Орешарски уволни току-що назначен зам.-министър, работил за СИК

Министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев е поискал оставката на зам.-министър Иван Иванов, който часове по-рано беше назначен на тази длъжност от премиера Пламен Орешарски. Премиерът е приел искането на министъра. Иванов е депутат от БСП.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски уволни току-що назначен зам.-министър, работил за СИК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя орешарски е много глупав,тои не познава хората си.доган го командва сигорно и го ...

Голяма работа... ще си върти далаверките на местно ниво.

Как не ги е срам, да дестабилизират държавата и друг им бил виновен. сутринта ни заплашваха с режим на тока ПАК, сега валутния борд искат да свалят. ЩЕ стане левчето, както при Жанчо 1 долар или евро 2000/3000 лева. Сигурно няма да взимаме и 1 евро заплати

Ама и столетницата си я бива А? Какви кадри само, общински съветници, сега депутати, но винаги мутри по произход. Пък уж Бойко бил мутра! Ми то две капки вода.

ЦИРК

От предишното правителство бяха уволнени или принудително "по собствено желание" пенсионирани от МВР доста професионалисти и то необвързани с едни или други, което ги направи неудобни тогава. Ами сега вместо да се чудят днешните управляващи кой по-некадърен /Д.П./, компроментиран /И.И./ и т.н. да уредят с управляващ пост, да се обърнат към тези, които държаха за принципността и законността в работата си и заради това си отидоха от МВР.

А уж само бойко си променя мнението по три пъти на ден! С тази разлика че на Ореха му го променят.

Другарю Станишев, моля Ви подайте оставка! Постъпете отговорно към Партията! Вие сте позор за нея и ПЕС! Работите за ГЕРБ и Олигархията! Вие ни предадохте! Ние и преди сме оцелявали и пак ще оцелеем! Без ВАС!!!

Сикаджия лидер на шуменското БСП.

Три години и половина ни управляваше еднолечно,човек който е основател на СИК и си го траехте .Сега народа пак иска да си го върне на власт.Борисов да сядат в парламента да работят,че народа изнемогва-та ако щеш банки те притискат,ток те притиска. А той с неговите овчици правят циркове и настройват хората едни срещу други - това е безобразие.

много дълго слушаме боко тиквата в момента. Само да му припомня, че метрото се строи от 1980 година, а по време на неговото управление са построени 50 км магистрали. И още - зала армеец бе построена до полусрутения покрит плувен басейн - умишлено воден до фалит, басейн в който ние и нашите деца плувахме. ВСИЧКИ, АМА ВСИЧКИ ДО ЕДИН ОТ ДЕПУТАТИТЕ ДА СИ ХОДЯТ - В ЗАТВОРА, НА ТЯХНО МЯСТО ДА ДОКАРАТ ХОРА ОТ ЛУНАТА!

Мутроолигарски продължава дс ис назначава неговите акрани и да се прави на щипана девойка, когато на същите тези акрани някой им лъсне задника!

Чудя се, г-н Орешарски може ли ,да назначи и д-р Йозеф Менгеле за министър на някое ведомство, защото , д-р Менгеле , чудесно "знае езици " и може да провежда решителни хирургически операции!

Има шайка престъпници с жените и любовниците си, докопали се до властта с невиждана манипулация на изборите. Оставка и съд за тях!

Омръзна ми от неадекватни политици! ГЕРБ се държи като разсърдено дете, БСП се главозамая, ДПС дърпа килимчето към себе си, а Атака се люшка в скандали. Ако сега бъдат форсирани предсрочни избори, това означава реставрация на ГЕРБ с някакво скалъпено дясно обединение. Системата остава същата, заедно с проблемите. Според мен е нужен ясен ултиматум към политиците - дата за нови избори догодина и промяна на изборните правила. Задължително 50% от депутатите да са от гражданската квота, мажоритарно избрани и далеч от всякакви партии! Останалите 50% да са за партийни листи. Така нито една партия няма да може да формира правителство без подкрепата на гражданската квота и съответния контрол върху властта. Естествено детайлите трябва да се изпипат, но според мен принципът трябва да е такъв.

Съгласен съм. Но как ще се предотврати купуването на независимите, гражданските и т.н депутати от чуждия и едрия капитал ? Нали това е проблемът - че който влезе в парламента мигновенно бива купен и започва да защитава не българските, а чуждите интереси !?

чудя се на редовите комунисти-социалисти подкрепящи тази партия БСП ? Добре ли се чувствате ? Мислите ли че по нещо се различавате от електората на ДПС, гласувайки машинално за откровенни мерзавци и мошенници ?

