Дянков: Сметката заради КТБ тепърва ще се плаща

Сметката тепърва ще се плаща. Разрушени са връзките в банковия сектор, които имаха малкия и средния бизнес.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Сметката заради КТБ тепърва ще се плаща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дянков е прав!!!Искров няма как да не е знаел какво се случва в КТБ.Защо прокуратурата не си заслужи заплатите???Ако това не се нарече престъпление,и прокуратурата го"ПРОСПИ",значи мафиотската държава е преминала всякакви граници!!!

Тиквата да хвърля оставка! Искаме Дянков!!! Искаме Дянков!!! Искаме Дянков!!!

Тоя пич трябва да се върне на бял кон и да вкара в пандиза всички хиени и грабители на България! При него финансите бяха безупречни! Евала!

на дянков му плащат много добре да преподава в русия. до колкото си спомням беше казал че за политика не иска и да чува.

При такава банкова криза хвърчат оставки Бочка. Първата трябваше да бъде на цялото правителство. Защото КТБ беше история на една предизвестена смърт. Мини гръцки вариант.

Сметката заради КТБ тепърва ще се плаща от обикновените граждани- дънъкоплатци.

45 бона заплата за певец по кръчмите. Не са много Азис взима повече.

Голям беше натиска да го сменят този Дянков. На всички платени малоумници им беше в устата. А причината е ясна закона за диверсифициране на държавните банки. Благодарение на този закон поне част от парите в КТБ държавата си спаси навреме. За благодарност натиснаха Борисов със всякакви дела записи и т.н. И той отстъпи временно извъртя ги. Те дори с Орешарски не можаха да си спасят кочината. Надявам се Дянков да се върне в администрацията.

А защо Бойко е зависим , да си затвори устата и да разбере ,че е министър-председател ,а не сески бабаит ,кмет......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Там където има руски пари смърди , а в КТБ те са мнооого !Да живее вечната дружба между ДС и КГБ , а това българските пенсионери го обичат най-много .....!!!!!!!!!!!!!!

Човек може всичко да разбере в тази държава, само това, че на Премиера все му е весело - е, това вече не е ясно и доста неразбираемо. Крайно време е да се ожени отново и да има съпруга, която да му "стъпи на врата". Тогава всичко ще се успокои.

Но не се разбра, защо точно при правителството, в което беше фин. министър капитала на КТБ нарасна значително заради прехвърлянето на пари там както на общините така и на държавните фирми. Ако това не се разкрие цялата истина за това как се управлява и от кого тази държава няма да се види

Ганю махна дянков,който не му увеличаваше с 5 лева пенсията,и си избра чобан петре ,за да му оберат другарите 5 милиарда от банка КТБ!.Сега тези 5 лева ,ще му излязат през гъз...а като 5000!!Затова ганю трябва да се държи винаги -гладен,жаден,мизерен,бит ,е...н за да не мисли за глупости!

От разсъжденията ти става ясно,че Ганювеца си ти!

На тебе може да ти става ясно но е нормално да посочиш аргументи ако имаш някакво самоуважение. Иначе няма нужда да си пишеш летящото мнение.

Сега стана ли ви ясно защо махнаха Дянков?

Съгласен с мнението на Дянков във всяко отношение. Има мозък в главата си, въпреки негативното ми мнение, когато стягах колана. Но ако не беше той на това място преди години, сега щяхме да сме по-по-по-зле от Гърците. За Искров от години се чудех каква му е работата всъщност, а сега всички разбираме да взема по 45 бона заплата на фона на мизерията в страната ни. За митниците съг напълно съгласен, браво на Танов, тежи си на мястото, велик човек е. Браво на Борисов че го сложи на чело на тази трудна институция. Има още много да се иска, но малко по малко и с разум и без да се позволява на лошо мислещите да се месят, с твърда ръка, ще тръгнем напред и нагоре.

Умен е Дянков, много е умен. Слушайте го, с две думи казва колкото политиците за цяла година. На него дължим разминаването с глобалната криза. Браво, че имаме такъв човек около правителството. Пак да стане финансов министър. А мин Москов да се поучи още малко, иначе и той става.

Дянков: Сметката заради КТБ тепърва ще се плаща Ясно е и кой ще я плаща!

Подкрепете инициативата,агентите на ДС да се лустрират .Лустрацията включва ,ограничаване на основни права и задължения- реципрочно.Да не плащат ,нито данъци нито такси, нито за Гърция,нито за КТБ , за фотоволтаици и ВЕИ , да не гласуват и др. Време е !

