Искаме вот срещу Цветанов и кабинет без него, обяви Иван Костов

Синята коалиция би подкрепила вот на недоверие в областта на вътрешната сигурност и обществения ред, за да си отиде вътрешният министър Цветан Цветанов, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов.

Обратно в новината

Коментари - Искаме вот срещу Цветанов и кабинет без него, обяви Иван Костов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

костов кажи на народа каде са парите от проведената от вас деноминация през 99.

ТОЗ СЪС СИНИТЕ ВЕНЦИ НЕ СЕ ТРАЕ ВЕЧЕ

В този форум пишат 2-3 платени писачи, които пишат под различни имена. Само че номерът ви не минава. Много сте прозрачни.

За нищо не ставаме, колкото и да е добър един човек, колкото и да е свестен, колкото и добро желание да има да направи нещо хубаво - все му е....ме майката!!! Затова сме и ще бъдем на такъв хал, хак да ни е!!! Робски душички!!!

За Бойко ли говориш? Водопад от клетви колко е загрижен и добронамерен, но самите клетви издават липса на концепция, а и нещо по-лошо странно разбиране за добро и зло - по-скоро емоционално, отколкото разумно, да не говорим адекватно на закона и Конституцията (на всяка конституция, която сме имали всъщност - дори и Търновската). Та какво, ако един човек говори сладко колко е добър - значи той е такъв за какъвто се представя? Аз искам същото отношение към мен! Ако знаете само как мога да се хваля!

Бат Ванко, бат Ванко, откъде се появи и ти....

E-не всички като теб са учили в СССР-изпратени от Партията-майка

Този ако беше много свястен, щеше да бъде преизбран навремето. Но той се беше самозабравил и после беше сърдит на народа, че не го е преизбрал. Време е старите муцуни да си ходят.

напално сам сагласна, много отдавна трябваче да си ходи. каса му е паметта за собственото му цхленство в бсп, предични гафове и корупции. наглост, наглост , ромска наглост. неговата идея е: стани ти за да седна аз. много чте преуспее бг с негово правитеслтво. нахални уядени копелета. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Скоро всички ще се обедините срещу ГЕРБ. Подлеци

А аз искам иванчо черния да се махне един път завинаги от нашата политика и икономика!!!!!!!!!! Голям дебил, голяма краста!

Време е сините куманази на Лостов да плеснат с ръце да се прегърнат с червените комунази от Позитано. Същото май става с Волен и Доганя....дружно срещу ГЕРБ, щото партийните каси са празни....

Щом всички гниди са се обединили срещу Цветанов, значи може би наистина върши няква работа. Обезпаразитителна. :) А че и той не е ангел, тва е ясно. Ама е кеф да гледаш всичката политическа измет на прехода да квичи в един хор. :)

Този път съм напълно съгласен с тебе.

България е страната на победилият Костовизъм. Всичко което Костов искаше за нас се сбъдна: Еросъюза, НАТО. Така че стойте си на поср..абите задн.ици и го чувайте като Ви говори, друга бура е че другарите се оляха да го плюят. 20 Години даваха недостроената къща в Бояна на дъщеря му. Бас.и ..че аз имам 3 такива бе ... не така. Умен човек е ама народа е просттт и глупав. добре че го имаше да ни извади от ония ..дето другарите ги бяха забъркали .... Успех

До всички симпатизанти на ГЕРБ, що не им направите по едно.....минуетче, на одговорните Ви лидери. Така можете устно да забременеете и да им родите електорат. Вие същите живеете като скотове, с постоянни скандали в Вашите домове, породени от липсата на храна и пари, но не си го признавате за да не Ви се подиграват, за кой сте гласували и само някакво изкривено и МАЗОХИСТИЧНО желание Ви хвърля към ГРОБа, извинете ме ГЕРБ, но на мен вече неми пука, аз се изнесох от тази държава,вие станете ГРОБАРИ

Ооо Боже.... Ти си глупав и неграмотен, срещу това нищо не може да се направи, но къде по дяволите са модераторите на сайта? Защо допускат подобни неща да се побликуват?

Хора извън България нямят моралното право да пишат по вътрешно полит. теми.

не го сменявайте, ще вземе да стане президент не за чудо и приказ, а за смях

Костов може да е всякакъв, но казва 2 ключови и правилни неща: 1 - Цветанов е за категорична смяна, вътрешното министерство е фактически абдикирало от отговорностите си и просто не работи - нужна е спешна промяна, 2 - относно монополите - почти няма дотук български политик, който да е говорил против тях, а да е и направил нещо по въпроса - такъв със сигурност няма нито един.

