Иван Костов: Образованието ни не произвежда конкурентоспособни хора

Според Иван Костов българското образование не произвежда конкурентоспособни млади хора в европейския смисъл на думата. Лидерът на ДСБ бе в Ловеч, за да се срещне със симпатизанти и да подкрепи водача на листата на коалицията "ДСБ-БДФ" за 11-ти Ловешки многомандатен избирателен район Калин Янакиев.

Обратно в новината

Коментари - Иван Костов: Образованието ни не произвежда конкурентоспособни хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кого ще заблудят тези лицемерни сълзи за образоваността на българите? Как да забравим тоталното, безмилостно затриване на стотици научни институти и развойни бази започнато от първото синьо правителство? Как да се радваме на ликвидирането на научно-техническото ни разузнаване и на безразсъдното ни изрегляне от арабските пазари и особено от руския? Да премълчаваме ли идиотщината която си позволи тогавашният ни външен министър - ваклото агне Стоян Ганев, заявявайки в някаква параноична екзалтация, че щял да съди Съветския съюз? Прогресивният разпад на държавата и безкрайните експерименти в образованието и не на последно място корупцията във университетите започнаха с варварското нашествие на сините хунвейбини. Резултатът от тяхната "културна революция" е днешното ниво на полу или пълна неграмотност, чалга интелект и неподражаема простащина, най-ярко олицетворени от сваления от власт мутрокаратист, избран и поддържан от себеподобните му. Именно разграждането на държавата, убийството на икономиката й и разпиляването на кадрите, принудени да се ограничат само до физическото си оцеляване - дело сините демократи е причината за днешния ни хал на най-бедни, най-болни, най-масово изгонили наследниците си в чужбина и най-обезверени за съществуването и бъдещето си.

Другарю Костов, кой погреба живи бившите работници в "успешно" приватизираните по време на твоето управление предприятия? И целите им семейства заедно с още неродените деца и внуци? Как да има качествено образование в загиналите бивши окръжни градове? Скрий се от политическата сцена преди някой разгневен родител от малък град без частно училище да е взел адекватни мерки срещу теб и протежетата ти...

Отново българското овчо стадо тръгва към пропастта!Защото тръгва след ГЕРБ и БКП/БСП!Само Костов може да го изкара на правия път!Защото го е доказал на практика!

Абсолютно вярна констатация. Но ние и сами я виждаме. От политиците се искат решения, а не описания на очеизвадни неща.

Има много млади специалисти и необременени,здравомислещи!Но кой им дава път-а пък и те не ламтят за власт!България е малка,но Велика страна,но такива като Костов години наред искат да я съсипят-е не успяхте!Този път съм сигурна,че и този за винаги ще бъде изхвърлен!Нека го направим заедно и категорично!

Каракочева - най-добре ще е теб да извърлим, та да се оправим, веднъж завинаги.

та нали ти разрушителят на днешна българия! м .нгал с м.ангал

така ли , на теб кой ти каза, че той е разсипал държава ... от БСП ли го чу ... 12 години не е във властта ама още треперите - знаеш ли защо ... Защото много добре осъзнавате, че той е единствения КАДЪРЕН ПОЛИТИК - а вие си умирате от злоба и завист, че не сте като него - умни ...... Това ви кара да го обиждате, да лъжити, да мажете и триете ......

отговор напално ме удовлетворява.само искам да добавя-хората като мене без обтазувание трябва да се стремят да намерят колкото си мозе по големи компании,транснационални или национслни но с много филяли и в никакав случаи фамилни оли махленски фирми.в големите.фирми има мясзто и за учили и за прости.има място както за бавни така и за барзи работници.има преквалификации ,има стандартни заплати дарзавни дотации или стратегически инвеститори.така че тарсете колкото се мозе по големи ломпании. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

отговори ми моля ти се защо аз като имам само осми клас немците ми плащат 2700 евро на месец.цели 5 години без да знам никакав език дори и балгарскят ми не е на ниво застото малко сум учил.сега ти пиша половин чад защото трудно намирам буквите.предварително ти отговарям-и ноза е в тях и сиренето, накоито искат дават на които не искат не дават.много голяма доза щастие че не сум те намерил ти да ми даваш работа.

