Иван Костов: ДБ ще бъде унищожена от евентуална коалиция с ГЕРБ и ДПС

Най-острият проблем на страната е, че мафията се консолидира и създаде собствена йерархична пирамида, каза бившият премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тебе по голям мафиот няма.

Чичо ви Ваньо със синьото елече ги разбира тия работи, знае той как се унищожават партии. Жив пример е унищожаването на една столетница, чрез вкараната там г-жа Лъжа именно от Ваньо Костов.

Хората го плюят той мисли че дъжд вали

Тоя да мълчи продаде дуржавата. Затвор за такива. Взима пари от Америка.

Всички помним как разсипа България ,лошото е че и ти ще живееш прекалено дълго ,като изрода Горбачов

Щом , Този се появи.... и взеха да го показват ..се Страхувам, че Комунизма се връща!!;)

Точно той разкарат комунизма в България!

А коалиция с комунистите е ок, а манго?

Ти унищожи всичко, до което се допря. И сега пак копаш да унищожиш, кремълски слуга.

На Калпав Кyро Bълната(мафията)Му пречи...

Този изрод е един от главните виновници за тежкото положение на България!

Ти си с деменция , тебе путю те крадоха царе , гардове ,комунисти седнал да реве.

Стига сте го показвали този тъмничкия че четири години брахме срам заради него че е бая препечен от слънцето че даже и венците му посинели

Иванеееее, Не от сегашна каквато и да е коалиция, а от самия теб ще бъде унищожена! Ти другарю/господин Костов си ПРЯК ВИНОВНИК за това, да умре синята идея. Ти, благодарение на своята алчност и себелюбие, направи си така че за десет години унищожи СДС и синята идея!!! И каквото и да казваш, каквито и интервюта да даваш, колкото и книги да напишеш българският народ те постави там където ти е мястото - в полето на забравата. Можеш да му се сърдиш и да твърдиш, че си направил много за България, но народа е мъдър и такива като теб не търпи. Ти си един от виновниците да има такава ниска избирателна активност, защото такива като теб унищожихте, окрадохте и загробихте Родината ни с дългове.

Задачата беше да върнат мафията, кешираха и сега се оттеглят с парите.

Тоя що не го вържете на площада и пред него да сложите един куп камъни да видим всенародната любов към министър председателя .Ама сложете 844 хиляди камъка. По един за всеки починал от прехода българин .

Ще полети н крилете на народната либОФФФ

Този път замълчи Костов, винаги съм те харесвала но тази път замълчи...ДБ сами се унищожиха тотално

Муунчо с юмрука разби държавата, даде властта на канадския измамник, чалгарите, комунистите и кучетата от Буджака

Лостов: "За ГЕРБ не е ясно на каква позиция е, след като направи този газопровод, за да обслужи Путин." А за Лостов е ясно НА КАКВА ПОЗИЦИЯ е, щом продаде "Нефтохим" на "Лукойл".

Иване кажи си ...Култова реплика за мултимилионера черния мангал..Знаеш че скоро ще те подхвана...въшлю!!

КОЙ вкара Лукойл тук бе, циганин недоучил в СССР?!?!??

Кой му дава на този да говори? Българинът е съществено с много къса памет. Точно този индивид, трябва да бъде обесен публично пред Народното събрание за щетите които причина иа държавата и най-вече на нас, гражданите!

Този излъга 2млн българи, създаде днешните олигарси и е основната причина България да е още на опашката. Харчи си милионите дето открадна, защото освен политик друго не си работил и не се обаждай.

веднъж вече се случи, ДБ отпадна от парламента след коалиция с ГЕРБ, както и преди това със самия Костов, те дори загубиха субсидия, че и за капак заедно с ДПС, те се върнаха в политиката след случая в Росенец и протестите срещу ГЕРБ и ДПС.

с БСП може! Ние сме дясна партия :-)

И кои дотук не бяха мафия, БСП и СДС ли които мощно разграбваха в криминалната приватизация. Народа не гласува защото всички са мафия. И защо да няма търговски отношения с Русия, ако например ни предложат евтин петрол и газ , не може да се политизират търговските отношения само защото някой зад океана има геополитически интерес. Има геополитически интерес но газа не ни го даде по-евтино , а с 30% по-скъп Ние сме бедна държава и не можем да си позволим такива екстри , за нас всяка стотинка означава спасение. България е малка и никой не я зачита, те стъпкаха Франция за военния договор с Австралия . Нашата политика трябва да се базира на добросъседските отношения.