аз се чудя на всички. и на тези гласували за герб, и на тези за бсп, и на тези за дпс. всички се борят да доидат на власт, за да могат да крадат. а ние с годините ставаме все по-бедни и по-бедни ... няма значение за кои сме гласували.

Що за безкрайно двуличие е пак това от БСП! Първо го издигат този в листите си, става депутат, назначават го за зам.министър на МВР и ... искат му оставката за връзки със СИК! И сега обратно в Парламента и все едно нищо не е станало. Безумие! Що за партия е това?!?!?!

Ами, партия от бивши и настоящи престъпници. Не, че другите са нещо различно.

Ми квато и другите, това е проблемът. Нито е по-добра, нито по-лоша от другите партии. Проблем е цялата партийна система, не отделните партии !

защо е назначен. Чака се да се види дали медийте и хората ще се усетят и тогава махат. Всички властимащи действат по този начин. ГРЕШЛА - ПРОБА, ГРЕШКА - ПРОБА, ГРЕШЛА - ПРОБА, ГРЕШЛА - ПРОБА, ГРЕШЛА - ПРОБА, ГРЕШЛА - ПРОБА, ГРЕШЛА - ПРОБА, ГРЕШЛА - ПРОБА, ГРЕШЛА - ПРОБА, ГРЕШЛА - ПРОБА, ГРЕШЛА - ПРОБА,

Първо правописа, пък после копи пейста.

Апелирам към: Психиатрията - Министерство на здравеопазването ВСС - главния прокурор - да не се крие, като плъх в трици. МВР, жандармерия... към всички: Моля, озъптете ЛУДИЯТ МУНЧО! Един тежък шизофреник да посяга на българската държавност, ТОВА Е НЕДОПУСТИМО!

АБЕ ЕЙ АЛО........ФАЛИРА ФИРМАТА!!!!

Плевнелиев поиска прекъсване на КСНС и отстраняването на Сидеров. В момента се чака пристигането на специализиран автомобил и отвеждането ме на 4-ти километър :)))

Де тоз късмет, че ме е срам от тази отрепка!

Ако Йовчев е бил от конкуренцията е логично да разкара сикаджията. Едно е ясно: всички са прекрасни момчета!

И тия от БСП, като техните барчеди от ГЕРБ. Шашми, фалш далавери, престъпници, айдуци. То и Йовчев е едно цвете. Зет на оня престъпник, както го нарече Коритаров - Камен Петков. Шефът на охранит. фирма Скорпио, която не си осигуряваше работниците. Сега една печалба на обществени поръчки ще започне. Наши - ваши пари под масата. Отврат. Серго, Серго и ти се оказа аджемийче или айдуче обвързано в определени схеми. Дискредитирате червената идея. Довиждане.

Няма червени , няма сини, няма зелени. Идеята е една да се докопаш до властта и да лапаш, това е! За това и хората са по улиците и още доста време ще са по улиците, защото в БГ останаха само боклуци, читавите хора са малцинство и се топят с всеки изминал ден!

Днес Другарите ще правят кирбан-байрам на малкия Станишко , да не ги отвличаме от ритуала

Тъй и тъй са почнали - да му врътнат и един сюнет :))

още на 14.06. 2013 г. Всичко свърши преди 7 дена, остана само агонията. Орешарски, не се мъчи бе човек, изчезни веднага!!!!!!

какво преподреждат това ОБРЕЧЕНО правителство? защо губят и нашето време?

Може ли да гласувате за партия като бсп, чиято е убивала ваши роднини - прадядовци, дядовци, Може ли да гласувате за бсп, когато мизерствате като кучета на тъмно без ток, може ли да гласувате за хора, които ви даваха 97 година жълти стотинки за заплати?! НЕ ви разбирам - мазохисти!

може, червената гумена глава е безмозъчна , но злобна и упорита

Тези, които "червеното знаме роди", не само са "на всеки километър", а са превърнали обществото в смрадлива клоака от престъпления и капитал. Практически "червените километри" контролират всичко!

