Лабораторията на Костов: ”Лукойл” ощетява бюджета и хората

Има основателни съмнения за ощетяване на бюджета с цената на суровия петрол и облагодетелстване на Лукойл, се казва в доклад на лабораторията на Иван Костов.

Обратно в новината

Коментари - Лабораторията на Костов: ”Лукойл” ощетява бюджета и хората | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След проведени изследвания стигам до заключението, че Лукойл ощетява бюджета и хората, но американските ТЕЦ-ове - не!

"Има основателни съмнения за ощетяване на бюджета с цената на суровия петрол и облагодетелстване на Лукойл, се казва в доклад на лабораторията на Иван Костов. .." Иване, Иване, да те е.е кой те фане!!! Защо продаде нефтохима на Лукойл???

Костов: Боря се срещу всички монополи! Факт: Но няма борба на Костов срещу никой освен Лукойл от 2011г. насам : 2011: ДСБ: "Лукойл" укрива данъци 13.01.2012 : ЛБ : Вече повече от година групата ЛУКОЙЛ в България е обект на постоянни нападки и внушения за некоректно пазарно поведение от страна на Иван Костов! Факт е , че оценката на нашия нефтохим по време на продажбата е била 3 миларда долара. Факт е , че Иван Костов продаде нефтохима за 108 милиона долара. Т.е. на цената на суровините в предприятието. И след вчера : Извод ако съпоставим сделките по продажбата на Нефтохима със Булбанк кражбата от Костовото Правителство е съпоставима, но парите, привилегиите и отблагодаряването към Костов от страна на Уникредит и Лукойл е несъпоставимо!

На Национална конференция на СДС, лидерът Костов казва: Ние сме седесарите. Ние още на 18 ноември 1989 г. излязохме на площадите и поискахме свобода и демокрация. Ние извикахме първи Долу БКП. Иска се голяма наглост и липса на политически и човешки морал, за да се правят такива декларации. По време на събитията през ноември 1989 г., Костов гони кариерата си, преследвайки партийно членство. Неговата статия за подмазване на управляващите Никаква отсрочка е написана на 12 ноември 1989 г. и отпечатана на 30 ноември в партийния орган Работническо дело и няма лозунги Долу БКП, а апел за силна държавна власт, която трябва да бъде мощно оръжие за осъществяване на реформите. Държавната власт тогава е в ръцете на БКП и Държавна сигурност.

В ПОЛИТИКАТА МОЖЕ ДА СЕ ИЗДЪРЖИ ДЪЛГО, АКО СИ БЕЗОЧЛИВ И РАЗЧИТАШ НА КЪСАТА ЧОВЕШКА ПАМЕТ Иван Костов

Да бе, който няма мозък, да му вярва на този циганин. той е класически пример за "крадеца вика дръжте крадеца"! като върне той гушнатите от "приватизацията" милиарди, тогава да си позволява да си показва муцуната с разни "анализи"!!!!!!!

Като цяло вярвам на анализите на костов. Не знам само как докато се борихме сррщу пеевски и василев, той не изчисли с лаботаторния си мозък риска от високите лихви на пирамидата ктб и чакаше от там високи лихви , докато ние викахме срещу този който му ги дава.

Какво ли свързва Боко и Валентин Златев?! ... Може би един и същи им плаща... от изток :)

крадец мошеник далавераджя ....толкова за теб. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кой не скача е червен. Ех какви времена бяха. Ама Костов май свършил парите, щом се показва пак. Грантове търси.

Костов, приятелски съвет. Стар си, грозен си и си изкукал вече. Направи услуга на близките си и се скрии да не се налага да четат по форумите за теб. Дъртаците да си знаят мястото. А ти трябва да го освободиш за да застане на него някой млад, адекватен и креативен специалист на него и да свърши работа. Аре бегом деде!

Така ви изнася да лалате на вас манипулатори. На Костов може да му носите вода от 9 дерета само!!

