Притискали лекари за експертизата за бебето

Експертизата за смъртта на недоносеното бебе в болницата в Горна Оряховица е била готова още на 18 декември и 3 дена е крита, съобщи съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов.

Обратно в новината

Коментари - Притискали лекари за експертизата за бебето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези лекари не са полагали Хипократовата клетва, затова и съвестта им е чиста.

извинете, без да съм чела всички коментари, а каква би била съдбата на това бебе/този плод/, ако бе живо?

уродливост,несъвместима с живота

Има два типа хора : едните винаги намират оправдание за да не свършат работата, другите винаги намират начин да я свършат.В България първите са много повече.

ДО БИБЪЛ Току що я прочетох.Както и предполагах няма такова право да се прогнозира , има ''ще му помагам да живее.....''. И се говори за други богове , не за доктори богове.Па разбрах , че докторите в БГ -то не били много съгласни с тази клетва , при което трябва да се сравняват не с боговете , а с автомонтъорите.

Четеш я както физкултурника-артелчик СРС-та

bira_more

Да не мислиш че е гот да прогнозираш? Много по добре е да правиш всичко за всички. Има обаче съществен проблем. Някой трябва да плати. И ако ти викнеш неонатолог за мъртъв плод, утре няма да може да го викнеш за живо дете, защото болницата няма да може да плати. А касата разбира се ще те резне ентусиазирано с някоя глобичка. А ти или подобните на теб ще ревете - тия мизерници източват касата и се правят на Христос. Утре ще тръгнат и мъртъвци да съживяват.

Докога в тази територия която от 20 години не е държава психично болни ,а някой и обратни ще стават министри,че и на силови министерства.Време е независима комисия да им извършва предварителен и годишен технически преглед.Не може един домакин дето отговарял за кофите и метлите ,да бъде назначаван за министър и после той да не избива комплекси и да се прави на велик.На 9 септември такъв е бил министъра на войната който е говорил на журнастите ,че и на коча мъдете се клатят ама не падат,така че и народната власт се клати ама няма да падне.Сега имаме друг мозък дето е най компетентен по всички въпроси и най много по метлите и лопатките.Нема такава държава.

ДО БИБЪЛ ЕЙ от това се страхувах най-много ,че от лекарите се очаква и да прогнозират.Прогнозират ,че нямате шанс и ви вземат органите, прогнозират , че сте родени преждевременно и нямате шанс и ви оставят да умрете и прогнозират и прогнозират.Но прогнозите не винаги се сбъдват.....А и кой им е дал право да прогнозират?Предполагам , че в Хипократовата им клетва няма такова задължение , да решават кой да живее и кой не.

има,има

Като ровим костите на мъдрия Хипократ, нека да си даваме сметка, че днес лекарите работят в условията на определена здравна система. Здравните системи се различават по начина, източника на финансиране - т.е. кой, колко, кога ще плаща за медицински услуги. Не става въпрос единствено за заплати на лекарите, а за всичко - от марлята до скенера. Как да става финансирането или каква да е здравната система зависи от държавната политика. Лекарите са ЗАДЪЛЖЕНИ да работят по правилата на сегашната здравна система.

а мен ме е срам от малоумници които не могат да използват малко главите си и да потърсят инфо тук там да се пообразоват,преди да мелят глупостите си по форумите....

Все пак не става ясно защо лекарите не са се погрижили? Едва ли с цел да го убият - за какво им е това. Само по една причина вероятно: безотговорност. Решили са, че няма шанс да живее и са го оставили само на основата на това свое предположение. Без да положат никакви грижи, а то, без съмнение, е било живо. Експертизата е фалшива, то е ясно. И Костов да не се пери много. Той пък голяма опозиция се изкара.

Костов говори истини и затова всички го мразят-той е единствения премиер направил нещо позитивно

Кажи кое беше позитивно? Защо си замина като беше толкова позитивно при него?:)

"Експертизата е фалшива, то е ясно." От какво ти стана ясно,че е Фалшива?

Така казва физкултурника-АГ.

