Иван Костов: Горд съм с резултатите от приватизацията

“Аз съм горд с резултатите от приватизацията, защото те наистина са положителни и това се доказва с числа”, каза бившият премиер Иван Костов.

Обратно в новината

Коментари - Иван Костов: Горд съм с резултатите от приватизацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Костов е велик, даже и троловете като чуят 13 години след неговото управление се насират от злоба, което бе най-успешното досега, защото спаси държавата от фалит, повиши стандарта на живот и само при него даваха 13-та заплата. След реформите на Костов 2 правителства караха по инерция. Не го ли бяха спрели червените агенти с царя и глупавия народ ако не се беше подлъгал, сега щяхме да имаме добър стандарт на живот на средно европейска държава. Беше ги почнал всички и щеше да направи реформите, защото знаеше къде е тумора и да го изреже, ама народа не заслужава.

Жалко,че не успя да махнеш БДЖ-то. Сега още плащаме по 100 милиона на година вътрешно. Отделно,че го крадат яко с бензина ей така както крадат в полицията. Ако беше го подарил на някой пак по добре от колкото ние да плащаме всяка година милиони за нещо което НЕ работи и НЯМА да работи докато е държавно !

И аз ако бях на негово място или му бях роднина или близък и аз бих бил на неговото мнение. За жалост не съм и виждам нещата точно на опаки :-) А Първия осъден трябваше да е той.

Блажени са вярващите защото е тяхно царството небесно. Амин! Да, не се срамувай, прав си, приватизация на всяка цена ( т.е. без пари), за да се харесаме на чуждестранни мутри. Но ще напомня думите на чешкия президент, който каза че ако нямаш добро решение по-добре помисли как да управляваш ситуацията, така че да доведе до ползи. Ясно е, че като нямаш крава ще пиеш мляко от чужда крава.

Ясно е, че се мислиш за умен (това винаги е грешка), но не повече. Какво твърдиш самият ти, а не Конфуций?

Ами и асистентът Иван Костов също се имаше за умен , ама за него нищо не казваш ?

Нека хората да кажат да ли са горди от приватизацията !!! ... ама надали . Това беше най-пиратското, дивашко ,геноцидно ограбване на българския народ. А тоз горделивия продаде бъдещето на неродените българчета за жълти стотинки. И сега нека се гордее с демографската криза , милионите имигранти , затъпелите гладни и оскотели хора които ходят по улиците . Не го ли е срам ??? Трябва да му се вземе всичко и с едни панталон и риза на гърба да бъде изгонен от страната - като враг на народа !

Добра се, такова огромно желание имате да опровергаете Костов! Защо поне не се опитвате? Основните линии са само две: 1. Престъпна ли е приватизацията? Ако някой я смята за такава, има ли аргументи в тази посока и кои са те? 2. Добри ли са резултатите от приватизацията? Ако някой смята, че не са, има ли аргументи затова и кои са те?

Аргументи няма, но има факти.

Добре, кажи един факт за разнообразие.

То да си упорит е хубаво, но да си упорит в защитата на обречени каузи е нещо съвсем различно. Сигурно ще се изтъкнат причини защо БГА Балкан се продаве за смешни стотина хиляди долара????? А това е само едно, а има много други, които само от касовите наличности платиха и им останаха суми, не коментирам за другите материални активи.