По времето на Костов министър на образованието беше Веско Методиев. Неговият принос за децата бяха многото ваканции. Помня ги всичките след 89-та. Никой не се вслуша в моята препоръка-реформата да започне от смяна на началниците. Началниците в инспекторатите и директорите. Моята я назначиха 88-ма, при нея се пенсионирах и още служи, да е жива и здрава. Нищо против никого, но има кадри политизирани, общински съветници, партийни лидери и пр. Смени се не една партийна система и никой не погледна нещата от тоя ъгъл.

СРАМ КОСТОВ СРАМ. И Имаш нахалството да говориш след като от теб и кликата ти произхождат всички злини за България. Нямам думи за нахалството, наглостта и безочието ти.

От теб Дим и от такива тъпаци като теб, произлизат злините. Най-добре ще е да изчезнете от България, за да си изберем ДСБ, за да си тръгнем по правия път. Чупка Дим - дим да те няма .......

На 12 май ще се избира между Иван Костов и Тодор Живков ! Не е ли доказателство за тъпотата на това население, че едва 1-2 % от него гледа в бъдещето, а останалите тъгуват по миналото, т.е. - по кражбите от държавното.

абсолутно правилно !!!лумпенисирана назя от комунягите с мечти да си крадне,да пие ичкята и да се еги само на масата,н да всема сападни пари.

Да, Костов, благодарение на теб и на такива като теб, образованието ни произвежда КРАДЦИ и КАНДИДАТ-КРАДЦИ!

А благодарение на ББ се произвеждат само професори и доценти от световна класа.

Този човек трябваше да изкара още един мандат, но народа си заслужава управниците. Тогава нещата щятаха да са доста по-различни.

точно

И това не е от вчера, като гледам другаря костофф какъв калпав продукт на социалистическото образование е, че и на студенти е преподавал.

Какви даскалите, такова и образованието. Как се хабилитира Костов след като толкова години е в парламента, а от ВМЕИ излезе асистент, Нали всички се хабилитират с конкурс. В ТУ-София за него конкурс не е обявяван. Поредната далавера само в собствена полза.

За мен това е единственият компетентен и смел политик.

подаряваме ти го този ПОЛИТИК

На мен философи и многознайковци не ми трябват. Трябват ми обучени бачкатори, които да са наясно с работата си и да си знаят мястото и възможностите и да не се халосват по работи, които не са им работа

Отново човека казва истини. И отново всички го мразят за това.

Това, че казва човек нещо, не е достатъчно - по-важно е делата. А аз съм свидетел непосредствено на делата му от управлението на неговото правителство! Така че да си говори каквото си иска... по същество конкурентноспособноста на всеки човек, в най-голяма степен произтича от моралноволевите качества на отделният човек и екипа, който е до него като родители - а чак след това идва общото ниво на системата, в която участват отделните идивиди. Както е известно, образованието е необходимо условие на живот, а не достатъчно - затова са изнамерили по-леки форми, за по-неконкурентните. Не ми се коментира повече, защото изглежда започвам да приличам на симпатизантите му на д-ря Костов, които предимно си говорят...

С тъпизмите за баба илийца, димчо дебелянов и ченгесарохимните на Веско Маринов откъде ще излезе нещо конкурентоспособно?

Само пълен амбриаж може да сравнява сегашното образование и нуждите от него с това от преди 40 години.

Я, БЯЛ ИВАН СЕ ПРЪКНА ПАК- УМ И СЪВЕТИ ДА РЕДИ??!!?? ОЛЕ, КАТО ИЗПАДНЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА АКО ЗНАЕ КАК МУ СЕ ТОЧАТ В ПРОКУРАТУРАТА- МАЙКА ПЛАЧЕ!! А ОТНОСНО ОБРАЗОВАНИЕТО ПЪРВИЯТ , КОЙТО ОРЯЗА БЮДЖЕТА НА ПРОСВЕТНОТО ВЕДОМСТВО БЕШЕ ""БЯЛ ИВАН""

ИЦО, КОГА ТАКИВА КАТО ТЕБ - ЗЛОБАРИ ЩЕ СЕ МАХНАТ ОТ ТАЯ СТРАНА ...... ЯД ТЕ Е, ЧЕ ГЛУПАВ А КОСТОВ УМЕН НАЛИ !!!!!!!!!!!!

Тоя, дето измами най-брутално своите избиратели, набута в ръцете на комуноидната номенклатура цялата икономика на страната, съдейства за изгонването от България на хиляди талантливи млади хора (бъдещи преподаватели) сега се обажда. То бива наглост, ама тази е прекалена.

