17-11-2017 20-11-2018

Коментари

костов, респект.

... мръсният манал, който еа мамата на България говори за угаждане на интереси .i.

Прегръщайте се с БСП и ДПС тогава. Партията на костов удари дъното

Изрод !

За този престъпник, а не трибуна! Затвор за всички политици-престъпници.

С този престъпен мангал в пандиза!

Я СЕ СКРИЙ БЕ НАГЛЕЦ !!!

този разпродаде България и няма възмездие - не случайно са заедно с ГЕРБ

Костов , намира правилния път и отговор. Той измъкна РБ от жестоката криза след БСП-Виденов .Тогава цените се вдигаха с часове , беше много много тежко .Неговото правителство направи всичко , за да влезем в ЕС , но .... по стар български обичай ,нищо не се признава , всичко се маскари .

Си ти .

ДА СИ ПРИБЕРЕШ ПАРИТЕ ОТ КТБ ? КАК СТАНА ?

И този, дето закопа България има наглост да се изказва. Съсипа индустрия, селско стопанство, задравеопазване и образование и пак за власт тръгнал. Докара ни от 24 - 27 световна икономика до просешка тояга, и пак с мнение. Що не се завре някъде?

Никога не е късно да бъде вкаран за дълго, този изключителелен наглец

PEYTSCH

Стига с този вирус, на плашило го направихте! Без мерките досега да сме го забравили. Харчите милиарди за да пълните гейтовската гуша...

За 100 дни много неща могат да се оправят, но много по лесно е да се повредят. В този парламент има много баби, и е нормално бебето да е хилаво.

ГЕРБ и СДС не угаждат другиму, но не са в изолация

Аве Ванчу Мавъра най-добре да каже що хариза НЕФТОХИМА за 100 милиона на ЛУКОЙЛ Братята сръби рафинерия с два пъти по-малък капацитет от нашия НЕФТОХИМ го продадаха на същия ЛУКОЙЛ за един и половина милиарда

Глупости пълни. Докато се направи правителство (до края на тази година или следващата) пандемията ще се е успокоила благодарение на ваксините и от строги мерки няма да има нужда.

Какво е "измъкнал" като ТОЙ и подобните му изкуствено създадоха тази криза? Ако плана на наивника Виденов беше оставен да проработи щяхме да запазим индустрията. И сега да сме поне на нивото на Чехия или Унгария. А този разсипа всичко. За жълти стотинки...

голям лъжец, който излъга, че не е комунист. Последният до момента е Стани Трифонов

5 КОЛОНА на МОСКВА руския ГРУ агент Санкин -Ваньо Цигането е активирана

"Това го прави мъртвата риба и боклукът." Добре казано, само не разбрах Бибитко кое от двете е?

Ти си лъжец и то платен. Костов не е бил комунист.

Този престъпник ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА ? Защо ли ? Защото е военнопрестъпник и национален предател /1999 г. и разрешеният от неговото правителство достъп до българска територия на краварски самолети, убили хиляди сърби, защото ОГРАБИ България и народа чрез /т.н. "приватизация"/, защото е циничен лъжец и крадец. Защото краварите бомбардираха Българска територия и столицата / 28 април 1999 г. - Г.Баня, района на 9ОРДН и 9ТБР/, а той и президента Стоянов раболепно мълчаха. НАРОДЕ... НЕ ЗАБРАВЯЙ ИЗЕДНИЦИТЕ СИ.

Че той и Васко Кеца си ги прибра за това не вряка вече както преди.

НДСВ - втора трансформация. ГЕРБ - пълен апогей!

Млък бе .....с тебе се свърши

Иван Костов: ГЕРБ е в изолация, защото политиката не е угаждане на интереси Без да съм фен на Костов , много точно е казано.

Костов, разкарай се. Като те видя и ми се разваля настроението. Кра за поколения напред и направи много малко за развитието. Седи си в лабораторията и си управлявай всичко, което контролираш от там. Подобно на Гоцев, но не от реторанта, а от лаборатория. Наглец.

ТОИ е комунист преподавател по полит икономика и завежда катедра

Помним те, Костов! Ти продаваше по 1 долар, другарите от БСП купуваха по долар. Същото ще е е с Христо Иванов - нали твои хора го управляват.

Лабораторията му вече фалира, няма я и Костов освободи заеманите помещения в НБУ. Сега може да се е прицелил в нещо друго.

Говори за угаждане на интереси защото той знае как става и какво е правил,и мисли че всички са като него.

теменужките са мнгогодишни растения и плъховете с какво се хранят

Единствено за него гласувах. После политиката ми стана безинтересна, когато се оттегли. Мразели го, ама и Исус е бил мразен и обесиха на кръста. Майната му на такъв народ.

Плъх нещастен,точно ти наложи този стил на управление като "угаждаше интересите" на сорос-сащ и запдан европа,и твоите хора.

само за компанията, а не и за дълговете и?

Чудя се само!

Голям е

Костов даде Нефтохим Бургас на руснаците и така им подари нашата националната сигурност на практика !

Какъв план е имал наивника Рибенов, за първи път чувам.

Костов вместо да коментира трябваше отдавна да е в затвора за "добре свършената си работа"

Тоя трябваше да излежава 20та година в затвора или повече за дето продаде България и да му се отнемат имотите......тръгнал да се обяснява измикяра .....КУЧЕ !

Иван Костов беше най успешния мин, председател. Бившата ДС успя дя го очерни, кеворкян доган ходиха в Мадрид да докарат царя. Платиха на много седесари да го предадат , искаха Костов да го няма в НС, докараха мутрите и до къде стигнахме да се кланяме на шоумуни.

Нека помним, че той прЕдаде на руската Лукойл рафинерията ни в Бургас. Най-значимото на практика наследство от соца /заедно с АЕЦ Козлодуй/. Костов ,както и много други днес, не можаха да преживеят това ,че Бойко Борисов си извоюва през годините абсолютна политическа независимост, както у нас така и международна!!! Факт е Иване!!!

Бате Ваньо е точен както винаги! Най-добрия ни Министър Председател!

Всеки народ си заслужава управниците, важи с пълна сила за нас.

Ми те повечето срещу ГЕРБ са си твои лакеи.

Най-голямата опасност е точно в някакви нови противопеидемични мерки. Не случайно този велик радетел на българщината се е появил да ги говори такива. Ако овцете оставят това да се случи си заслужават съдбата

И даже не поиска нищо за това, други държави така ги оскубаха краварите за подобни неща че още помнят, а нас нямаше как да ни заобиколят.