Коментари - Костов ще ръководи лаборатория по рисковете в страната | dnes.dir.bg
назад

Костов ще ръководи лаборатория по рисковете в страната

Бившият премиер и eкслидер на ДСБ Иван Костов ще ръководи "Лаборатория управление на рискове" в Нов български университет.

Обратно в новината

Коментари - Костов ще ръководи лаборатория по рисковете в страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то това е сигурно щото е пребогат и има хотели и имоти в почти всеки български град, както се разнасят слухове от комунистическите боклуци вече повече от 10 години! Слави-трифоновщината ще ни убие нас като държава !

Ало, ДИР-а, афиширате в новината коментар на читател, който освен че е неточен в определенията си, друго нищо не казва! С една дума поредната Ви манипулация! Лаборатория за у-ие на рисковете към НБУ, с други думи това е експертно научно звено за анализи, а не комисия, още по-малко държавна и съвсем невярно определена като НЕАКТУАЛНА!

Иван Костов е единственият политик, който може да извади страната ни от това положение , в което се намираме сега- с икономически решения и лостове. Най-голямата грешка на Б.Борисов е ,че не го покани в своето правителство, но мисля, че за в бъдеще ,може да се получи добра симбиоза между тях. Дано са умни! В полза на България. А вие не плачете за приватизираните предприятия, на ниво технологии от 1960 г. и да не бяха приватизирани, сами щяха да фалират.

А лекции в Америка няма ли да има?!

Пенке, умните хора в Америка ги ценят, за разлика от България! Г-н Костов е и си остава патриот и държавник от международен калибър, неоценен у нас /меко казано/, както много други големи българи приживе. ЛОШО МОМЧЕ Aбе, как да го сложим начело? Много е чело. Р. РАЛИН

ТОЯ ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ДА РЪКОВОДИ ХОРА НА ЦИГАНИТЕ В СОФИЙСКИЯ ЦЕНТРАЛЕН.А НЕ ПАК ДА ЦОЦА ПАРИЧКИ.

Костов на заслужена пенсия!!! Коя служба ще финансира пенсията???

Мисля, че точната абревиатура на службата е ГРУ.

ЦРУ

И ТОЯ Е ПРОДАЖНИК КАТО СИДЕРОВ

Ваньо Мангъра се въртя като обран евреин няколко месеца след фиаското на последните избори и накрая отново се върна в АОНСУ -кошарката на всички полит-икономисти в България. Защото за никой не е тайна, че т.н. НБУ е някогашното АОНСУ на ЦК на БКП! Дано поне един от докладите му бъде посветен на темата: "Управленията на СДС и третата национална катастрофа на България".

Надявам се, че народът помни "чудесата" сътворени от този полит-икономик... Аз лично ще го запомня с много неща. Масовата приватизация (все още имам едни акции, неструващи нищо), продажбата на БГА "Балкан" за 1 лев, продажбата на "Кремиковци", индиректното съсипване на бизнеса ми - стана на втората година от неговото управление с образуваните нови търговски дружества, които да стопанисват столичните пазари, масовите далавери с горива за сърбия и цигари. наистина е дълъг списъка на това, което мога да сложа в тенджерата, но ще сложа капака - точно този е убиецът на дясното политическо пространство!!!... А като си спомня, че партията му подкрепяше до последно унищожителите на българската нация - ГРОБ, лошо ми става...

всичко което си написал няма и зрънце истина. Масова приватизация при Костов??? Бъркаш малко годините и събитията.

Коментарът Ви е в типичен стил "червена помия", така любима на другарите"социалисти" и "русофили"- пълен с просташки клевети, лъжи и обиди. Не си заслужава човек да го коментира дори, но ще спомена само, че МАСОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ БЕ ИЗВЪРШЕНА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА Л.БЕРОВ С МАНДАТ НА ДПС В СЪЮЗ С БСП! "Щом слънцето те огрява ще има и сянка." Емерсън

А бе мозъчни донори, Костов е имал 6 срещи с Добрев на Витоша, още преди да стане премиер, още тогава се е продал, оставиха го да приватизира с условието, да не прави ревизия кой изнесе държавата по време на юго ембаргото. Костов призова симпатизантите си да останат с БСП след последните избори, демократ...