Добре ли си ? Издигнал си в култ един крадлив и лъжлив ци_анин!

Не е от значение, че ни обират "братушките", а е от значение, че ни става хубаво от това.:) Разбира се, че е виновен Костов, четирите годишни времена и световния империализъм.

Някога Русия ни доставяше петрол срещу наша селскостопанска продукция, който продавахме на запад по международни цени в долари. Сега, благодарение на другаря Костов и другите другари, Лукойл ощетява бюджета и хората.

Изглежда доста смешно ,че Костов говори за щетите,които Лукойл нанасял на България.Може и да е вярно,но не е той човекът който има право да го каже,защото той продаде за жълти стотинки на руснаците нефтокомбината Нефтохим /сега е нефтена рафинерия!/А щетите,които той нанесе на страната с продажбата на Лукойл,със сделките с американските ТЕЦ-ове и БГА Балкан и отказа от Син Поток/който ,отиде в Турция/ са неизмерими, според мен, и България ще страда от тези щети поне още 50-60 години!...А,и създаването на "сектата "Демократи за силна България също е една голяма пакост!

Ами що не го каже някой друг???

Не лъжи боклук! Лукойл е продадне за близо 400 милиона долара общо. При началната приватизациона сделка Лукойл плаща 101 милиона долара кеш за 54% от акциите, а държавата ни имаше златна акция, която не знам дали не продадоха вече червените боклуци. В последствие Лукойл изкупува акциите до 98% за още 150 милиона + дълговете от близо 100 милиона и инвестиция в нови технологии за над 2 милиарда долара, вместо старите скапани и за нищо не ставащи инсталации. Това е Лукойл мами държавата и я е ощетил с 1 милиард е следтвие на други безхаберни правителства и Костов им посочва, колко лесно се засича измамата, ако има желание. От сделката с американските ТЕЦ сме полуили инвестиция от 2 милиарда долара, години наред плащаха и неустойки за забавяне на строителството, а досега сме платили под 1 милиард, в който влизат и заплатите, осигуровки на персонала и на миньорите в мините от които аТЕЦ купуват въглищата, както и това че са на работа, а не безработни. Това че следващите правителства не си гледат работата и позволяват да сме ощетени не проблем на Костов. БГА Балкан със огромните си дългове трябваше да бъде фалирана и ден преди това Костов се опита да я спаси. Когато се видя че Гад Зееви няма да си изпъли задълженията точто Костов развали сделката, за което Гада се опита да ни съди и спечели уж дело за 10 милиона, защото нашето червено правителство неглижира делото, но присъдата трябва да се одобри от Български съд по приватизационен договор, така че досега Гада не е взел и 1 стотинка и няма шанс да вземе, ако държавата си гледа правата и интереса. Тъпанар като тебе очевадно е знае, че Син поток НИКОГА не е бил наш, а си е точно за Турция. На България се предложи да плати удвояване на тръбите и оттам да получаваме и ние газ. Обаче щяхме да загубиме транзита, който вече 15 години ни носи по близо 100 милиона на година. Т.е. благодарение, че отказахме да участваме държавата получи 1,5 милиарда долара. Та къде са щетите?

Ти или не разбираш или се правиш на луд за това как Нефтохим, БГА , ТЕЦ и ЕРПта станаха губещи и с милиони дългове преди приватизацията им!!!! Давам пример - имаше цигански босове през 90те - на които им се даваше поръчка от държавни предприятия за доставка на контактори????? Те не могат да говорят български - а доставяха контактори???? И така с почти всички предприятия стана - източване=крадене от входа и от изхода!!!! А защо Държавни фирми държат нашите ЕРПта у нас???? В Германия си ги върнаха обратно държавни - сигурно защото са по-тъпи!!!!