И как точно разбрахте, че експертизата е фалшива? Кое според Вас се манипулира по-лесно стенограма или експертиза на ПЕТ човека, който не знаят какво точно е писал другия и по принуда не лъжат - могат да се изложат. Докато при стенограмата можеш да не лъжеш и пак да манипулираш. Достатъчно е да прочетеш само избрани пасажи и просто да кажеш "с несъществени съкращения".

Г-н Костов да се запознае с историята на България и ще прочете ,че от 1.6.1944 год. до 2.9.1944 проф.д-р Александър Станишев е министър на вътрешните работи и народното здраве.

Г-н Борисов да беше прочел, че сме имали и бай Добри Търпешев. И сега да не повтаряше същата грешка.

Прост народ е българина-заслужава си участта.Не вярва и мрази и хули човека спазил го от тотална мизерия/Костов/,мрази и хули и иска да беси хората ,които му спасяват живота/лекарите/,затова че не са богове и не ги възкресяват от смъртта/като недоносения плод/,но вярват и възхваляват милиционера-физкултурник и имат за Бог Б.Б.Затова пътят за Европа ще е булевард"Брюксел" днес-и в прекия и в преносния смисъл.Боже Б.Б и Ц.Ц.пази България-родната милиция ни пази

Цецо физкултурника има силни средства за въздейсгтвие - "Лягай долу да те тъпча докат си избия комплексите!". макар че той тази дума не я знае. Както и мнаго други. Първите две от горното изречение му стигат като за министър.

Как успя да спретнеш това изречение? Сигурно ти е струвало доста усилия.

ДОКТОР ДОКТОРУ ОКО НЕ ВАДИ !

За гарваните не знам, но ти нямаш представа, как доктор доктору око вади. За нищо, за спорта, за някой лев или ей така, за всеки случай.

Чета и мисля...Защо не се намери навремето някой да удави Костов у некоя кофа? Сега и авиокомпания щяхме да имаме, и комунизма щеше наистина да си е отишъл...Защото когато скачахме бяхме милиони. А той унищожи СДС. Сега е готов да си седне при червените. Там му е и мястото.

защо да не вярвате, това се все специалисти и са я правили независими един от друг, където и да се направи ще е същото. Но и тогава няма да вярвате, ще е виновно ЦРУ, МУСАТ и ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Тези(герб) са толкова жалки ,че са смешни! Крият,покрива замитат скандал след скандал под миндера,а там вече място няма. Горката България.

А ти какво правиш под миндера?

А ти нещо по-тъпо не можа ли да измислиш?

Повечето лекари в България са престъпници и некадърни-това го знаят всички, а тези които ги защитават са или техни съучастници или редовните поставени лица срещу някаква облага да хулят българското правителство.Можещите напуснаха страната.Тука останаха мошенниците разоряващи нещастните болни. Не случайно желаещи от мед. вузове студенти са за специалности които предполагат получаване на подкупи.

Абе приятел (казвам ти "приятел", защото цензурата вече ми спря коментар по темата,=========== в момента в Б-я най-тъпи и некадърни са сегашните управляващи.Бивши мутри, спортисти, полицаи и пожарникари - това са хора умствено и интелектеално ограничени, в съответствие със средата, в която са израсли и възпитани.Никога няма да обърнат достатъчно внимание нито на науката, нито на образованието , нито на здравеопазването или на културата.Тези неща те просто не ти разбират.Тяхната си ла е в рязанетона ленти.

Пак съм аз, за да ти кажа, че тези "чертички" не са от мен.Те са от модератора, явно на хонорар на ББ и ЦЦ и умен колкото тях.Там ти се възхищавах колко си умен и интилигентен, та чак името си не можеш да запомниш.

Добре ОК, тъпи са, приемаме го. Предишните като бяха много интелигентни защо бяха изритани от властта? Заради корупция, шурободжанащина, некадърност, злоупотреба със служебно положение, заменки и т.н. Няма правителство до момента , което да не си е заминало поради някоя от изброените причини. Е и какво като минаваха за много интелигентни уж???

БЕБЕТО Е РОДЕНО ЖИВО.