Гаргамелисти,оти плюете по батБойко?Нали голям го вадехте.. На каквото си постелиш,на това и ще легнеш. без Бойко няма да минете,Костов може да е чуден вицепремиер в новото правителство на Бойко. Пълна лустрация и поставяне извън закона на БСП,ДПС и Атака.

Борисов и Цвъко, защото и тримата са достатъчно зловредни, да ги запечатат в епруветките и да не се появяват повече тези зли гении в държавата и още повече в управлението, веднага, в 14-та минута и дим да ги няма...няма да ходим чак до стадиона и лабораторията ще е полезна поне веднъж...

костов, наи-после след трилиони провали си избрал правия път. влизаики в лабораторията, влез и в колбата и поискаи да я запушат така, че никога повече злият ти дух да не види бял свят.

отне вярата на милиони българи, унищожавайки СДС и превръщайки го в партия. Бог да го съди!

Лабораторията си е поставила за цел, да открие мозък в поне един от гласувалите за лостов :-)

Защо е така??!!Защото 100% се знае че гласувалите за 3 те коалиции и за Борисов нямат със сигурност грам мозък!!

Аааа... ти пращиш от мозък.

Разкрих лаболаторията за управление на рисковете, ама още днес станя беля като смесих в една епруветка арсен, литий и кадмии - взе че гръмна, без малко не ослепях, рискът беше голям !

Костов можеше и беше тръгнал да води България по правилния път, но комунистите докараха царя ,за да излъжат глупавия народ и да го свалят от власт и продължават да плюят по него!!!Този народ си избира пак политиците , които доведоха народа до мизерия!! Умните са го казали накратко.....Прост народ , слаба държава!! На лице -факт!!

разбрали! Костов се самопровали в изпълнение на спуснати му директиви, за да спечели изборите Сакс Кобурга, което беше подготовка за връщането на БСП на власт(!!!), както и разцепи и унищожи СДС пак по спусната му директива! Костов е безспорно интелигентен...но вреден за България и доказан най-голям двуличник и манипулатор на прехода.

Не можте разбра нещо, което не ви е дадено да знаете! Един викаше на балдъзата си: Малка си како за големите игри...

Този, както и Бойко, имаха цялата власт и нищо не направиха за народа и за държавата. Само за своя джоб и его.

манго, нали каза ,че спираш с политиката? Съсипа СДС, съсипа БЪЛГАРИЯ, уби надеждата на милиони българи и все още си ненаситен!!!!!

Може да не е в парламента, но за разлика от всички други политици Костов събира повече положителни коментари, отколкото отрицателни. А това е прецедент в момента на всеобщо оплюване.

костов е готин

НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ - КОСТОВ!!!! ТА ТИ НИ ВКАРА В КРИЗАТА, ДРАГИ!!! ТИ КОЙТО РАЗБИРАШ САМО ОТ НАУЧЕН КОМУНИЗЪМ, РЕШИ ДА ПРАВИ КАПИТАЛИЗЪМ НА НАШ ГРЪБ! МОШЕННИК!!!!

Коя криза? Тази при Луканов, Беров, Виденов или тази при Борисов? Според мен доведе кризата при Станишев и дори успя да разклати целия свят.

тоя още ли не се е самоубил от угризения на съвестта,отгоре на това и още акъл иска да дава, извод:глупостта и наглостта нямат граници

надето и останалите 2ма от сдс са ми сложили минуси,ууааааа ще плачкааааам

Руиз

Видиш ли Костов, плюй в лицето му. Той, който имаше милиони привърженици, унищожи синята идея и дясното пространство, като изпълни перфектно задачата, поставена му от комунистите. Костов слезе от политиката и дясното пространство бе ликвидирано. А всички, които го хвалят, са слепци и зомбирани. На снимката прилича на жител от предградията на от Лом или Сливен.