Тия изтрещяха повече от народа!Ама кой е очаквал нещо добро от тая мила дружинка - Орешков Обрешков Седенчов, Серго Мишоков Мушмороков и МИСтан Пуяков ЕкзактниЯ? По БТВ гледах ,тази сутрин, едни умни момчета от протеста, които ако изберем ще ги пратят тия мизерковци в затвора.Ма регистрирайте се бе, дечица, партия ли, движение ли, ЩЕ ВИ ИЗБЕРЕМ!Ще гласуваме, като стой та гледай, ще претопим и цигански вот, и всякакъв купен вот.Сегашните партии - БСП-та, ДПС-та, Гербче-та, Атакисченца и прочие ще отшумят като приказка!Вервайте ми деца -народът не е малоумен, както се опитват да ни изкарат ДУПЕтатите и всякакви алчни посерковци!!!

Имахме си 3,5 г сикаджия за премиер, преди това кмет на София а още преди това главен секретар на МВР. Е какво ново, освен уволнението? А за протестите - снощи чух такива идеи за нов избирателкен кодекс, че направо се чудех кой от сегашните управляващи ги е измислил. А тези идеи, които се въртят в момента за смесена пропорционално-мажоритарна система или влизане на граждани в парламента на принципа на лотарията на практика се бетонира сегашното статукво. И сега е подобна ситуацията - 20-30 % от парламента са едни и същи хора 23 г. останалото е пълнеж. Да не говорим, че част от т.н. протестиращи, които организират събирането на идеите са ходили на обучение как се говори пред публика. Просто им личи, а кой им плаща да разпространяват глупостите, които написах по-горе, сами може да предположите. 20-30 % са едни и същи 23 г.

И ти си личиш, колкото и да се криеш под различни никове! Точно защото не искаме пак мутри протестираме! Анадън му!

Еи цървул свински и аз протестирам, но не искам с протестите да участвам в бетониране на сегашното статукво под нова форма или докарването на поредния диктатор. Платен малоумник.

Я да видим кой ли хамстер ни го е натресъл! Моля, вижте линка - да не се чудим защо и как стават всички тия тъпотии. link

Матряла е лош... трябва да внесем от Китай читави бачкери.

Достатъчно е да внесем от Китай необходимия брой съдии и прокурори...

С тяхните закони обаче... бесене за кражба на държавни пари.

ако правителството падне то няма да е заради инфантилните протести които се движат по улиците в зависимост от сянката на дадено място и хладината в съответния час, това ще направи БИЗНЕСА- който не желеае да вдига минималната заплата и който се опасява че сметките му в офшорни фирми ще излязат на слънце. Вашата телевизия е говорител на БИЗНЕСА, затова някои тебевизии- визирам Бтв толкова стратателно набляга на протестите. Нейният предполагаем собственик сигурно е фрашкан със сметки в офшорки. Льошо. Мисълта че може да се разбере, въпреки че не е незаконно, не му се нрави. Затова и телевизията сякаш не е чула за офшорките на Плевнелиев. Но на протестите явно са чули. Старателни момчета са се възмутили как така се търси отговор на протестите за президенските офшорки. Как така се петни това добро момче. та нали баш БОСА го избра. Хубавото на протестите е че и щтрауси да някои медии, пак главата им отвън.

А ти вдигна ли заплатите на твоите работници? Защо ги държиш на минимална заплата! Алчен работодател!

Гледайте какво прави Сидеров.

къде по дяволите е Цацаров или който и да е в тази държава, който да го свали този на земята???? Що за безумие! После инвестиции нямало, кой ще инвестира в тоя луд Сидеров...само това не беше правил....ужас!

Как къде - брои бюлетини, ръчно, сам!

Г-н Орешарски, До тук разбрах за Вас следното: 1. Имате проблеми с паметта - не помните кой Ви е предложил Делян Пеевски за председател на ДАНС! 2. Безотговорен сте към националната сигурност на държавата! 3. Не познавате министрите и зам.министрите, които Вие назначавате в кабинета си! 4. Представяте правителството си първо за експертно, после за програмно, а сега за политическо (с политически назначения)! 5. Предлагате план Сидеров, в който се включват мерки, прилагането на които или е отложено във времето или касае основно хората, които не искат да работят, т.е. отново ще натоварите финансово работещите за сметка на неработещите!! 6. Предвид изброеното от 1 до 5 е много нагло да не подавате оставка!!

Абе естно да ти кажа така като ги изброяваш нещата, все едно за Боко си ги писал, ама той не си подаде оставката, докато накраая не се стигна до жертви. Надявам се този път да не се стига. Сега съм против оставката на Орешарски, съшо както бях против оставката на Боко

да протестираме докато не не е дошло време за отпуски и море. времето е хубаво, високте сгради в центъра хвърлят добра сянка, вече на Орлов мост е хладно.