не трябва да се защитава костов.тои доста насочи за себе си,но трябва да му се признае за ц.ц.трябва с всички сили да се поведе акця в парламента и ц.ц.да баде сваен.и неговите хора не го одобряват.а това,че е прост никои не го успорва.ако го подлоят на тест ще ласне и колко е неграмотен.тои си ваобразява,че като баща му е возил по комунистическо време наи-силовя министар и тои е прихванал този занаят.ако б.б. иска д остане на власт да го освободи веднага.иначе губи всичко. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щом плюят по Цветанов значи си върши работата...

Цветанов да остане но да гласуваме в мвр за да не хабим паричките на дянков. какво са криви децата да ги гоним от техния дом и да го мърсим с една трета избиращи олигархия.

Оставката на Цветан е наложителна. Няма друг политик висторията на България, направил толкова много гафове, няма политик не познаващ законите в страната и конституцията, а е министър. При това няма умствен капацитет, за този пост. На всичкото отгоре, говори за морал, а в него няма и капка от това чувство, няма никакво достойнство. Нагъл до безобразие.

напално сам сагласна, много отдавна трябваче да си ходи. каса му е паметта за собственото му цхленство в бсп, предични гафове и корупции. наглост, наглост , ромска наглост. неговата идея е: стани ти за да седна аз. много чте преуспее бг с негово правитеслтво. нахални уядени копелета. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

слушайте внимателно какво пее човека с лилави венци

Министъра наследи един разграден двор-всеки ден отвличания,всеки ден демонстрации по улиците на София-земеделци,шофьори,ученици,студенти,близки на убити,учители и кой ли не!?В София бяха убити студенти н студентски град,пред заведение до съдебвана палата,пред църквата "Света неделя"!Сега всичко това е минало!Живеем много по-спокойно,в много по-красив и чист град,има много по-ниска престъпност и повече работа!Какво повече искат някой-това явно са политически спекулации,целящи връщане на БСП на власт!И какво е мястото на Костов в този процес!Дали не подмени нашия вот,с това че се хвана на едно хоро с комунистите?

-lv

Искат разбира се да останат на яслата, да не си променят благополучието, да не ги питат откъде са им парите... Да, но не. Ще се наложи да изпият горчивата чаша. Тепърва ще я пият!

Номерата вече не минават!! На Цецо се огледа" в апартаментите- циник-къде е "Балкан", "Кремиковци" и т.н- за 1 долар и мр.10% дето се тупаше в шкембето и ни се смееше в очите??!!? Аиде марш!!

Защитаващите Костов,какво ще кажете за БГА-"Балкан "и чичко Гад Зееви . Как да подминем и хотелчето на "Елените",което бе продадено в последствие на Руснаци за много милиончета в евро.Къщичката на щерчицата в Драгалевци и това само за има няма 15 год. в държава с нулево производство-основно внос.Вие си лайте но някой помнят.

Еми Косов го е направил за 15 год, а ГЕРБ направиха тройно повече за 5-рно по кратко време

е и това оправдава ли Костов?

Много е хубаво с Цецо! А знаете ли, колко още по-хубаво щеше да бъде без него?

и аз искам парламент без мангали, които ми окрадоха имотите, костофф! и скоро ще си аут!

На тоя па му окрали имотите! Хахахаха!

Костов, стига си си предавал важност, стига с твоите претенции по отношение на правителството и негови членове. Много му се иска на господина да продължава да се краде безнаказанно. Интересно, че в милата ни Родина на всички политици им светва как е правилно да се управлява чак като слязат от министерските кресла. Докато са в креслата все нещо им пречи да си изпълняват задълженията и предизборните обещания. А "великия" Костов направи "чудната" приватизация и най-важното "големия" антикомунист за 4 години не намери смелост да отвори досиетата. И досега се питам: Защо?

питай доган и илия павлов щото парите бяха в тях. а пък европата така или иначе и е изгодно да сме бедни и без инвестиции как стават нещата . просто не стават.