Е няма как да е било живо щом петорната експертиза казва че е родено мъртво!!! :))) Няма значение че тия които са го израждали са се чудили дали да го нахранят или не и къде да го засилят че да умре по-бързо! Ох, обърках се нещо!

Ако трябва да избирам на кое да вярвам - на експертизата или на СРС-тата - ще избера СРС-тата! И ако утре се окаже, че лекарите, направили експертизата, са я измайсторили под натиск, тогава, г-н Костов, вие ще си подадете ли оставката като какъвто и да сте там...?

И как точно разбрахте, че експертизата е фалшива? Кое според Вас се манипулира по-лесно стенограма или експертиза на ПЕТ човека, които не знаят какво точно е писал другия и по принуда не лъжат - могат да се изложат. Докато при стенограмата можеш да не лъжеш и пак да манипулираш. Достатъчно е да прочетеш само избрани пасажи и просто да кажеш "с несъществени съкращения".

"...се дави в околоплодните води..." - тази реплика на доцента участник в експертизата е срам за цялото лекарско съсловие.

Не си мислете, че в България една петорна експертиза е светата истина. Практиката обикновено показва, че е много лесно да се намерят продажни доктори, дето за 1000 лв. ще ви напишат каквото желаете. Повечето заловени престъпници си искараха медицински и в момента са на свобода. От друга страна простотиите в докторските СРС-та са недопустими. Извод - по-добре не раждайте в Горна Оряховица.

18-ти беше събота... така че в понеделник имаше информация , не разбирам какво е крито и на кого е трябвало да предоставят експертизата в неработен ден.

Никой не знае какво е станало. Но самият факт че лекарите в болницата в ГО са лъгали, че са манипулирали изследвания и снимки, че има въпиющо несъответствие между записите, обясненията и фактите говори че там работата не е чиста. Първо беше плод, сега стана бебе, първо беше 500 гр сега стана 700 първо беше 21 седмица сега излезе че е 25-та. и още и още. Пък май нещата намирисват и на криминален аборт. Ама от доктори с ниска квалификация. Има нещо гнило, и някой се опитва да с е потули. То, ако не бяха СРС-тата отдавна да са го потулили. Всъщност навсякъде където лекарите сгафят нещо, се повтаря един и същ сценарий - експертизи, обяснения и накрая - лекарите невинни. Ама всички. И са чисти като утринна роса. Как така няма ни един обвинен и осъден за лекарска небрежност или лекарска грешка. А такива има и то не една. С напълно здрави родилки, и напълно здрави деца. Не само в ГО, навсякъде. И не само в родилни отделения, във всички области. Да, СРС не трябва да се ползават за щяло и нещяло. Скъпо е. Но този доктор, когото са подслушвали за други далавери, явно и той не е съвсем чист. И в случая става дума за съвпадение - просто ония другите доктори са имали лош късмет. Всеки може да се оплаче от натиск. Но за мен някак си е странно експертизата да се прави от хора, зависими от лекарския съюз. Организация застанала в защита на докторите-престъпници. Не само в този случай, по принцип никога Лекарският съюа не е застанал на страната на пациента. Да, те трябва да защитават лекарите. Но професионалистите, десетките хиляди честни и всеотдайни лекари . А те защитават корумпираните, некадърните престъпно-небрежните. Точно както Хелзингския комитет у нас сзащитава само крадливи цигани, корумпирани чиновници, доказани престъпници, мутри и всякаква пасмина и престъпна сган за която можете да се сетите. Така не става. Така, заради няколко стотоци лекари-боклучарници се компрометира цялото съсловие. Точно както заради 10-15 хиляди партийни номенкалтурчициот времето на бай Тошо, БСП-БКП е мръсна дума в България. И дълги години ще остане такава.

И как точно разбрахте, че експертизата е фалшива? Кое според Вас се манипулира по-лесно стенограма или експертиза на ПЕТ човека, които не знаят какво точно е писал другия и по принуда не лъжат - могат да се изложат. Докато при стенограмата можеш да не лъжеш и пак да манипулираш. Достатъчно е да прочетеш само избрани пасажи и просто да кажеш "с несъществени съкращения".

