СДС отива на президентските избори без Костов

Седем десни партии са подали днес документи в ЦИК за участие в президентските избори. Сред тях е СДС, но не е Демократи за силна България.

Обратно в новината

Коментари - СДС отива на президентските избори без Костов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Папай Маринчо, папай Маринчо ..." и накрая ще го оплюскат играчите!

Имам чувството, че тия политици са качествено дрогирани и то с най-качествена дрога - изобщо не ги изпуска онова блажено състояние .......

Да, бе! Гледай сега Бакърджиев и Софиянски като повлекат след себе си всичките си поддръжници и този кандидат-президент ще стане президент.

Ами да! Те привържениците на Софиянски, Дилов-син и Бакърджиев са точно два фйтона хора, возил съм ги. Но имат ромска кръв "за преливане" с червени авоари и подкрепа!

Мартичо и ти ли бе Бруте. Защо подписа споразумението за Синя коалиция, а сега правиш магарии. И ти си като останалите, после Костов ти е виновен, че не си спазваш споразуменията. Много ясно, че няма да подкрепят този формат, хората са си сложили подписите под споразумение за Синя коалиция и няма да се отмятат.

софиянски и бакърджиев ще изядат мартин димитров на закуска... и човекът ще се чуди откъде му е дошло. Впрочем искам да знам кого ще обвинят този път, че разби "дясното"

Мартин е лесен, всеки ще го изяде. И Софиянски, и Костов, и Бакърджиев...Но най - сладко го хрупка Бойко...

Мъката по обединената стара десница не е нищо повече от една куха лейка, хвърлена да дрънчи по стълбището на Раковски 134. Единственото, което лидерите на тези седем плюс още някакви си пет партии опаковат в т.нар. Съюз на десните сили е три подаръка за управляващата партия ГЕРБ и лично за Бойко

Всъщност тия какво правят? Какви са, десни ли, леви ли или хермафродити? Май последното! Щото с глупостите, който вършат, просто разрушиха онова, на което се надяваше повече от половината български народ. Осраха понятието демокрация и приложиха понятието клептокрация в пълна сила, особенно подчертано от г-н Костов. Резултата е катастрофален. Сега няма дори една сила, която може да се противопостави на посредствеността в управлението на държавата. Казвам "посредственост", щото ако кажа "некадърност" ще прозвучи много грубо, но сякаш е така. Милиционерите и вифаджиите така омагьосаха целокупния български народ, че ще берем резултатите още много години. И има си хас да изберем пак техен човек за президент. Че той ще е пионка в ръцете на един полуграмотен идивид, който дори си позволява да диктува решенията на НС чрез свойте депутати, е повече от ясно. За жалост няма, просто няма кой да ги спре. Тези поне имат хора, които могат, но винаги вадят някое "безполезно" изкопаемо, дето нито сме го чували и още по-малко виждали. Е, къде е надеждата?

Мартин се взе много на сериозно и си повярва, че може да е фактор! Никой си момче! Никой!

Марков, в главата ти е един тюрлю гювеч..Толкова объркани мисли-не бях чел скоро ..Просто не ставаш.. 1.Като не си оттегля кандидатурата Софиянски , защо подписваш с него , на какво основание ?? В един и същи ден- той ти е и съперник , в едните избори , и 'съюзник" в другия избор..Е това го няма никъде-само в СДС-София .. 2.Имаш споразумение подписано с Костов ..Да не си го подписвал !! 3, Като си млад и не си обременен,би трябвало все пак за знаеш-софиянски, бакърджиев, антоанчо и сие- са лапачите , които провалиха СДС !!!ТЕ опропастиха идеите на СДС..ТЕ го фалираха, защото бяха алчни и недостойни .. 4.С тях няма нищо да прибавиш - като подкрепа, защото старите седесари знаят, кой лапайки, провали идеите на СДС. 5.Тежестта на ДСБ е несравнима с тази ,на тези корумпирани лидери,с които се сдружихте . 6.Каква партия и какви политици сте , щом не спазвате договорите си ?? ..........................

6.Каква партия и какви политици сте , щом не спазвате договорите си ?? 7.За мътния и хамелеон Дилов- не ми се пише.Комедиант, некомпетентен в нищо.. 8.От 'обединение" с компроментирани хора - десницата няма нужда..Това я влече надолу.. 9.А ако излезе и истина , че търсите от ДПС подкрепа- тогава вече може да погребете окончателно СДС..Това ще е краят. 10.Между нас казано , Малинов беше по- достоен кандидат за СДС , отколкото този полуселски полуфабрикат..Той, Христов , не може да олицетворява СДС.Не става."Профилът" му е селски..:))) 11. Жалко е , че и Мартин проваляте, с номерата на старите апаратчици-софиянски и сие .."Моделът " на лапане -софиянски - ни е ясен.. 12.Безспорно е , че ще загубите много повече гласове, дори и турските да прибавите,отколкото ще спечелите ..Ще се види на изборите.. 13.СДС беше нещо много повече от апаратчиците, които го ръководеха и провалиха ..И сега пак са на линия... 14.Само в твоето въображение , 'градиш" нещо- с тези недостойни хора..Всъщност-закопавате СДС окончателно ..Слуги на Доган или Рапона - все тая ..Пълен провал ви чака .Отказвате хората да гласуват- това постигнахте ..