Борисов уреди едни кредити, след което източи към банковите си сметки една голяма банка, разработена от тайфата му като черна дупка в космоса -поглъщаща всичко. Дянков дирижираше този процес. Сега просто, трябва да се подготви общественото мнение, че милиардите, планувани за връщане от поколения наред, трябва да бъдат реализирани, за стабилизиране на банковия сектор. Мисля, че добре се справя. Просто си върши работата, за която получава пари. От кого ли?

Завръщането на Дянков в България и включването му в първия кабинет на ГЕРБ само няколко часа след като го запознават с Борисов, беше знаково за поставянето на страната ни под външно управление от 2009 г. Тепърва българинът ще вижда разликата между ограничения суверенитет и сегашната липса на такъв.

Искров е точно на полуинтелигентското ниво на гереберята и идеално си пасва с тях... щото умниците трансформатори- много учили, а това си е досада за бг

Вярно ли, че Искров знае английски, колкото Стоичков и Бареков?! От цялата работа излиза, че Искров е бил най-скъпо платеният простак в държавата... В САЩ е отлично известна заплатата на Председателя на Федералния резерв - и бивш, и настоящ. И не само това - ясен е и начинът, по който тя се изчислява!?

Точно коментирано!Каже нещичко, което е отдавна известно и след това прави ред други замандалявания!?Колкото да се направи на по-интересен!Дянковата, всъщност е много дълбока и мътна!За едно нещо го признах, когато каза следното в развихрения навремето лют спор с агента "Гоце"!-"Господин Първанов е млад милиардер, с десетки имоти еди-къде си......!"-Точно тия работи Дянков ги знае чудесно, кой и как!? Колко ще плати, така нареченото българско общество, за рухването и ограбването на КТБ, експертите отдавна го казаха!С ограбеното оттам и делата за обезщетения, които водят и които ще се водят за в бъдеще от кредиторите, общата сума горе-долу, ще е над 16 милиарда!?

Но дира спестява най-важното от това изказване ,А ТО Е ,ЧЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВСИЧКИ БИВШИ СОЦ. ДЪРЖАВИ САМО , САМО , САМО БЪЛГАРИЯ НЕ Е ОГРАНИЧИЛА ДОСТЪПА НА ДС ДО ВЛАСТТА И ФИНАНСИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!! 67% от служителите в банковия сектор НА РЪКОВОДНИ ДЛЪЖНОСТИ СА ОТ ДС и НАРОЧНО този закон не се прокарва само заради нежеланието на БСП , ДПС и АБВ , които са бъкани с такива кадри ,ето за това "не върви футбола в България" тъни червени лумпени!!!!!!!

че той самият е такъв.

деер

От 240 проститутки на мафията, кои точно са червени комунистки?

Винаги една коалиция е трудна. Никога няма да е лесна, защото всеки има право на мнение и спокойно и без заплахи да го казва. Иначе църкви много - все ще намерим, къде да се помолим.

Никакъв смисъл нямат тия изявления. Дянков си е отбил номера и е отказал да вземе конкретна позиция по въпросите.

Другият път да мисли преди да говори за "постните пици", че има някои злопаметни, но прощават.

Правдиво, но не до там безпристрастно.

"знанията", "научни титли" и прочие на Олигарски не стават за нищо и струват по-малко от тоалтната хартия... Дипломите му със тях дори не трбва да си чистим задните части.... тоя смешник ни беше пример за "компетентност"

Защо е отрязана най-важната част от думите на Дянков? Той казва, че България е единствената пост комунистическа държава, в която хората на комунистическите тайни служби /Държавна сигурност/ не са изхвърлени от политическото и икономическо управление на страната. Това е най-главната пречка на страната.

ДС в банките!!!! Там са повечето и до днес !!! Чрез задграничните дружества ДС раздаде парите на комсомолските си кадри (Моллов, Кюлев ...) и те отвориха банки, но ... в крайна сметка им се усладиха и решиха, че са банкери :) Някои умни забегнаха, а други - изстинаха !

че Искров е човек на ДПС всички го знаят, ама Дянков ако беше кадърен нямаше да е в изгнание в Русия, не без негова помощ се срина с 30 -40 % от малкия бизнес и разчисти пътя на монополите

Ама пак ние бедните ще плащаме, нали очилата мутро!!!!!!!!!!!!!

