Коментари - Иван Шишков: Част от асфалта на магистрала "Тракия" липсва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не би да я няма и цялата магистрала?Нещастници

По времето на кой министър прИдсидател е правено? Кои са фирмите работили по този уастък? НАПИШЕТЕ ФАКТИТЕ !!!! Иначе сте поредните лаещи псета!

Крадците се върнаха затова Гешев няма даги разглежда а ште даде на Б. Борисоф пак да крадат

А какво става с "Черно море"? Построените магистрали не се поддържат, както трябва, пък какво да говорим за строежа на нови.

Изслушах цялата пресконференция на министрите и останах силно разочарован. Тези хора нищо не разбират, и което е по-лошото няма и хора които да разбират около тях или не ги слушат. Така предоставената информация не дава никаква информация за състоянието на настилката. Съгласно ЗУТ Моинистъра на регионалното развитие и благоустройството издава наредба за приемане на видовете СМР. В тази наредба са описани допустимите отклонения и видовете изпитвания, които се правят по време на строителство. Поредната мижатурка, поне да се запознае с наредбите, които издава и да каже това не съответства на това. Само пушилка, кога ще си изберем хора, които могат да четат кога?

За кога да се запознава? Утре няма да е министър.

"Част от асфалта липсва" Правилното заглавие е: "Част от асфалта е наличен"! Гербер е вид скакалец, ама всеяден - асфалт, бетон, желязо, горива - всичко поглъща, добре че поне малко асфалт е оставил все пак!

Не помните ли как АМ Тракия свършваше в едно кръгово до Стара Загора и засилените автомобили се мяткаха в средата на кръга? А малко по-нататък един пилчарник на наш човек гордо бранеше морето от наплива на софиянци? Сигурно не помните участъкът Стара Загора - Нова Загора, който взимаше по 17 жертви годишно. Няма как да помните и задръстванията на Петолъчката и снегонавяването до село Г. Александрово. Скоро да сте се влачили в градското движение на Карнобат? А на Айтос? Там нито пътят ви беше тесен, нито асфалтът тънък.

Това значи, че гербавите не крадат ли, що ли? Аре, дърпай! Нещастник!

Филмът "Гербави срещу негербави" е в твоята глава. Когато пътуваш с колата не се интересуваш гербав ли го е правил или някой от твоите.

А преди 10 години нищо му нямаше.

Спора отново се заформя.... След скандала "Батко и братко" в един момент обвиненията на бившият по онова време бяха отправяни към настоящият (по онова време) премиери. Пак тогава установяваха за нарушения във фракциите под бъдещият асфалтов слой. Като ще се обвинява някой да се каже как така почти веднага след полагане на асфалта в тези участъци се наложиха ремонти. То бива безпаметност. А някой да каже как по онова време зяла една лента от шосето Бургас -Созопол беше изядена! Или и това не се помни...Днес е по -важна сентенцията парите на Бахамите, чувалите в Кипър ....И ще млъквам

Не една, а двете аварийни ленти на Бургас-Созопол отпаднаха от плановете. Икономически нецелесъобразно е там да има магистрала, която 9 месеца да е натоварена като селски път. Защо не се сетиш за скоростния път Бургас - Слънчев бряг? Защото там вие протестирахте по всеки възможен, даже незаконен начин.

Защо не каза за тия кражби преди изборите?Пазехте Борисов.Вие сте съучастници за връщането на модела ГЕРБ -ДПС.

Асвалт не се яде.

В сметката на мутрата на Бахамите търсете асфалта !

Единственото нещо което липсва са НЕпостроените магистрали, няма ги и парите.. Лесно ще се направи текущ или основен ремонт на нещо изградено и износено, изтъркано, деформирано от употреба... Дайте БЕ, дайте да видим 2 километра построени от вас, че да направим разликата...!!