Е то е ясно, че нещо не е наред там. Барел петрол $110 - дизел 2.80 Барел петрол $60 - дизел 2.40

По този въпрос вина имат всички дистрибутори на горива в БГ, нали са конкуренти с Лукойл??? А най-вече Комисията за защита на конкуренцията къде е? Защото тя се издържа от наши данъци и точно това и е работата!!!!

Костов е прав.Държавата ни губи пари.

С всяко Негово изказване , се вижда, че е морално и интелектуално изчерпан за нещо градивно. Иван Костов се опитва да обслужва чужди интереси, докато търси някаква изгода. Преди година говореше за катастрофата, която ще се случи на цялата нация ако се сгромоляса КТБ. КТБ вече беше сгромолясана, а на нацията нищо не се случи, освен че едни хорица в суматохата опитаха да бутнат валутния борд, но единствено източиха милиони помощ от БНБ и ЕС, но и на ТЯХ няма да им се размине. В една балканска държава е пълно с измамници, които ползват една партийна подкрепа, но времето им свърши и вече не са факторът, който определя политиката ни и затова може да оберат само беззащитните пенсионери и шепата инфантилни балъци, които се просълзяват, когато им се заговори за освобождението от турско робство. Такива като драгалевския мавър може само да се пробват, но повече никой няма да ги допусне до голямата политика, защото вече са напълно компрометирани.

Нали беше обиден на народа когато се яви Царя! Бивш комунист, раздал България - Защо митниците мълчат дали има нарушение от 2006г. На облагането на нефта! Защо не се внася и продава по-евтино а се плюе по рафинерията само?

Разбира ги разбойникът тези неща. Как няма да ги разбира като в началото на 90-те в качеството си на финансов министър разрешаваше на т.н. "студентски кооперации" разни, известни само нему еднолични търговци да внасят горива без налози. Сега тези хора са с висок социален статус и почтени граждани на страната.

И защо пак Костов разкрива далаверите на руската мафия!!! Така както размаза навремето Мултигруп и далаверата им със захар - "Бартекс"!!! Тогава Костов ги глоби 4 милиарда лева и на практика ги унищожи политически, и ченгетата реагираха като ужилени, докараха "Мадридския", а Илия Павлов умря застрелян!!! И зад аферата с Лукойл стоят всички управлявали в периода!!! Нежеланието сега да се разследва за какво говори?!

Тоя продаде за стотинки държавата на тоя и оня под масата - на него ли вярваш или на делата му!

Ти не си добре! Нима забрави цигането като продаде авиокомпания Балкан на цената на апартамент в София По добре даси харчи крадените парите и да не коментира много много!!!

си пропуснал какви задължения имаше тогава Балкан и Кремиковци и бяха в списъците на Жан Виденов за обявяване в ликвидация. Попитай работниците от Кремиковци какво са предпочели уволнение или работа до пенсия и то доста добра... Какво ли ти обяснявам,вашите глави са чугунени в червен цвят...

Костов само Лукойл му е трън откакто не назначиха дъщеря му както в КТБ и не му се отвори парашута като на Коритаров. Ако все пак има истина в методологията му - виновните са АМ , защото не е луд които яде баницата. Не стига че разпродаде и разграби страната, срина СДС ами и нагъл , ще си платиш за всичко рано или късно!

Коментирай верни ли са изчисленията на Костов и доволен ли си от цената на монополистите,а не прави тъпи заключения,не бягай от фактите. Ама вие рубладжиите нали целувате г... на Путлер,та... Аман от вас,българомразци!

А ти откъде знаеш че са му верни сметките? Защо митниците не са прави а Костов? Защо не се внася и продава евтино гориво като го има ? Това са фактите !,

Kостов е лицемер. Tои ни набута лукоилците въпреки, че шеврон имаха по-добра оферта (знам от адвоката на шеврон). Tа този лицемер наи-много говореше против Pусия, но ни набута руската мафия в лицето на лукоил. Hаи-много говореше срещу комунстите, но подари Kремиковци на огнено-червения 3латapев. и т.н. да, лукоил имат бензиностанции и в Aмерика (виждал съм ги с очите си), но там конкуренцията е страшна и има може би хиляда различни бензиностанции.

