Иван Костов: Настоящата криза няма да донесе избавлението, битката ще е тежка

Сегашните институции са просмукани от слабост и ендемична корупция, заяви бившият премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Костов единствен досега се опита да направи нещо правилно и успя в голяма степен.

Г-н РМД и Нефтохим Бургас да млъкне че авторитета му е 0 даже 00.

ЗАЩО работя в чужбина от 2000г.,? Защото по време на неговото управление работех в провинциална общинска болница и след като 4 месеца не си получих заплатата си потърсих хляба навън.Да не говорим за условията в болницата, пациентите си носеха храна, чаршафи, плащаха лекарствата.

Професорите КАЛАШНИКОВ и Карабинов ще оправят всички кризи.

Бай Иван е тежката артилерия на комунягите и русия у нас!

Журналисти защо взимате интервюта от такива безсрамни политици?

Този марксистки тарикат имаше възможността от 1997 до 2001 година да наложи върховенството на закона, но вместо да го направи, той съсипа СДС и продаде икономиката на комунягите и руснаците, а сега си чеше езика

Основният виновник за голямата емиграция .

Скротият червн агент и преподавател по марксистка икпномика бе ппставени успешно разби СДС и синята идря Сега чрез своите агенти Гнома и Маджото(Бойкиев) се стрми да унищожи напълно сонята мечта Трябва да си пълен идиот за да се вържеш на скъла на. Костов и двете му мекерета. Д Б. или по точно малкпто БСП. ТАКИВА АБДАЛИ ЛИ СТЕ БЕ ГРДСКАТА ДЕСНИЦА

Ключовата дума е гражданско общество. Докато гражданското общество е "тънка прослойка" а шуробаджанащината и корупцията се приемат за нещо нормално и неизбежно няма как да се донесе избавлението.

А после гербаджий викат те циганите не гласували за ГЕРБ ….. ами вижте най-големия мангал е в редиците на ГЕРБ хахахахахахахах

Гробокопач на България.

Копеленце мръсно... БЕЗСРАМНИК

Герберопитеците и тука тихо тихо защитават гейската партия

Тоя постен - теменужков кога ще го съдят , предсказано е той ще е първи ! Защото съсипа всички заводи и мощности , но направи собствена ФАБРИКА за АНАЛИЗИ ! СЪД , затвор и конфискация !

"Кажи си Иване" - Петър Стоянов. Иван Костов май забрави, че три години си говори само с теменужките и всичко, което се случва сега, е заложено по твое време. Разбойническо-мениджерската приватизация, подслушването, корупцията и всичко друго за което човек може да се сети. Този другар (три пъти е кандидатствал за партиен член) разби СДС ,за да си направи бутиковата партия ДСБ. В сравнение с него Баце е невинно чавдарче. Ходи на пиичка си майчина, другарю Костов! Не си ти, дето ще ми даваш акъл как да си чукам жената!

кои са тези престъпници по имнно да видим имаш ли кураж

както желев са най-успешните поставени лица на БКП с поръчениее да създадат опозиция ето това ние резултата, в който живеем в момента браво Костов браво

ами, ще ти кажа, ама първо трябва да ти обърша два шамара и ти веднага ще се сетиш!

че не е обществена тайна, че Костов лично се е противопоставил на колегите си от СДС и се обявил против лустрацията, в следствие на което и до ден днешен България се управлява от комунисти с партийни разновидностни имена. Защо, никой не задава този, крайно неудобен за Костов въпрос?!

как няма да е против лустрацията като той самия ще бъде лустриран като бивш доцент по марксистко ленинска икономика в икономическия институт карл маркс

Човекът изобретил и довел корупцията на мода в България и издигнал я до космически висоти, пак поучава, наставлява и чака своят реванш! Не разбра ли, че той дори няма правото да се произнася врче по тези въпроси?!? Обществото, което се лута между демони кат него е обречено на разруха!

Общество, което не разбира казаното от Костов е днешното в България. 80% трайни дебили, които продължават да гласуват за този който ги държив това положение....

Ученика на Костов професор Иво Христов нарече народа 80 процента дебили, поне по това си приличат тяханата идеология беше да извиняват некомптетността си с народа, Костов казваше че който е кадърен ще се оправи, и че народа трябва да бъде газен, професора по Костовски рефлекс макар и сега уж социалист го нарече дебилен и цялата паплач уж от патриотична интлигенция му ръкопляска, Шайка от некъдръници с образование си раздадоха парит ена народа и се оказа че не могат да ги управляват , ги попиляха парите на народа и пак им остана достатъчно за да се мислят за Биснемени и Политици и Икономисти и за Интелектуалци се мислят, като визирания Професор Иво Христов

И ето, че навлизаме в последният етап на 45-годишния преход

Гнусен мангал ограбил държавата.