ДСБ са единствените останки от Дясното в България и трябва да си ги пазим. Най-читави са въпреки крайните им залитания понякога и грешките в миналото. Ако се докопат до някакъв балотаж без ляв кандидат там,бих гласувал за тях.

Мартине, важно е да си в "А"група и да взимаш пари от телевизионни права. Е, няма да играеш в Европа, но ..... много други си живеят добре. Докато Костов беше треньор на националния тим участвахме на всички първенства. Който не го разбира си е заслужил съдбата. Поздрави на новата "Синя коалиция" от един Левскар.

Глупака и двамата крадци.

Ясно е ,че КОСТОВ И ДСБ са най-принципни и последователни,най-точни и не се подават на никакви шантажи.Мартин и СДС се провалиха и станаха смешни.ДСБ и КОСТОВ ЩЕ ИМАТ УСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ и без проститутките на МАРТИН И СДС.

Да живей другара Костов - Командиря! Най-великия демагог и крадлю на двайселетието!

Ясно е ,че КОСТОВ И ДСБ са най-принципни и последователни,най-точни и не се подават на никакви шантажи.Мартин и СДС се провалиха и станаха смешни.ДСБ и КОСТОВ ЩЕ ИМАТ УСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ и без проститутките на МАРТИН И СДС.

Колосален успех ще е за мавъра, само стой, та гледай!

СДС-това беше най-голямата химера, която приюти в редиците си по места най-голямата сволоч и измет. Колко хора подведоха-да скачат за светлото си бъдеще! Какво бъдеще с посредствени, гладни и алчни водачи?! Никакъв шанс!!! Полюбувахме ви се, моля, скрийте се! Вие сте нашето черно минало-то не бяха дисиденти, то не бяха отритнати... Всеки държавен строй има правила и закони-не се ли спазват - Гулат. Не може цял един народ да живее без притеснения, да има осигурена работа, жилище, перфектно здравеопазване, когато не си задаваш въпроса имаш ли 5 лева в джоба , за да посетиш джипито си, дали имаш нужните медицински познания, за да си поискаш нужното ти направление, щото препоръките се разминават с оплакванията ти...Объркахте ни живота. И най-здравите нерви, ще се скъсат, и това няма да са единични изроди-дисиденти, дето все някой им е виновен, а революцията, която избухва от цял един пробудил се народ.

Човекът е обществено животно. Обществото е изобретило три способа да се държат хората в робство: насилие, пари и свобода. Това което е особено обидно е, че човешкият ум има свои предели докато човешката глупост е безпределна. Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб. Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него. Светът е пълен с глупаци, и никой не забелязва своята глупост, даже и не подозира. Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби. Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле. Докогато това е истина,това ще е истината!

Браво ! По-достойно е да пишете книги, отколкото да участвувате в форума !

Ей, не ти ли писна да слагаш това едно и също, по сто пъти на ден с копиране и поставяне? Имай малко мярка, джанъм!

Всички форумни ченгета са заети да оплюват ДСБ и нито дума за Мафиянски и Бакърджиев... Ясно е кой какъв и за кого играе ДСБ - партията на европейските българи

И Чьорни си мислеше така ама много си вдигна мизата Костов . А като се сетя каква преватизация правеше ванко- беше като дядо мраз

Всъщност СДС играе за ГЕРБ в София Разепвайки СК ,, ГЕРБ се надяват да бламират Прошков. НО! В София хоарата имат акъл и всичко дясно знае че Мафиянски изпълнява поръчка. Така че ДСБ си остана единствената независима дясна партия А за СДС или добро или нищо

ДСБ са истинските десни, а Костов е истински държавник. Жалко, че няма средна класа и десен електорат в България, които да ги подкрепят и гласуват за тях. Не им остава нищо друго, освен да имат последователна и принципна политика, както винаги досега.