Това просто не е вярно.Не може да се разчита изцяло на системата.Вземат се уроци,въпрос на лични и семейни амбиции.Фактът е един-много,страшно много млади хора,получили образование у нас,заминават трайно за чужбина.И много голяма част от тях,се реализират успешно.Значи,г-н Костов,нещо не си в час.

Верно е, и е така защото такива като Иван Костов бяха преподаватели - с много молби за встъпване в редовете на БКП. За последните 23 години Костов категорично доказа тезата за неконкурентноспособност на образованието и за многото пропуски в неговите знания - ТОЙ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ!

Без да възразявам. Ив Костов е бил подготвян точно за това - да съсипва.....

Колко от молбите сте виждал?Костов е най-качествения политик на прехода, но най-лесно е за несполуките си да обвиняваш този , когото обвиняват и комунистите!

Хем е прав донякъде за проваленото образование у нас хем пак плещи глупости: 1. Образованието е преди всичко самообразование и мотивация за това. Само дето при нашето провалено образование това се отнася до много малък % кадърни ученици и студенти.... 2. На времето прз 80те г на 20ти в. в най-добрата огромна IBM фирма, при постъпване на работа - половината от първата година е преминавало в обучение. Така, че фирмите искат всичко да им е наготово - че и да,наемат например 25 годишен младеж с 30 г трудов стаж по специалността и на 300 лева заплата.... 3. Много по на място е да се набележат етапите на съсоипването на българското образовамие и виновноста на всеки кретен от горните етажи на властта. За да се знае един ден, кой да бъде опандизен навеки.....

Предлагам част от данъка на всеки да се разпределя между учителите и преподавателите, които са го обучавали. По този начин те ще са стимулирани да създават знания и качества в младите хора, които да им гарантират успех в живота и професията. Няма да си играят на частни уроци, а когато дойде време да се пенсионират, ще могат да го направят достойно и обезпечени.

да се въведе задължително изучаване на политикономия от 1 ви клас

Гледам във форума някои "фенове" на Костов много злобно го характеризират.Нека с габърче си закачат следното:" Досието на Иван Костов Автор: templar Категория: Политика В справка на Държавна сигурност с гриф строго секретно от 4 април 1984: При обсъждане на научни материали е проявявал немарксистки възгледи. Партийната група е разглеждала неговото положение и е взела решение да бъде освободен и да не се допуска до педагогическа идеологическа работа. Затова е принуден да напусне ВИИ Карл Маркс. И постъпва във ВМЕИ Ленин като математик асистент. Но и на новото място в изказванията му също се забелязват немарксически позиции, пише в справката на ДС. И апартаментът му е бил подслушван. Проучвани са били хората, с които е говорил. Тайно са претърсвали дома му. В библиотеката в кабинета му почти няма идеологическа литература. Стените украсявал с разни математически формули, дори поставил някаква маймуна с английски текстове по нея. Едва след категорична намеса на Довереното лице маймуната била свалена и били поставени пор."

Академик Евгений Матеев го спаси от идеологическа екзекуция. И после като истински ученик на Луканов Ив костов в две статии в Работническо дело (!!!) се отказа от академика поради несходство във възгледите за управление на икономиката. Абе кой дисидент ще бъде допуснат да пише до светая светих на копмунягите, ако не е теген човек..... Ха помисли малко!

Мислих - ти си техен човек.

е и ? като всеки средно-интелигентен човек е забелязал че логика в соц.икономика липсва. пропуснал си да обясниш защо изобщо има досие

Какво образование, какви кадри! В България вече няма нито един университет на що-годе прилично ниво. След не повече от десетилетие ще е по-добре и каквото е останало да бъде затворено, та поне да не губят времето на децата.

Да беше казал за образованието нещо, което не знаем! А, доброто образование, какво общо има с листата на коалицията "ДСБ-БДФ"?!

Toia da ne se misli za gospot da komentira kadarnosta na xorata v Balgaria. Dreben kradec na trupaneto s godini ot xoricata v provinciata .Zatvor a ne komentari na takiva kato nego.

КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕТЕ, А БЪЛГАРИНА ВИНАГИ ПЛЮЕ ТОЗИ КОЙТО МИСЛИ ЗА ДЪРЖАВАТА! НИКОЙ НЕЗАДАВА ВЪПРОСЪТ ЗА НДСВ - ЦАРА - Н.ВАСИЛЕВ И ПРИНЦ КИРИЛ - БОЙКО БОРИСОВ - ТИМ-ВАРНА! КОСТОВ ЕДИНСТВЕН ПРЪВ ЗАГОВОРИ ЗА КОРУПЦИОННИТЕ ТРАСЕТА ЗА МОНОПОЛИТЕ . НО ТРИ ПРАВИТЕЛСТВА ГРАБИХА ОСТАВЕНОТО ОТ ОДС И КОСТОВ! НИКОЙ НЕГОВОРИ СЕГА ЧЕ НАШИТЕ ДЕЦА ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ СКЪПО ЗА УРОЦИ ЗА ДА МОГАТ ДА ВЗЕМАТ МАТУРАТА А ПОСЛЕ ДА СЕ ЯВЯВАТ НА ИЗПИТ ЗА УНИВЕРСИТЕТА! УЧИТЕЛИТЕ НЕВЛИЗАТ В ЧАСОВЕ ИЛИ АКО ВЛЯЗАТ ПИЯТ КАФЕ И СИ ГОВОРЯТ ПО GSM! ДРУГИ ОБИЖДАТ ДЕЦАТА НИ ЧЕ НИЕ РОДИТЕЛИТЕ НЯМАМЕ ПАРИ ЗА ДА ИМ ПЛАЩАМЕ СКЪПИТЕ ЕКСКУРЗИИ ДО АНГЛИЯ ФРАНЦИЯ ИСПАНИЯ ИЛИ ЯПОНИЯ! ЩО ЗА МЕРЗАВЦИ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ СА НАСТАНЕНИ ЗА УЧИТЕЛИ - ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ НЯМАТ ПРЕДСТАВА КАК СЕ ГОВОРИ НА АНГЛИИСКИ ФРЕНСКИ НЕМСКИ! ТОВА Е ФАКТ! НО НЕПРЕКЪСНАТО ОБИЖДАТ ДЕЦАТА КОИТО НЕ ПЛАЩАТ СВОИТЕ ОЦЕНКИ! ТА ТОВА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА НДСВ ДО ГЕРБ! КОРУПЦИЯ ПО ВСИЧКИ УЧИЛИЩА! ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ЗАКОН-ЗАБРАНА - ВСЯКО УЧИЛИЩЕ ДА ПОДПОМАГА С ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЧАСОВЕ И ДА ПОДГОТВЯ ДЕЦАТА НИ БИЛО ТО ЗА ПЪРВА МАТУРА ИЛИ МАТУРА ЗА ВЛИЗАНЕ В УНИВЕРСИТЕТА , А НЕ ДА КАРАТ ДЕЦАТА НИ ДА ВЗЕМАТ УРОЦИ НАСИЛСТВЕНО - ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА ПОДОБЕН УЧИТЕЛ! ЩОМ НАШИТЕ ДЕЦА ЩЕ ТРЯБВА ДА ЗАПЛАЩАТ ЧАСТНИ УРОЦИ ?! ЗАТВОР ЗА УЧИТЕЛИ КОИТО НЕ ПРЕПОДАВАТ И НЕИСКАТ ДА СЕ АНГАЖИРАТ С НАШИТЕ ДЕЦА! СВЪРШИ СЕ С БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ! ТРЯБВА ДА ОБРАЗОВАМЕ ДЕЦАТА НИ И ДА БЪДАТ КОНКУРЕНТНО СПОСОБНИ

Тая кратката дума я въведоха заради калинките, да могат да се изразяват по-гладко. Предлагам още да го опростим - "конкуретоспособен" или още да го приближим до народното говорене - "куроспособен" - респ. "куроспособна".

Правилно е заключението на Костов.Като че ли умишлено в училище се преподава така,че децата да не могат да разберат материала,да се оттегчават от учебниците и да нямат интерес към учене.Хвърлете един поглед даже на учебниците за началните класове.Не знам аз ли не не съм в час по отношение на педагогиката ,но като средноинтелигентен човек /макар,че съм доктор на техническите науки / се опитвам да помагам на внука ми в трети клас и се затруднявам понякога .Много засукано и трудно разбираемо е написаното.Дали и в образованието целта не е като в фолкмузиката и медиите да се популяризира чалгата и се възпитават фенове на Слави Трифонов,Ивана,Кондьо,Мишо Шамара и т.н

Костов е един опитен играч. Той лично е отговорен за кризата в Българското образование, като фактически премахна статута на държавен служител за Българския учител.