Костов, лъже, Костов е честен в ушите. Много крадоха, това лично ни бе, казано от касиер/счетоводител, явно не можа да издържа, виждайки всичко това, как чували с пари се изнасят от предприятието, а в същото време се уволняват много млади жени с малки деца и си отиде от този свят, от рак... Хвърли си директора на сдс първи червената мисля, дано не греша книжка на бкп, унищожил е , коментари имаше и стана директор, реститутка тракиец, но и той на 60 си отиде и плакал като малко дете, когато преди или на около 55 са го махнали, а на негово място жена от ндсв, има горе и вижда, те си мислеха, че ще са вечни, но и те заминаха преждевременно, не е лесно, започна бизнес и знае ли се, там се иска гъпинка, дупе, а те научени на стоят и не работят през целият си жизнен живот, и Иван ми се прави на две и половина. Тази от ндсв е още на власт, тя нека каже, как изчезваха коли, отиват във Варна, Бургас, София и се връщаха без коли, а и някои бяха обесени, а жената с три малки дечица , а и се омъжи над 40 години, как е другарю командире, Иване , кажи си, багериста да каже за бракоразводният адвокат, той е копал с багера, както казваше, как така забогатяха, а сега да го попитам, аз как, така твоята щерка и тя забогатя, кажете кой е за вързване, ние народа, или те, и не били дебили, дебили сте, но нищо вечно няма, хубава работа, ама мангалска, та и кой крадец ще си признае, а и не виждам кой да ги съди, освен всевишният и софиянска барабан, не стига, че с тяхната работническа-разбойническа приватизация и пак искат, а децата им в телевизията, гаран гарвану око не вали, всички са един дол дренки, лъжат ви, мамят ви, но ако ти излъжеш и вземеш нещо малко и веднага те съдят и ми говорят за справедливост, вижте как карате колите, джиповете скъпи, с наши пари, с превишени скорости, не спазвайки законите, боклук до боклука мила моя майноле

Е те за това де се е бе и цялата "градска десница" са в киреча и там ще си останат. Амин!

Да, продаде България за жълти стотинки.... и се гордее с това! Той приема, че 99 % от населението са дебили, а не 80%, а може и да е прав, ако с нещо не променим ситуацията!!!

Да кажеш, че се гордееш с унищожаването на страната си не е наглост! Това е нещо, за което още не е измислена дума. Иначе е прав, че няма осъдени политици! Няма и да има! Защото в България вина на политик не се доказва! И затова вече толкова години ни управляват само престъпници! Тоя ще остане в историята като един от най големите! Не казвам "най-големия", защото един друг в момента го задминава!

ДА КАЖЕ,ЧЕ ИМЕННО ПО НЕГОВО ВРЕМЕ СЕ ПРОМЕНЯТ УДОБНО НЯКОЛКО ЗАКОНЧЕТА,КОЕТО МУ ОТВЪРЗВА РЪЦЕТЕ ДА МАРОДЕРСТВА НА ВОЛЯ!!!

Иво, страната беше унищожена, само че преди приватизацията! Благодарение на приватизацията се вдигна.

Това трябва да е виц с черен хубор?

Не разбрахте ли, че Костов не се нуждае от вашата любов? Пазете си я за кандидат депутатите, на тях ще им е необходима! Заклинанията като циганин, черен, гад, убиец, крадец, разбивач, изнасилвач и прочие, и прочие са полезни за надъхване, ама хайде продължете и по-нататък! Има ли основания да се твърди, че приватизацията е престъпна, ако да, кои са те! Резултатите от приватизацията добри ли са, ако не, защо?

То е съвсем ясно, че наглият паразит не се нуждае от народната любов, просто отдавна си знае, че мръсотиите които натвори в България ще му осигурят доживотно презрение и омраза, за него и родът му- до девето коляно!

И какво от това? Отговори ми, да получиш признание преживе, правило ли е или изключение?

Има ли някой, който да не е съгласен с нещо, казано от Костов в интервюто? Ако да, нека да е така добър и да каже кое е то? Чакам вече втори ден и чета само заклинания!

Ти май нещо съвсем си задрънкал гьонсуратлъка та си надвиваш на наглият масраф?! Или си самото презряно леке, дето се къпе в "народна любов"? Безпределната му наглост е достатъчно доказателство за мерзките му дела и не се нуждае от коментар!

Човека ти го каза, ама пак не си го разбрал! Народната любов е нужна на популистите, те се борят за нея. Има обаче и стойностни хора, които се борят за благополучието на народа!