всички престъпници, след като ги вкарат в кауша моментално се разболяват, значи че в БГ има голям проблем с лекарските "компетентни" и "независими" експертизи.

Както винаги си много точен!

Условията за работа в здравната система са такива, че ако вземеш да отглеждаш аборти ще те съдят за преразход на държавни средства. Ако не ги отглеждаш ще те съдят за убийството им. Всички в НС, управляващи и опозиция, които сега политизират случая, имат своя принос за оформянето на тази система през различните й етапи. Защо никой не пита ЦЦ, какъв е резултатът от първоначалната причина за слагането на СРС-та - отклоняване на средства, злоупотреби някакви? Тези въпроси са от неговата компетенция. А не, интерпретации на медицински случай! За жизнеността на аборта си има етична комисия в лекарския съюз и здравни комисии в парламента.

В България след 22-ра гестационна седмица се нарича раждане, а не аборт. В САЩ е след 20-та седмица. Аз имах висок риск от преждевременно раждане и съм прочела много ... това е било живо бебе, съзнателно умъртвено... дори и директорът на болницата се засрами сам от себе си.

Вярвам Ви, че сте чели и знаете. Ще кажа за останалите. Вероятно сте прочели, че с гестационни седмици се измерва време, срок. Но срокът на бременността не винаги отговаря на зрелостта на плода. Зрелостта се измерва по-сложно, по едни таблици. И сигурно знаете, че от степента на зрелост (а не, от броя на г.с.!) зависи преживяването и здравето. Предполагам, че сте прочели някъде, че освен всичко друго, от лекарите се очаква и да ПРОГНОЗИРАТ. Вие, каква прогноза за здраве и живот ще дадете на едно дете, родено с тежка степен на незрялост (малко се различава от недоносеност) и на друго, родено с първа степен, напр.? А това не сте го чели: в този случай, нещата вървят на там, че каквато и да е била прогнозата им, лекарите трябва да са виновни.

то като се чете се изисква акъл да осмисля прочетеното....иначе всяка като теб щеше да аг,значи извода е, жените да не се мъчат 9 месеца да износват бебета,а докторите да не се мъчат да ходят с години по лекции,ето тук имаме една умница която разбира от медицина след няколко месеца ровене из нета.интересно защо те беше страх от преждевременно раждане като според теб след 20 седмица се води за раждане и шансовете за оцеляване са много големи,пак според теб и прочетеното от теб по темата?!? ти си като цвъто,глупава,но самонадеяна,лоша комбинация.обясни с прости думи защо се пази да го носиш 9 месеца,като след 5-ти е можело да си родиш живо и здраво дете??? чакам.

И как точно разбрахте, че експертизата е фалшива? И как да живее дете преживяло по-малко от 7 месеца в утробата? Как да живее след безотговорността на майката, след 3 дневни болки и мъки отишла на лекар, когато болките станали нетърпими? Вие така ли правехте?! Или като ви заболи върхът ма малкия пръст на ръката ходехте пак при тях "лекарите-убийци на деца". И аз имам наблюдения - жена ми имаше подобна бременност и изкара почти 7 месеца в болница и едва два в къщи... и роди напълно износено дете.

Всеки има право на живот,тези убийци и циници в белите престилки с златни часовници и гривни,е трябвало да се борят за това дете,а не да се гаврят с него .....за такива присъдата е СМЪРТ и се изпълнява веднага с бинт на връта и на първото дърво пред болницата.....

Абсолютно съгласна съм. В САЩ дори след 20-та гестационна седмица се води раждане и ако се предприемат незабавни действия детето има шансове да оцелее. Какъв е този лекар да обрича новороденото бебе - то се е борило за живот над 24 часа ...

Детето ми играе с дете родено 24-та гестационна седмица - живо, здраво и най-вече спасено дете... за мен случаят в Горна Оряховица е убийство и не мога да го приема по друг начин. Колкото до лекарската експертиза аз не съм чувала в България да има осъден лекар, защото лекарите винаги ще се защитят един друг ... и в крайна сметка това може утре да се случи с вашето дете, така че НЕ спете спокойно!