благодарение на него отвсякъде дъни чалга и простотия, пълен духовен упадък на бг семейството...и пр., и пр....

Да-а простотията наистина е безгранична - мисля и че за лошото време е виновен Костов, откакто беше на власт ту вали всеки ден, ту като спре не вали по 2-3 месеца - това той го докара и то така, че Дедо Цар, Станишката и Тиквоний I Банкенски се мъчиха, мъчиха и не могат да го оправят времето!

по-скоро бизнесът не поущрява конкуретноспособността с мизерните си средно 8 пъти по-ниски заплати от европейските такива.

Та той не е във властта от 2001 година - повече от 12 години!Или не са ти казали това?

Пишете колкото искате ,плюйте-да ви е сладко! Вие, жалки антикостовисти ,не можете да простите на Иван Костов,че именно неговото правителство подготви България за влизане в НАТО и ЕС като ни отдалечи от любимата ви Россия.Там ви стяга чепика,нали!Но,сори,той си свърши работата,а вие плюйте на воля-вече е късно!!!

Не е късно, ще построим АЕЦ Белене и ще изнасяме ток за бъдещата колония на Марс.

ТО ГОЛЯМ ПРАЗ ОТ ТОВА ПЛАЩАМ И ЗА ТОВА СЪСИПА СДС РАЗПРОДАДЕ КАКВОТО МОЖА ПОКРИ ФИНАНСОВИТЕ ИЗМАМИ НА ЖАН Е КАК ДА СЪМ КОСТОВИСТ ЛУД СЪМ НО НЕ Е ДОСТАТЪЧНО

син лумпен тук нико не дискутира нато и ес а българското образование което е вкарано в девета глуха благодарение на идиотските сини образователни реформи - то не бяха промяни на учебници, учебни системи, ликвидиране на техникуми и средни професионални учлища - там където се обучаваха технически грамотни деца, за сметка на езикови гимназии и икономически училища бълващи камериерки, бармани и продавачи в магазини.

Тъпак. Образованието по цял свят се промня и малоумните ти прдстави за него са си само малоумни представи на тъпак

ТОЗИ КОИТО БЕ ИЗБРАН С ЛИСТАТА НА ,,СДС" УБИ МОРАЛА .ОТ ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА НАПРАВИ СЕМЕЙНА ПАРТИЙКА ,А КАКВО ПРОДАДЕ ЗНАЕМ.ОБЕЩАНИЯТА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ НА ЖАН.ТОЗИ ЗА МЕН Е НАГЛЕЦ

Луди има навсякъде,даже и в лудницата!Я вземи да измислиш нещо ново - това го чета за втори път!

един умен човек, естествено отгледан, възпитан и образован през комунизъма. ВСИЧКО СЪЗДАДЕНО ПРИ КОМУНИЗЪМА Е КАЧЕСТВЕНО, СЛЕД ТОВА- ...ПЕПЕЛ!

валио, всяка жаба да си знае гьола. Малък си , да произнесеш името му само...

под 25 г. са бъдещ евтин материал- неграмотни и без мечти!...а какъв интелект вирееше преди 89- та...за чудо и приказ!

Хайде - 3/4 почвайте с мантрите на комунягите. Какво беше - циганин, комунист, фашист, крадец, разсипал цяла България, разпродал я, ИЗНАСИЛИЛ ЖЕНИТЕ ВИ, ИЗЯЛ ДЕЦАТА ВИ, ОБРАЛ МЪЗИТЕ ВИ, ИЗПИЛ ВИНОТО ВИ .............И Т.Н. ЕЙ... АМА ТОЯ ЧОВЕК ЗА 4 ГОДИНИ, МНОГО РАБОТА Е СВЪРШИЛ - 12 ГОДИНИ СЛЕД НЕГО - ВСЕ ГО ПОМНИТЕ. ВИДЕНОВ, ЛУКАНОВ - НАТРУПАХА НЕСМЕТНО БОГАТСТВО И ДОШЪЛ ЗЛИЯ КОСТОВ И УНИЩОЖИЛ ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!!!!

това звучи гордо!