абе тоя нема ли кой да го вкара в затворо

Нещо май съм се объркал, дебилстващите под тази статия гонят 90%!

приблизително

престъпен подлизурко си ти костов предаде всички, които седяхме по плащадите и искахме промяната. ти си предател и ние няма да забравим това

Този мръсник извърши толкова много престъпления, че отдавна трябва ше да бъде линчуван от народа! Дълбоко мразен от всички, леви или десни. Тази гад разби нормалната политика, унищожи дясното, като осигури благоденствие за мутро- милиционерската комунистическа измет. Беше основен двигател за унищожаване на икономиката, селското стопанство, здравеопазването и армията! С наглите си лъжи, лицемерие и пословичен гьонсуратлък създаде прекрасни условия за престъпната червена мафия, която обрули държавата и съсипа обикновените хора! Не затвор, а смъртна присъда се полага за такива изверги!

Мръсник!!! Тоя защо още не е в затвора???

Защото е циганин! Краде и УБИВА ... Последното само синята идея, за сега. Добре, че го спряхме. И него и държавната фондация на жена му.

Аз само да попитам - кой плаща за "лабораторията" на този господин? Той не е нито депутат, нито каквото и да е друг, тоест на мен, обикновения данъкоплатец ми е много чудно откъде са му днешните пари? "Лабораторията" или е на бюджет, или е на частно спонсорство. Ако е първото, аз съм категорично против моите пари да отиват за съмнителни каузи. Ако е второто, чии интереси защитава Костов? Пак му е време да си каже! Както и да го въртим и сучем, всичко си беше тайно и покрито и така си остана. Точно като приватизацията.

Пак ли за КТБ? А кого наричат: "Убиец на синята идея"! - всички знаем. Иване кажи си!

"Аналогична централа в Унгария струва 12,5 млрд. евро, а не 10" Иванееееее, глупако. Защо се изказваш по теми които не разбираш. АЕЦ Пакш в Унгария е 2400МВ, т.е. с 20% по-мощна от АЕЦ Белене и е нормално да е 20% по-скъпа. Докога ще се дава трибуна на крадливи лъжци като тоя. Мястото му е в затвора, докато изплати милиардите, с които ни загроби с американските Марици.

Костов, колко милиарда ти докараха 12-те% собственост в американските Марици. Със сигурност ти ощети България със десетки милиарди само от далаверата с Мариците. И заради тези 12% в Мариците ли не искаш да има АЕЦ, който да дава много евтин ток и да конкурира твоите Марици, които трябва да бъдат затворени, защото замърсения от тях въздух убива хора. Според ЕС 6000 българи умират годишно от замърсен въздух, и това че ти искаш това да продължи те прави УБИЕЦ. Костов - БЪЛГАРОУБИЕЦА!

Той и Бойко с това се гордее - пък и каза в прав текст - няма осъдени щото няма корупция. Иначе по всички класации къртим рейтингите за корумпираност на страната !!!!

loyola

Но всъщност най-много се гордее с натрупаното имане ...

Грабежът на България стана при управлението на Иван Костов, а запазената му марка беше приватизацията с работническо-мениджърски дружества (РДМ). За периода на управлението му от 21.5.1997 г до 24.7.2001 г. са раздържавени изцяло или отчасти 3000 предприятия. Експертната оценка на стойността на тези приватизирани активи е била близо 20 000 000 000 лв. За въпросната собственост в държавната хазна са постъпили малко над 2 000 000 000 лв. и още приблизително толкова са били дължими в алтернативни или отложени платежни средства. Погледнато сумарно, активите на българската държава са разпродадени средно за 20% от стойността им, като в близо половината от случаите разминаването е още по-драстично. Всичко това дава основание безапелационно да се направи извод, че приватизацията, която другарят Иван Йорданов Костов и кликата му сътвориха, беше най-лошата и крадлива в бившия Източен блок. Нещо повече държавата е ужилена с още над 206 млн. лева и над 900 млн. долара от непостъпили в хазната инвестиции по тези договори.