Абе вие с минусите природно тъпи ли сте или полека лека затъпяхте????????????????????

Истаината ще се разкрие (и не само тази) когато народа излезе с камъни и сопи на улицата. Дотогава заедно ще се гушат в парлаМента а народа ще оскотява.

Този отвсякъде го изгониха, само ние си го къткаме.

тази партия носи само зло на БГ. Те винаги назначават некадърници, хора без всякаква квалификация, парашутисти.... това е запазена марка за ДПС.... Горко и на България, докато тази партия има значително влияние в България...

Още не сме платили сметката за КТБ, а правителството ни натресе и сметката за Гърция!

Некадърността е приоритет в развитието на висшите кадри само и единствено в България.

Дянков, и твоята сметка не си платил. Направо си за затвора, а не пак да даваш акъл.

Този кух преподавател... копи и пейс... какво е написал този смешник?... къде е публикуван?.... къде се изучават "трудовете" му освен освен от тъпата и посредствена икономическа общност в БГ? Та този клоун беше финансов министър в БГ. Той беше точно толкова некадърен, колкото и са бг футболистите, отбори и повечето ни спортисти, когато ги сравняваме с футбола и спорта извън страната...

Мръсна мижитурка! Много добре си спомням като се кандидатира Искров за втори мандат какви дитирамби, какви хвалебствия бяха от твоя страна! А кой беше другия кандидат за управител, спомняш ли си?

препоръчва се на Ципрас.

Ах Искрю - некадърнико... Как обществото проспа твоето назначение за да си гушкаш спокойно 45 бона в продължение на десетилетие...

Очевидно мафията в БГ си има скрито парламентарно мнозинство което приема закони които улесняват престъпната й дейност.

Скрито?!?!

Ще се плаща,но Ганьо вече е забравил скапаняците Чобански-Орешарски и се кахъри,че ще плащал за Гърция...Тъп си е Ганьо.Последното място не е случайно

си забравил ,че не скапаняците, а ББ започна кампания а по клатенето на КТБ и пак той натресе заем вместо 1 , 16 ! Кое е по голямо според теб 1 или 16?

Клатенето го започнаха медиите на Пеевски(част от тогавашното управление)..И другари,тази не върви..Само окаяни идиоти могат да си мислят,че опозицията може да фалира банки..Това го умеят само управляващи ''експерти''

Фотографът перфектно е уцелил момента, когато по лицата и на двамата усмивките са КРИВИ. А редакторът на дир.бг както винаги перфектно е подбрал най-подходящата снимка, БРАВО!

Хи хи...Цветанов подслушвал, Цветанов не подслушвал, Борисов бил прост, ГЕРБ печатали фалшиви бюлетини....виде ли копеле кво стана след всичко това а? А? Кво направи Бубата като и дадохме властта А? - Аам КТБ-то, дай тука една Лафка, някой друг милиард заем да си имат, за стотина милиона газопроводи уж щеше да строи А?... Видел ли новата система?

СЛАВА НА ПРОРОКА МУТРЬО И НЕГОВИЯ ИМАМ ДОГАН ОТ НОСТАН :))))

Тоя дянков ще си вре гагата дет не му работа, ше го еб* в нещастния скункс!!!

Вече тези пари вече не може да ги извади абсолютно никой, те са потънали в някоя офшорка примерно в Люксембург и сега хранят някоя чужда икономика скъпи ми добичета. .... Не се обиждайте но това го пише в "Талмуда" - "гои" т. е. говеда или преведено на общодостъпен език - добиче. Като пример нали помните удара върху Кипърските банки. Така МВФ си покрива негативите. А вие пийте студена вода, може и минерална.

Уфф... скъпи съграждани - сметката на собствената ни простотия бая набъбна след последния мандат на Аамбубата(БСП,ДПС и кой да е от котилото), та хубаво да си опичаме акълите като дойде време за избори! На Мая, Бареков, Пеевски, Гоце и компания по акъла ако се поведем пак....ще лапаме блажна пица та пушек ще се вдига.

За изборите очаквам и психопата Станишев да се появи. Като цар на европейските лумпени е редно да дойде да сложи ръка и на българските. Да включи копчето на зомбитатата да гласуват.

Без лустрация до девето коляно държава на тази територия е невъзможна.И никакви избори няма да ни спасят от гибел за когото и да гласуваш - се тая.