НЕ ЖАЛИ ЗА ВАНЬО, АКО Е ТОЛКОВА ЗЛЕ И МУ СЪБИРАШ ПОМОЩИ КАЖИ СИ ЩЕ ПОМОГНЕМ

Като гледам, много проста е аудиторията на link. Тя не може да мисли и разсъждава трезво. Жалка работа - нищо друго освен необосновано плюене по по-умните от тях. Интелигентните хора нямат място тук.

костов костов на бизнеса тук не му трябват конкурентно способни хора трябват му послушни секретарки с магистърски дипломи по бизнес и 3 езика... олигархична икономика тип 1 век преди н.е.

Наглецът от снимката по-горе се пражи на умрялата лисица от приказката, но номерът му този път няма да мине -ще остане извън Парламента! Но по-важното е, че това означава и без имунитет. Дано сега му потърсят наказателна отговорност за престъпленията му. А по-темата за образованието - няма да има добро образование без достойно място на българския учител в обществото. Върнете уважението към учителите с достойно заплащане и институционално - гарантирано място в обществото и резултатите сами ще дойдат.

A-a!Пражи се значи!?Да те опражат и тебе поне една дузина, от най-надарените анадолски манафи!Шебек с шебек!

Костов, по принцип си прав за образованието, но нещо не мога да се сетя ти по какво беше преподавател?

Бил е преподавател на студенти по математика като е защитил дисертация с докторска степен.Асъщо така е бил преподавател по Политикономия,каквито са били Адам Смит и Давид Рикардо/ако червената ти милиционерска и атакаджийска кратуна разбира за какво става дума?!/

Глупости!Все още има хора които могат да ти кажат какви глупости и възхвали за социализма говореше Костов в упражненията по политикономия!

В ПОЛИТИКАТА МОЖЕ ДА СЕ ИЗДЪРЖИ ДЪЛГО, АКО СИ БЕЗОЧЛИВ И РАЗЧИТАШ НА КЪСАТА ЧОВЕШКА ПАМЕТ Иван Костов В периода 1982 1984 г. Иван Костов е слушател в Института за повишаване на квалификацията в Москва. Не е ясно кой и как му е уредил специализацията в Съветския съюз, но обикновено под такава легенда в Москва се извършва строго индивидуална подготовка на руските чуждестранни агенти. През 1988 и 1989 г. Иван Костов упорито прави опити да стане член на БКП. Във връзка с партийната му кандидатура проф. Илиев ръководител на катедра политикономия, където Костов е асистент, казва: Иван Костов е политикономист с твърде солидна подготовка. Той познава много добре произведенията на класиците на марксизма ленинизма и е убеден марксист и защитник на нашата социалистическа система. В края на 1989 г. и началото на 1990г., когато вече е създаден Съюзът на демократичните сили, в партийния вестник Работническо дело Костов публикува две статии, в които съветва БКП как да елиминира опозицията.

ПРОФЕСИОНАЛЕН КРАДЕЦ РАЗБРАХ ТЕ

Точно така е. Образованието в БГ е напълно опорачено. В училище се пишат без никакво покритие шестици, в университета се приемат хора, които не знаят българска граматика (за да не останат университетите без студенти) и съответно завършват некъдърници.

Учим се от вас па човешки качества.И научихме много-за това сме такива.Но се научихме също,че трябва да изчезнете където си искате-само не в политическия живот на държавата.

Хайде сега,плювачите на линия!3-4:Започва се едно неистово плюене по Иван Костов!Няма значение какво е казал,важното е да се плюва по най - брутален начин!!!Ето за това всеки народ си заслужава управлението.Не се ценят умните и кадърните ,а простаците!Колкото е по прост - толква по-добре се приема от широките маси!

макар лично на мен да ми е направил мизерия по добър икономист от него през прехода не имало и в момета няма.но ти не им обръщай внимание те си обичат да ги управляват пожарникари комарджий и т.н.хората подмениха статута на институцийте -щом няма далавера за мен тоя не става нито за кмет нито за премиер-повярвай ми зная го от личен опит не можеш ли да крадеш и да има за обръчите не ставаш ето това е истината за прехода колкото и да се обиждат около 15 процента от хората в тая държава расъждават нормално никой не мисли за бъдещето всеки иска старата система на ТКЗС-етата да се краде да дупка и това е

Лошото е,че плюят хора на които "някой им е разказал" или "чули от някого".Ако ги попиташ дори не знаят кога е бил премиер,какво е направил за държавата и т.н.Знаят,че е "циганин,който е ограбил държавата " и толкоз!