Смени малко плочата, разбрахме че в червените си чугунени глави имате само една мисъл, но тя вече взе да омръзва.

Десните , и сте много , това е хубаво , ама айде направете си една дясна и свястна партия , и не допускайте буклуци , и простаци да ви управляват ,иначе изглеждате като недоонодена жена...люшкате се като стадо!

И аз искам, но няма да стане. Основните десни "играчи" са лидерски формации. Какво е ГЕРБ без ББ? Какво е ДСБ без Костов? същото е и за Движението на Кунева, РЗС-то на Яне /той поне е колорит, сам не си вярва, ава приказва като латерна/, и др. СДС просто се загуби. Загуби се дясната идея. Не знам обаче кой ще я възроди.

Хора, много работа ни чака! Явно трябва да протестираме срещу всеки, но един по един - 240 депутата, 20-30 човека правителство, зам,министри и т.н.

Не да защитавам някого, но се замислих какъв СИК-аджия може да е на 19 години. Тогава е бил или ученик, или в казармата. Сетих се за онова време, и един стопански субект- "Студентските кооперации", които бяха създадени за подпомагане на "стопанската инициатива" на студентите. Ползваха страхотни данъчни облекчения, включително и не дължаха някои държавни вземания. Водеха се на името на студенти, но на практика бяха на едни чичковци, които се движеха придружени от едни батковци. Доста от тях не доживяха до старини. Не знам защо направих асоциация между "сериозния" СИК-аджия и тези кооперации! Лек ден

Протести до дупка, всички пред МС.

Много си тъпа и ограничена, с 5% като ти намалее сметката за тока с 2,5 лева ще забогатееш ли?

Ама ако ми се качи с толкова ще обедня.

Дай ми дефиниция на "забогатял", и на какви признаци трябва да отговаря той. С повишаването на доходитеу и намаляването на сметките определено няма да можем да си купим яхти, но за някои хора това е важно, защото е свързано с оцеляване. Не говоря за едни наши сънародници, които са особено търсени по избори, защото те получават една камара помощи по друго "направление". И то не от сега.

аз предлагам да се изравниме с циганите и да не плащаме изобщо. Ако ще сриваме икономиката- ТО СЕГА И ВЕДНАГА. Права ли съм. какви 5 %. Направо 100% искаме ние от улицата. 100!!!!!!

Станишев беше гост на сватбата на другия син на шуменската мутра Шошо- т.н. бизнесмен Валентин Иванов. А строителната му фирма, в която работеше и малък Шошо- Иван Иванов, печелеше всички общински поръчки и по бойково време. Нищо чудно- "Боко тиквата" и той е СИК-аджия- това му е автентичният прякор от времето на създаването на групировката.

Завземане на властта по конпиративен начин, назначения на олигарси, босове на силови групировки, представители на етническа партия за областни управители, атака срущу все още уважавана все още институция Президентсвото. А от друга страна ще повишим минималната работна заплата, детските и майчинските. Това лицемерие е твърде много за да се понесе равнодушно.

Здравейте на всички. Вчера по случайност, въпреки оскъдното ми време прочетох и председателите на парламентарните комисии и отново останах възмутен. Става дума за Светла Бъчварова-бившата зам. министърка на земеделие в тройната коалиция. Та тази дама беше на прага на подсъдимата скамейка, след като беше и председател на селскостопанска академия, сума ти золуми. Направете справка ССА за 2006-2009г и ще видите за какво става въпрос. И за какво доверие може да става въпрос, когато гафовете са един след друг. Вълкът козината си мени, но не и нравът. Протести до дупка до сриване на тази смрад!

В България изходът е един! Пълно разследване на тази партия от картелни и фамилни организации,поставянето и извън пределите на закона, премахване не само на нейната "ръководна роля", но и определянето и като престъпна и вредна за обществото!

Въх, точно партийния секретар на Шумен да уволнят от мвр-ту.

Тююю, набута се Иван Иванов. Тамън снощи сложи софрата да почерпи за новото назначение - и ядец. Сега трябва да отиде в прокуратурата при Цацаров.

Кой създаде мафията в БГ- БСП! Кой ни наложи режим на тока - БСП! При кои взимахме заплати от по 4, 5 долара - БСП, на кой лижеме Д-тата на дпс!

Тези хора гледат ,че хората протестират мирно и си казват няма какво да ни направят. Трябва да се предприемат и силови мерки иначе няма да се мраднат

Почакайте малко, идва ред за назначенията на посланици - например за Рим.

БСП = Мутри