с табелка ли е детето в24гс?

Лекарите не отричат, че е възможно. Напротив! Аз пък знам дете в един дом за деца без родители, което е било аборт, тежало е 400 гр. и майката дори не е разбрала, че е оживяло, преди да й се обадят от болницата. Това беше отдавна, още при старата здравна система, която даваше шанс на такива деца, а за лекарите такива случаи бяха професионално предизвикателство. Сега е друго.

Ако експертизата е вярна, че бебето е било мъртво при раждането на лекарите от СРС-то трябва веднага да им вземат дипломите - те не могат да различат живо бебе от мъртво - целия разговор е за какво да го правят като е живо.

Ами как защо - да се чуят пре СРС-тата и тъпите ченгета да попаднат в капана, разбира се :)

НЯКОЙ като се обозначиш може би ще разбереш какво съм написала. Много е лисно все да си недоволен от държавата и в същотно време само да чакаш от нея и нищо да не правиш за България. За това сме до тук!!!

СЛЕД КАТО ГЛЕДАХ ИЗКАКВАНЕТО НА ИВАН КОСТОВ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, СТРАХ МЕ ПОЛАЗИ И СЕ ЧУДЯ КОЙ, ПО КОЛЕДА ЩЕ НИ ПАЗИ. ЦВЕТАНОВ СЕ КРИЕ, БОЙКО СЕ ХВАЛИ, А БЕДНЯКА СЕ ЧУДИ, КАК ПО ПРАЗНИЦИТЕ, ГЛАД ЩЕ ГО ПОВАЛИ!

Чувам че се готвят да ти искат оставката. Не се отчайвай Цецо. Ние останалите министри сме твърдо зад тебе. Ако посегнат на тебе, всички ние си тръгваме също. Да ги видим как ще управляват без нас в тоя батак който им оставяме. А за тебе винаги мога да уредя един щат за даскал по твоята специалност в някое училище или ако искаш в Нов Български. Ако предпочиташ мога и в с.Шума. Дори там да няма училище за тебе ще създам.

колко бял и толкова благ и смирен е бай иван -защо ли ? нещо ще става и тоз добрия човек няма вина за това

Бойко, помагай че тия в парламента ще ме разкъсат. Цецке, измисли някаква хватка да не им даваш думата и да говорят само нашите, че си отивам. Здравето и имотите /е, така е само думата/ си дадох, за да дойдем на власт и всички вие дето сега сте в парламента, сте ми лично задължени че сте там. Аз би записвах преди изборите в партията и изготвих подреждането кой да влезе. Не забравяйте, че от мен зависи и дали ще останете вътре. Знайте и друго, че за всеки от вас имам записи какво е правил, какво е говорил и в какви комбинации е участвал. Подготвил съм се и няма да имам милост към никой, който не ми се подчинява. Пазете ме защото ще сте зависими от мен до края не само на мандата си, но и на живота си.

До: българка Много ли ти е тъжно? Ами отиди тогава в Хаити да се развеселиш малко!!!

НЯКОЙ като се обозначиш може би ще разбереш какво съм написала. Много е лисно все да си недоволен от държавата и в същотно време само да чакаш от нея и нищо да не правиш за България. За това сме до тук!!!

тия лекари, направили тази удобна ескпертиза, са много съмнителни; Цветанов трябва да започне да ги следи и подслушва, както и техните близки - така ще се разберат истинските им мотиви; не може да няма някоя далаверка...

.. май по-добре Цветанов да беше направил експертизата.. ;)

"Ама не. Щото ако стане сега да ни разследват, к'во ще излезне. Всички вкупом сме уморили бебето нарочно. Това си е умишлено престъпление и убийство. Хъ, знаеш ли к'во може да се случи. То..." "Сега какво да го правим. Аз даже си мислех да вземат да му дадат да яде ли нещо, да пие. То тъй го оставяме да умре ся. Че то грехота да ти кажа." Интересен разговор! При това-неотречен! Определя си почти и члена по НК! За яденето и пиенето няма да коментирам! Предполагам, че и лекарите извършили експертизата са същите

А защо не си помислиш, че тези думи са казани нарочно ? Лекари с толкова години трудов стаж да не познаят дали един плод е мъртъв или не ? Вярваш ли на това ? Аз не.очевидно думите по СРС-тата са казани нарочно за да клъвнат ченгетата.И ето -имаме си рибка-министър на въдицата.