Не е важно на какъв прилича ,а какъв умствен капацитет има!!Но виждам че ти и по дрехите изпращаш!!А виждам и друго,за какви по достойни заместници сигурно гласуваш ,като Станишев и компания или резача на лентички,водещи до кризи!! Показател (средногодишно) 1990-1997 1998-2002 Инфлация 210% 5,7% Ръст на БВП -4,6% 4,1% Ръст на инвестициите -8,8% 20% Бюджетен дефицит -6,3% -0,1% Държавен дълг / БВП 168% 75% ,ако това не ти стига ще добавим и открити над 600 000 фирми,имаше и само единствено при него 13 заплата,а ти си дръънкай да си правиш ветър на устата!!!

Много мразя манипулирането с цифри. Твойто може да не е чиста манипулация. Или си емоционално дебалансиран носталгик или не успяваш да търсиш и анализираш процесите зад цифрите.

Сънароднико от "сестринската" костовашка бутикова партия. Само ми кажи, демокрацията има ли почва у нас и в твойто синьо съзнание и как се почувства тя, бедната ни демокрация, на 11 май ?

не стана ясно що ви бърка и къде туй че Костов ша бачка в университет ако ще и да е нов. по добре тук и той отколкото Стоянов нейде и незнайно какво.

Ти луд ли си ? Радан се пише знаме на протестите. Чуди се какви цици и мрежи да раздруса, за да го яхне, а отишъл да седне до Йовчев, за да ръкопляскат заедно на Костов. Който, пък, щял да помага на властта да избегте рисковете ? ОСТАВКАТА риск ли е, не е ли ?

Основният рисков фактор е политиката на другарите и другарките. Едва ли това ще инспектира другарят Лостов.

Ох, махнете го вече тоя

Махаме го и какво...слагаме пуделчето Стани-шеф и ходим да се кланяме на Бузлуджа като мюслита.Или незадоволения Сидерчо.За агата не ми се и мисли...та кой,кой...

Костов можеше и беше тръгнал да води България по правилния път, но комунистите докараха царя ,за да излъжат глупавия народ и да го свалят от власт и продължават да плюят по него!!!Този народ си избира пак политиците , които доведоха народа до мизерия!! Умните са го казали накратко.....Прост народ , слаба държава!! На лице -факт!!

Тоя глупав народ. По костово време го налагаха с бухалки и синджири, затваряха му тихомълком фабриките, изклаха млекодайните стада и елитните, също, ограбиха му спестяванията, а народа -тъп, търси изход. Не иска да гласува за тоя, който проигра най-голямото доверие, гласувано на политик до сега.

Бухалките и синджирите други ги създадоха,опресни си мозъчето,фабриките се затваряха защото Виденов искаше да поддържа фабрики работещи на загуба и докара държавата до фалит глад и хиперинфлация!!И за третото те моля пак да си опресниш мозъка,парите и спестяванията на народа ги прибра хиперинфлацията и пирамидите+банките фалирари от другарите,недей да лъжеш!!

"Вината" на Костов е, че БСП спечели първите избори и обрече България на разграбване и бандитизъм в продължение на 7г. Следващата му "вина" е, че не успя за 4г да приватизира всички ненужни на никого предприятия и тези които останаха държавни и до сега ни теглят надолу. Има "вина" и, че не успя да се справи напълно с червена мафия и ДС кукловодите. Има "вина" и, че не спечели изборите 2001г и отново попаднахме под червено робство та чак до сега. И най - голямата му "вина" е, че в този омаскарен преход, който трябваше да даде възможност всеки да покаже най - добрата част от своите способности, най - кадърните, най - ощетените хора от комунизма, или напуснаха страната или се отдръпнаха, както от политиката, така и от обществения живот.

Костов по-скоро беше прекалено квалифициран за МП на България! Дай на нашите хора да ги управляват конекрадци, приказни герои, мутри и откровени некадърници! А после се чудят защо живеят зле! И после се появяват малоумни популисти като Атака и им казват - американците, циганите и евреите са ви виновни!!!! И после нашите хора с физиономия на щастлива оФца се съгласяват блажено - мдааааа - циганите и американците и евреите са ни виновни?!?!?! Ми добре - успех!!!!

