личности като Иван Славков предизвикват най-голям интерес. Бог да го прости!

Жалко за България и за българите . Както искайте го разбирайте . Жалко за нас и жална ни майка . Нещо сбъркано има в нас , нито имаме критерии нито ценности . Овче блеещо стадо . А , колко достойни българи си отидоха низвергнати и унижени . За простотията винаги се плаща , за лошотията ,понякога има прошка , ама за простотията няма , и няма да има .

ми направо си го обявете за блажен, като толкова ви харесва

Нека, блажен да е! Дал ми е повече от всяка западна звезда, по която си примираш.

На мен пък ми е взел много повече, отколкото главата ти може да побере. И сега какво правим? Кой от нас е прав?

Защо плюете един мъртвец Колкото и да плюете за него ще се пише но за Вас няма кой да се сети като пекнете Голям човек Страхотен компаньон страхотон чувсво за хуор Колоритен човек Бог да го прости Лека му пръст

ОТИДЕ СИ ЕДИН БЪДЕЩ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ. Батето можеше да направи България едно по добро место за живеене защото бе българин и по характер и по манталитет. Безспорно той бе човек от народа. Затова го обичахме и приемахме като свой. Той бе един от нас. Вечна му памят.

Много прост народ сме , щом за едно корумпирано жиголо се пеят хвалебствени химни , закъсали сме я здраво , ама много здраво . Бог да го прости , човека . Ама дано бог даде и малко разум на живите . А иначе на безплатна софра и аз добре се веселя и майтапя , душата на компанията съм , стига само някой друг да ми плаща сметките . Иху , аху , да живеят пияндетата .

И цървулите, и катедралите остаряват. Той остаря като катедрала и на погребението му ще има хиляди хора. Сам си дай сметка теб какво те чака и може ли въобще да има сравнение.

прост народ ?не бих казал...е, не визирам теб, но повечето от народа сме интелигентни..:)а колкото до иван славков - голям човек, голям интелект, с тънко чувство за хумор....жалко, че си отиде, можеше още да поживее...на него не му простиха, че се откроява над общата маса с акъла си, а не с това, че е зет на живков.хубав човек, искрени съболезнования на близките...мисля си за сина му - не може човек, който носи гените на майка му и баща му да не стане един ден, кой знае?може и премиер, защо не?като гледам съвременните премиери....защо не?лека ти пръст, бате!наистина, оставяш ни на по-скучно място....

Да,нормално е скучното сиво стадо да плюе по една ярка, забележителна и колоритна личност като Батето.С това,разбира се,нито той ще остане по-малко харизматичен,нито вие ще станете по-забележими.Много,много жалко,че си отиват хора точно като него...остават трайни следи и една ...празна ниша завинаги.

Спря да пие и ...! Безспорно беше духовит и забавен. Оставил е и доста зад себе си

Абе,каквото и да си чешете езиците, Иван Славков- остава висторията.Дал е много за спорта натази страна,каквото ида му е струвало.Вие драги и товане сте направили, само плюете и хулите единдостоен българин.Всеки си има и положителни и отрицателни страни.За мен си остава -ГОЛЯМ.Поклон пред паметта му!

бате прати мно поздрави на другия свет.

браво, един комуняга по-малко....

ТОЙ СТОИ ТА ПИЕДЕСТАЛА ИЗДИГНАТ ОТ НА ПРИЗНАТЕЛНИТЕ СПОРТИСТИ...А ТИ ТИ ПРОСТО СИ ЖАЛКО ПОДОБИЕ НА ХУМАНОИД....НИЩОЖЕСТВО

Бутам пиедестала, ще се срои кенеф...

Един свестен човек, с много слабости,но свободен и прям до циничност! Направи за спорта и олимпизма у нас страшно много! ВИСОКА ТОПКА и затова дребните душици не престават да го хулят,дори и в часовете на раздяла! Дребни,АНОНИМНИ,неспособни,но страшно злобни! И срещу тях винаги нахиления,нецепещ басма на никого БОНВИВАН!

ЖАЛКО ОТИДЕ СИ ЕДИН ВЕСЕЛ И ДОБЪР НАРОДЕН ЧОВЕК ЛЕКА МУ ПРЪСТ