Син сиганин със сини венци и "синя кръв".....цветът на която ще видим след разстрела му!

И ДБ и Костов са паразити.

ДБ е напълно способна сама да се унищожи не и трябва да се коалира с ГЕРБ за тая цел.

За да не унищожим “Да България”, да унищожим цяла България?!

Това добре и какво предлага точно бат Ваньо конкретно, какво е решението? Само се намира на приказка празнодумец

Предлага да не се коалират! Толкова тъп ли си

Тоя хич да не приказва. Той прибра мутрите от улицата и ги направи истинска магия. С когато тоя проваляше СДС и ДСБ герб ти нямаше. След това искаше отчаяно да се коалира с бб ама не му се получи. Едно време Москов разправяше че бб е мутра след това с благословията на Костов му стана министър. Няма такъв наглец. И сините бабички го разбраха

Ей боклук, защо разпродаде Държава.Ти нямаш право на коментар.

Oпалааа, лепнаха на „статуквото“ етикет „мафия“ и проблема е решен...Костов, ДБ да махне смешниците си Христо Иванов и Ат.Атанасов и да изчезне само...

Много точен .

Гледай сега как Боко тиквата решава проблемите на хората. Добрев ще приведе ония листчета в изпълнение и бензина ще стане левче. Гледай си кефа как се гърчат

Да пукнеш крадец мръсен. Вместо да е в затвора се изказва говедо мръсно.

Тя не беше унищожена от коалиция с БСП. О забравих, "градкста десница" ДБ е лявз марксистка коалиция. Самото участие вътре н зелените комунисти говори достатъчно. Нормално е за левите им избиратели да одобряват коалиция с БСП.

Срамота! 38 коментара за инжинера на прехода!

теменужено синия Ристю и алено червената Нинова са първи в колабсъ

Защо никой не пита този "велик икономист" защо проспа със своята лаборатория колапса на пирамидата КТБ. И как си измъкна по късна доба паричките от там, докато глупаците още чакат от унрял писмо. Начело с Командира към пълна изборна победа на БСП.

М.ангала Костов, като се усети, че заради грабителското му управление народът ще гласува масово за Симеон уреди регистрация на две реално несъществуващи партии с почти същото име като на НДСВ, за които гласуваха над 5% от хората. И заради това на НДСВ не му достигна малко за пълно мнозинство в парламента. Но въпреки мръсния номер Симеон предложи на Костов да направят каолиция със ОДС, но той отказа, защото бил обиден на народа за загубата на изборите ! По този начин дори след като падна от власт ц.иганина oтнoвo "допринесе" за доограбването на българите, защото Симеончо не посмя да предложи на БСП и си даде г.ъза на ДПС, което с мерак ce нaмърдa и в държaвнaтa влacт ! И нe cтигa, чe крaдяхa якo прeз мaндaтa нa Caкca нo и прoдължихa чaк дo cрeдaтa нa 2009 г., зaщoтo и продажното БСП с лидер СерГейчо ги пoкaни нa държaвнaтa coфрa !! Измиcлeнитe пaртии c пoдoбни нa НДCВ имe ca нa 6-тo и 7-мo мяcтo ! Чacт oт рeзултaтитe oт пaрлaмeнтaрнитe избoри 2001 г.: 1.Нaциoнaлнo движeниe "Cимeoн Втoри"(НДCВ) - 42,74 % 2.OДC - 18,18 % 3.Кaoлиция зa Бългaрия - 17,15 % 4.ДПC - 7,45 % 5.Гeoргьoвдeн-ВМРO - 3,63 % 6.Кaoлиция "Cимeoн II" - 3,44 % 7.Нaциoнaлнo oбeдинeниe зa цaр Cимeoн Втoри - 1,7 % "Лабораторията" на м.ангала Костов е в частният му "Нов български университет" чрез, който продължава да ограбва държавата ни и на всичкото отгоре и бълва "калинки"...