Браво!!!!!! Най-после разпъснатите сини разбраха че Костов трябва да си ходи в забвение.Между другото в прокуратурата го чакат с умиление-така че другарю Костов времето отодавна не е ваше

ДСБ подписа на 25 май Споразумение за провеждане на отворени предварителни избори на Синята коалиция. Споразумението носи подписите на председателите на партиите от Синята коалиция - Съюз на демократичните сили, Демократи за силна България, Обединени земеделци, Българска социалдемократическа партия и Радикалдемократическа партия в България. В Споразумението се казва: 1. В т.2, 2.4. За официалните избори за президент на страната партиите, подкрепили споразумението, да се регистрират като коалиция пред ЦИК. 2. В т.5, 5.3. Партиите, подписали това споразумение, се задължават: 1) да не участват в друга регистрация пред ЦИК, освен измежду партиите в Синята коалиция; 2) да не издигат или подкрепят кандидати извън партиите в Синята коалиция за Президент. ДСБ е партия, която спазва постигнати договорености скрепени с подписите под Споразумението. Научихме, че СДС е извършил регистрация в друг формат. Въпреки това ДСБ признава резултатите от предварителните избори и няма да издига кандидат за президент. СДС имат време до утре да спазят Споразумението на Синята коалиция.

Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Всичко само се изменя и нищо не се губи. На бедните хора не им достига много, на алчните - всичко. Каквото не знаем, не го и желаем. Няма значение кой за какво Ви говори, накрая винаги става въпрос само за ПАРИ! Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги. Луд умора няма! Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава! Има избори, от Вас се изисква само едно - ДАЙТЕ БАНИЦАТА! Един човек не е човек. Навикът и обичаят имат силата на закон. Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб. Всичко зависи от ВАС, но нищо не зависи от ТЕБ! Променете СИСТЕМАТА сега, защото утре тя ще промени ВАС! Кроткостта е лекарство за жестокост. Докогато това е истина,това ще е истината!

е и какво от това, известно е, че и без петел съмва, но като чета статията, разбирам,че доре е подреден, браво, полага му се, че и повече дори.

Будко, недей да повтаряш едно клише, измислено от/за/ демагога Б-Лайър /Т. Блеър/, "приятел" на Иван Костов. Какато е известно и двамата са в политическото "Не-Битие" от десетилетие и повече ...

Костов не спира да извива ръце, но по-добре без него и без това ДСБ носи само негативи

Без мен!

поздравления за принципната политика на ДСБ.разума ми не ми позволява да се наредя до Софиянски,Бакърджиев,Дилов.Казал съм го преди 10 год.-грешката на Костов/СДС/,че не изрита с шут-Софиянски,Бакърджиев,Цонев,Бисеров.

Как ще ги изрита бе момче? Нали са от една и съща шайка на некласирали се комунисти? ха-ха

Другари, сини и синьо-морави неуспели комунисти. Нека да си припомним: кандидат-членът на БКП, другара Костуф сам излезе от СДС, за да си създаде бутиковото ДСБ, та да си е "Командир". Остава висящ въпроса за абривиатурата-ДСБ: "Демократи", "Силна" и "България". Нито една от думите не отговаря на съдържанието! ха-ха

+1 !!! Простият народ няма акъл да го осмисли, затова.

ТОЧЕН КОМЕНТАРЛ Втакъв случай ще гласувам за ПЛЕВНЕЛИЕВ

За президент и прайм министър има възрастова граница, защо да няма и за народни представители...тъкмо българското общество ще се абстрахира като недорасляци като димитар стоянов(атака) и мартин димитров......не могат да се усетят как ги цанят за викарии....

мартинчо,сега за вас ще гласуват семейните приятели на мафиянски,бакърджиев ичерепа, а аз ,който съм от ДСБ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ-ПОЧТЕН ЧОВЕК

Синята сган драпа за властта? Бял ден да не видите, дето затрихте България, продажници!

ами драгалевският мангал просто има мчсто само в ЦСЗ

Мартине, вместо да налиташ на бой с Бойко/което си е чисто безразсъдство/, по - добре да набиеш Ив. Костов и да го изхвърлиш от обкръжението си завинаги.

предварителни избори за кандидати за президент и кмет на София се проведоха, като се сключи споразумение между СДС и ДСБ. Защо тези десни Софиянски, Бакърджиев........тогава не се натискаха да участват?

Крайно време беше СДС да се РАЗДЕЛИ със своя ПАЛАЧ ! Този нещастник /Костов /съсипа СДС и по тзи начин обезкуражи българите и младите отчаяни напуснаха страната !!!!!!!! Ако този ГЛУПАК беше управлявал като първите си 2 години СДС щеше още да управлява !!!!!!!!!Какво ли не прави алчността и интригантството ....!!!!!!!!!!!!!

Палачът на СДС се нарича Стефан Софиянски с неговия "модел" - за всекиго по нещо!

Пич, по вяажното е кой си напълни гушката и е-а мамата на синята идея. А ако законите на Жан им се струваха несправедливи защо не ги промениха като имаха пълно мнозинство в парламенто ? Отговор: защото нямаше да могат да се налапат, пък на синята идея - е-и и майката, това им беше философията.