Разсъжденията ти са повърхностни и тъпи ! Явно ти и твоят начин на мислене са продукт на ОНЗИ сценарий, по който беше определено да върви България, сътворен още преди "официалното падане на комунистите" и на чиято икономическа част автор и изпълнител беше КОСТОФФ. Ако трябва да се тъси вина и да се гърми, първият и най- главният е ТОЙ!

Боже, свръхквалифициран ?!? Малии, с каква дрога ви е закърмил там, какъв култ сте си отгледали ? Той, Костов, беше АБСОЛЮТНО НЕПОДГОТВЕН за премиер. За да сме обктивни, ще признаем, че наистина подготвен човек по онова време нямаше от къде да се намери. От друга страна, Костов е бил дълго време ПОДГАТВЯН за ролята си, в тясно професионален план, а има и по-широко тълкуване.

видиш ли костофф и на снимка - удари му шамар ....има защо!

На Костов анализите за страната ни са нужни, понеже са по същество, като за научен труд, а не партийно или непатриотично омаловажаване на последиците от външно влияние.

Да! Той е автор на НАЙ- ПОРЪЧКОВИЯ НАУЧЕН ТРУД в областта на икономиката: Българския преход! Познай- кой е поръчителят! И... на кого служат неговите НАУЧНИ РАЗРАБОТКИ и каква е тяхната ЦЕЛ!!!

Костов казва, че Бойко бил чудовищно неграмотен като премиер е, да, не е бил идеологически ратай на комунистите като Костов, преподавателят по политикономия на социализма. Обаче неграмотният Бойко се държи като стопанин, и криво-ляво нещо прави. А пък дебелоокият Костов, много грамотният Костов продаде Кремиковци за един долар. За един долар. И вижте сега колко е грамотен и колко диви са ония, които все още го смятат за нещо. Той продаде за един долар комбината Кремиковци на един друг мургавеляк Валентин Захариев. Няколко години по-късно онзи го продаде на трети красавец, пак мургав индиецът Митал, за около 230 милиона лева. Веднага Митал заложи комбината и взе над 300 милиона евро за него. Накрая, наскоро комбината бе придобит за нови над 300 милиона лева от поредния си собственик. Ето го грамотният Костов той не вижда в Кремиковци повече от един долар, но междувременно от него са се пръкнали над един милиард лева. От един долар един милиард, при всичките врътки. Ето го големия управленец, големият стопанин и пр.

колко жалко разсъждение...

Сценарият, по който се развиваха досега нещата в България беше подготвен още преди официалното "падане на комунизма" и автор на неговата икономическа част беше Костов! Сега всички видяха докъде стигнахме по този сценарий и комунистите , уплашени възлагат на същия "гений" да разработва НОВ СЦЕНАРИЙ !!! А целта му е същата: ВЛАСТ- икономическа и скрита или открита политическа! Ясно е едно: Народът отново ще бъде хвърлен в ръцете на най- огромни подлеци, лъжци и мошенници и ще бъде завъртян във вихъра на НОВ СЦЕНАРИЙ ! Защото стария вече не върви!!!

Има три неща, които човек в живота си не може да скрие: лудостта, бедността и простотията! С няколкото си коментара тук, доказвате, че вероятно ги притежавате и трите!

А ти, с двете си изречения доказваш, че си кон с капаци и промит мозък или си от неговият научен колектив за разработка на новия сценарий, защото тези от първата му разработка са почти измрели вече!

Добре ги знаете тези три НЕЩА! До там докарахте 90% от народа, защото смятахте, че само така ще го държите в ръце и ще го манипулирате както си искате! Но сега ви е СТРАХ, защото виждате че лудите, бедните и простите няма да подбират средствата, с които да ви изметът и да променят живота - своя или поне на децата си!