Господине, доста плоски лъжи сте изписали. Първо под чудната приватизация вероятно имате предвид масовата и тя бе направена от правителството на Жан Виденов. Тогава се разпродадоха масово предприятия на безценица на бивши агенти и свързани с червената партия лица. Костов направи Касовата приватизация, която по документи му беше завещана от Виденовото управление. Тя се състоеше в приватизиране на едни от най-големите и губещи преприятия и си е успех, че за някои от тях се намериха купувачи и бяха спасени. Независимо дали са се управлявали добре в последствие. Второ единствен Костов вкара закон за лустрация, нещо, което всички напреднали страни от бившия соц. блок направиха почти веднага след падането на Берлинската стена. Само че конституционния съд, съставен от назначени от червените другари съдии, реши че този текст е противоконституционен, поради което до ден днешен е пълно с агенти във властта, в медиите и в едрия бизнес.

РМД - създаде Костов!Разбойническо мениджърска приватизация!По негово време се продаваха на безценица заводите !ЦУМ беше продаден!

от КРЕМИКОВЦИ получавал куфарчета, от МАКАРОНА получавал куфарчета - за тези успехи на КОСТОФФ ли говориш? Този манго е един от символите на политическата мафия в българия! доган му е ученик!!!

хаах,докато не се появи не ЕС,а еС еС и не ги бастиса по лагери-така ще е! вот на недоверие,ама режисиран и ясен-за някаква си само мутра да си отишла,за да турим друга и бетонът да си седи и държи! нещо като вот но не срещу Тодор Живков-Тиквата и комунизЪма,а само срещу Димитър Стоянов примерно-бил министър МВР от 1973-1988г. незименно!!хахаах сега други тикви са на власт-тогава псевдоборци и партизански тикви като Тошо-борци за демокрация и против фашизЪма,сега псевдоборци бандитски като Боко,пак борци за демокрация...все от едно котило!

А на Костов идва ли му на ум , че ние си искаме България без всичките тях. Омръзна ни този филм с познати артисти.

Иван Костов иска да види Бьлгария такава, каквато беше през неговото управление. Да се краде и разграбва и МВР да си кротува. Ех! Иване това време почти отмина, но народа сьжалява, че не те потьрсиха да плащаш сметката и сега всичко щеше да е наред, защото ти щеше да си в затвора а парламента щеше да се отьрве от твоето присьствие.

Костов е един от нас, скромен, не пие , не пуши, вегетарианец, гледа си градинката, но и експерт по икономически въпроси, реформатор, който тласка нещата напред, роден държавник и политик.Какво е Борисов - всичко онова противоположно на Костов, чустващ се комфортно в компания на Лечков, Стоичков и ритнитопковци. Между тях разликата в интелекта е, колкото от небето и земята и би ми било интересно изобщо биха ли могли да комуникират, невярвам изобщо. И това, което очаква страната ни докато ББ е премиер можем да го видим в Сливен /минимодел/.

Стринке, Борисов поне сред спортистите може да се чувства уютно и да води компетентени разговори, а Костов нито сред тях, нито сред интелектуалците, още по-малко сред колеги, защото е егоцентрик и не търпи чуждо мнение(лични непосредствени впечатления). А за Еленка каква селянка е(като манталитет)-нямам думи.

Борисов и компетентни разговори!!! Че това е оксиморон!

АБЕ ТОЗ КОСТОВ. МИСЛИ СИ ЧЕ НЙАКОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО МУ.И АЗ ЕДНО ВРЕМЕ САМ ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО НО СЕГА ВЕ4Е НЕ СТАВА ТОЙ СИ Е БИТА КАРТА ОТВСЙАКАДЕ.БЕШЕ ОБИДЕН НА НАРОДА.ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ОБИДИ ПАК И ДА СЕ СКРИЕ.

гласувал си за него,друг път! тъпо комунде-манипулатор! аз мисля,че държавата има нужда от Костов повече отвсякога

Костов иска още предприятия за милиарди, които да продаде за 1 долар, ама свърши се! Каквото можахте - подарихте! Време е за затвора!

Костов, не се прави на интересен. Вместо да говориш глупости, ако БСП и ДПС поискат вот на недоверие, подкрепи ги.

Абе според думите на провалилия се вече веднъж Иван Костов, никой не става, вероятно само той става , иначе много е лесно да се критикува, ама като седне на стола и той почва да мисли как да забогатее

и как точно се провали Костов? Като закрепи икономиката и и даде тласък за 10 години напред? Като въведе финансова стабилност? Като започна преговори за влизане в ЕС? Или като разтури СИК и ВИС? Или като не прати полицията да бие бабичките дето дрънкаха с тенджери пред МС? За вас са само такива като боко тиквата, че да ви хване задника паяжина, и да ядете бой от полицията всеки ден, докато някой циганин ви пречука на улицата!