ти си ходеща реклама на противозачатъчни просто :-D

да се присмиват само простите тролове и глупавите хора.

Някой да е чул Христо Иванов да е казал ,че ще се коалира с Гроб?От тях всички бягат да не е луд някой да управлява с Гробарите...

Киряк Стефчовците оцеляват, защото са подлоги...

"В БСП битката на лобитата за приватизация се водеше от 1995 г. с пълна сила, в СДС още не бяха чули, че те ще правят приватизация, защото те са десните и те слушат правилните съюзници. Жан Виденов беше принуден от Русия да подава оставка, защото на олигархична Русия не й трябва българска икономика. Те – руснаците трябваше да приватизират в България и направиха това с огромни приходи при правителството на Иван Костов. Още не можем да се отървем от цената на електричеството от централите на американците в „Марица-изток“. И за това ли е виновен Жан Виденов? За приватизацията, която съсипва българската икономика, САЩ на Клинтън и Русия на Елцин чудесно се разбраха. Изпълнителите от ОДС сториха това перфектно. Всичко приватизирано беше ликвидирано и СДС е от малкото десни партии, които не създаде свой бизнес, своя буржоазия. СДС разсипа икономиката и заедно с това унищожиха цялото дясно, което в България не може да се съвземе и днес. ..."

От вчера са задъвкали темата за коалиция ДБ - ГЕРБ. Кой (не е въпрос) пуска таз теза за да става излишна дискусия. Целта която бе дадена от руското посолство на агентурата и у нас снощи се изпълни - герб+дпс+копейкин+янев правят новото "спасително" правителство с руска ориентация. RIP "изчегъртване на корупционния модел"

"4 февруари 1997 - победа или сделка с комунистите? Договарянето стана зад гърба на хората от протеста и беше скрито зад победоносна твърда риторика и меки действия ...Всъщност както "4 февруарското споразумение", така и приетата след изборите в НС Декларация за национално съгласие, подмениха решенията на НКС на СДС и спасиха БСП и ръководителите й от търсене на отговорност. Обещано им бе да няма лустрация, и да се парцелират сферите на политическо и икономическо влияние. Ръководството на СДС се договори с колегите си, разбраха се... БСП не беше пипната – те просто сдадоха властта, Иван Костов я прие. И я упражни...Договарянето стана зад гърба на хората от протеста и беше скрито зад победоносна, изкуствено твърда риторика и меки действия. И през годините си разменяха не само услуги, но и собственост..." https://faktor.bg/bg/articles/ot-redaktora/4-fevruari-1997-pobeda-ili-sdelka-s-komunistite

Точно така! Ако реформаторския блок не беше влязъл в "евроатлантическата коалиция на времето" КТБ можеше да разплете кошницата.. но тогава пак си спасяваха приятелските гъзове.. за пореден път. Държавата на страхливците.

Щом коалицията с БСП не ги унищожи, не ми говори...

Прав е. След първия мандат на Борисов беше унищожена "Синята коалиция". След втория мандат унищожи "Реформаторски блок" След третия мандат си заминаха всички патриоти на куп Вижда се че който се коалира с ГЕРБ След това отива в небитието

Костов Мавъра подари предприятия за милиарди на кръг от Олигарси, Костов най-големия мафиот говори за мафия. Дирижиранта масова приватизация създаде такива като Прокопиев, Славчо Христов Олимп, Цветан Василев също произлиза от това котило, нищо че после духа на Пеевски, Асен Мичковски, Мутафчийски Тератон, ТИМ-аджиите, Баневи, и т.н. и т.н. - нетни бенефициенти, които срещу хартийки взеха държавни активи за милиарди. И диригентът, дизайнерът на тая мега кражбата и разграбването на хилядолетието, другаря доцентът по полит икономия от МЕИ-то Иван Костов, сега говори за мафия. Нагъл долен мангал - млъкни, и се радвай, че не си в затовра или два метра под земята.

Толкова заграби че той и другарите му още си тъпчат дебелите си черва с откраднатото , а когато ходят до нужника се облекчават с часове под шумът на падащите говна.Изяли са хляба на 844 хиляди човешка .Точно толкова с колкото е намаляла страната ни за последните 30 години

Миризмата на отхидни води пак изплува в нета.