Бате комунист не лъжи! Колко струва едно фалирало предприятие което съществува само заради държавната дотация?

С КЛАУЗА ДА ИНВЕСТИРА 100 МЛН.ДОЛАРА,НЕ ГИ ИНТВЕСТИРА ЕСТЕВСТВЕНО! САМО СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ФАЛИРА ФИРМАТА И ЗАПОЧВА ДА СЪДИ НАШАТА ДЪРЖАВА,ЗА ОБЕЩЕТЕНИЯ! НАГЛОСТ ЛИ Е ТОВА?! ЛУД ЛИ Е И КОЙ МУ ДАДЕ БАНИЦАТА ДА Я ЯДЕ?!

Това което Костов направи се учи в универистетите на запад като лош пример за приватизация.Но той е ГОРД.Добре прави,че не се показва много-много.Наглец. Как от заплатка на асистентче -вдигна палати.

А има си хас и да не си горд. Ти и протежетата ти бяхте нули в началото на приватизацията, а сега сте милионери.

Дали сте злобни крестяне или селяни, само за тролове ставате. Може би и за клошари.

Вервайте му! Циганин ви казва истината?,!,?

Вярно ти беше там???

Не ме вълнува това, правил съм това, което трябва да се направи. И дори да се разруши след това, за мен няма значение. И не ме интересува, че някой ще дойде, че ще го оплюе, че ще има скандали. Не ме интересува, аз съм дълбоко убеден."..........Премиерът на страната от 1997 г. до 2001 г., призна, че не иска хората да го запомнят с нещо. Престъпен наглец!

ПРЕСТЪПНИК И НАГЛЕЦ!!!НО НАЙ -ВЕЧЕ -ПРЕСТЪПНИК!!!!

Горд си, че как.... Такъв грабеж извърши, че мутрата Борисов вече трети мандат те догонва и още не може да те надмине! Все му липсва някоя нула...

марш в раша руский бляд!

този може да бъде горда само с едно - уби дясното и вярата на много хора!!!

Между Бай Тошо и Бате Бойко имаше един Иван Костов. Та този същия, попречи и на двамата да построят светлото комунистическо бъдеще.

Ама как няма да е горд?!? Та то бе крадене бе чудо! За късопаметните ще напомня - в последното си предаване по bTV, Валя Ахчиева каза, че в следващото си предаване ще покаже доказателства за български гражданин, който притежава над половин милиард в швейцарска банка. Следващо предаване нямаше, а няколко месеца по-късно тя си купи апартамент на пл. Народно събрание за 200 бона в зелено. Това беше в края на мандата на Костов. Айде, плюйте!

Не е приватизацията, не е тя. Другаде ви е болката, бабички червени. Мразите Костов заради това че вкара България в ЕС и НАТО. Хайде признайте си най-сетне!

Абре аланколу, тоя Костов е къде, къде по- червен от най- червените бабички! Бая си се пообъркал май!

Така ще кажеш знам. Фактите обаче продължават да са следните: Костов би шута на русия и каза да на Европа.

Чиче, май-май и ти си участвал в грабежа("приватизацията"). Хайде, признай си най-сетне!

Господа, приватизацията - в букален превод "присвояването", може да е предмет на гордост, но може и да не е. Както и всички явления в човешката история, присвояването е полезно за някои и вредно за други; може да е законно, незаконно и узаконено. И да е оправдана гордостта на уважавания от мен г-н Костов, ще напомня, че основен признак за оценка на историческите явления в държавата не е само законността, а ползата от тях за народа. Не присвояването навреди на страната ни, а безстопанствеността. Доказвам. До 1989 г. в България имаше промишленост за електронни изделия на средно световно равнище, а Финландия - не дотам. В България тази промишленост се закри от управниците й. Във Финландия, пак през 1989 г., фирмата "Нокия" за гумени обувки (ботуши, та и на шега - "цървули") стана производител на световно равнище на мобилни телефони. Дали е разликата от приватизацията? А от где е? От степента на стопанственост на управленците. По степента на стопанственост едни са управленци, а други - изпражненци. Първите бяха във Финландия, вторите - тук. Е, чакам Ви минусите...