КАТО МУ ВИДЯ ИМЕТО И ВИНАГИ ВИЖДАМ ОНЕЗИ ХОРИЦА ПРЕЦАКАНИ ЖЕСТОКО С ПЕНСИИТЕ, А СЕГА ВЕЧЕ УМИРАЩИ ОТ НЕДОЯЖДАНЕ.

Глобо неграмотен!Научи,какво е подставен

Не , драги/а! Ако си бил осъзнат вече свидетел на онези СЪБИТИЯ, ще знаеш, че тази дума е най- точната ПОСТАВЕНИ, а не поДставени! И ако можеш да разбереш разликата, ще ти е ясно , че това не е НЕГРАМОТНОСТ!

Та Костофф е най-големият риск за България!!!!!Дали са на вълка да управлява кошарата!!!!

Към"бегета"На такива като него дай им верига от велосипед в ръцете та гледай,на какво са ги научили майките им!

Българи, осъзнайте се най-после!!! Прогледнете и вижте истината! Защо толкова години има хора, които я казват и пак трябва да се казва? Истината е, че Костов / плюс Веско Чейнето, плюс евреина Ешкенази, плюс още няколко други поставени лица / бяха теоритиците и изпълнителите на "ПРЕХОДА"! Специалния български преход, който имаше за задача да трансформира народните пари и средства за производство от държавни и партийни в частни капитали принадлежащи на комунисти и агенти на ДС!!! Те не само разработиха този български път на развитие, но най-нагло оглавиха СДС и излъгаха милионите българи, че са демократи , за да вземат изпълнителната власт в свои ръце и да довършат успешно възложената им задача! Сега комунистите отново губят почва под краката си и затова му възлагат разработка на "теория" и нищо чудно след това да му дадът и властта, за да я реализира! Познайте каква ще е целта на тази "теория"!

И ти имаш голяма вина за това положение в което се намира Българина в момента.Не коментирай като страни4ен наблюдател.

Костов с неговата масова приватизация (масово ограбване на българския народ) отдавна трябваше да е с присъда - доживотен затвор без право на помилване. Аман от червени икономисти, промивали мозъците на студентите, като им разказваше за разликата на икономиката при социализма и при капитализма. Череньо - върви в тежката каторга, а не в лабопатория.

Този дори не знае какво означава думата - лаборатория. Това не е говорилня както си мисли той.

Всички участвали по някакъв начин във управлението на България през прехода т.е. от 10.11.1989г. до ден днешен блокиране на сметките им и ревизия на доходи и разходи СЪД НАРОДЕН.И ревизия за решенията унищожили българската икономика СЪД НАРОДЕН.

а там имали какво да се преватизира

Първо се ограмоти, а след това коментирай...прЕватизация, а!

Костов скоро ще издаде инструкция- "Как да постъпите когато Ви ударят с верига от велосипед". Изданието ще се изпраща безплатно на избирателите .

пак се е уредил да взима пари без да прави нищо.излишен разход ще е и лабораторията и костов.егати крадливото племе политици живеят в българия.никога няма да се оправиме.все роби на някого.ужасно .

Вместо да злобееш, вземи се уреди и ти!

Asia Ilieva

от вашите заплати взимат за да им плащат на тези и техните лаборатори.бъди сигурен че на мен от заплата точно 1 стотинка никога не е ходила в хазната за благото на политиката.злобата е най далечния ми проблем.жал ме е за народа затова коментирах.явно на вас ви е причтно.затова не плачете постоянно в бг че нямате пари и политиката ви лоша.какъвто народа- такава и дуржавата.

добро решение, добра идея... пък комунягската паплач нека вие, платена и глупава, под един шаблон пише...

Поредното платено чучело на сорос. В тази държава, май всичко започва и свършва от него!

Защо разцепи опозицията? Защо унищожи СДС,ОДС, защо го направи партия и накрая напусна, за да създаде ДСБ, за да разцепва до последния момент? Явно враговете не са били червените, а сините и пострадалите от комунизма. Днес те нямат думата и гледат безумията на некомпетентни хора.