Ма и аз това си мислех! те са такива професионалисти! Как може да са говорили такива неща:) И аз мисля, че са устроили активно мероприятие на ченгетата:) направо ги треснаха с "професионализма" си:) "Ам, че тя го била сложила във фризера, пък Гинка го извадила. (Смях) Кой го е извадил? Гинка (смях). Де ба и шушумигите му де .... Ам чи к'во да правя сега. Гинка го е извадила, оная и тя. К'во да правим сега? Като кажа, че ще ни таковат, то.. де ... и... Аха. Не, ние, просто аз не виждам. Ние, просто, аз не виждам... , у кофали да го давиме, ли? Какво да правя смях. Ам чи. Ако трябва да го...абе аз се надявам, докато ми свърши смяната да си замине то. Да си замине то." Шекспир ряпа да яде! че накрая и свидетелските показания казват били същите:)) Опасни лекари ей! такава шапка скроиха на полицаите:)

за 20 години в България не се направиха свестни пътища, поради което всяка година загиват десетки хора - кой е виновен за това? лекарите ли? или политиците, които мислят само за себе си и дебелите си търбуси? колко смърти са причинили политиците, поради некадърност и алчност за тези 20 години? ЗАЩО на тях не им се иска сметка?

България от полицейска държава май се превръща в милиционерска...

хайде стига с тая демокрация, че от нея сме най-тъжното място на света.който кради го е страх, който живее нормално и работи за хляба си не го интересува дали го подслушват. ако няма подслушване няма да се спрат тези, които крадат независимо кой е на власт.

ideyazabulgaria.org

Ако българке, ти си мислиш, че е имало някаква демокрация в последните 20 години, си просто смешена, за такива Алеко има една приказка"тъмен балкански субект".В България тези партии дето са в НС унищожижа зараждането на демокрацията още 1990 г.Имало е само демОСРАция!

яяя, милиционерче.....

Не обиждай милиционерчетата. - Този е по-зле и от тях.

Костов? Кой Костов? Да не е оня дето съсипа СДС? Че СДС правеше милионни митинги, а сега са 5 човека и двама от тях са не добре с главата. За този Костов ли става дума? Един такъв черен...

Същият. И гъгне злобно. А Бащицата го беше кръстил Гаргамел.

Да бе същия, който все пак възстанови държавата след 1997 година, иначе си идете при Жан Виденов.

До: Letto Абе човек, каква помощ е нужна според теб на един труп? Не лекар, ами самият Иисус да слезе на Земята пак не може да съживи един абортиран плод. Ама българина е специалист по всичко. За това българите са на това дередже. Българина казва: "Ти мене акъл не ми давай, пари ми дай!"

естествено, че не трябва да се вярва на тази експертиза, нали Цветанов вече се произнесе, тя не е нужна; не са нужни експерти, следователи, прокурори, съдии - всички тях Цветанов може да ги замени - просто се показва по телевизията и нарежда кой да се арестува и затвори, това е предостатъчно за една демократична дължава като България...

Сега па Костов агента на БКП взе да обяснява каква е експертизата. Аман вече!

много е страшно когато български политици като костов заради личните си амбиции разгарят ненужни скандали. достатъчно е че той по поръчка на кукловодите унищоже синята идея и народа вече няма вяра в нищо.

До: 6981 Само не разбирам първо: Защо пишеш с главни букви (мисля че не е учтиво) и второ: Какво искаш да кажеш с това? Изобщо искаш ли да кажеш нещо или просто се намираш на работа?