Малко разцепническо поведение на Костов, но както винаги правилно и принципно, докато Мартинчо е зелен още и се подвежда лесно! И да не забравяме - Костов е виновен за световната финансова криза и краха на долара! След другарското управление 1 долар беше цяло богатство, почти една минимална заплата и можеше да си купиш доста неща. След неговото управление долара стана лев и нещо и стига за една баничка, ама без боза!

Костов президент!

Лошото е, че Ганю Балкански има в главата си билярдна топка и трябва непрекъснато да му се припомня къде отидоха "големите политици", които се пишеха сътрудници на Костов и радетели за Синята идея! Едно е сигурно! Рубладжиите НИКОГА НЯМА ДА ПРЕГЛЪТНАТ ФАКТА, ЧЕ КОСТОВ Е ВИНОВЕН ДА СМЕ В НАТО И ЕС.

Като прочетох заглавието си казах - "Евала на Мартинчо, издигна ми се в очите..". Прочетох информацията и... какво стана "...както ми се издигна така и падна!" Таман си викам отърва се от болшевика Костов, а той се сдуши с мазника Софиянски. От трън та на глог. Пак ще ме пропусне СДС-то на изборите. Жалко! А сега бе момента да се покаже характер.

Каква десница в България , бе господа ? Тук целият народ е лумпен-пролетарият или селски авери. Преди 9-ти септември 1944 г. в скъпата ни родина е имало 2-3 по-видни банкери, сред които Буров,разбира се , и Томасян, собственикът на тютюневите складове, който е контролирал преработката и износа на тютюна. Останалите "фабриканти" са имали по 10-15 бъчви и са "произвеждали " оцет или вино, или са имали някоя и друга ракиджийница, или са събирали кожи по, селата . Точно по тези причини "десницата " в България е повече пълна с лумпени, отколкото левицата, където всъщност им е мястото.

Егати, колко точно и ясно си го обобщил! Баш така си е било. Де факто България е построена от "мръсните комунисти"?

Ето как описва в изказване пред Народното събрание на 12 март 1940 г., жизненото равнище в България един от тези депутати, Серафим Георгиев: Това показва, че картината на българската мизерия е страшна.Аз мога да ви припомня картини от Берковско, които видях с очите си: едно дете ядеше симид вместо сирене с царевичен хляб. Мога да ви прочета данни,че 19,5 % от селските семейства живеят в тухлени, а 61 % в кирпичени къщи; селското жилище се състои обикновено от две стаи, в които живеят средно шест души; в тия стаи се и готви. Нямат кладенци 57 % от домакинствата; нямат клозети 17,4 % от тях. Нямат кревати 20 % от домакинствата, а останалите 80 % от тях имат средно по два кревата за шест души. Нямат маса 28,5 % от домакинствата, а 36 % нямат стол. Нямат печка 28 % от домакинствата. Нямат юрган 36 % от тях. Следва продължение!

Продължение: "...Нямат дюшеци 46,5 %, а 34 % нямат никаква постеля. Домашните съдове и прибори са със съмнителна чистота и се държат на открито понеже 53 % от домакинствата нямат нито един шкаф. Измиването на тялото през зимата е непознато. Долните дрехи обикновено са така замърсени, че са хванали кожа от кир. Ето това са покъртителните условия за закъснелостта на българския живот. Само 16 години по-късно, през 1960 г., България вече беше неузнаваема. Това беше едно истинско икономическо чудо. БВП на глава от населението се увеличи 2,3 пъти в сравнение с 1939 г. и България през 1960 успя да надмине Гърция, от която през 1939 изоставаше значително... и т.н. Много интересно - може пък да е така. Освен ако не са нагласени данните, но кой знае? За уточнение: не съм привърженик на БКП/БСП.

днес направо ми омръзна.... ама и на тебе да и уважа майката

Бат Мите, ти ме кефиш ! Благодаря ти ! От издържания ти изказ струи благородство , личи възпитание с бавачка в къщи от ранна младост до зрели години и поне два университета -Кембридж и Ийтън. Гордея се с теб, бъди жив и здрав. .

Костов направи каквото можа - най-разбойническата приватизация в историята на Европа. След това просто вече е излишен за политиката - стои във властта, защото иначе ще е или в гроба или в затвора.

Не мажеш да си представиш как ти отива псевдонима, който си си избрал!

Ако Костов се беше присъединил към тази старнна формация - всички платени драскачи надолу щяха да подскочат с коментари от рода на "Ето ги бандитите, които грабиха, пак се събраха". В същото време се пръскате от яд, защото всеки непредубеден и здравомислещ най-накрая може да открои истинската дясна партия от наместените в синьото пространство престъпници и агенти.

Костов пак се отцепи! Хайде кажете сега, че не прави всичко възможно, да доразцепи дясното?

Нека да разсипе и ПП ГРОБ сега, колкото са смачкани и те само Костов им липсва и разбирасе за да стане коалицията им тройна да не забравим Волен.