Ха, добро утро!Юе нали ти ч продаде на руснаците бе Лостов?Що ревеш сега?

Знае Командира къде е тумора и каква операция трябва. За това го свалиха ,защото беше много неудобен!!

Какъв командир ве? Този е циган-н крадец!

Най умния политик и мозък.Ама вие червените разбойници не харесвате такива .

Производствената цена на дизела (цената преди ДДС и акцизи) на Лукоил в България е една от най високите в момента в Европа. Преди нас са само Гърция и Дания. Разликата спрямо Австрия примерно е цели 19 евроцента. Така че колкото и да не Ви се иска "Лабораторията на Костов" са прави. За справки на цените ввв.енергъ.еу

Ами що не внасяте от Австрия бе отворковци? И ОМВ зарежда от Лукойл - сигурно щото е скъпо!Друг е въпроса,че нафтата в БГ е некачествена....

Помните ли по времето на кой премиер Нефтохим беше продаден и стана Лукойл?Правите се че не помните ли? Жалко,но сега спрете да пишете глупости !

Е,и?!Коментирай верни ли са изчисленията на Костов и доволен ли си от цената на монополистите,а не прави ретроспекции. Ама вие рубладжиите нали целувате г... на Путлер,та... Аман от вас,българомразци!

най добри бяха приватизаторите на БУЛБАНК. поне децата му изучили...

на Иран срещу петрол!!!! Каква му е сметката, ако не го пробута на такива като нас със съответната далавера от него.

бях чул че Путин ще продава домати срещу петрол и се чудех какво ще прави толкова петрол ,но сега знам че го продава в БГ

Знаете ли кой е подписал договорът за продажбата на Нефтохим? Много лесен въпрос. Щи Ви помогна - един бивш служебен премиер.

Лабораторията, чийто началник беше премиерът, който приватизира Нефтохим и го продаде на холандската компания "Лук ойл", собственост на руски акционери, днес няма никакво морално право да прави , каквито и да е констатации. тогава държавата не можеше да поддържа каруца с магаре и руснаците измъкнаха безценната рафинерия, за да контролират стопанството ни. А Иван Костов предрече, че петролът до 10 години няма да е стратегически фактор по света. Днес не е така и скоро няма да се промени. Това ще се случи, но няма да го види и следващото поколение.

Костов и Софиянски си говорят Костов има само един честен начин да станеш милионер знаеш ли Софиянски кой е той Не казал Софиянски А Костов казал знаех си че и ти не го знаеш

Ей сега за заплюят другарите и промитите мозъци по Костов. Интересно е наистина, че Стамболов е бил мразен и убит защото се е борил за независима България и се е противопоставял на Русия и нейните мераци. В наши дни Костов е най успешния министър председател и човек, който прави нещо реално.Поради тази причина е най-плют от комунистическата пропаганда.

Полунощ. На вратата на Иван Костов се звъни. - Кой е? - пита Иван Костов. - Икономическа полиция! - Уф, пак сънувам кошмари.

какво стана, Ванко? И тук ли се опитват да те прекарат, като в КТБ? Уж бяхте съдружници, а няма девиденти ли, мойто момче? Разкажи му бързо играта! Сам ще дойде да те моли и лично ще ти ги докара с ТИР-а

Много промити мозъци.Лукойл е на банковата династия Ротшилд.Това е истината.Преди български танкери са карали нефт предимно от Русия,който е по качествен от арабския.Арабският съдържа по вече сяра.Сега български танкери няма.Нефта се кара с чужди танкери,предимно арабски.Предварително се правят замерки и проби на корабите в нефтеното пристанище от английски специалисти.Възможно е да не е качествен.