Какво липсва, г-н Шишков? По закон износването на пътищата е в зависимост от натоварването и средно до 2см на година, т.е. 10.2=20см. Стига с тези спекулации и откровенни манипулации!

А бре тъпако, правиш ли разлика между "сантиметър" и "милиметър"?! Очевидно НЕ! ИДИОТ!!!

нищо в тоя свят не липсва , просто сменя собственика си ...

Кое е ново в този тази новина? Те и децата преди години разбраха, че ГЕРБ, ДПС и техните фирми крадат пари от магистралите и оставят хората после да се избиват по пътищата и се мъчат с техните ремонти!!! Ако ви е малко блатото, на следващите избори отново за ГЕРБ гласувайте. Те ще "ни оправят" напълно!

А Кикии Кокорчо крадат без да правят магистрали

"Вероятно другата година ще стигнем до ремонт и на следващия участък" Цитатът ми е точен,но съдържанието неблагоразумно и идиотско. Господинът,с няколко думи,иска да каже ,че властта му е осигурена и през следващата година.

То добре асфалта го няма с ниско качество е но кой е виновен айде един да влезе в затвора най-накрая.

Как не го е срам 10 години да минават хиляди коли всеки ден и той да вземе да се изтрие. Интересно къде има магистрала дето не се амортизира за 10 години?

Има. Тези които построиха в Райха по мое разпореждане още не са мръднали.....

Магистралите на хитър се правят от бетонни блокове-за справка румъния-и също се изтриват.

Йончева се оказа права, а?

Тоя капут е от мой те

А ГЕШЕВ къде е? Сезиран ли е?

Трейс го е правила.Нормално!

2 годишно управление цяла държава трябва да се ремонтира основно, да бяха тия 30 км. от Тракия проблема, ще го решим за месец-два.

Тиква, ти ли си?

Ама как се изложихте само. Лесно е да плюеш и лъжеш. Трудно се оказа работа да свършиш.

за мене си. Да се родиш и да живееш сред крадци и лъжци. Ега си и проклятието.

Хубава, лоша, но магистралата я има. А ако бяхте вие, нищо нямаше да има. Защото вашето крадене е без мярка. И лъжите ви също.

Точно това е, че я няма!

Според тебе ама ние пътуваме по нея.

Добре, че има какво да проверявате, защото нищо не построихте и дори построеното не ремонтирахте.

Да проверят и къде са отишли парите за построеното, "спестени" от строителните материали. Тогава да видите как ще заврещите гербопитеците.

Нали от две години само проверявате и не вършите нищо друго?

Елена Йончева пет години ви го казва!

Ремонтирахме тунелите на Живков на Хемус, Чирпан-Стара Загора на Станишев, Нова Загора-Ямбол на Боросов. На кой още ще трябва да ремонтираме? Май всички строят еднакво, не знам защо се политизира катп са един дол дренки.

Как така ще липсва асфалт от магистралата която е гордостта на на бати Бойко?Нали той я стои????Къде са парите,кой ги открадна:)))

Минавал съм, но асфалт имаше. Промяната е станала след мен. Кой открадна асфалта.?

в чекмеджетата на мутрите е.

Но важното е парите да са в точно определени сметки и кошмар по пътищата да има…

Ей това са на бат ви Бойко магистралите - пунта мара. пак гласувайте за герб.

Това е строеното от Боко и Плевньо. Въпросът към Румен Радев е защо сега, а не преди година, когато не е бил минал гаранционния срок. Нали тогава МВР шеф беше Рашков, премиер Стефан Янев. Защото Трейс трябваше да връщат пари сигурно? Радев и Борисов са в една лодка.

Приземяване, присвояване!

Работа, работа, работа…

Шишков да обясни за павилионите пред болница Иван Рилски.

Чукча, коментирай си под статия за твоето село. Не минсотга, че един от 200 шофьори е пиян и дрогиран, ами и ремонтоте са правени от наркомани...смъркат асфалт като им свърши белото