Браво!!!

Костов разпродаде 20 млрд. активи за жълти стотинки-Една доста добра статия.Виж я в нета.Обяснява колко не си прав

Костов бил разпродал за жълти стотинки... Това, което опрости дълговете на предприятиета. Колко според теб струва едно предприятие с активи 1000 лв и дългове 50 000? Хайде да ви видим сега в сметките?

Тоя мерзавец трябваше да бъде публично обесен и да бъде оставен гаргите да му изкълват месата, а не да му се дава думата по разни форуми и СМИ!!! Престъпник, който прокара в Парламента закони, които озакониха престъпленията му! Но за предателството давност няма! Защото този е един от най-големите национални предатели! " И чието име не ще спомена, от страх мойта песен да не оскверня!". Но именно нашата толерантност към подобни гниди през вековете ни е отрежда сега заслуженото последно място в Европа, което сме твърдо окупирали! Без изгледи за промяна!

белия циганин, мангал

Простако, тъпанар и престъпник си ти !!!

всички сделки направени с поправки на законите да се считат за недействителни.Така някои ''неволно забогатяха''

Горд си, разбира се, дъщерите ти скочиха директно от нулата /както бяхме всички преди преврата/ към богатството ! Ето за това, т.е. за подобно заграбване, беше замислена и направена приватизацията. Замислена беше от Андрюшата Карлович, който, казано ми е от свидетел, те е завел за ръчичка на събрание на СДС и е казал : "Ето този ще ви е началникът". И ти, като благодарен комунистически слуга, свърши пирфектно това което поискаха от теб. Така че, не се репчи с на.рания си сурат наляво- надясно.

Защо само Костов в тази държава винаги знае какво да каже, а останалите шушумиги само бълват простотии? Я огради прескачат, я АЕЦ стоят.

как не те е срам да се показваш бе крадец народен, за вас съд народен ще има. яжте докато изпиете кръвта на българите

Съд за комунягите- те станаха най отявлените капиталисти и най големите кожодери на населението. Хората са наясно че бившата номенклатура станаха новобогаташи. Затова БСП няма да види власт- хората познават много добре управлението им.

Прав си. СДС вече не са на власт.

Тоя мискинин е най- долният комуняга и трябва да бъде линчуван публично!

КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ????? НАГЛЕЦ ПОНЕ НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ДА ДРАЗНИШ ХОРАТА

Иване кажи си !

Ей на това му се вика- остави го на мира човека, крал каквото крал, а пък може поне да си трае и да не говори глупости, но уви.... изниза се като насран, след като спечели царя, а сега и придоби куража и започна да говори какво ли не... със сигурност е било успешно успешно приватизирането, но само за приближените до него хора... другите кучетата са ни яли, да мрем в мизерия- нали така бе нагъл господин Костов?

Ако твърдим, че приватизацията е престъпна, къде са осъдените?, попита Костов. На това не му ли се викаше софизъм? И за да обори някой съдия господина, трябва ли първо да го вкара в затвора?

Баси наглият гьонсуратин! Щом нямало осъдени, значи приватизацията не била престъпна?! Ами то и за 150 публични убийства няма осъдени, сигурно по същата логика мръстникът ще каже, че убийството не е престъпление! Циничен езуит, нагъл лъжец, надвил си на масрафа! Един от първите които трябваше отдавна да са в затвора е именно той. Ама няма да го осъди корумпираният роден съд, а скоро ще го осъди народа и присъдата ще е жестока!