Това майтап ли е?Е,няма как да бъде истина.

силата на Русия е в горивата ,Путин доказа ,че знае как да използва горивата ,това че българите не използват природните си ресурси и не са в държавни ръце вече друго

Путин използва Русия, както арабите-просто точи горива и ги продава.След 1917 г. насам никога Русия не е правила нещо стойностно, което да изнася навън, освен военна техника.

Управлението на Иван Костов с него започна и приключи деиндустриализацията на България. Човекът, който разпродаде държавата на безценица, сега отново е на държавни пари - разработил Методика и Анализ на борсови цени на това как Агенция Митници не знае да обмитява от 2006г. насам! Смях през сълзи!

Костов надрастна себе си. Констатациите му са точно от вида "кой ми сра в гащите". Може би някой извънземен продаде през 1999 г. Нефтохим на руснаците, сигурно не знаеше че ще наложат монополен внос на руски нефт, монопол на течните горива и още по-голяма ененргийна зависичмост от Русия. Не знаеше, че чрез големите енергийни концерни руснаците налагат потическа зависимост и рекет. Браво Иване, браво Костов.

Абе знаел е човекът.Ама не е устоял на комисионните?

Знаете ли кой е подписал договорът за продажбата на Нефтохим? Много лесен въпрос. Щи Ви помогна - един бивш служебен премиер.

Тоя мангал да не дава акъл, а д се запътва към затвора, където му е мястото!!!!

доконо мойте са за рИформата и лукови глави да гласуват за рИформи ,затворът ще е мираж

костофф ми отвори очите ,след толкова крадене и продажби на всеки който му скимне ,сега се загрижил за държавата ,костофф ей това се вика циганска работа

Ох, този Захариев! Пак ли спря плащанията? А как обещаваше, когато му подари завода..., а сега се разсейва! Льош човек! Много Льош!

Тоя вместо да го разследва прокуратурата за признанието му, че си е преправил депозита след обявяване на КТБ в несъстоятелност от преференциален на нормален за да си получи парите от фонда, т.е. от заема, който всички плащаме в нарушение на всякакви нормативни актове, има НАГЛЯРЩИНАТА да дава акъли за компания, която сам подари на руснаците! И за която далавера също трябва да е зад решетките! Гьонсурат, че и трибуна му дават медиите на това недоразумение!

В това никой не се съмнява, руснаците са лъгали и крали винаги!!

Така наречената "Лаборатория " на Циган Йорданов Костов ,заедно с "Нов български " ,не са нищо друго,освен инструменти на САЩ за налагане в България на Неолибералния фашизъм и използване на подлоги ,като Циган Костов за спъване на така нареченото руско влияние в България . Този циганин-предател продаде структоро-определящи държавни предприятия ,като Нефтохима на чужденци и сега с цялата си циганска наглост и по заповед от американското посолство квичи !?

Ей прости рубладжии и олигофрени. Лукойл 6 години се води че работи на загуба и не плаща данъци по тази схема. Същото е и с големите хранителни вериги.Но прост народ слаба държава

Лукойл е собственост на ING Group и има столетни връзки с банковата фамилия Ротшилд от 1971 год. част от Inter alpha bank group друга холдингова група ,която е свързана с лондонският Якоб Ротшилд.Това от "Изненадващи разкрития:Ето кой всъщност е собственика на монополиста Лукойл!"Лукойл и Шел са компании в които Ротшилд инвестира най много,т.ес и притежава.Така ,че заблуда е ,че Лукойл е руска.

Грешка ! - Лукойл Е : - най-Голямата Частна Руска компания (к'ъф ИНГ, к'ъф Ротшилд ?!) - с Единствен Депозитар - Всероссийский Торговский Баньк. И ! - от Начало 2014та - Тенденцията на акциите-й Е Намаляваща а В Последните 3 месеца - Драстично.

Незабавен съд за Костов и доживотна присъда задължително