Дано има повече хора, които да разберат тази истина! Създадения хаос, започна от 45-ят парламент, създаден от пРезидента,Мая подробната, Ристю,Слави чалгаря и отровените! Ще цитирам шефа на АБВ-Румен Петков: 45-ят парламент, беше парламент на лъжата и гнусната спекулация. Грозно шоу, което отвръщава хората от политиката! Аз не зная, има ли някой неизлъган от Мая Манолова и Слави с ИТН? Мая заяви, че няма да прави политически проект и 3 месеца по-късно направи партия? Билбордовете на нейната партия само по Цариградско шосе се равняват на броя на АБВ по цялата страна? Това са огромни пари, крадени от българите! Когато на омразата и реваншизма се даде трибуна и легитимност, няма защо да се чудим накъде върви държавата? Четири и половина часа 45-ят парламент дискутира дали субсидията да бъде 8лв. или 1лв., при положение че всички знаеха че ще остане 8лв.! Контролирания хаос ни занимава от телевизията и не виждаме как ни грабят чрез енергетиката? Същото направи и лидера на ИТН, който се отметна от обещания мажоритарен вот, за който беше избран!! В същото време е пазен от цяла кохорта гавази, возейки се в скъп джип, и говори за морал и справедливост? Така че на 11.07. да внимаваме за кого да гласуваме, за да не съжаляваме после! Аз ще гласувам за ГЕРБ с номет5!!!!

2024 лето Колона от политици депутати и всякаква останала сволоч се точи към Драгалевци Отстрани хората ги ръчкат с вили Ши са молят на Костов да вади каруцата от калта

Пак се появи човека който изяде въглищатата на влака и той спря ...

Дрогиран комунист..продал една цяла държава за.1левче.

СВЕТОВНОИЗВЕСТЕН КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ.......

Поне ще се отървем от калинките на Радев и ще имаме демократично избрано правителство на Република България

Бащицата на масовата приМатизация в България пак ни лук ял, ни лук мирисал!

Масовата приватизация беше по времето на Жан Виденов

той я започна, а Костов я довърши.

Е тоя сега ли разбра? Къде беше 10 години , до сега си е мълча?!

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

Тоя пък, Маските му пречели ???

Тука извинете само олигофрени ли си казват мнението или нормални хора с нисък коефициент на Ентелегентност пишат чужди мисли за те си знаят за какво?

Когато БСП тулупите започнат да плюят със същата омраза към ДБ, както към ГЕРБ, тогава ще гласувам за ДБ.

И тоя ли го извадихте от нафталина?!

Костов, и ти ли огладня?

Той окраде и осигури 5 поколения напред.

Петър Стоянов президент: КАЖИ СИ ИВАНЕ. ТОВА Е ТОЛКОВА ЗНАКОВО ОБРЪЩЕНИЕ. МАЛКО ХОРА ГО РАЗБИРАТ. СЕГА ГЕНЕРАЛЪТ ГНОМ СЕ ПЕРЧИ. ЗА КАВО СЕ ПЕРЧИШ БЕ ГЕНЕРАЛЮ? И АКО НЕ БЕШЕ ИВАН КОСТОВ ДО СЕГА ЩЯХМЕ ДА СМЕ КАТО РУСИЯ. АМА ПОСЛЕ СЕ ОТПЛЕСНА.

Марш на логопед за 1 Евррррро

Точно ти узакони мафията ...продаде една цяла държава за 1,лев..продажно копеле..

Разбойник

Шапки -долу !

ЕДИНСТВЕНО ПО ВИНА НА КОСТИЧА НЕ СЕ НАПРАВИ ЛУСТРАЦИЯ КАТО В ДРУГИТЕ СОЦДЪРЖАВИ. ЗАТОВА СЕГА БОЙКО РАШКОВ Е С ИМОТИ, ОПИСАНИ НА 38 СТРАНИЦИ, А Е И НА ВЛАСТ!!!! ТОВА Е САТАНИНСКО ЧУДО!!!

И ГЕРБ нямаше да го има , и на Костов жена му нямаше да прави фондации.

Вината е на Жельо Желев. БОГ ДА ГО ПРОСТИ. ЗА МЪРТВИТЕ ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО.

Иване, кажи си!

Всички са против комунягите и корупцията, ама все те са на власт и корупцията е на макс. :)

Това с комунистите не е съвсем вярно. И седесари и ендесевейци и гербопитеци минаха. Всички направиха само едно. Отредиха си родата до десето коляно. България че затъна не им пукаше.

Уредиха си родата...аутокорект

Все комуняги.

Имаше някога едно нефтено предприятие което правеше милиарди печалба всяка година, но Гаргамел го продаде на лошите руснаци за стотина милиона! Лустрация кога...?!!

Тогава милиардер ли беше?

Тва предприятие беше тотал щета затънало в дългове

Не мога да разбера що за народ сме. Едни забогатяли на гърба ни политици ни обясняват колко сме зле. Зле сме ние. Те си оправиха живота лъжейки ни за едно светло бъдеще. Вместо да ги линчуваме те ходят безнаказано и продължават да се опитват да ни тролят.

Костов, май забрави, че твоят министър Ал Бож (лека му пръст) имаше прозвището Мистър 10 %? Аферата Сапио? Приятелските ти (бизнес) кръгове, които се събираха на ул. Черковна" в София? Е6*ти наглеца... вместо да се скрие някъде или да лежи в затвора (ако имхме правосъдие), тоя тръгнал да говори срещу корупцията?!? Е нЕма такъв смЕх!

мистър 60 или 70 процента е, трол комунистически?!

Я си кажи кой ти правеше предложения за кадри и къде са твоите кадри сега?Кажи си защо в България не се проведе лустрация на виновните кадри, които правеха пачки и сега си имат държава?

Питай Г.Марков.

Какъвто ни беше комунизма, такава ни е и демокрацията. Особено демократите.

Ти нали се нагуши? Тези имоти от закуски ги спести нали? Но разсипа икономиката.

ако преживеете и тая криза ,да знаете че следващата вече е започнала

От един милион сини през 1997 ги докара до изчезване само за един мандат …