искам да кажа ,че нишката е много тнка и води към Иван Костов и затова така го защитава този михлюзин от горна оряховица който нe отрече думите записани в срс-то

До: 007 Аз пък му вярвам на Иван Костов!!! Вярвам му безрезервно, искрено и напълно! На мене пък заплатата по времето на Иван Костов се увеличи, и то значително, а сега се намали. Е как няма да му вярвам???

И АЗ

Славчо Христов, ти ли си?

Е ми щом са ти я намалили значи не те ценят като кадър:)))))) на мен ми я увеличиха за да ме задържат на работа :))))

ДИРЕКТОРА НА БОЛНИЦАТА МИРОЛЮБ КОЖУХАРОВ Е БИЛ КАНДИДАТ ЗА ДЕПУТАТ ОТ СИНЯТЯ КОАЛИЦИЯ ЗАЕДНО С ВАНЬО ШАРКОВ И В МОМЕНТА КОЖУХАРОВ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДС ГОРНА ОРЯХОВИЦА ; ТОВА НЕ ГО ЗНАМ ОТ СРС-ТА А ОТ ГУГЪЛ ОФИЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ.

е и ,какво искаш да кажеш, щом директора е от СДС, няма право на законодателство или си чешеш езика ?

Не бе бате, Ванчо църниот затуй рипа толкоз високо:)))

До: мм Да, аз лично съм виждал лекари да обвиняват други лекари. Не мога да давам конкретна информация с имена, но знам за един ортопед, според мен наистина добър, който каза за повечето ортопеди че изписват всевъзможни стелки, обувки и всякакви други продукти само с цел да им върви търговията. Ставаше въпрос за детски ортопед. И за други лекари съм чувал, че имат роднини продаващи различни лекарства, медицински (и не дотам медицински) продукти - същите обвинения.

И какво общо има това с темата?

Че голяма част от тези са си прости търгаши...

Някога да сте видели лекар да обвини свой колега?Защото си познават кирливите ризи и знаят,че утре всеки може да чака същата услуга от колегата си!А толкова много лекарски грешки има!Вие до лекар не сте ли ходили?Всеки се е сблъсквал с наглостта им.Като се почне от това,че не дават касова бележка за 2,4 и се стигне до искренно поисканите пари!Лично съм видяла как ортопед изпрати санитарката да маха гипса на пациентката, която не му се беше издължила.А дотогава беше много любезен!И да е само това!Жалко за добрите специалисти-и те минават под общия знаменател.Ама не се казва "мишката изяде сиренето,а мишките..."

"Вие до лекар не сте ли ходили?" no comment...

С тази нагла ЛЪЖА всички лекари се приравниха към УБИИЦИТЕ на бебета!Честито!Явно можеш да си убиваш безнаказано ,стига да си доктор,ще те покрият твойте колеги,нали сте се съмафиоти!Ако до сега престъпници бяха само лекарите от тази болница,сега цялото съсловие показа че са ПРЕСТЪПНИЦИ!!!На лъжливата \"Експертиза\"-абсолютно никой НЕ и вярва! Колкото до Костов-имахме илюзии че има неща демократично в него,но се оказа комунистически съратник и политически рупор на УБИИЦИ.Всякакви надежди за нормалност и справедливост бяха УБИТИ.Горко ни.

Забелязахте ли, че всички политически партия в НС, които нямат нищо общо с демокрацията имат в името си думата"демокрация" ?Това не е предназначено за народа , а да да излъжат за пореден път Европа, че са демократи.

Ми Европата, защо се връзва? Защо не вземе да чете форумите - хората може да са тъмни балкански субекти, да са идиоти, да са безмозъчни, но знаят и тука казват истината за управлението. А не, костюмираните демагози и политически партньори! Освен това забелязах, че с думата "демокрация" злоупотребяват не само партиите, но и някои емигранти.

Аз пък вярвам на експертизата защото тя е правена от специалисти,независими един от друг, ако ще и от Америка да ви довета , това ще се докаже , какво толкова плюете по лекарите, да не би шамените да ни лекуват, престанете, всичко това се прави за да се забравят ежедневните скандали фабрикувани ежечасно, от големите проблеми на държавата и хората.