Ако е закрепил нещо - щеше да е номиниран за Нобелова награда!Щеше да консултира САЩ да излязат от кризата!Що ли остана неоценен!

Съгласен съм с Костов и е прав без гимнастика от село Шума той съсипа Герб по тъп и глупав човек не съм виждал от него Срам и позор за България

Костов не се ли беше оттеглил от политиката... Аман...

Ако Костов се оттегли от политиката аз няма да има за кого да гласувам.

Защо хората от властта се страхуват от Цветанов ? В началото аха аха го харесваха но започна да прави акции срещу хора от които депутати и управляващи от 20 години трупат пачки и не разчитат ни най малко на заплатите си / да сте чули да протестират за заплати/.Цветанов им развали рахатлъка и ревнаха.Да не би Иван Костов да се е загрижил за хората на които по грешка им влязоха в домовете.Абсурд !Грижи се за собствената си касичка и затова Цветанов им е лош!Дано Борисов не сглопи и да го жертва.Голяма грешка ще е.

Какво го плювате толкова Костов..вижте къде са милионите, банките. На прост народ мутра му се пада да е премиер.

Мисля. че този път е 100% прав и прави услуга на гербоваците, но едва ли има кой да слуша! Къде-къде е по-лесно да си караш през просото и да вика на всички, комунист, аген на БСП и прочее. И разбира се, че за една демократична държава основният икономически лост е данъчната политика. В намеренията на правителството отново прозират олигархичните интереси. И пак по-лесно да викаме за наш'те, нали не са червени или са. Каквато боя имало на промоция в момента такива са, понеже така или иначе, акъла на всичките едва ли им стига за повече.

Сега се сети да иска оставката на този малоумник- Цветанов! Наистина Цветанов с това си положение на две ключови позиции така може да изманипулира изборите/ да подменят бюлетините в полицейските коли/, а той е човек доказал, че е безскрупулен и продажен- един голям плужек.....Така ли не го видяха навремето, че човека не е за ръководни длъжности, той си е прост физкултурник и полицай... трябва да се маха, но защо пак Костов иска невъзможни неща- уж не е с тях, а всъщност нищо не прави само вдига пушилка..... Или заема твърда позиция като нормален политик или ги подкрепя- няма средно положение, а пък наесен ще броим , за да видим какво ще стане.....

Няма отърване от тези. Впили са се като "кърлеж на мъдо".

Костов ти си политически труп. Да мълчиш

Янко, ти си интелектуален труп! Да мълчиш!

БЪЛГАРИ,ИСКАМ НЯКОЙ ОТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА НИ СЕ ИЗВИНИ ЗА ВСИЧКО КОЕТО НИ СЕ СЛУЧИ ДО СЕГА ЗА НЕГО ЩЕ КАЖА ,ЧЕ Е ДОСТОЕН

Искам нов парламент без Иван Костов и Яне Янев - агенти на БСП.

Иване,винаги съм гласувал за тебе!И може би отново ще гласувам,защото имаш някои качества,които липсват на другите!Но с това отрицание и сближаване с комунистите,може и да ме отблъснеш!И твоето управление не беше идеално!И МВР министъра Бонев имаше грешки,макар че се справи с големи проблеми-наглия престъпен рекет срещу обикновени дребни собственици,подобряване на контрола над мутрите по пътищата,ликвидирането на застрахователитеот рода на ВИС,СИК,"Аполо-Болкан" и др. Ние-твоите привърженици те призоваваме-стига със злобата си насочена срещу Бойко и по-далече от червените шмекери!

Костов често се вживява в ролята на Бог. Не иска да повярва, че и неговото време мина.

еми да да си политик не е като да драскаш по форумите.а трабва да мислиш как да се случват нещата .и Костов както винаги е конкретен. казва затова и затова правитлеството има отговорност ами да направиха няколоко показни акции и тва беше по отношение на престъпността но вече на всички мисля е ясно че ДС са в сновото и на престъпността и на чермения бизнес и на всичко така че Фактите са Факти.

спряха отвличанията , грабежите по магистралите и показните убийства , разбиха организиранаята престъпност в по-голямата и част и не знам защо всички вместо да са доволни от цветанов искат оставката му...абе един свестен човек ще се появи и веднага всички скачт срещу него -дали щото няма да стигне и до тяхнатадалавера

Май умря циганката, дето те хвалеше. А според написаното от теб, следва да се сложи представка "плитко" на името ти.

а пред твоето едно "леш" и ще ти пасне идеално

Другарко гербарке, това е за отчетното събрание... да слушат гламавите и да аплодират.